Hivatalos Leírás

Programjaink szigorúan kiegyensúlyozzák a gyakorlati képzést a felügyeleti és üzleti ismeretekkel rendelkező diákokkal, hogy hatékony döntéshozók legyenek egy komplex vendéglátó szervezetben. Miután befejezte a BBI , felkészült lesz arra, hogy a karrierjének korai szakaszában értelmes felelősséget vállaljon, és legyen az eredményes csapat tagja, az első naptól kezdve.

A tanítási programok, valamint a struktúra, a célok, a stratégiák és a pedagógia mindkét intézetben azonosak. Ugyanez fordul elő a két személy közötti tapasztalatokat és készségeket megosztó tanári állományokra is, amelyeket 1990 óta a BBI létrehozásának évében szerzett. BBI intézmények elsősorban „Vendéglátó és Idegenforgalmi Iskola” nemzetközi dimenzióval rendelkeznek. Stratégiánk dinamikus, nyitott és részt vesz a "Tudásalapú társadalomban" - a jövő európai elképzelésén. Valójában ennek a látásnak köszönhetően a felsőoktatás is élvezi a fantasztikus növekedést.

Intézményeink különösen híresek oktatási innovációjukra, és egy pillanatra félretéve a szerénységet, a tanításunk kiemelkedik a kiválóság iránti folyamatos törekvésünknek köszönhetően. Eredményeink a diákok elégedettségével, valódi szakmai megnyitásaikkal és a vendéglátással és a turizmussal kapcsolatos kapcsolatok tekintetében bizonyítják, hogy a vezető tanulmányi felsőoktatási intézmények közé tartoznak.

BBI hároméves alapképzést és 2 éves mesterképzést kínál egy valóban nemzetközi keretek között, biztosítja, hogy a kreatív egyének szenvedélyesen osztoznak, és közös értékeik vannak készek szembenézni a vendéglátás és az idegenforgalmi ágazat menedzsmentjének kihívásaival. Első osztályú oktatást biztosítunk a vendéglátás és idegenforgalom ágazatában - a világ leggyorsabban növekvő ágazatának területén.

A programok elsősorban az angolszász oktatási formát tükrözik, hangsúlyozva a gyakorlati, pragmatikus és interdiszciplináris megközelítést a tanuláshoz. A tanterv három fő területe:

  • Operációmenedzsment oktatás
  • Üzleti menedzsment oktatás
  • Gyakorlati képzés - gyakornokok
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BBI Luxembourg

A BA fokozatot hároméves tanulmányi időszak végén ítélik oda. „Karrier-orientált program” -nak nevezik, ami azt jelenti, hogy közvetlenül felkészíti a diákokat a szakembe ... [+]

ALKALMAZÁSI PROGRAM: 180 ECTS CREDITS

A BA diploma három év tanulmányi év végén kerül kiosztásra. A program "Karrier-orientált program", azaz közvetlenül a hallgatók számára készít szakemberek tevékenységét. Ezért a program végén a végzős hallgatók személyes ambícióik függvényében közvetlenül beléphetnek a munka világába, vagy folytathatják tanulmányaikat egy Mester számára.

Ez a program az elméleti témákra (tudományos diszciplinákra) és a megértési képességre (vendéglátás műveletekre és minden kapcsolódó létesítményre) koncentrál. Ez biztosítja a csapatmunkát és a döntéshozatalt. A program kombinálja az operatív készségeket és a szilárd üzleti menedzsment ismeretek, annak érdekében, hogy fokozzák a hallgatók általános gazdálkodási és pénzügyi ismeretek, létfontosságú ez a szakmai karrier.... [-]

Luxemburg Wiltz
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Honlap
Telefonszám
+352 27 91 12 92