AUM American University of Malta

Bevezetés

Hivatalos Leírás

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Miért az AUM?

Az Máltai Amerikai Egyetem (AUM) egy olyan amerikai stílusú egyetem, amely a legmagasabb szintű nemzetközi közösség számára szentelte a felsőoktatást és a kutatást. A szakok, a kutatási tevékenységek és a közösség számára nyújtott szolgáltatások átalakítják az életet és szolgálják a társadalmat az etikailag tájékozott polgárok oktatása, tudásteremtés és a tudás globális környezetben történő működtetése céljából.

Az AUM sokszínű hallgatói testületet oktat, hogy etikailag felelős globális polgárokké, kritikus gondolkodókké és jövőbeli vezetőiré váljon egy akadémiai szempontból kihívást jelentő tanulási környezetben. Folyamatosan törekszik az oktatás, a kutatás, a közszolgáltatás és a gazdasági fejlődés innovációjára és minőségének javítására.

Az, hogy az AUM milyen mértékben végzi a diploma programokat, létfontosságú építőelemet alkot identitásának megalapozásában. Minden program arra irányítja a hallgatókat, hogy tudásukat az alapoktól kezdve építsék fel, és a tudást koherensen és következetesen strukturálják. A hallgatókat az alapelvektől kezdve a gyakorlati gyakorlatig tartja, a területükhöz kapcsolódó legújabb ipari technológiákkal.

Miért tanul Máltán?

A Földközi-tenger központjában, Európa és Észak-Afrika között, Málta az Európai Unió legkisebb tagállama. A 7000 éves története és a 300 napsütéses nap híres Málta az euróövezet egyik legfigyelemreméltóbb sikertörténete. Az üzleti vállalkozást támogató hozzáállásának, a legmodernebb infrastruktúrának és az üzleti tevékenység szerény költségeinek elismerésével ez a növekedési gondolkodású vállalkozók és multinacionális vállalatok országának vált országává.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Akkreditáció

Az Máltai Amerikai Egyetem (AUM) egyesíti mindkét világ legjobbjait az akadémiai szabványok és az akkreditáció szempontjából. Az összes programot egy professzionális oktatói testület tervezte, hogy megfeleljen az amerikai oktatási szabványoknak a felsőoktatás szintjén. Minden mértéket akkreditáltak, máltai Nemzeti Felsőoktatási és Felsőoktatási Bizottság (NCFHE) ellenőrzése után. Ez viszont azt jelenti, hogy az AUM-ban kínált valamennyi fok teljes mértékben elismert Európában és azon túl. Az, hogy miként szállítjuk diplomát, az identitásunk kritikus alapját képezi az AUM-nál. Az amerikai stílusú oktatás, valamint az európai környezet és a multikulturális hallgatói testület tökéletes környezetet és hozzáadott értéket biztosít a tanuláshoz.

Programjaink

Egyetemi programok

Akár innovatív, mind pénzügyi szempontból sikeres indítást szeretne létrehozni, a videojátékok következő generációját tervezi, vagy futurisztikus város elrendezését szeretné megtervezni, a megfelelő helyre jött.

10 egyetemi programot kínálunk:

 • BS üzleti adminisztrációban
 • BS az üzleti és pénzügyekben
 • BS számviteli
 • BS a játékfejlesztésben
 • BS az elektronikában és a kommunikációban
 • BS az ipari mérnöki szakban
 • BS a gépiparban
 • BS az építőmérnökben
 • Grafikai és Animációs BA
 • BA kínai nyelv és kultúra szakon

Diplomás programok

Válasszon a három diplomás programunk közül az üzleti és mérnöki területeken. A tanterv számos kortárs és sürgető kérdéssel foglalkozik, az elmélet és a gyakorlat egyenlő figyelmet érdemel. A világ vezető egyetemeinek tapasztalt oktatói felügyelete alatt álló program megfelel a legmagasabb nemzetközi előírásoknak.

Három posztgraduális programot kínálunk:

 • Master of Business Administration
 • MS Mérnöki Menedzsment
 • MS a kiberbiztonságban

Angol nyelvű tudományos célú program

Az EAP programot a Máltai Amerikai Egyetemen úgy tervezték, hogy segítse a hallgatókat, akik teljesítik a felvételi követelményeket, kivéve a nyelvtudást és az angol nyelvtudásuk fejlesztését, hogy megkezdhessék képzettségüket. Ez a program segít a hallgatóknak fejleszteni a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás készségeit, hogy megkönnyítsék a diplomájuk megkezdését.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

ösztöndíjak

Máltai és uniós ösztöndíjak

Az AUM teljes ösztöndíjakat kínál az egyetemi hallgatóknak, akik máltai vagy uniós polgárok, akik Máltán laknak az elmúlt öt évben. A jelentkezőknek kitölteniük kell a felvételi jelentkezésüket, hogy megvizsgálják.

Hallgatói élet az AUM-n

Ne csak menjen az univerzumba - kihozza a legtöbbet belőle. Az AUM-nál arra buzdítjuk a hallgatóinkat, hogy vegyenek részt az egyetemek által támogatott tevékenységek hosszú listájában. A tengerparti kirándulásoktól a szigetekre kiterjedő kulturális expedíciókig elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy hallgatóinknak rengeteg lehetősége legyen a szórakozáshoz. Célunk, hogy ne csak pozitív tantermi tapasztalatokkal rendelkezzünk, hanem rengeteg lehetőségünk legyen hosszú távú barátságok kialakítására.

Campusunk

Az AUM Bormla-ban található, Cospicua néven is ismert, Málta egyik ikonikus három városának. A környék gazdag kultúrával, változatos történelemmel, éttermekkel és kávézókkal várja a gyönyörű vízpartot. A campusunkat, amelyet eredetileg William Scamp tervez, a második világháború alatt brit haditengerészeti bázisként használták. Ebben az időszakban súlyosan bombázták az épületet, sok évre romokban maradtak. A helyreállítási folyamat magában foglalta a műtárgyak történelmi megőrzésének megőrzését az épületben.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Helyszínek

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Málta