Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

UCM források világszerte innovatív tanulási megközelítésekhez, újraértelmezi és kínálja azokat a diákoknak, akik az új nemzetközi munkafolyamatok részét képezik.

Nemzetközi üzleti szakembereket és úttörőket vonzunk a leginnovatívabb interdiszciplináris oktatási technikákban a legmagasabb tanulási színvonal biztosítása érdekében.

Az UCM Svájcban majdnem húsz éves tudományos tapasztalattal rendelkezik, ahol egyet, ha a campus alapja.

Az UCM-t a Nemzeti Felsőoktatási és Továbbképzési Bizottság akkreditálja az engedély nélkül. 2015-011. *

Látomás

Az UCM, a butik oktatási szolgáltatója a munkaerőpiac legújabb trendjeire, fülkéire és igényeire összpontosít, lehetővé téve az UCM számára, hogy az oktatási módszereket és tanfolyamokat gyorsan el tudja látni a jelenlegi időkhöz igazítva. Az UCM büszke egy rugalmas, agilis akadémiai struktúrára, amely hozzáadott értéket nyújt a hallgatók számára.

Az UCM megvalósítja Prof. Paolo Sotgiu alapító elképzelését azáltal, hogy összpontosít minden diák általános jólétére, érzelmi, szellemi, tudományos és társadalmi önmagára. Az UCM ezért hangsúlyozza azokat a tanítási módszereket és oktatási környezeteket, amelyek gazdag tanulási közösségeket hoznak létre.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Olasz
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

United Campus of Malta

Az online diploma diploma Kriminológiai vizsgálati és biztonsági tudományok lehetővé teszi diplomások válni szakemberek képesek tudományosan kezelni azt, amit a megjelené ... [+]

A három éves főiskolai diplomát kriminológia, vizsgálati és biztonsági tudományok lehetővé teszi diplomások válni szakemberek képesek tudományosan kezelni azt, amit a megjelenése a harmadik évezred: a biztonság.

A tanfolyam célja, hogy felkészítse a hallgatók interdiszciplináris megközelítést, a jogi szakma, a biztonság, a nyomozati és szociális.

A diákok elhagyják a kurzus megszerzése után:

30 ECTS, vagy több, el fogja érni egy egyetemi bizonyítványt;

60 kredit, vagy több, el fogja érni egy egyetemi diploma;

90 ECTS, vagy több, el fogja érni az Egyetemi Felsőfokú diploma.... [-]

Málta Saint Julian's
Kérj Információt
Olasz
Nappali
3 év
On-line
Bővebben magyarul
United Campus of Malta

A pszichológia az emberi lényekről szól, körülöttünk van, és megérinti életünk minden aspektusát. A lenyűgöző fok vizsgálja a társadalmi viselkedést és elme. Ha kíváncsi ... [+]

A pszichológia az emberi lényekről szól, körülöttünk van, és megérinti életünk minden aspektusát . A lenyűgöző fok vizsgálja a társadalmi viselkedést és elme. Ha kíváncsi vagy, miért cselekszünk úgy, ahogyan cselekedjünk, ami kiváltja gondolatainkat és érzéseinket, akkor a megfelelő tanulmányi területeket vizsgálja!

A pszichológia az egyik legváltozatosabb és legdinamikusabb tudományterület, és a program felkészíti a hallgatókat a lehetőségek széles skálájára a posztgraduális tanulmányok és az izgalmas pályaválasztás.

A jövőbeli lehetőségek és a gyakorlati és elméleti multidiszciplináris tanulás ilyen széles választékával a diplomások képesek lesznek tájékozott döntést hozni a jövőbeli tanulmányi területek és a lehetséges szakmai pályák irányáról.... [-]

Málta Saint Julian's
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

United Campus of Malta

A Vállalkozói BBA - melyet a Tiimiakatemia JAMK Alkalmazott Tudományok Egyetemének támogatásával fejlesztettek ki, egyedülálló üzleti ügyintéző. A dolgozat hároméves, egy ... [+]

Áttekintés

A Vállalkozói BBA - melyet a Tiimiakatemia JAMK Alkalmazott Tudományok Egyetemének támogatásával fejlesztettek ki, egyedülálló üzleti ügyintéző. A dolgozat hároméves, egy félévre épül, és a tanuláson alapuló megközelítésen alapul.

A diákokat nem tanulóknak, hanem vállalkozóknak tekintik, saját igazi társaságot hoznak létre, és megtanulják vezetni.

A tanulmányi folyamat kezdetén tanulási szerződés készül a hallgató, a csapatvállalatok és az edzőjük között. A multikulturális, öngondoskodó csapatok innovatív, angolul beszélő környezetben fognak dolgozni.

Gyorsan változó világban élünk, amelyre nagy szükség van a kezdeményezésre és a bátorságra, hogy zavaróak legyenek.... [-]

Málta Saint Julian's
Szeptember 2019
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Málta