University of Malta

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Földközi-tenger keresztúton fekve az UM a 400 éves történelem során a sziget nemzetközi akadémiai csere központja. Az UM Málta vezető felsőoktatási intézménye, struktúrái összhangban vannak a bolognai folyamattal és az európai felsőoktatási térséggel.

Az egyetem célja, hogy tudományos kutatásokat folytasson, és élénkebb felsőoktatási környezetet biztosítson a művészetek, a tudományok és a humán tudományok számára, Máltának gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődéséhez. Az UM kurzusainak célja, hogy több tudományágban magasan képzett szakembereket állítsanak elő. Az UM alumni közösség exponenciálisan növekszik: évente több mint 3500 hallgató vesz részt különböző tudományágakban.

Az oktatás nyelve az angol, és a hallgatói népesség mintegy tizenkét százaléka nemzetközi.

Ma az UM tizennégy karból áll, számos interdiszciplináris intézetből és központból, három iskolaból és egy főiskolából. A Msida-ban található fő campus mellett három másik egyetem is található: Valletta, Marsaxlokk, Gozo.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Mérnöki Alapszak

Campus Nappali 4 év September 2019 Málta Valletta

A máltai egyetem nemzetközi hallgatóinak egyik legnépszerűbb kurzusa a Bachelor of Engineering (Hons). Ez a program két folyamatban van: Bachelor of Engineering (Kitüntetések) a villamos és elektronikai mérnöki és Bachelor of Engineering (kitüntetések) a gépészmérnöki. [+]

A máltai egyetem nemzetközi hallgatóinak egyik legnépszerűbb kurzusa a Bachelor of Engineering (Hons). Ennek a programnak két folyamata van:

Áramlat 1 - Bachelor of Engineering (Kitüntetések) az elektromos és elektronikus mérnöki/>

Ez a program célja, hogy átfogó egyetemi képzés széles körű tudományágak szükséges szakmai profi mérnök. Ezért a tanterv több technológiai pillérre épül, nevezetesen a matematika, az elektrotechnika, az elektronika, a szoftver, az irányítás, a kommunikáció és a számítógépes rendszerek területén, további tantárgyakkal a vezetői és a szakmai kérdésekben. A program jelentős gyakorlati lehetőséget kínál az elméleti oktatáshoz és előadásokhoz kiegyensúlyozott gyakorlati munkához. A hallgató képes a tárgyi tudást és megértést demonstrálni szabványos értékelési módszerekkel, nevezetesen egy tanulmányi egység-vizsgával és folyamatos értékeléssel (tanfolyam). Továbbá egy csapatprojekt és a végső év projekt hozzájárul majd a műszaki tervezési készségek, a projektmenedzsment, a tárgyismeret, az integráció és a megértés gyakorlati megvalósításához. A menedzsment és egyéb lágy készségek, valamint a személyes fejlődés a tanfolyam szerves részét képezik./>... [-]


BA

Művészeti Bachelor (Kitüntetések)

Campus Nappali 3 év September 2019 Málta Valletta

A Máltai Egyetem egyik legnépszerűbb kurzusa a BA (Hons), melyet az egyik legnagyobb tudományok nyújtanak, diákpolgárokkal, összesen mintegy 1300 fővel. Tizenhat különböző tanulmányi terület van. [+]

A Máltai Egyetem egyik legnépszerűbb kurzusa a BA (Hons), melyet az egyik legnagyobb tudományok nyújtanak, diákpolgárokkal, összesen mintegy 1300 fővel. Tizenhat különböző tanulmányi terület van:

Antropológiai tudományok, klasszikusok és régészet, angol, francia, földrajz, német, történelem, művészettörténet, nemzetközi kapcsolatok, olasz, máltai, keleti, filozófia, szociológia, spanyol és latin-amerikai tanulmányok, fordítás és tolmácsolás - Arts. A Tanulmányok Igazgatóságai által irányított további tanulmányi területek közé tartoznak a Kommunikációs Tanulmányok, a Kortárs Mediterrán Tanulmányok, a Könyvtári Információs és Archívum Tanulmányok, a Nyelvtudomány, a Zenetudományok, a Pszichológia és a Színháztudományi Tanulmányok/>... [-]


Videók

University of Malta

This is Malta

Capital city Valletta

Kapcsolat

University of Malta

Cím Valletta Campus University of Malta St.Paul's Street Valletta
Valletta, Málta
Honlap http://www.um.edu.mt/
Telefon +356 2340 2340