Hivatalos Leírás

Áttekintés

2001-ben alakult, a Máltai College of Arts, Tudományos és Technológiai (MCAST) az ország vezető szakmai oktatás és képzés intézmény. A mi hat intézetek Málta és Gozo a Campus kínálunk 185 főállású és több mint 300 részmunkaidős szakmai tanfolyamok kezdve az igazolásokat fok (MQF Level 1 és 6 szint). Diákjaink készek a pályára a különböző gazdasági ágazatokban, illetve a felsőoktatás számára.

Mi szorosan együttműködnek a helyi ipar, hogy a tudás, készségek és kompetenciák a mi tantervek megfelelő és lényeges, hogy egy dinamikus és előremutató gazdaság. Ez a kapcsolat serkenti az Akadémia sikerének - a programok rugalmasak, releváns és fogékony a törekvéseit a diákok és az igényeinek iparágak, amelyek folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen a kihívásoknak a változó világgazdaságban.

Új MCAST szerkezete a tanulók javát

MCAST széles körű és egyedülálló hatáskörét a poszt-szekunder szektor kurzusokat kínáló kezdve Level 1 és 6 szint. A Máltai Képesítési Keretrendszer MCAST biztosít Level 1 és 2 Alapítvány diákok részére, akik elhagyták formális oktatás nélkül képesítés azzal a céllal, hogy segítse őket, hogy legalább elérése Level 3 szakképzettség és talán még több. MCAST is rendelkezik, 4-es szint kurzusok a diákok, akik szeretnének a munkába a technikus szinten, vagy akik vágynak, hogy folytassák tanulmányaikat magasabb végzettséggel. Végül MCAST tanfolyamokat szinten 5 és 6, amelyben a diákok célja az, hogy az első fokú.

Mindezek a különböző szinteken fontos és elengedhetetlen része MCAST küldetése. Annak érdekében, hogy erősítse mindegyiknek különböző szinteken, azt éreztem, hogy MCAST szerkezete tovább kell fejlesztenie annak érdekében, hogy megfeleljenek egy jobb módon az igényeinek a diákok a különböző szinteken.

MCAST marad egy szervezetként amely tartalmazza az összes ilyen szinten, és hangsúlyozza annak lehetőségét, hogy egy folyamatos és erős összeköttetés a különböző szinteken. Annak érdekében, hogy fordítson nagyobb figyelmet a különböző igényeinek diákok a két szint, MCAST bevezeti három főiskola alatt MCAST esernyő nevezetesen az alapítvány Főiskola, Műszaki Főiskola és a University College.

Alapítvány Főiskola

Az alapítvány College összpontosít, hogy a legjobb tantervek és tanulási módszertan a jelentkezők következő tanfolyamok MQF / EKKR-szintek 1., 2. és a 3. egyedi igényeihez és felkészíti őket a továbbtanulásra Műszaki Főiskolán.

Műszaki Főiskola

A Műszaki Főiskola biztosítja a további programok tanulmányi MQF / EKKR 4. szint közelebb az iparral együttműködve. A felsőfokú oklevelek kínált felkészíti a diákokat a megfelelő tudás, készségek és kompetenciák annak érdekében, hogy vegye fel a műszaki pozíciókat az ipar vagy a haladás a University College kell akkor inkább erre. A 4-es szint programokat foglalja széles körű szakmai gyakorlatok különböző képzési területek, így lehetővé teszi, hogy a diákok is megszerezzék a szakmai gyakorlatot, miközben tanul.

University College

A University College igényt kielégít, felsőoktatási programok és szakmai fok, miközben dolgozik szoros együttműködésben az ipar annak érdekében, hogy a szakemberek, amelyek mind tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett igényeinek kielégítésére a helyi ipar.

Az intézetek és központok minden technikai és szakmai felé szállítás minden programokat MCAST miközben a fő cél az előmozdításához minden tanulmányi területen a hatáskörükbe tartozó kitekintéssel a jövő felé. Ez a vállalati struktúra lehetővé teszi az egyes College létrehozni fókuszált stratégiákat, amelyek sajátos igényeire hallgatók minden szinten, miközben az egészséges párbeszédet valamennyi érdekelt féllel annak érdekében, hogy a legjobb programokat az igényeket a helyi gazdaság és társadalom.

miért MCAST?

  • A jövedelmező karrier

Mi nem csak felkészülni a vizsgákra.

Együttműködünk a vezető iparági szereplők, hogy az Ön gyakorlati képzést a legújabb és legjobb gyakorlatokat és technológiákat. Készülj fel Húzd fel az ingujját, és tedd, amit tanulsz az osztályteremben gyakorolni a műhelyek, laboratóriumok és a valódi munka beállításokat, a kihelyezések és szakmai gyakorlatot.

A végső cél az, hogy megadja a készségek és tapasztalat szükséges, hogy segítsen elérni a virágzó karrierjét Ön törekvő.

  • A világ a lehetőségek

Minden évben képzési lehetőségeket, hogy több mint 6000 nappali tagozatos hallgatók.

Új programokat folyamatosan beszállítási kurzusok listáját, így több új képzési lehetőség közül választhat. Ha Ön határozza meg, hogy előre a karrierjét, mi van a képzési program, ami az Ön számára.

  • A gondoskodó és élénk Campus

Hisszük, hogy az oktatás nem egyszerűen attól a képesítések és műszaki ismereteket. Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsen fejleszteni a felelős, lelkes felnőttek erős társadalmi értékeket. Túl az osztályteremben, a MCAST akkor majd részt a sport-, kulturális és egyéb szórakoztató tevékenységek, amelyek segítenek, hogy új barátokat, bízni, és javítja a csapatmunka és kommunikációs készség.

Akkor is lehetőségük nyílik, hogy csatlakozzon a nemzeti és nemzetközi versenyek és események, valamint a nyereség felbecsülhetetlen értékű tapasztalat révén a nemzetközi hallgatói csereprogramok. Ha megy keresztül nehéz pillanat az életben, mi az Ön számára széles körű testápolási és támogatási szolgáltatások.

  • Nemzetközi Kiválósági Központ

Mi voltunk az első oktatási intézménye, Európában kell igazolnia, International Centre of Excellence a neves nemzetközi szervezet Edexcel.

Elkötelezettségünket, hogy frissítse a minősége minden szolgáltatásainkat és hogy az Ön számára élvezetes tanulási tapasztalat magában foglalja a bevezetése a legújabb oktatási technológiák, a foglalkoztatás tapasztalt oktatók és adminisztratív munkatársak, valamint a széles körű beruházás state-of-the- art készülék.

Jelenleg végrehajtási három uniós finanszírozású projektek, értéke több mint 20.000.000 €, hogy továbbra is minőségi fejlesztésére minden létező programok, és újakat vezessenek be.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Core tanulmányi egység

szervetlen kémia Szerves kémia Tudományos English (kulcskészségnek 2) Alapjai Mérnöki és Process Engineering Kémiai Reactor Engineering elválasztási eljárások Vegyészmérnöki termodinamika [-]
Málta Paola
Kérj Információt
Angol
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Malta College of Arts, Science and Technology

A természeti erőforrások védelme, a CO2-kibocsátás, a klímaváltozás és annak hatásai, és a demográfiai változások, amelyek egyre fontosabb téma a helyi és nemzetközi kont ... [+]

Tanfolyam leírása

A természeti erőforrások védelme, a CO2-kibocsátás, a klímaváltozás és annak hatásai, és a demográfiai változások, amelyek egyre fontosabb téma a helyi és nemzetközi kontextusban. Az ilyen mértékű természetesen magában foglalja a nemzeti és globális kihívások a ma és a jövő, és magában foglalja a magas szintű interdiszciplináris együttműködést. A tanulmányok egy összevonása a klasszikus mérnöki természettudományok.

Környezetvédelmi mérnöki foglalkozik mérnöki megoldások környezeti szempontból fontos kihívása a jövőnket. Ez a kurzus a hallgatók, hogy képesek a probléma megoldási foglalkozó ökológiai és technikai kihívásokat, annak érdekében, hogy kreatívan megérkezik a helyzet az erőforrás fenntarthatóságát. ... [-]

Málta Paola
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Malta College of Arts, Science and Technology

Ha Ön szívesen szoftverfejlesztés egy hajlam backend rendszerek és összetett problémák megoldására, akkor ez a tanfolyam az Ön számára. ... [+]

Tanfolyam leírása

Ha Ön szívesen szoftverfejlesztés egy hajlam backend rendszerek és összetett problémák megoldására, akkor ez a tanfolyam az Ön számára. Ezen a kurzuson meg fogja tanulni, hogyan kell alakítani szoftver alkalmazás, amely a formális tervezési minták; megtervezésére és végrehajtására szolgáló adat-infrastruktúrát; modellezésére és megoldására komplex valós problémák mellett következő hivatalos módszereket. Ez természetesen magában foglalja Secure Development, Enterprise Software Development, szerver oldali és kliens oldali programozás, Diszkrét matematika és más hasonló modulokat. Ez a kurzus célja a magánszemélyek, akik élénk érdeklődést a problémamegoldás, van egy figyelem a részletekre, és arra törekszenek, hogy a program hatékony.... [-]

Málta Paola
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
5 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Malta College of Arts, Science and Technology

A program célja az, hogy a fejlődő szakmai mérnökök, akik mindketten tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar, különös tekintettel a vill ... [+]

A program célja az, hogy a fejlődő szakmai mérnökök, akik mindketten tudományosan elkészített és gyakorlatilag képzett kielégítik a helyi ipar, különös tekintettel a villamosenergia-termelés és a megújuló energia rendszerek.

Sőt, ezek a diplomások lesznek megfelelően előkészített, hogy kezdjék el karrierjük vagy tovább tanulmányaikat. Hogy szükség van képzett mérnökök, akik megközelíteni ezt a technológiát a professzionális és hatékony módon erősen kérte a fő érintettek. A modulok az ilyen mértékű tanfolyam megadja jelöltek megértése mind a hagyományos és a modern technológiák, valamint a támogatási rendszerek, amelyek szükségesek lennének.... [-]

Málta Paola
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul