Malta College of Arts, Science and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

2001-ben alakult, a Máltai College of Arts, Tudományos és Technológiai (MCAST) az ország vezető szakmai oktatás és képzés intézmény. A mi hat intézetek Málta és Gozo a Campus kínálunk 185 főállású és több mint 300 részmunkaidős szakmai tanfolyamok kezdve az igazolásokat fok (MQF Level 1 és 6 szint). Diákjaink készek a pályára a különböző gazdasági ágazatokban, illetve a felsőoktatás számára.

Mi szorosan együttműködnek a helyi ipar, hogy a tudás, készségek és kompetenciák a mi tantervek megfelelő és lényeges, hogy egy dinamikus és előremutató gazdaság. Ez a kapcsolat serkenti az Akadémia sikerének - a programok rugalmasak, releváns és fogékony a törekvéseit a diákok és az igényeinek iparágak, amelyek folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen a kihívásoknak a változó világgazdaságban.

Új MCAST szerkezete a tanulók javát

MCAST széles körű és egyedülálló hatáskörét a poszt-szekunder szektor kurzusokat kínáló kezdve Level 1 és 6 szint. A Máltai Képesítési Keretrendszer MCAST biztosít Level 1 és 2 Alapítvány diákok részére, akik elhagyták formális oktatás nélkül képesítés azzal a céllal, hogy segítse őket, hogy legalább elérése Level 3 szakképzettség és talán még több. MCAST is rendelkezik, 4-es szint kurzusok a diákok, akik szeretnének a munkába a technikus szinten, vagy akik vágynak, hogy folytassák tanulmányaikat magasabb végzettséggel. Végül MCAST tanfolyamokat szinten 5 és 6, amelyben a diákok célja az, hogy az első fokú.

Mindezek a különböző szinteken fontos és elengedhetetlen része MCAST küldetése. Annak érdekében, hogy erősítse mindegyiknek különböző szinteken, azt éreztem, hogy MCAST szerkezete tovább kell fejlesztenie annak érdekében, hogy megfeleljenek egy jobb módon az igényeinek a diákok a különböző szinteken.

MCAST marad egy szervezetként amely tartalmazza az összes ilyen szinten, és hangsúlyozza annak lehetőségét, hogy egy folyamatos és erős összeköttetés a különböző szinteken. Annak érdekében, hogy fordítson nagyobb figyelmet a különböző igényeinek diákok a két szint, MCAST bevezeti három főiskola alatt MCAST esernyő nevezetesen az alapítvány Főiskola, Műszaki Főiskola és a University College.

Alapítvány Főiskola

Az alapítvány College összpontosít, hogy a legjobb tantervek és tanulási módszertan a jelentkezők következő tanfolyamok MQF / EKKR-szintek 1., 2. és a 3. egyedi igényeihez és felkészíti őket a továbbtanulásra Műszaki Főiskolán.

Műszaki Főiskola

A Műszaki Főiskola biztosítja a további programok tanulmányi MQF / EKKR 4. szint közelebb az iparral együttműködve. A felsőfokú oklevelek kínált felkészíti a diákokat a megfelelő tudás, készségek és kompetenciák annak érdekében, hogy vegye fel a műszaki pozíciókat az ipar vagy a haladás a University College kell akkor inkább erre. A 4-es szint programokat foglalja széles körű szakmai gyakorlatok különböző képzési területek, így lehetővé teszi, hogy a diákok is megszerezzék a szakmai gyakorlatot, miközben tanul.

University College

A University College igényt kielégít, felsőoktatási programok és szakmai fok, miközben dolgozik szoros együttműködésben az ipar annak érdekében, hogy a szakemberek, amelyek mind tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett igényeinek kielégítésére a helyi ipar.

Az intézetek és központok minden technikai és szakmai felé szállítás minden programokat MCAST miközben a fő cél az előmozdításához minden tanulmányi területen a hatáskörükbe tartozó kitekintéssel a jövő felé. Ez a vállalati struktúra lehetővé teszi az egyes College létrehozni fókuszált stratégiákat, amelyek sajátos igényeire hallgatók minden szinten, miközben az egészséges párbeszédet valamennyi érdekelt féllel annak érdekében, hogy a legjobb programokat az igényeket a helyi gazdaság és társadalom.

miért MCAST?

A jövedelmező karrier

Mi nem csak felkészülni a vizsgákra.

Együttműködünk a vezető iparági szereplők, hogy az Ön gyakorlati képzést a legújabb és legjobb gyakorlatokat és technológiákat. Készülj fel Húzd fel az ingujját, és tedd, amit tanulsz az osztályteremben gyakorolni a műhelyek, laboratóriumok és a valódi munka beállításokat, a kihelyezések és szakmai gyakorlatot.

A végső cél az, hogy megadja a készségek és tapasztalat szükséges, hogy segítsen elérni a virágzó karrierjét Ön törekvő.

A világ a lehetőségek

Minden évben képzési lehetőségeket, hogy több mint 6000 nappali tagozatos hallgatók.

Új programokat folyamatosan beszállítási kurzusok listáját, így több új képzési lehetőség közül választhat. Ha Ön határozza meg, hogy előre a karrierjét, mi van a képzési program, ami az Ön számára.

A gondoskodó és élénk Campus

Hisszük, hogy az oktatás nem egyszerűen attól a képesítések és műszaki ismereteket. Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsen fejleszteni a felelős, lelkes felnőttek erős társadalmi értékeket. Túl az osztályteremben, a MCAST akkor majd részt a sport-, kulturális és egyéb szórakoztató tevékenységek, amelyek segítenek, hogy új barátokat, bízni, és javítja a csapatmunka és kommunikációs készség.

Akkor is lehetőségük nyílik, hogy csatlakozzon a nemzeti és nemzetközi versenyek és események, valamint a nyereség felbecsülhetetlen értékű tapasztalat révén a nemzetközi hallgatói csereprogramok. Ha megy keresztül nehéz pillanat az életben, mi az Ön számára széles körű testápolási és támogatási szolgáltatások.

Nemzetközi Kiválósági Központ

Mi voltunk az első oktatási intézménye, Európában kell igazolnia, International Centre of Excellence a neves nemzetközi szervezet Edexcel.

Elkötelezettségünket, hogy frissítse a minősége minden szolgáltatásainkat és hogy az Ön számára élvezetes tanulási tapasztalat magában foglalja a bevezetése a legújabb oktatási technológiák, a foglalkoztatás tapasztalt oktatók és adminisztratív munkatársak, valamint a széles körű beruházás state-of-the- art készülék.

Jelenleg végrehajtási három uniós finanszírozású projektek, értéke több mint 20.000.000 €, hogy továbbra is minőségi fejlesztésére minden létező programok, és újakat vezessenek be.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Of Engineering (kitüntetéses) Gépészmérnök (növény)

Campus Nappali 4 év September 2017 Málta Paola

Ez végzettség gépészmérnök releváns számos iparágban, mivel lefedi a legfontosabb gépészeti elvek és szakmai területeken, mint például a tervezés, a mechanika, termodinamika és irányítástechnikai, anyagok a üzemmérnök. [+]

Tanfolyam leírása Ez végzettség gépészmérnök releváns számos iparágban, mivel lefedi a legfontosabb gépészeti elvek és szakmai területeken, mint például a tervezés, a mechanika, termodinamika és irányítástechnikai, anyagok a üzemmérnök. A tanfolyam tehát wideranging és fejleszteni a képességét, hogy alkalmazzák ezeket az elveket műszaki problémák megoldására a különböző munkahelyi környezetben és az üzleti vállalkozások. Vállalkozói, gyártási és fenntarthatósági is vizsgálták, hogy a hagyományos tisztán technikai kérdéseket ebben a programban. Értékelés A tanfolyam értékelése alapján. Program Tanulási eredmények Elemezze a különböző gépészeti problémák matematikai és tudományos ismeretek Megérteni a műveletek és orvosolja kudarcai sokféle berendezések Vegye strukturált és felelős döntést, hogy vezet a hatékony és eredményes megoldások Megértsék a komplex elektronikus vezérlésű rendszerek. Core tanulmányi egység vállalkozói tevékenység Matematika Anyagok Növény Engineers Thermo és Fluid Dynamics Plant tipológiája Elektronika / Control Mechanika gépek Vibrations Plant tervezés Gyakorlat 1 Belépési követelmények MCAST-Btec Extended Diploma üzemeltetési és karbantartási Mérnöki vagy MCAST-Btec Extended Diploma Gépgyártástechnológia vagy MCAST-Btec Extended Diploma Elektromos / Villamosmérnök vagy MCAST Diploma Polymer folyamat Technikusok vagy 2 A-szint halad, és 2 I-szint halad Kötelező A-szint: a fizika és a matematika (tiszta és alkalmazott) Től beszívott 2016. belépési követelmények a következők: MCAST-Btec Extended Diploma üzemeltetési és karbantartási Mérnöki vagy 2 A-szint halad, és 2 I-szint halad Kötelező A-szint: a fizika és a matematika (tiszta és alkalmazott) Állásajánlatok Asszisztens kutató mérnök A projekt vezetője vállalkozó Gépészet rendszerek tervezője Gépészet elemzője [-]

Bachelor Of Engineering Elektronikai Mérnöki

Campus Nappali 4 év September 2017 Málta Paola

A cél ennek a mértéke, hogy dolgozzon képzett mérnökök, akik mindketten tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar. [+]

A cél ennek a mértéke, hogy dolgozzon képzett mérnökök, akik mindketten tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar. Sőt, ezek a diplomások lesznek megfelelően előkészített, hogy kezdjék el karrierjük vagy további tanulmányaikat külföldön. Electronics továbbra is rendkívül fontos és vonzó technológiai területen, amely mára gyors ütemben. Ez az interdiszciplináris területen alkalmazzák a gyakorlatban a minden szempontból a modern élet példázza a fejlődés a számítógépek és a kommunikáció. A kurzus a diákokat a kapcsolatot a modern technológiák és ad mélyreható mix ismeretek és készségek. Értékelés Az értékelés célja annak biztosítása, hogy a hatékony tanulás, a tartalom megtörtént. Az egyes egységek szállított diákok kap egy keveréke otthoni és időben korlátos feladat az osztályban. A tanfolyam végén a diákok is bemutatni a dolgozat. Core tanulmányi egység Digital Signal Processing Jelek és rendszerek Analóg Elektronika Vezérlő rendszerek elmélete Advanced Digital Electronics Mikrovezérlők Szoftver tervezés és elemzés vállalkozói tevékenység Részletes VHDL IT és hálózati alapismeretek matematika Tervezés FPGA Speciális mikrokontroller alkalmazások és a digitális jelfeldolgozás Power Electronics - Generic áramkörök és tápegység Alkalmazások Power Electronics - Motor Drives Programozás mérnököknek Gyakorlati vegyes jel Elektronikai tervezés DSP alkalmazások Tézis Program Tanulási eredmények Megtervezése és végrehajtása hardver és firmware beágyazott rendszerek alkalmazások Tervezési és értékelje komplex analóg és digitális áramkörök, hogy megfeleljen készlet leírások különböző műszaki alkalmazásokhoz Kezelje járó projektek telepítése és karbantartása mérnöki rendszerek Hozzájárulnak a kutatási projektek az elektronikus technika. Állásajánlatok Tervezés mérnök elektromérnök Villamosmérnök [-]

Bachelor Of Engineering Elektronika és Irányítástechnika

Campus Nappali 4 év September 2017 Málta Paola

A cél ennek a mértéke, hogy dolgozzon ki szakmai mérnökök, akik mind tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett felel meg a helyi ipar. [+]

Tanfolyam leírása A cél ennek a mértéke, hogy dolgozzon ki szakmai mérnökök, akik mind tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett felel meg a helyi ipar. Sőt, diplomások ettől persze lesznek megfelelően előkészített, hogy kezdjék el karrierjük, vagy tovább tanulmányaikat. A vezérléstechnika, sok szempontból, csúcsán a különböző mérnöki területeken. Sőt, sok műszaki problémák járnak az információk feldolgozását valamilyen formában annak érdekében, hogy ellenőrizzék valamilyen rendszer vagy változó belül egy bonyolultabb rendszert. A diákok egy jó felkészülés a irányítástechnika növeli a vonzerejét az ipar. Értékelés Az értékelés célja annak biztosítása, hogy a hatékony tanulás, a tartalom megtörtént. Az egyes egységek szállított diákok kap egy keveréke otthoni és időben korlátos feladat az osztályban. A tanfolyam végén a diákok is bemutatni a dolgozat. Program Tanulási eredmények Megtervezése és végrehajtása hardver és firmware beágyazott rendszerek alkalmazások Elemezze és design komplex elektronikus vezérlőrendszerek különféle mérnöki alkalmazások Kezelje járó projektek telepítése és karbantartása mérnöki rendszerek Hozzájárulnak a kutatási projektek az elektronika területén és irányítástechnika. Core tanulmányi egység Digital Signal Processing Jelek és rendszerek Analóg Elektronika Vezérlő rendszerek elmélete Gyakorlati Irányítástechnika Mikrovezérlők Szoftver tervezés és elemzés vállalkozói tevékenység Projekt Menedzsment IT és hálózati alapismeretek matematika Mechatronikai számára gyártócellák MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS Power Electronics - Generic áramkörök és tápegység Alkalmazások Power Electronics - Motor Drives Programozás mérnököknek Gyakorlati vegyes jel Elektronikai tervezés Részletes Digital Control Tézis Belépési követelmények MCAST-Btec Extended Diploma Elektromos / elektronikus Engineering vagy MCAST Diploma Ipari Elektronika - 4. szint vagy MCAST Diploma in Computer Engineering - 4. szint vagy MCAST Diploma Green Energy Technologies - 4. szint vagy... [-]

Bachelor Of Engineering Gépészet (gyártás)

Campus Nappali 4 év September 2017 Málta Paola

Ez Gépészmérnöki diplomát biztosít Önnek egy alapos megértése a vonatkozó műszaki alapjait és készíti fel a széles körű pályaválasztás a gyártás területén. [+]

Ez Gépészmérnöki diplomát biztosít Önnek egy alapos megértése a vonatkozó műszaki alapjait és készíti fel a széles körű pályaválasztás a gyártás területén. A program köré épül tanulmányok fejleszteni a diákok egy szilárd megértése elvek és tudományágak, amelyek szükségesek a modellezés, mérés, elemzés és tervezés a mechanikai és termikus elemek és rendszerek. A kúra befejezése, diplomások várhatóan bizonyítani, hogy asszimilálódtak a szükséges szakmai ismeretek kialakításához és végrehajtó tervezési projektek, a csapatmunka, és a hatékony kommunikáció. Értékelés A tanfolyam értékelése alapján. Core tanulmányi egység vállalkozói tevékenység Matematika Anyagok és eljárások Manufacturing Mechanika gépek Vibrations Szoftver Tervezés Control Engineering Gyártástechnikai elektromos Technology Gyakorlat 1 Program Tanulási eredmények Vegye alapuló döntések vonatkozó információt, hogy a gyártási folyamatok Kezelése az operatív funkció a gyártási szervezet Forrás, validálása és alkalmazása az információt, hogy megoldást találjanak mérnöki kapcsolatos kérdések Design termékek, a gyártási systemsand létesítmények előállításához szükséges termékek. Állásajánlatok A gyártási folyamat tervező Vállalkozó Minőség-ellenőrzés vezetője kutatási technológus termelés tervező [-]

BSc

Bachelor Of Science (kitüntetéses), A Számítógépes Rendszerek és Hálózatok

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez a kurzus célja a diákok, akik szeretnék folytatni a karrierjét a folyamatosan változó világban a számítógépes rendszerek és hálózatok. [+]

Tanfolyam leírása Ez a kurzus célja a diákok, akik szeretnék folytatni a karrierjét a folyamatosan változó világban a számítógépes rendszerek és hálózatok. Ebben természetesen a diákok lesznek kitéve vállalati hálózati technológiák, adatközpontok üzemeltetése, szolgáltató hálózatok, informatikai biztonság, a virtualizáció és a cloud computing technológiák. Kellő fontosságot kapnak továbbá a feltörekvő technológiákra, amelyek a diákok megtalálják hajtják végre, amikor elkezdik az iparban dolgozó. A kezét megközelítést fogadtak el a kurzusban. Tanulmány / pálya Szállítási A kurzus épül egy személyes képzés által minősített oktatók és keveréke előadások és felügyelt gyakorlati munka mind az osztályban, és a szakosodott laboratóriumokban, amikor szükséges. Továbbá minden hallgató dolgozik egy dolgozat, ahol a tanár lesz rendelve, hogy felügyelje a munkát. Nagyon fontos, hogy kell érteni, hogy ezen a szinten jelentős részét a munka lesz az önálló tanulás és kutatómunka a diákok iskolán kívüli. Anélkül, komoly elkötelezettséget és további tanulmányt a diákok nagyon nehezen haladást a programot. Értékelés Minden modul értékelik négy feladat különböző típusú - osztály, otthon, praktikus. Hasonlóan a többi program a hallgatónak el kell érnie egy bizonyos számú Pass, Merit és megkülönböztetése kritériumokat. Amellett, hogy, hogy egy végső dolgozat kell előállítani. Program Tanulási eredmények Elveinek alkalmazása a hálózati biztonság és a digitális kriminalisztika, hogy biztosítsa a biztonságos hálózati környezetet Adjon be egy adatbázis autonómia és felelősség Magyarázza meg a belső működését az operációs rendszerek Tervezés és üzembe korszerű LAN és WAN rendszerek. Core tanulmányi egység 1. Database Administration (I) 2. Hálózat fogalmak 3. számítógépes platformokon 4. Biztonsági alapjai 5. Server Administration (dupla modul) 6. Database... [-]

Bachelor Of Science (kitüntetéses) Az építési Műszaki (mérnöki)

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez a végzettség ad lehetőséget, hogy vizsgálja meg a vezetési ismeretek és műszaki ismeretek kapcsolódó változatos és kihívást jelentő feladatokat, amelyek folyamatos változást [+]

Tanfolyam leírása Ez a végzettség ad lehetőséget, hogy vizsgálja meg a vezetési ismeretek és műszaki ismeretek kapcsolódó változatos és kihívást jelentő feladatokat, amelyek folyamatos változást az új anyagok megfelelnek nulla energiafelhasználású épületek és különböző integrált tervezési koncepciók. Ezen túlmenően a program feljogosítja Önt szükséges tervezési és értékelési technikákat kell tenni, hogy szakmai ítéletek technikai, társadalmi és etikai kérdések a tervezés és kivitelezési projektek. Az Építőmérnöki speciális egységek azok számára, akik érdeklődnek a helyszínen Területi Mérnöki, Műszaki Földtani, talajmechanikai és strukturális elemzés. Végére a program, akkor képes lesz önállóan dolgozni, jelentős mennyiségű kutatási és önálló tanulás, kívül és belül egyaránt Intézet környezetben. Program Tanulási eredmények Értékelje és design vezetési funkciók az építőiparban és az épített környezet szektorban Elemezze és értékelje a fenntartható tervezési lehetőségeket épületek / mérnöki feladatok Megérti és hasonlítsa építési anyagok szempontjából tulajdonságai, viselkedése és jellemzői Vizsgálja meg és koordinálja tervezési fejlesztési, karbantartási és felújítási lakó-, kereskedelmi, ipari és mélyépítés Belépési követelmények MCAST-Btec Extended Diploma építése és az épített környezet (Civil Engineering) vagy MCAST-Btec Extended Diploma építése és az épített környezet vagy MCAST-Btec Extended Diploma építése és az épített környezet (épületgépészet) vagy 2 A-szint halad, és 2 I-szint halad Kötelező A-szint: a fizika és a matematika (tiszta és alkalmazott) Állásajánlatok Tervezési menedzser Építési terület menedzser Project Manager Minőségbiztosítási vezető Mennyiség Surveyor Térinformatikai Mérnöki menedzser Az ingatlan és létesítmények menedzser Pályázatírás és becslése menedzser Pontosság Control Manager Földmérő menedzser [-]

Bachelor Of Science In Kertészet

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez persze lehetővé teszi a hallgatók számára a top-up fokos sikeres befejezése után a magasabb nemzeti diploma Kertészet (Garden Design). A hallgatók a lehetőséget, hogy tanulmányozza és a gyakorlat különböző szempontok kapcsolódnak a fő terület a tanulmány, azzal a céllal, hogy munkát keres vezetői szinten a magánvállalkozások, a kutatás és fejlesztés, valamint a szabályozási szolgáltatások itthon és külföldön egyaránt. [+]

Ez persze lehetővé teszi a hallgatók számára a top-up fokos sikeres befejezése után a magasabb nemzeti diploma Kertészet (Garden Design). A hallgatók a lehetőséget, hogy tanulmányozza és a gyakorlat különböző szempontok kapcsolódnak a fő terület a tanulmány, azzal a céllal, hogy munkát keres vezetői szinten a magánvállalkozások, a kutatás és fejlesztés, valamint a szabályozási szolgáltatások itthon és külföldön egyaránt. Ez a kurzus célja a diákok, akik szeretnének dolgozni, a hortlculture szektor iparágakban / ágazatokban olyan változatos, mint az EU / nemzeti szabályozó vezérlő szektor gazda képzési, gazdálkodási tanácsadási szolgáltatások, kerttervezés és parképítés, növénytermesztési és gyümölcs termelési szektorban oktatási és promóciós kertészeti szolgáltatások és kártevő / szabályozási szektorban. Ez a program a szükséges ismeretek és kompetenciák kapcsolódó fenntartható földhasználat, az integrált növényvédelmet, Plant Nutrition és trágyázás, mezőgazdasági technológia, vidékfejlesztési és Garden Design / Kertészet. Ez alatt a kurzus a hallgatók kell vállalni egy kutatási projekt, amelynek során egy témát választott, és ezt követően vizsgált, kutatott, a módszertan megfogalmazott és az adatok összegyűjtése, elemzése és megvitatni. Értékelés Értékelés formatív beleértve a gyakorlati értékelés, projektek, az elemzések és osztály assignemnts annak biztosítása, hogy a diákok képesek bizonyítani nemcsak technikai kompetenciákat, hanem a vezetői és szakértői ismeretek. Core tanulmányi egység Mezőgazdaság és környezetvédelem Élelmiszer Íz és kóstoló Méhészeti Agrárpolitika Agrármarketing és agroturizmus Business Management & Munkahelyek kutatási módszerek vállalkozói tevékenység Üzleti tervezés Vidékfejlesztés Kutatási módszerek és Értekezés Szakosodott egységek Ágynemű Flowers, Turf és faiskolai termelés Növényvédő szerek és biztonságos növényvédőszer alkalmazása Faápolás és menedzsment Betakarítás utáni menedzsment, marketing Szabványok és HACCP Soil & szerves... [-]

Bachelor Of Science In Kémiai Technológia

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez a fokozat irányába azok a diákok, akik tervezik a karrier alkalmazott kémiai tudományok és a kapcsolódó iparágakban. A program lehetőséget kínál a diákoknak, hogy megszerezzék egy alapítvány az alapvető kémiai fogalmak és vegyipari termékek gyártása, mint például a gyógyszerek, polimerek, az élelmiszerek, italok és petrolkémiai. [+]

Ez a fokozat irányába azok a diákok, akik tervezik a karrier alkalmazott kémiai tudományok és a kapcsolódó iparágakban. A program lehetőséget kínál a diákoknak, hogy megszerezzék egy alapítvány az alapvető kémiai fogalmak és vegyipari termékek gyártása, mint például a gyógyszerek, polimerek, az élelmiszerek, italok és petrolkémiai. Az ismeretek, készségek és kompetenciák elért ad az egyéneknek arra, hogy sikerül foglalkoztatás széleskörű gyártási és feldolgozóipar, tanácsadó cégek, a kormány, a kutatási és oktatási intézmények. A kurzus a hallgatók a fejlesztési és tervezési kémiai folyamatok különböző szinteken és létrehoz egy hidat a tudomány és a gyártás, elvek alkalmazásával a kémia és a mérnöki problémák megoldására, beleértve a gyártást, illetve vegyi anyagok használata. A program lehetőséget kínál a tanulók számára a fejlesztésére összpontosít a magasabb szintű készségek a tudományos és technológiai összefüggéseket, ha a tanulók kialakítani egy sor készség és attribútumok elengedhetetlen a sikeres teljesítmény a professzionális élettartam. A program szállított több mint egy hároméves időszak, amely alatt a hallgató fog részt számos előadások, útmutatók, gyakorlati vizsgálatok, a szakmai gyakorlatok és projektek. Értékelés Különböző módok vizsgálatokat fognak használni. Core tanulmányi egység Szervetlen Kémia SZERVES KÉMIA Fizikai kémia Kémiai Laboratórium Technikák Elemzése tudományos adatok és információk Bevezetés a Vegyészmérnöki Alapelvei spektroszkópia és kromatográfia Analitikai Kémia Környezeti Kémiai elemzés Ipari kémia Medicinal Chemistry Környezeti Monitoring és elemzés Minőségbiztosítás és minőségellenőrzés Nanotechnológia laboratóriumi Management Projekt Applied Science Munka alapú Experience Matematika vegyészek (kulcskészségnek 1) Tudományos English (kulcskészségnek 2) Folyamat modellezés és számítógépes Alapjai Mérnöki és Process Engineering transzport jelenségek Kémiai Reactor Engineering elválasztási eljárások Vegyészmérnöki termodinamika mechanikus... [-]

Bachelor Of Science In Környezetvédelmi Mérnöki

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

A természeti erőforrások védelme, a CO2-kibocsátás, a klímaváltozás és annak hatásai, és a demográfiai változások, amelyek egyre fontosabb téma a helyi és nemzetközi kontextusban. [+]

Tanfolyam leírása A természeti erőforrások védelme, a CO2-kibocsátás, a klímaváltozás és annak hatásai, és a demográfiai változások, amelyek egyre fontosabb téma a helyi és nemzetközi kontextusban. Az ilyen mértékű természetesen magában foglalja a nemzeti és globális kihívások a ma és a jövő, és magában foglalja a magas szintű interdiszciplináris együttműködést. A tanulmányok egy összevonása a klasszikus mérnöki természettudományok. Környezetvédelmi mérnöki foglalkozik mérnöki megoldások környezeti szempontból fontos kihívása a jövőnket. Ez a kurzus a hallgatók, hogy képesek a probléma megoldási foglalkozó ökológiai és technikai kihívásokat, annak érdekében, hogy kreatívan megérkezik a helyzet az erőforrás fenntarthatóságát. A tanfolyam egy izgalmas, technikailag orientált programot kínál a diákok széles körű alkalmazási területeken. Környezetvédelmi mérnökök lehet aktív a tervezési, építési és üzemeltetési környezetkímélő technológiai lehetőségek, a kutatás és az oktatás, a környezetvédelmi szervezetek, a közigazgatás, valamint a tanácsadás vállalkozások saját. Tanulmány / pálya Szállítási Ez alatt az egy éves program a diákok követik 9 egység tanulmány. Diákok követi majd egy strukturált tanított program, amely a következőkből áll osztály alapú előadások és terepi munka, támogatni és elmélyíteni egy kutatási projekt. Értékelés Minden egység a tanfolyam helyben elbírálásra MCAST minősítő és értékelési kritériumok. Minden egység tanulmányi korlátozott számú hivatalos értékelést (a 2-4) kerül sor a diákokat, hogy igazolni a tanulás. Program Tanulási eredmények Megérteni az alapokat a környezetmérnöki belül számos iparágban Végezze el a víz, az energia és a környezetvédelmi ellenőrzések és az alapvető környezetvédelmi hatásvizsgálatok Megérteni környezetvédelmi jogszabályok és előírások köteles kialakítani a környezetvédelmi politikák Monitoring, naplózás, az adatkezelés és értelmezése különböző környezeti paraméterek, azzal a... [-]

Bachelor Of Science In Szoftverfejlesztés

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ha Ön szívesen szoftverfejlesztés egy hajlam backend rendszerek és összetett problémák megoldására, akkor ez a tanfolyam az Ön számára. [+]

Tanfolyam leírása Ha Ön szívesen szoftverfejlesztés egy hajlam backend rendszerek és összetett problémák megoldására, akkor ez a tanfolyam az Ön számára. Ezen a kurzuson meg fogja tanulni, hogyan kell alakítani szoftver alkalmazás, amely a formális tervezési minták; megtervezésére és végrehajtására szolgáló adat-infrastruktúrát; modellezésére és megoldására komplex valós problémák mellett következő hivatalos módszereket. Ez természetesen magában foglalja Secure Development, Enterprise Software Development, szerver oldali és kliens oldali programozás, Diszkrét matematika és más hasonló modulokat. Ez a kurzus célja a magánszemélyek, akik élénk érdeklődést a problémamegoldás, van egy figyelem a részletekre, és arra törekszenek, hogy a program hatékony. Tanulmány / pálya Szállítási A kurzus épül egy személyes képzés által minősített oktatók és keveréke előadások és felügyelt gyakorlati munka mind az osztályban, és a szakosodott laboratóriumokban, amikor szükséges. Továbbá minden hallgató dolgozik egy dolgozat, ahol a tanár lesz rendelve, hogy felügyelje a munkát. Nagyon fontos, hogy kell érteni, hogy ezen a szinten jelentős részét a munka lesz az önálló tanulás és kutatómunka a diákok iskolán kívüli. Anélkül, komoly elkötelezettséget és további tanulmányt a diákok nagyon nehezen haladást a programot. Értékelés Minden modul értékelik négy feladat különböző típusú - osztály, otthon, praktikus. Hasonlóan a többi program a hallgatónak el kell érnie egy bizonyos számú Pass, Merit és megkülönböztetése kritériumokat. Amellett, hogy, hogy egy végső dolgozat kell előállítani. Program Tanulási eredmények Használja ki a fejlett adatszerkezeteket és algoritmusokat Fejleszteni internet mobil technológiák alkalmazások Szoftvereket fejleszteni biztonságosan Kezelése komplex szakmai tevékenységek vagy projektek autonómia és felelősség. Core tanulmányi egység 1. objektum-orientált programozási 2. Szoftverfejlesztés 3. Diszkrét... [-]

Bachelor Of Science In építési Műszaki

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez végzettség ad lehetőséget, hogy vizsgálja meg a vezetési ismeretek és műszaki ismeretek kapcsolódó változatos és kihívást jelentő feladatokat, amelyek folyamatos változást az új anyagok megfelelnek nulla energiafelhasználású épületek és integrált tervezési koncepciók beleértve előregyártott technikákat. [+]

Ez végzettség ad lehetőséget, hogy vizsgálja meg a vezetési ismeretek és műszaki ismeretek kapcsolódó változatos és kihívást jelentő feladatokat, amelyek folyamatos változást az új anyagok megfelelnek nulla energiafelhasználású épületek és integrált tervezési koncepciók beleértve előregyártott technikákat. Ezen túlmenően a program feljogosítja Önt szükséges tervezési és értékelési technikákat kell tenni, hogy szakmai ítéletek technikai, társadalmi és etikai kérdések a tervezés és kivitelezési projektek. Végére a program, akkor képes lesz önállóan dolgozni, és jelentős mennyiségű kutatás és önálló tanulás, kívül és belül egyaránt az intézet környezetet. Értékelés Modulok révén lehet kiértékelni a formatív és a szummatív értékelés. Az értékelések áll a tanfolyam írásos formában, a gyakorlati feladatok és az idő korlátos vizsgálatok. Továbbá, a tanulók fogják értékelni a dolgozat. Core tanulmányi egység Advanced Project Management A fenntartható építés Estates és Facilities Management anyagok Épületgépészeti szerelés és tervezés matematikai módszerek Speciális és mélyépítési technológia vállalkozói tevékenység Kutatási módszerek Értekezés Program Tanulási eredmények Értékeli és design menedzsment technikák az építőiparban és az épített környezet szektor Elemezze és értékelje a fenntartható tervezési lehetőségeket épületek Megérteni és összehasonlítani az építési anyagok szempontjából tulajdonságai, viselkedése és jellemzői Vizsgáljuk meg és koordinálja telepítése, tervezése és karbantartási követelmények épületgépészeti háztartási, kereskedelmi és ipari épületek; építési és mélyépítési projektek. Állásajánlatok Tervezési menedzser Építési terület menedzser Project Manager Minőségbiztosítási vezető Mennyiség Surveyor Térinformatikai Mérnöki menedzser Az ingatlan és létesítmények menedzser Pályázatírás és becslése menedzser Pontosság Control Manager [-]

Bachelor Of Science In épületgépészet

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez a kurzus célja, hogy a tanulók a vezetési ismeretek és műszaki ismeretek kapcsolódó változatos és kihívást jelentő épületgépészeti iparág. [+]

Ez a kurzus célja, hogy a tanulók a vezetési ismeretek és műszaki ismeretek kapcsolódó változatos és kihívást jelentő épületgépészeti iparág. A program célja, hogy felkészítse a tanulókat a szükséges tervezési és értékelési technikákat, hogy szakmai ítéletek a technológiai, társadalmi és etikai kérdések a tervezés során és a végrehajtás épületgépészeti projektek. Környezeti és műszaki kérdéseket szabályozza belül szakosodott egységek tervezett erre a programra. A tanulóknak is várható, hogy több független, jelentős mennyiségű kutatási és önálló tanulás, irányított belül és kívül egyaránt az intézet környezetet. Értékelés Modulok révén lehet kiértékelni a formatív és a szummatív értékelés. Az értékelések áll a tanfolyam írásos formában, a gyakorlati feladatok és az idő korlátos vizsgálatok. Továbbá, a tanulók fogják értékelni a dolgozat. Core tanulmányi egység vállalkozói tevékenység matematikai módszerek Advanced Project Management A fenntartható építés Részletes épületgépészeti berendezések tervezésétől Szakosodott egységek Thermo és folyadék dinamika Fűtés, szellőzés és légkondicionálás Megújuló energiaforrások Program Tanulási eredmények Vizsgáljuk meg és koordinálja telepítése, tervezése és karbantartási követelmények épületgépészeti háztartási, kereskedelmi és ipari épületek; építési és mélyépítési projektek Elemezze és értékelje a fenntartható tervezési lehetőségeket épületek Megérteni és összehasonlítani az építési anyagok szempontjából tulajdonságai, viselkedése és jellemzői Alkalmazza technikai készségek és ismeretek kapcsolódó energia hatékony és megújuló energetikai technológiák energiaigény épületek. Állásajánlatok Tervezés Manager Épületgépészeti Építési terület menedzser Minőségbiztosítási vezető Mennyiség Surveyor Az ingatlan és létesítmények menedzser Épületgépészeti szerelés és Design menedzser Pályázatírás és becslése menedzser [-]

BSc Az Energiatermelésben és A Megújuló

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

A program célja az, hogy a fejlődő szakmai mérnökök, akik mindketten tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar, különös tekintettel a villamosenergia-termelés és a megújuló energia rendszerek. [+]

A program célja az, hogy a fejlődő szakmai mérnökök, akik mindketten tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar, különös tekintettel a villamosenergia-termelés és a megújuló energia rendszerek. Sőt, ezek a diplomások lesznek megfelelően előkészített, hogy kezdjék el karrierjük vagy tovább tanulmányaikat. Hogy szükség van képzett mérnökök, akik megközelíteni ezt a technológiát a professzionális és hatékony módon erősen kérte a fő érintettek. A modulok az ilyen mértékű tanfolyam megadja jelöltek megértése mind a hagyományos és a modern technológiák, valamint a támogatási rendszerek, amelyek szükségesek lennének. Értékelés Az értékelés célja annak biztosítása, hogy a hatékony tanulás, a tartalom megtörtént. Az egyes egységek szállított diákok kap egy keveréke otthoni és időben korlátos feladat az osztályban. A tanfolyam végén a diákok is bemutatni a dolgozat. Core tanulmányi egység Hagyományos energiatermelés és megújuló energiákra Megújuló energiaforrások 1 Megújuló energiaforrások 2 Telepítés a megújuló energiaforrások Power Electronics Energiahatékony szerkezetek IT és hálózati alapismeretek vállalkozói tevékenység Tézis Program Tanulási eredmények Értelmezze energiafogyasztás trendeket és értékeli a megújuló energiatermelés lehetőségeit konkrét forgatókönyvek Adjon, telepíthető és karbantartható energiatermelő berendezések és a megújuló energia rendszerek Kezelése projektek a telepítési és karbantartási megújuló energia rendszerek Hozzájárulnak a kutatási projektek terén az energiatermelés és a megújuló energiaforrások. Állásajánlatok Villamosmérnök Tervezés mérnök Mérnök [-]

BSc Elektronikus Hírközlési

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

A program célja az, hogy a fejlődő szakemberek, akik mind tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar, különösen az elektronikus kommunikáció. Ráadásul ezek a diplomások lesznek megfelelően előkészített, hogy kezdjék el karrierjük vagy további tanulmányaikat külföldön. [+]

A program célja az, hogy a fejlődő szakemberek, akik mind tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar, különösen az elektronikus kommunikáció. Ráadásul ezek a diplomások lesznek megfelelően előkészített, hogy kezdjék el karrierjük vagy további tanulmányaikat külföldön. Kommunikáció az egyik leggyorsabban mozgó technológiai területeken igénylő folyamatos frissítését. Ez természetesen úgy tervezték, hogy a koncepció szem előtt, és ezért arra törekszik, hogy a jelöltek elegendő szilárd alapot az alapvető fogalmak, hogy abban a helyzetben, hogy tovább frissíteni a tudást és készségeket. Ez az interdiszciplináris területen alkalmazzák a gyakorlatban a minden szempontból a modern élet példázza a fejlődés a számítógépek és a kommunikáció. A tanfolyam viszi a kapcsolatot a modern technológiákkal. Értékelés Az értékelés célja annak biztosítása, hogy a hatékony tanulás, a tartalom megtörtént. Az egyes egységek szállított diákok kap egy keveréke otthoni és időben korlátos feladat az osztályban. A tanfolyam végén a diákok is be való értekezés. Core tanulmányi egység Matematika Kommunikációs Engineers Alkalmazott elektromágnesség Kommunikációs Engineers távközlési alapelvei Data Communications és szabványok Communications Systems Kommunikációs jelfeldolgozás Jelek és rendszerek vállalkozói tevékenység Tézis Program Tanulási eredmények Fejleszteni hardver és szoftver megoldások terén a kommunikációs technika Tervezése és végrehajtása a vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs rendszerek Használja speciális eszközök elemzéséhez digitális és analóg jelek vannak kommunikációs rendszerek Hozzájárulnak a kutatási projektek a kommunikáció területén tevékenykedik. Állásajánlatok Kommunikációs mérnök Networks mérnök Tervezés mérnök [-]

BSc Multimédiás Szoftverek Fejlesztése

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ha szeretné a fejlődő interaktív és multimédiás szoftverek, mint a játékok és a mobil alkalmazások, akkor ez a tanfolyam az Ön számára. Ezen a kurzuson meg fogja tanulni, hogyan kell fejleszteni szoftveralkalmazások létre a szükséges multimédia tartalom és integrálni ezt a tartalmat a létrehozott alkalmazás. [+]

Ha szeretné a fejlődő interaktív és multimédiás szoftverek, mint a játékok és a mobil alkalmazások, akkor ez a tanfolyam az Ön számára. Ezen a kurzuson meg fogja tanulni, hogyan kell fejleszteni szoftveralkalmazások létre a szükséges multimédia tartalom és integrálni ezt a tartalmat a létrehozott alkalmazás. Ez természetesen magában foglalja a 2D és 3D grafikai tervezés, számítógépes animáció, Sound Design, Visual Effects, objektumorientált programozás, mobil alkalmazások fejlesztése és más hasonló modulokat. Ez a kurzus célja az egyének, akik művészi hajlam, és szintén jó a programozás során. Értékelés Minden modul 1 és 3 közötti értékeléseket, amelyek lehetnek időben korlátozott értékelése (TCA) vagy Home Projektek. A legtöbb értékelést, még a TCA-k igényelnek egy diák, hogy megoldja a gyakorlati feladatok konkrét a modulhoz. Ez természetesen elfogadja a jelölést alapuló rendszer egy sor kritérium az utolsó évfolyam, amelyek: a hiba, Pass, Merit vagy megkülönböztetése. A végső nyertes a tanfolyam lesz egy 1. osztályú, 2. osztály felső, 2. osztály alsó vagy 3. osztályú alapján felhalmozott pontokat. Pont jár alapján a végső egység fokozatú minden modul. Core tanulmányi egység Objektum orientált programozás szoftverfejlesztés Kliens oldali programozás UX tervezés Adatszerkezetek és algoritmusok sound design Alkalmazott matematika Mobil alkalmazások fejlesztése 2D Grafika Soft Computing Games Biztosítása alkalmazások Adatbázis programozás (I) Interaktív Mobile Development Test Driven Development Visual Effects 3D-s grafika Játék szintű tervezés Program Software Engineering II Szórakozás és interaktív Szoftverfejlesztés Alkalmazott Matematika II vállalkozói tevékenység Biztosítása alkalmazások II Adatszerkezetek és algoritmusok IT Project Management Internet Mobile Development Értekezés támogató egységek vállalkozói tevékenység Angol Program Tanulási eredmények Design, létrehozása... [-]

BSc Tengeri Mérnöki

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez természetesen foglalkozik a tervezési, építési, üzemeltetési és karbantartási motorok és felszerelések hajók és tengeri létesítmények. Lesz értsék a fejlett és fejlődő technológiák alkalmazása mellett az elméleti és gyakorlati módszerek elemzése és megoldása tengeri mérnöki kapcsolatos problémákat. [+]

Ez természetesen foglalkozik a tervezési, építési, üzemeltetési és karbantartási motorok és felszerelések hajók és tengeri létesítmények. Lesz értsék a fejlett és fejlődő technológiák alkalmazása mellett az elméleti és gyakorlati módszerek elemzése és megoldása tengeri mérnöki kapcsolatos problémákat. Ezen a szinten a tanulmány akkor várható, hogy dolgozzon ki a tulajdonságokat a munkavállaláshoz szükséges igénylő helyzetekben gyakorlása a személyes felelősség, műszaki vezetés és kereskedelmi irányítás bonyolult és kiszámíthatatlan körülmények várhatók a tengeri ipar. Értékelés A tanfolyam értékelése alapján. Core tanulmányi egység vállalkozói tevékenység Naval Architecture és a Marine Informatikai 1. rész Naval Architecture és a Marine Informatikai 2. rész Anyagok Marine Engineering Marine segédberendezés Marine Engineering Studies Tézis Egységek Marine Engineering patak: Matematika mérnököknek Marine Engineering termodinamika Egységek Operations & Maintenance Engineering patak: Marine Diesel meghajtás és a Power Systems Marine Electrical Systems Program Tanulási eredmények Tervezés, üzemeltetése és fenntartása a tengeri mérnöki rendszerek Dönt a vállalkozói és vezetői kapcsolatos tevékenységek a tengeri mérnöki területen Megoldási javaslatok alapján, matematikai és tudományos elemzése helyzetek és kérdések kéznél Kutatásokat végeznek, és alkalmazza a felhalmozott tudást, hogy a tengeri mérnöki helyzetet. Állásajánlatok Marine strukturális tervező Marine rendszertervező Marine technológus Marine földmérő [-]

BA

Bachelor Of Arts Grafikai Tervezés

Campus Nappali September 2017 Málta Paola

Az ilyen mértékű felállítja majd a tanulók ismereteket, hogy vizsgálja meg, és kihívást jelent a kreatív határokat a valós életben tervezési rövidnadrág ebben az egyre inkább versenyképes ágazat a tervezés területén. [+]

Kommunikáció üzenetek sikeres keresztül grafikai tervezés megköveteli a magas szintű ismerete a művészet vizuális ötletek. Az ilyen mértékű felállítja majd a tanulók ismereteket, hogy vizsgálja meg, és kihívást jelent a kreatív határokat a valós életben tervezési rövidnadrág ebben az egyre inkább versenyképes ágazat a tervezés területén. Ez a fokozat segít a tanulóknak elemezni széles körű szakmai tervezési rövidnadrág alaposan, hogy kreatív és innovatív megoldások segítségével a különböző médiumok. A hallgatók kihasználják a hagyományos és a digitális eszközök elérhetővé őket eredmények például szerkesztési tervezés, web design, feliratok, a reklám és a csomagolás, míg ugyanabban az időben jobban a készségek alapvető tervezési elemeket, mint az elrendezés, forma, tipográfia, ikonográfiai és színét. Ez a rendkívül kontextualizáltabb tananyag modell felhívja a kortárs tervezési gyakorlat, valamint a vonatkozó történeti, elméleti és kulturális anyagok. Ez a program szállított több mint egy sor gyakorlati feladatok támasztják alá az elméleti ismeretek alapjait a grafikai tervezés, mint a fegyelem. Túl a beállított irányított tanulási óra, az természetesen elősegíti az önálló tanulást és fejleszti a tanulók képesek alkalmazni, megszilárdítása és kiterjesztése érdekében tanulás különböző kontextuális keretek és helyzetek, belül és kívül egyaránt területén grafikai tervezés. A diákok általában elvárható, hogy dolgozni multidiszciplináris csapatok valós eseteket. Értékelés Graphic Design diákok fogják értékelni a tudás és a gyakorlati tanulási készségek szóban tervezési projektek, előadások, gyakorlati projektek és írásbeli munka. A tanulók fogják értékelni beállított kritériumok alapján számos megbízás rövidnadrág, amelyekért bemutatni számos bizonyíték megvalósításának támogatására kulcskompetenciák. A diákok arra kérik, hogy a munkát egy tárgyalásos végleges projekt és a dolgozat. Core tanulmányi... [-]

Bachelor Of Arts In Fényképezés

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez a kurzus célja, hogy a diákok lehetőséget, hogy maximalizálja a tudás és készségek a munka gyakorlati kreatív környezetben. A hallgatók termelni fényképes tartalom egyaránt művészi és kereskedelmi gyakorlat. [+]

A kapcsolat a látvány a mai modern társadalom egyre jelentősebb szerepet kap. Ez nyilvánvaló a bőség és használata látvány a mai kommunikáció. Ez a kurzus célja, hogy a diákok lehetőséget, hogy maximalizálja a tudás és készségek a munka gyakorlati kreatív környezetben. A hallgatók termelni fényképes tartalom egyaránt művészi és kereskedelmi gyakorlat. Során az első évben ezt az utat, akkor fog működni a kreatív média termelés diákok. Progressing a második és harmadik évben a program, akkor képes lesz arra, hogy mélyebbre ás speciálisabb fotográfiai elmélet és gyakorlat kifejezetten egység. Ez persze ki, hogy széles körű fényképészeti ismeretek és technikák, amelyek elsősorban a digitális fényképezés. Ön meg fogja vizsgálni a különböző aspektusait a fényképezés kapcsolatban képzőművészeti, kereskedelmi és vegyes technika. Ebben az utolsó évben, akkor meg kell adni a lehetőséget arra, hogy a kutatás és fejlesztés a saját egyedi, egyéni szakmai gyakorlat. Core tanulmányi egység Angol Kritikus Tanulmányok és kutatási módszerek Visual Thinking Kontextuális tanulmányok Bevezetés a fotográfia Médiaeszközök és technikák Szakmai gyakorlat Media Szakmai Tanulmányok és vállalkozási Kritikai gondolkodás Szakosodott egységek Dokumentumfilm és fényképezés Mesemondó és narratívák Digital Media Visual Arts Kísérleti filmkészítés és fényképezés Creative Alternatív Photography Macro, a Hely és természetfotózás Photojournalism és Street Photography Portraiture Photography Bútor és Interiors Photography Esküvő, Divat és Editorial Photography Reklám és Kereskedelmi Photography Fine Art Photography Program Tanulási eredmények Vizsgáljuk meg, értelmezze és kritikusan értékeli számos fotográfiai produkciók és technikák. Develop alapos megértése a szakszerű kezelését különféle fotográfiai média eszközök és berendezések Kezelése egyéni és csoportos munka tevékenységek közben bocsátkozik összetett helyzeteket... [-]

Bachelor Of Arts In Interaktív Média

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Az ilyen mértékű lett kifejlesztve, hogy készítsen a tanulók a munka különböző ágazatokban az interaktív média ipar. [+]

Az ilyen mértékű lett kifejlesztve, hogy készítsen a tanulók a munka különböző ágazatokban az interaktív média ipar. A tanfolyam biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy fejleszteni a képességét, Webfejlesztés, 3D modellezés, játék Fejlesztő és interaktív tervezési projektek egy erős háttérrel rendelkező képzőművészeti és tervezési elvek és vizuális tervező szoftver. Az utolsó évben az ilyen mértékű, akkor lehetősége van, hogy összeáll a tanuló számára a BA Game Art & Visual Design fejlesztése érdekében szakmai játékokat az elejétől a végéig. A kurzus együtt Intézet információs és kommunikációs technológia. Core tanulmányi egység Digital Media Visual Arts Bevezetés a Graphic Design alapelvei Visual Thinking Kontextuális tanulmányok Bevezetés az UI & UX Objektív alapján Media New Media Kultúra és Technika HTML és CSS Angol Kritikai gondolkodás Szakmai Tanulmányok és vállalkozási Szakosodott egységek PHP és Adatbázis HTML5 és CSS3 Pszichológiai játék 3D modellezés 3D kötélzet és animáció Interaktív Editorial tervezés Játék motorok - kezdő / Intermediate Játék Motorok - Advanced Game Design & Game Project Development Interaktív Design & Development Project: Spatial Graphics AI (Artificial Intelligence) Személyes stílus és a Self Promotion Program Tanulási eredmények Kutatás és vizsgálja meg a széles körű történelmi és jelenkori interaktív média munka és alkalmazások Szintetizálni egy sor fogalmak, ismeretek és készségek kapcsolatos interaktív média Alkalmazni komplex elméletek gyakorlati munkahelyi helyzetekben az interaktív média ipar A számos digitális alkalmazások a termelés az interaktív média munkáját. Állásajánlatok Web Developer / tervező Application Developer / tervező Game Developer 3D grafikus Texture Artist Műszaki Artist [-]

Bachelor Of Arts In Terméktervezés

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez főiskolai végzettség folytat a diákok a világ a kreativitás és felkészíti őket, hogy válaszoljon érzékelhetően különböző kulturális és társadalmi kontextusban a terméktervezés során. A kapcsolódó ipar projektek, a résztvevők megtanulják, hogyan kell önállóan találjon, forma fogalmak, ötleteket és megvalósítjuk a terveiket a fizikai 3D prototípusok. [+]

Ez főiskolai végzettség folytat a diákok a világ a kreativitás és felkészíti őket, hogy válaszoljon érzékelhetően különböző kulturális és társadalmi kontextusban a terméktervezés során. A kapcsolódó ipar projektek, a résztvevők megtanulják, hogyan kell önállóan találjon, forma fogalmak, ötleteket és megvalósítjuk a terveiket a fizikai 3D prototípusok. A tanulók bővítik a műszaki és kreatív képességek feltárásával spektrumát alapvető témák, beleértve a kontextuális tanulmányok, a fenntarthatóság, a funkcionális design, 3D technológia, a hagyományos és az új termelési eljárások. Ennek részeként tanulási folyamat során a résztvevők szintén tárgyal és strukturálja az egyén a nagy projekt. A diákok megtanulják, hogyan kell hatékonyan kommunikálni ötletek segítségével a különböző számítógéppel segített tervezés szoftverek segítségével mind a technikai és művészi teszi. Ez a kurzus célja, hogy felkészítse egyének szilárd portfolió munka, mind a helyi és nemzetközi munkalehetőségek. A tanfolyam elősegíti az önálló tanulást és fejleszti a tanulók képességét, hogy vizsgálja meg, alkalmaz és kiterjeszteni a tanulás különböző összefüggésekben és helyzetekben. A diákok is részesülnek a közös előadások, projektek és műhelyek, és általában elvárható, hogy dolgozni multidiszciplináris csapatok valós eseteket. Értékelés A tanfolyam tartalmazza sokféle értékelési módszerek, beleértve tervezési projektek, előadások, gyakorlati projektek és írásbeli munka. Az értékelés folyamatos egész folyamán. A diákok arra kérik, hogy a munkát egy tárgyalásos végleges projekt és a dolgozat. Core tanulmányi egység Angol Vizuális Kommunikáció Design Keresztül kommunikál számítógéppel segített tervezés 3D modellezés és animáció Kontextuális tanulmányok 3D tervezés Kereskedelmi Modell készítése Ötletek Generation & Development Design Digitális megjelenítés és utómunka Kritikai gondolkodás Kritikus Tanulmányok és kutatási módszerek Szakmai Tanulmányok és vállalkozási... [-]

Bachelor Of Arts In Térbeli Tervezés

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Azáltal, hogy a gyakorlati és ipari projektek esetében ez a bachelor végzettség szállít egy izgalmas élmény a diákok, ahol képezi majd, és megfogalmazzák kreatív képességeit figyelembe térbeli minták, mind a külső és belső. [+]

Azáltal, hogy a gyakorlati és ipari projektek esetében ez a bachelor végzettség szállít egy izgalmas élmény a diákok, ahol képezi majd, és megfogalmazzák kreatív képességeit figyelembe térbeli minták, mind a külső és belső. A résztvevők megtanulják, hogy végezzen kritikai elemzése és fejlesztése az önálló gondolkodás. A megszerzett technikai, művészi és vezetői kompetenciák, a hallgatók képesek lesznek átalakítani háromdimenziós kötetek funkcionális és innovatív térbeli tapasztalatokat. Ennek részeként tanulási folyamat során a résztvevők szintén tárgyal és strukturálja az egyén a nagy projekt. Nagy hangsúlyt kell fektetni a vizuális kommunikáció. Ebben természetesen a diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni a műszaki rajzokat annak érdekében, hogy közvetítse a pontos részleteket a projektek, generál művészi vizuális kommunikáció fogalmak realisztikus módon és fejlesztése a modell így kivitelezés, hogy készítsen kicsinyítve 3D ábrázolások. Ezek a képességek csepegtetni bizalmat tanulók projektek létrehozásában változó lakás- és belső terek kerttervezés, valamint más kapcsolódó területeken ebben az állandóan növekvő tervezési fegyelem. A tanfolyam elősegíti az önálló tanulást és fejleszti a tanulók képességét, hogy vizsgálja meg, alkalmaz és kiterjeszteni a tanulás különböző összefüggésekben és helyzetekben. A diákok is részesülnek a közös előadások, projektek és műhelyek, és általában elvárható, hogy dolgozni multidiszciplináris csapatok valós eseteket. Értékelés A tanfolyam tartalmazza sokféle értékelési módszerek, beleértve tervezési projektek, előadások, gyakorlati projektek és írásbeli munka. Az értékelés folyamatos egész folyamán. A diákok arra kérik, hogy a munkát egy tárgyalásos végleges projekt és a dolgozat. Core tanulmányi egység Angol Vizuális Kommunikáció Design Keresztül kommunikál számítógéppel segített tervezés 3D modellezés és animáció Kontextuális tanulmányok 3D tervezés Kereskedelmi Modell készítése Ötletek... [-]

Bachelor Of Arts In üzleti Vállalkozás

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

A szak biztosít egyetemisták szakorvosi tartalom, amely folyamatosan életben használható üzleti és menedzsment forgatókönyveket. [+]

Tanfolyam leírása A szak biztosít egyetemisták szakorvosi tartalom, amely folyamatosan életben használható üzleti és menedzsment forgatókönyveket. Ez növeli a kompetenciák kezelése érintő kérdésekben modern üzleti szervezetek. Akkor várható, hogy dolgozzanak ki megfelelő elemző, kritikus és kutatási készségek kapcsolatos kérdések a változó dinamikája modern szervezetek. Hangsúlyt kell tenni a kreativitás és az innováció és a vállalkozó szellem támogatása és intrapreneurship. Ha megszerzi a tudást és készségeket, hogyan kell kezelni magát és másokat egy szervezeten belül, és hogyan kell futtatni és kezelni a szervezet maga. A hangsúly nem csak a helyi szervezetekre, hanem az EU és a nemzetközi forgatókönyv. Értékelés A kurzus a következőképpen kell megállapítani: feladatok Tesztek Case Studies bemutatók Értekezés Program Tanulási eredmények Vizsgálja a különböző típusú irányítási és vezetési készségek Mutasd a vállalkozói, a kreatív és innovatív készségek kezelése és működtetése a szervezet Mutassa be egy jó megértése kutatási eszközök és technikák Elemezze és érveiket a különféle témákban. Core tanulmányi egység Hatékony Emberi Erőforrás Menedzsment Kezelés Üzleti adatok és statisztikák nemzetközi üzleti Operations & Service Management Fogyasztói magatartás vállalkozói tevékenység Projekt Menedzsment Stratégiai menedzsment Értekezés Európai Üzlet Pénzügyi számviteli és jelentéstételi Pénzügyi szolgáltatások Emberi Erőforrás Menedzsment Internet Marketing Business IT Support Menedzsment Jogi szempontból az emberi erőforrások Irányító pénzügyi források és határozatok Irányító Markeitng Tervezés (Advanced Marketing Management) Szervezetek és viselkedés Személyes és szakmai fejlődés Beszerzési Minőségirányítás Mennyiségi technikák Üzleti Kutatási módszerek 1 Kutatási módszerek 2 Sales Operations Planning & Munkahelyi képzés Belépési követelmények MCAST-Btec Extended Diploma in Business vagy MCAST Certificate in Marketing vagy MCAST Bizonyítvány adminisztratív és... [-]

Bachelor Of Arts Játék A Művészet és A Vizuális Tervezés

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ezt a programot fejlesztettek ki, válaszul a növekvő kereslet a képzett művészek és tervezők, akik fel tudják mutatni a gazdag interaktív fejlesztése révén kreatív fogalmi vizuális grafikus digitális játékok. [+]

Tanfolyam leírása Ezt a programot fejlesztettek ki, válaszul a növekvő kereslet a képzett művészek és tervezők, akik fel tudják mutatni a gazdag interaktív fejlesztése révén kreatív fogalmi vizuális grafikus digitális játékok. Az egész tanfolyam, akkor fejleszteni tudását a hagyományos rajz és illusztráció alapjául esetleges fejlődéséhez játék művészet. Így Ön is megismerheti a lényeges művészeti és tervezési elvek, valamint, hogy képzett a számítógép által generált tervezés. Ugyanakkor kap alapozó játékelmélet, elemzése és gyakorlat. Ez magában foglalja a tervezés, a pszichológia a játék, elbeszélés, képalkotó, 3D modellezés és animáció. Az utolsó évben az e alapképzés, akkor arra ösztönzik, hogy összeáll a diákok olvasási a BA Interactive Media fejlesztése érdekében játékokat. Program Tanulási eredmények Fejleszteni és előkészíti a 2D és 3D eszközök használata a játék Értsd Játék design, az elmélet és gamer pszichológia Munkából széles skáláját játék design rövidnadrág belül különböző kontextusokban Alkalmazza a hagyományos és a digitális művészet elvek és módszerek játék tervezése rövidnadrág Core tanulmányi egység Digital Media Visual Arts Rajz 1 Rajz 2 Vizuális Kommunikáció PHOTOGRAPHY Festés 1 Szobor 1 Kontextuális tanulmányok Multidiszciplináris mesemondó & Elbeszélések Angol Kritikai gondolkodás Szakmai Tanulmányok és vállalkozási Szakosodott egységek Idea Generation és concept art Játékok Pszichológiai játék Játék tervezés elmélete karakter design 3D alapjai 3D-s karakter kötélzet és Compositing Környezetvédelmi tervezés Animáció Games Termelési modellezés UI design Játékok Game Design & Game Project Development Belépési követelmények MCAST-Btec Alapítvány Diploma Művészeti és Design vagy MCAST-Btec Extended elismerő oklevele a Művészeti és Design (tervezési Crafts) vagy 2 A-szint bérletek és 2 I-szint bérletek Kötelező A-szint: Art... [-]

Bachelor Of Arts Kreatív Média Termelés

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ez a kurzus célja, hogy a diákok lehetőséget, hogy maximalizálja a tudás és készségek a munka gyakorlati kreatív környezetben. A hallgatók termelni audiovizuális tartalom mind a művészi és kereskedelmi gyakorlat. [+]

A kapcsolat a látvány a mai modern társadalom egyre jelentősebb szerepet kap. Ez nyilvánvaló a bőség és használata látvány a mai kommunikáció. Ez a kurzus célja, hogy a diákok lehetőséget, hogy maximalizálja a tudás és készségek a munka gyakorlati kreatív környezetben. A hallgatók termelni audiovizuális tartalom mind a művészi és kereskedelmi gyakorlat. Során az első évben ezt az utat, akkor fog működni a BA fotográfia diákok. Ez majd lehetővé teszi az előrelépést szakosodott kifejezetten audio / vizuális modulok álló területek szakmai tanulmányok a kutatási és gyakorlati feladatokat. Ez persze ki, hogy széles körű média készségek és technikák, amelyek elsősorban a TV Studio Productions. Ön meg fogja vizsgálni a különböző aspektusait a Creative Media Production kapcsolatban reklám produkciók, hangmérnök és a Multi-Platform Storytelling. Ebben az utolsó évben, akkor meg kell adni a lehetőséget arra, hogy a kutatás és fejlesztés a saját egyedi, egyéni szakmai gyakorlat. Értékelés A tanfolyam tartalmazza sokféle értékelési módszerek, beleértve a média projektek, előadások, gyakorlati projektek és írásbeli munka. Az értékelés folyamatos egész folyamán. A diákok arra kérik, hogy a munkát egy tárgyalásos végleges projekt és a dolgozat. Core tanulmányi egység Angol Visual Thinking (kommunikációs készségek, Idea Generation, Kommunikáció Papír, storyboarding) Reading a kép Médiaeszközök és technikák Mesemondó és narratívák Kritikus Kutatási módszerek különleges egységek Digital Media Visual Arts Objektív-alapú média Szakmai gyakorlat Media Kritikus Tanulmányok és kutatási módszerek dokumentumfilm Jelentést a Digital Media Independent Media Practice Kísérleti filmkészítés és fényképezés FILMEZÉS Multi-platform történetmesélés Speciális szerkesztés és a digitális utómunka a Moving Image Sound Design for Moving Image... [-]

Bachelor Of Arts Képzőművészet

Campus Nappali 3 év September 2017 Málta Paola

Ebben a fokozatot, akkor lehetősége van arra, hogy megértsék és dolgozzon ki egy sor gyakorlati képzőművészeti tudományágak, beleértve a rajz, szobrászat, festészet, fotózás, sokszorosított grafika és digitális képalkotás. [+]

A program egységei ezt természetesen lehet tekinteni, mint egy szintézis legfontosabb eleme a szakmai képzőművészeti gyakorlatban érintett mivel azok a háttértudás, az alapvető készségek és megértését. Ebben a fokozatot, akkor lehetősége van arra, hogy megértsék és dolgozzon ki egy sor gyakorlati képzőművészeti tudományágak, beleértve a rajz, szobrászat, festészet, fotózás, sokszorosított grafika és digitális képalkotás. Meg fogják ösztönözni, hogy ásni a többdimenziós aspektus Képzőművészeti elméleti és gyakorlati kezelése révén igen változatos kérdésekről, beleértve a lelki, erkölcsi és etikai, valamint a környezetvédelmi és társadalmi-kulturális. Ez természetesen fenntartja te saját személyes fejlődését, együtt a fejlesztés a stúdió gyakorlat. A tanfolyam arra ösztönzi az önálló tanulást és fejleszti a tanulók képességét, hogy vizsgálja meg, alkalmaz és kiterjeszteni a tanulás különböző összefüggésekben és helyzetekben. A diákok is részesülnek a közös előadások, projektek és műhelyek, és általában elvárható, hogy dolgozni multidiszciplináris csapatok valós eseteket. Értékelés A tanfolyam tartalmazza sokféle értékelési módszerek, beleértve tervezési projektek, előadások, gyakorlati projektek és írásbeli munka. Az értékelés folyamatos egész folyamán. Core tanulmányi egység Rajz 1 (anatómia) Rajz 2 (Visual Language) Szobor 1 Vizuális Kommunikáció Digital Media Visual Arts PHOTOGRAPHY Festés 1 Kontextuális tanulmányok Multidiszciplináris mesemondó & Elbeszélések Angol Kritikai gondolkodás Szakmai Tanulmányok és vállalkozási Szakosodott egységek Kortárs rajz alkalmazások Fejlődő 3D Nyelv Specialist Studio Gyakorlat 1 Specialist Studio Gyakorlat 2 Multimédia Képzőművészeti Művészetelméleti és kritika Fine Art Nyomtatási technikák Festés 2 Szobor 2 Személyes stílus és a Self Promotion Kiállító és kurátori a műalkotás Kritikus Tanulmányok és kutatási módszerek. Program Tanulási eredmények Kutatási és nyomozati készségeit kapcsolatos történeti és kortárs gyakorlatok... [-]

Kapcsolat
Levelezési cím
Triq Kordin
PLA 9032 MT
Cím
Triq Kordin
Paola, PLA 9032 MT