BBI Luxembourg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Programjaink szigorúan kiegyensúlyozzák a gyakorlati képzést a felügyeleti és üzleti ismeretekkel rendelkező diákokkal, hogy hatékony döntéshozók legyenek egy komplex vendéglátó szervezetben. Miután befejezte a BBI , felkészült lesz arra, hogy a karrierjének korai szakaszában értelmes felelősséget vállaljon, és legyen az eredményes csapat tagja, az első naptól kezdve.

A tanítási programok, valamint a struktúra, a célok, a stratégiák és a pedagógia mindkét intézetben azonosak. Ugyanez fordul elő a két személy közötti tapasztalatokat és készségeket megosztó tanári állományokra is, amelyeket 1990 óta a BBI létrehozásának évében szerzett. BBI intézmények elsősorban „Vendéglátó és Idegenforgalmi Iskola” nemzetközi dimenzióval rendelkeznek. Stratégiánk dinamikus, nyitott és részt vesz a "Tudásalapú társadalomban" - a jövő európai elképzelésén. Valójában ennek a látásnak köszönhetően a felsőoktatás is élvezi a fantasztikus növekedést.

Intézményeink különösen híresek oktatási innovációjukra, és egy pillanatra félretéve a szerénységet, a tanításunk kiemelkedik a kiválóság iránti folyamatos törekvésünknek köszönhetően. Eredményeink a diákok elégedettségével, valódi szakmai megnyitásaikkal és a vendéglátással és a turizmussal kapcsolatos kapcsolatok tekintetében bizonyítják, hogy a vezető tanulmányi felsőoktatási intézmények közé tartoznak.

BBI hároméves alapképzést és 2 éves mesterképzést kínál egy valóban nemzetközi keretek között, biztosítja, hogy a kreatív egyének szenvedélyesen osztoznak, és közös értékeik vannak készek szembenézni a vendéglátás és az idegenforgalmi ágazat menedzsmentjének kihívásaival. Első osztályú oktatást biztosítunk a vendéglátás és idegenforgalom ágazatában - a világ leggyorsabban növekvő ágazatának területén.

A programok elsősorban az angolszász oktatási formát tükrözik, hangsúlyozva a gyakorlati, pragmatikus és interdiszciplináris megközelítést a tanuláshoz. A tanterv három fő területe:

  • Operációmenedzsment oktatás
  • Üzleti menedzsment oktatás
  • Gyakorlati képzés - gyakornokok

Helyszínek

Wiltz

BBI - LUX Campus

Address
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Telefonszám
+352 27 91 12 92