BBI Luxembourg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Programjaink szigorúan egyensúlyozzák a gyakorlati képzést a felügyeleti és üzleti ismeretekkel rendelkező diákok körében, hogy hatékony döntéshozókká váljanak egy komplex vendéglátó szervezeten belül. Miután elvégezte a BBI , vagy a "Wiltz Campus" -t vagy a "Brussels Campus" -ot , akkor felkészült arra, hogy a karriered korai szakaszában érdemi felelősséget vállaljon, és legyen produktív csapattag az első munkanapodtól kezdve.

A tanítási programok, valamint a struktúra, a célok, a stratégiák és a pedagógia mindkét intézményben megegyeznek. Ugyanez történik az oktatói személyzettel, akik tapasztalataikat és készségüket egymással megosztják a két szervezet között, amelyet a BBI létrehozása 1990 óta nyert. BBI intézmények elsősorban a nemzetközi dimenzióval rendelkező "Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Üzletágaként" tervezték. Stratégiánk dinamikus, nyitott és részt vesz a "Tudás Társadalom" - a jövő európai jövőképében. Valóban, az elképzelésnek köszönhetően a felsőoktatás is kihasználja a fantasztikus növekedést.

Intézményeink különösen híresek oktatási innovációjukra, és egy pillanatra félretéve a szerénységet, a tanításunk kiemelkedik a kiválóság iránti folyamatos törekvésünknek köszönhetően. Eredményeink a diákok elégedettségével, valódi szakmai megnyitásaikkal és a vendéglátással és a turizmussal kapcsolatos kapcsolatok tekintetében bizonyítják, hogy a vezető tanulmányi felsőoktatási intézmények közé tartoznak.

BBI hároméves alapképzést és 2 éves mesterképzést kínál egy valóban nemzetközi keretek között, biztosítja, hogy a kreatív egyének szenvedélyesen osztoznak, és közös értékeik vannak készek szembenézni a vendéglátás és az idegenforgalmi ágazat menedzsmentjének kihívásaival. Első osztályú oktatást biztosítunk a vendéglátás és idegenforgalom ágazatában - a világ leggyorsabban növekvő ágazatának területén.

A programok elsősorban az angolszász oktatási formát tükrözik, hangsúlyozva a gyakorlati, pragmatikus és interdiszciplináris megközelítést a tanuláshoz. A tanterv három fő területe:

  • Operációmenedzsment oktatás
  • Üzleti menedzsment oktatás
  • Gyakorlati képzés - gyakornokok
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Felvételi követelmények

Applications will only be analysed after the dossier and all supporting materials have been received. Candidates will be definitively selected by the Admissions Committee on the basis of their dossier, interview and test results. Entrance interviews are held at the institute or in international locations as the case may be or by video-conference for the international candidates.

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor diploma a nemzetközi vendéglátás és a turizmus menedzsment

Campus Nappali 3 év September 2019 Luxemburg Wiltz

A BA diploma három év tanulmányi év végén kerül kiosztásra. A program "Karrier-orientált program", azaz közvetlenül a hallgatók számára készít szakemberek tevékenységét. Ezért a program végén a végzős hallgatók személyes ambícióik függvényében közvetlenül beléphetnek a munka világába, vagy folytathatják tanulmányaikat egy Mester számára. [+]

ALKALMAZÁSI PROGRAM: 180 ECTS CREDITS

A BA diploma három év tanulmányi év végén kerül kiosztásra. A program "Karrier-orientált program", azaz közvetlenül a hallgatók számára készít szakemberek tevékenységét. Ezért a program végén a végzős hallgatók személyes ambícióik függvényében közvetlenül beléphetnek a munka világába, vagy folytathatják tanulmányaikat egy Mester számára.

Ez a program az elméleti témákra (tudományos diszciplinákra) és a megértési képességre (vendéglátás műveletekre és minden kapcsolódó létesítményre) koncentrál. Ez biztosítja a csapatmunkát és a döntéshozatalt. A program kombinálja az operatív készségeket és a szilárd üzleti menedzsment ismeretek, annak érdekében, hogy fokozzák a hallgatók általános gazdálkodási és pénzügyi ismeretek, létfontosságú ez a szakmai karrier.... [-]


Kapcsolat

BBI - LUX Campus

Cím Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Honlap http://www.bbi-edu.eu/
Telefon +352 27 91 12 92