Hivatalos Leírás

Miért csatlakozol hozzánk?

A tudás, a teljesítmény és a versenyelőny az életben és a munkaerőpiacon - ezek a következtetések, amelyekre a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének választása várható.

A Társadalomtudományi Kar és a Nemzetközi Kapcsolatok Társadalomtudományi Karát az ország vezető egyetemi intézményévé minősítették a társadalomtudományok tanulmányozására. A személyzet kiemelkedő oktatási minősége és kutatásának innovációja az akadémiai hírnevét képviseli.

Budapest

Tehát mit kínálunk?

GLOBÁLIS PERSPEKTÍV

Erősen lényegében elméleti jellegű oktatás és gyakorlati programok, magas szintű szaknyelvi háttér és az alkalmazható készségek. Ezt a főiskolai és a mester szintjén, valamint doktori és egyéb szakirányú programokon keresztül biztosítják. Célunk, hogy segítsük a diákokat abban, hogy jobban megértsék a gyorsan változó világot otthon és külföldön, felszerelve őket egy globális perspektívában, hogy megfeleljen a kihívásoknak a nap.

GAZDASÁGI TRADITIONS

Tanáraink tudatosan törekszenek az egyetem gazdasági hagyományainak megőrzésére a Társadalomtudományi Kar és a Nemzetközi Kapcsolatok Kollégium által kidolgozott programokon belül. Meggyőződésünk, hogy ez jelentős versenyelőnyt biztosít a hallgatók számára a nemzetközi kapcsolatok, a politológia, a szociológia, a kommunikáció és a tanárképzés terén.

INTERDISZCIPLINÁLIS TUDÁS

Folyamatosan frissítjük és frissítjük tananyagunkat, módszertanunkat és tananyagainkat. Célunk, hogy összehangoljuk az erőfeszítések eredményeit a különböző tudományos területeken, ezáltal megkönnyítve hallgatóinkat interdiszciplináris ismeretek megszerzésében. Az ilyen ismeretek elsajátítását egy speciális nyelvi képzés is növeli, szakmai célokra.

NEMZETKÖZI SZABVÁNYOK

Az elmúlt években az idegen nyelvű programok száma nőtt a karon belül, ami a programban részt vevő külföldi hallgatók számának növekedését eredményezte. Célunk, hogy új programjaink egy részét idegen nyelven kínáljuk. Ennek elérése érdekében egyre több külföldi tanárt veszünk fel. Célunk annak biztosítása, hogy oktatási minőségünk megfeleljen vagy felülmúlja az európai normákat, és együttműködjön a legmagasabb rangú külföldi egyetemekkel, közös programokat és diplomákat kínálva.

KUTATÁS ÉS TANÍTÁS

A pedagógusok magas szintű tanítását és megvalósítását a karon belüli tudományos kutatások bizonyítják. A kutatás eredményei beépülnek programjainkba és tananyagainkba, amelyeket folyamatosan frissítünk. Folyamatos fejlesztésünk nélkülözhetetlen tényezője az alkalmazott társadalomtudományi kutatásaink megerősítése, valamint a nemzetközi kutatási projektekben való részvétel fokozódása. Fontosnak tartjuk, hogy a különböző intézmények által végzett kutatások tartalma és eredményei szélesebb körű nyilvánosságot érjenek el a világhálón elérhető elérhetőség révén. Az egyetem és a kari weboldalak olyan médiumok, amelyeken keresztül ez megvalósítható.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Magyar

Az intézmény további kínálata:

BA

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

A kommunikáció és médiatudomány BA program angol kínálta a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) lesz az első és egyetlen a maga nemében Magyarországon. A szálloda a lehetőség ... [+]

A kommunikáció és médiatudomány BA program angol kínálta a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) lesz az első és egyetlen a maga nemében Magyarországon. A szálloda a lehetőségeket és előnyöket kapcsolatos nemzetközi tanulmányi programok kivinni. A tanfolyamok és a kiváló kilátások mindenkinek, aki szeretné csinálni, vagy kezelni szakmai vagy tudományos munka területén a kommunikáció és a média.

A diákok kapnak kiterjedt képzés a folyamatok, szervezetek, gyakorlatok és hatásai nyilvános kommunikáció, valamint a hagyományos és az új média. Ők is be, hogy a leginkább up-to-date a nemzetközi gyakorlatok módszertanát kommunikációs kutatás, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza és elemezze a kommunikáció és a média jelenségeket. Diákjaink teljesen felkészült lesz tervezése, szervezése, irányítása és lebonyolítása komplex (média) kommunikációs feladatok globálisan.... [-]

Magyarország Budapest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

A CUB Nemzetközi Tanulmányok Bachelor of Arts a hároméves angol nyelvű "Nemzetközi Kapcsolatok Szakértők" képzési programja, mint a regionális és nemzetközi ügyek jövőbel ... [+]

A CUB Nemzetközi Tanulmányok Bachelor of Arts a hároméves angol nyelvű "Nemzetközi Kapcsolatok Szakértők" képzési programja, mint a regionális és nemzetközi ügyek jövőbeli szakemberei, a világpolitika és a nemzetközi kapcsolatok átfogó megértésével.

A program házigazdája a Nemzetközi Tanulmányok Intézetében, ahol a diákok a lehetőséget, hogy válasszon a válogatott terület szakértője, valamint nyelvtanfolyamokat, hogy létrejöjjön egy hasznos portfolió. Ezen kívül a program multidiszciplináris hatálya erős IR, nemzetközi jogi, történelmi és Világgazdasági méretek, egyszínű háttérrel a társadalomtudományokban, és különös tekintettel a az Európai Unió.... [-]

Magyarország Budapest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

A Szociológia BA programot kínál átfogó képzést a szociológia és a társadalomtudományok, a társadalomtudományi kutatási módszerek, valamint a szociológia egyenlőtlenségek ... [+]

A Szociológia BA programot kínál átfogó képzést a szociológia és a társadalomtudományok, a társadalomtudományi kutatási módszerek, valamint a szociológia egyenlőtlenségek. A tanulmányok végéig, akkor képes lesz megérteni az okokat és a következményeket a szociális problémák, mint a szegénység, az egyenlőtlenség a lehetőséget, és a társadalmi konfliktusok, amelyek jellemzik a mai társadalmakban. A program egy globális kilátások; összpontosít összehasonlító szempontból a társadalmi fejlődés és a társadalmi változások.

A program elfogadja a bebocsátást egy kis csoportja a diákok, amely lehetővé teszi, hogy fordítson kiemelt figyelmet kell fordítani az egyes fejlesztési mindegyik diák, tekintettel a készségek és ismeretek, hogy interaktív beszélgetések az órákon, hogy visszajelzést alapú strukturálása tanfolyamok; Sőt, létrehoz egy barátságos légkör, az előadások és szemináriumok. Osztályok kutatási módszerek erősen orientált fejlesztése problémamegoldó készség.... [-]

Magyarország Budapest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BA programs at CUB Faculty of Social Sciences and International Relations

Fővám tér 8
Address
Budapest, Fővám tér 8., 1093 Hungria
Budapest, Magyarország
Telefonszám
false