LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A LUNEX Egyetemen

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

A luxemburgi székhelyű LUNEX Egyetem egy magániskola, amely a sport, az egészségügy, a terápia és a megelőző gyógyászat területén szakosodott. Nemzetközileg orientált iskolaként a LUNEX Európa-szerte elismert és a világpiachoz tökéletesen illeszkedő tanulmányi programokat kínál.

Programportfóliónk a fenntarthatóság és a társadalmi jelentősége szempontjából kiemelkedő, és felkészíti a hallgatókat az új megközelítésekre és perspektívákra a kialakuló sportágak és egészségügy területén. Minden tanulmányi programot 100% -ban angolul tanítanak egy nemzetközi egyetemi csapat, amely a világ minden tájáról származó intézményekből származik. Az elméleti kurzusok és a gyakorlati tapasztalatok kombinációjával a LUNEX hallgatók képzettek arra, hogy szakértőikké és vezetőikké váljanak saját területükön és fejlődjenek a globalizált világban.

 • Egy nemzetközi iskola emberi érintéssel
 • 6 egészség- és sporttanulási program (plusz egy előkészítő program)
 • 100% angol nyelvtanfolyam
 • Nemzetközi és multikulturális csapat

3 és 5 éves sport- és egészségügyi tanulmányaink

Ma a LUNEX 3 főiskolai végzettséget kínál, amelyek elérhetőek legalább 12 éves iskolai végzettség vagy azzal egyenértékű korábbi oktatás, valamint 3 mesterképzés után. Ezeket a tanulmányi programokat a bolognai folyamatnak megfelelően fejlesztették ki a gyakorlati karrier és szakma számára egész Európában, és azokat a luxembourgi Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium (MESR) akkreditálta.

A programokat két különböző területre osztottuk: egyrészt az egészségügyi tudományok, másrészt a menedzsment.

LUNEX egészségtudományok alap- és mesterképzése

 • Fizioterápiás Bachelor & Master előkészíti a jövőbeli diplomákat a gyógytornász szakma számára az egyének egészségének javítása érdekében.
 • A sport- és testmozgástudományi alapképzés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a motoros tanulás, a fiziológia, a táplálkozás, a biomechanika vagy akár a pszichológia vonatkozásában.
 • A Sport- és Gyakorlati Tudomány Mester lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elmélyítsék tudásukat, és képesek legyenek felmérni és optimalizálni a sportolók és a betegek teljesítményét és egészségét

LUNEX menedzsment alapképzés és mesterképzés

 • A Nemzetközi Sportmenedzsment Bachelor ismereteket és ismereteket kínál a sporttal kapcsolatos üzletvezetésről, annak érdekében, hogy a hallgatók számára biztosítsák az összes szükséges tudást, hogy képesek legyenek a sportszervezeteket körülvevő nemzetközi környezetben dolgozni.
 • A Nemzetközi Sportmenedzsment Mester * lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlett ismereteket és készségeket szerezzenek a sportiparban.

Előkészítő programunk: Alapítványi program

Alapképzettségünkön túl az „Alapítvány Program” elnevezésű előkészítő programot is kidolgoztunk azzal a céllal, hogy segítsük a hallgatókat angol szintjük fejlesztésében és / vagy a tudományok (beleértve a kémiai, fizikai és biológiai) ismereteik megerősítését. A hallgatók dönthetnek úgy, hogy az alapképző programmal kezdik el tanulmányaikat, mielőtt az egyik alapfokozatunkat folytatják.

Modern és egyedülálló campusunk Luxemburgban

Európa szívében található LUNEX ideális földrajzi elhelyezkedéssel rendelkezik, amely világszerte hozzáférést biztosít az új piacokhoz, és érdekes szakértői hálózatot kínál. Ide tartoznak a sportszervezetek, klubok és szövetségek, sőt képzési központok és terápiás gyakorlatok. A Differdange-ban (European Sports City 2018 nevű) található campus a stadiontól és a sportlétesítményektől néhány méterre található. Ezen kívül a campus teljesen felújított, és most már korszerű technológiákkal, valamint modern és digitális környezettel van felszerelve, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy minden esettanulmányt és gyakorlati feladatot optimálisan végezzenek.

116173_Photo_LUNEX_2.png

A LUNEX-en a diákok egyedülálló tanulási környezetben tanulhatnak. Valóban, a Campus épült a Differdange régi medencéje helyett, és a medence szerkezete át lett alakítva nézőterembe. Emellett a padlón minden időjárási futópályát terveztek, hogy a diákokat a különböző osztályokhoz vezessék, és a pihenőterületek is elérhetők a diákok számára.

Miért tanuljon a LUNEX Egyetemen?

 • A globális munkaerőpiacra adaptált tanulmányi programok
 • Egyéni és személyre szabott támogatás minden hallgató számára
 • Az elmélet és a gyakorlati tapasztalatok optimális kombinációja
 • Rugalmas programok a nagy teljesítményű sportok és karrierek kíséretében
 • A legmodernebb berendezések
 • Nemzetközi tanulási környezet
 • Interdiszciplináris csere

Hogyan kell jelentkezni a LUNEX programhoz?

Ahhoz, hogy valamelyik programunkra jelentkezzen, legalább 12 éves iskolai végzettséggel vagy azzal egyenértékű előzetes oktatással kell rendelkeznie. Ha eleget tesz ennek a követelménynek, akkor csak ki kell töltenie az online jelentkezési lapot, és részt kell vennie az egyik Alkalmazási Napunkon (Felvételi tesztek).

Az Ön információiért nincs jelentkezési határidő, ezért egész évben lehet alkalmazni.

További információ található honlapunkon.

Légy része annak! Legyen része a LUNEX-nek!

* Jelenleg akkreditációban van

Helyszínek

Differdange

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Luxembourg körzet, Luxemburg