Corvinus University of Budapest, Faculty of Horticulture Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kertészettudományi Kar, amely által alapított orvos, Ferenc Entz 1853-ban lett az egyik prominens helyen az európai kertészeti oktatás az elmúlt 150 évben.

Ez a következménye annak, hogy a magyar társadalom mindig adott egy nagy fontosságot képzés a mezőgazdasági szakemberek. Minden az időben az iskola célja az volt, hogy közvetítse up-to-date alapvető ismeretek és alkotnak ökológiai tudatosság a mi diplomások, akik jó tapasztalatokat minden ágazatában kertészet, növényvédelem, gazdálkodási és ökológiai gazdálkodás.

A Kar játszott fontos és hagyományos képzésében részt számos különleges kertészeti magyarországi régióban, értékelik világszerte. A tevékenység a professzorok és kutatók hozzájárult a nagy fejlődéséhez olyan régiókban, mint Tokaj, szakosodott bortermelés, Szeged és Kalocsa, amelyekről ismert, annak paprikatermesztés, vagy Kelet-magyarországi régióban, amelyek olyan számok A finom gyümölcsök. Feladatunk volt továbbá, hogy hozzájáruljon a fejlődés a dísz- és gyógynövény ágazat. A magyar kertészet, mint egész által támogatott tudásunk és az oktatási rendszer, előállított kiváló minőségű élelmiszer-termékek úgynevezett "Hungaricum" világszerte.

Feltesszük kötelezettséget, hogy felkészítse a diákokat, hogy indul a hazai és a nemzetközi karrierjét képzés kommunikációs készségek, a pályaorientációs és nyújt lehetőséget, hogy tanulmányozza nyelven. A multinacionális oktatási és kutatási együttműködés segít ez a gondolat, amely kiterjeszti az EU-országok, valamint az Egyesült Államok, Japán, Ausztrália, stb

Jelenleg több mint 2000 diák iratkozott a Kertészettudományi Kar alatt B.Sc. és M.Sc. képzés Magyarországon és a környező, beleértve Szerbiát, Romániát és Ukrajnát. A képzés Doktori hallgatók, ami azt jelenti, növekvő új generációs tudósok, az egyik igen jelentős feladatokat a mi oktatás. Japán, amerikai, EU és Közép-Kelet intézmények és egyetemek foglalkoztatnak egykori PhD diákok, azon túl, hogy tartozik.

A központi épület a Kertészettudományi Kar található egyik legszebb részén, Budapest, déli lejtőjén, a Gellért hegy. Ellenkező esetben, Budapest legfontosabb oktatási és kulturális központja Magyarországon és néhány látnivaló számít, hogy a világörökségnek. Minden diák mellett, a magas színvonalú oktatás, történelmi, kulturális létesítmények, ezt a gyönyörű fővárosban állnak rendelkezésre.

Minden diák jelentkezését várjuk hazai és külföldi, akik szeretnek részt venni a magas színvonalú oktatás kertészeti tudományok és whish, hogy a polgárok Karunk, szeretné, hogy megismerjék a magyar kulturális élet és az egyik legszebb világvárosokban a Világ.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata: