SMK University of Applied Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SMK Egyetem Alkalmazott Társadalomtudományi Kar

SMK egy olyan oktatási intézményt, ahol jelentősége kerül egy ember - az ember egyéni tehetség, potenciális, és hírszerzési fel kell tárni, a fejlett és értékes. Ezért üdvözöljük minden egyén minden eljövendő világban, tanulmányi és fejlesszék magukat itt, SMK velünk együtt.

Célunk, hogy a vezető felsőoktatási intézménye, ahol az oktatás és a karrier, valamint a kutatási, virágzik együtt harmadik felsőoktatási intézményi küldetés - létrehozását a gazdasági és társadalmi értéket a régió és az ország.

Arra törekszünk, hogy tegyen meg mindent, amit érdemes a diákok, a közösség és a társadalom. Mi jár a kreatív ambíció és fiatalos szellem. Kívánjuk, hogy hozzon létre, nevelés és terjedt ötleteket. Azt akarjuk, hogy megváltoztassa a világot egy jobb út. Az Önök segítségével és elkötelezettség.

Semmi több ad egyfajta a jelenlétünket, mint a kapacitás, hogy megújítja, és üdvözlöm minden nap elveinek megvalósításához a világ fejlődését, javítja a napi és üzembe erőfeszítések felesleges lehetőségeinket. Tanulni a múlt, hogy felfedezzék a tapasztalataink, hogy kitaláljon és fejlesztése - ezek az útvonalakat járni utunkat, és hogy a változás.

Míg végrehajtási ezt a küldetést mozgásban maradunk napról-napra felelősségteljesen és kitartóan, ami egy fejlett, nyílt és dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézmény - értékelik a diákok által elismert vállalkozások és elismerte a társadalom.

Nevében SMK Közösség - Elnök Gabija Skučaitė

Látomás

Egyedi, modern és kreatív magasabb iskolai inspiráló az új ötletek, tartalmas felfedezések és folyamatos fejlesztése.

Küldetés

megnyitni és az élethosszig tartó tanulási lehetőségeket, hogy az emberek, hogy elősegítse a szellemi és kreatív hatáskörök, hogy támogassák az önképzést, hogy felkészüljenek a sikeres szakmai karrier és felelősségteljes, becsületes és társadalmi életforma. Ez a küldetés megköveteli tőlünk, hogy szolgálja a társadalom azáltal, hogy az intelligens humán tőke, amely képes új tudás és innováció, megérti felelős kötelezettsége hozzájárulhat a fejlett, fenntartható és biztonságos Európa jövőjéről.

Tények és számok

SMK - Sense. Jelentése. Tudás

Három főnevek visszafejteni egy mozaikszó MKP tükrözik valamint a természet intézményünk - a képesség, hogy kitűnjön a saját identitását, a tendencia, hogy létrehozni és átalakítani, és folyamatosan fejlődik. SMK - kivételes közösség, ahol mindenki egyéniség és hatály tiszteletben tartását, a kölcsönös értékeket ápolni, valamint a demokratikus és kreatív munka kultúra alakú.

Miért SMK?

Legnépszerűbb nem állami felsőoktatási intézmény szerinti kérelmek száma Litvániában
A legnagyobb nem állami felsőoktatási intézmény Litvániában
SMK Egyetem által akkreditált nemzetközi szakértők a lehető leghosszabb időre a tevékenység
SMK épülete Vilnius - a legfejlettebb tanulási környezetet Litvániában
Először nem állami felsőoktatási intézmény, megkapták az ECTS oklevélmelléklet
SMK minőségirányítási rendszer szerint tanúsított MSZ EN ISO 9001: 2008 Standart

SMK diákok

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Litván

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

A Közös Fokú Szakmai Alapképzés Nemzetközi Marketing

Campus Nappali 3 év September 2018 Litvánia Vilnius Klaipeda + 1 további

Közös diploma nemzetközi marketing és a márkaépítés valósul együtt partner Lengyelországban Közgazdaságtudományi Egyetem, Bydgoszcz (WSG). A program előírja, hogy a hallgató tölti minden második tanév Lengyelországban és a végén kap együttes fokú szakmai Bachelor in International Marketing. [+]

Közös képzés nemzetközi marketing és márkaépítés valósul együtt partner Lengyelországban Közgazdaságtudományi Egyetem, Bydgoszcz (WSG). A program előírja, hogy a hallgató tölti minden második tanév Lengyelországban és a végén kap közös fokú szakmai Bachelor in International Marketing.

Tanulmányok célja

A vonat képzett szakemberek a nemzetközi marketing és márkaépítés, akik önállóan elvégezni marketing kutatás, fejlesztése marketing stratégia, terv és végrehajtása megoldások marketing a vállalkozások a nemzetközi piacon is, hogy hozzon létre a vállalkozás, vagy termék branding, elhelyezése a nemzetközi piacokon.

Tanulási eredmények ... [-]

Szakmai Alapképzésben A Nemzetközi üzleti életben

Campus Nappali 3 év September 2018 Litvánia Klaipeda Vilnius + 1 további

A cél az International Business (Joint Degree) Tanulmányi program célja, hogy felkészítse a proaktív és szociálisan felelős vállalkozók, bizonyítva jártasságot az üzleti menedzsment és az interkulturális kommunikáció és képes létrehozni, és fejleszteni a nemzetközi üzleti litván és a nemzetközi piacokon. [+]

Az elmúlt évtizedekben az üzleti egyre inkább nemzetközi jellegű és ütemét, és a nemzetközi kereskedelem most hódítja nagy és folyamatosan növekvő aránya összességében kereskedelmi tevékenységet. Egyre több vállalat, kis-, közép- és nagyvállalatok, most érinti a nemzetközi események és a verseny, ezért ez az aktív üzletfejlesztési követel az innovatív tudás és szakmai ismeretek terén a nemzetközi üzleti életben.

Tanulmányok célja

A cél Nemzetközi üzleti (Joint Degree) Tanulmányi program hogy előkészítse a proaktív és szociálisan felelős vállalkozók, bizonyítva jártasságot az üzleti menedzsment és az interkulturális kommunikáció és képes létrehozni, és fejleszteni a nemzetközi üzleti litván és a nemzetközi piacokon.... [-]


Szakmai Alapképzés Programozás

Campus Nappali 3 év September 2018 Litvánia Vilnius Klaipeda + 1 további

A cél a programozás és Multimédia tanulmányi program célja, hogy felkészítse az informatikai szakemberek a magas képzettséget, akik képesek alkalmazni a megszerzett tudás egy olyan területen, a matematika és a természettudományok tervezése során, kihasználva és adminisztrációjában számítógépes rendszerek, ami az alkalmazott programok, multimédia és / vagy online média termékek. [+]

Tanulmányok célja

A cél Programozási és Multimédia tanulmányi program hogy előkészítse az IT szakemberek a magas képzettséget, akik képesek alkalmazni a megszerzett tudás egy olyan területen, a matematika és a természettudományok tervezése során, kihasználva és adminisztrációjában számítógépes rendszerek, ami alkalmazott programok, multimédia és / vagy online média termékek.

Tanulási eredmények

Miután elvégezte a vizsgálatokat, a személy:

Képesek lesznek alkalmazni az olyan alapvető ismeretek és készségek a fizikai és társadalomtudományok, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kreatívan és felelősen végrehajtani a szakmai tevékenység. Képes lesz alkalmazni az ismereteket a számítógépes hardverek és szoftverek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a modell és design eszközök az emberi és a számítógépes interakció. Képes lesz elemezni az igényeinek potenciális ügyfelek és a felhasználók a szoftver, szükséges annak érdekében, hogy tervezzen és vezessen programot rendszerek különböző tevékenységi területeken. Képesek lesznek alkalmazni a mechanizmusok az operációs rendszerek, web berendezések kezelése és védelme érdekében a biztonsági információkat. Képesek lesznek alkalmazni számjegy módszerek és algoritmusok, matematikai, statisztikai, adatgyűjtési és elemzési módszereket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy meghatározzák, hogy szükség van a program és alkotóelemei. Képesek lesznek alkalmazni elemzési és modellezési módszerek és eszközök az információ feldolgozás tervezésénél programrendszerek. Képesek lesznek alkalmazni a program tervezési elveket, követelményeket, programozási nyelvek, amikor fejlesztési program termékeket. Képes lesz fejleszteni és kezelni adatbázisokat, alkalmazása révén adatbázis-kezelő rendszerek. Képes lesz fejlesztésére alkalmazott programok, weboldalak, termékek a multimédia és animáció, ami a szervezetek igényeinek. Képesek lesznek alkalmazni vizsgálati módszerek, ha ennek függetlenül a művek program rendszer fejlesztése és karbantartása. Képes lesz elveit alkalmazzák a számítógépes grafika és információ megjelenítés, multimédiás... [-]

Szakmai Alapképzés Turizmus és Szabadidő

Campus Nappali 3 év September 2018 Litvánia Klaipeda Vilnius + 1 további

Fejleszteni kell az idegenforgalmi és szabadidős szakemberek, akik képesek önállóan hozhat létre és kezelheti az üzleti turizmus, megszervezi a szálloda tevékenységek, felelősségteljesen járjanak el nemzeti és nemzetközi turisztikai piacon. [+]

Tanulmányok célja

Fejleszteni kell az idegenforgalmi és szabadidős szakemberek, akik képesek önállóan hozhat létre és kezelheti az üzleti turizmus, megszervezi a szálloda tevékenységek, felelősségteljesen járjanak el nemzeti és nemzetközi turisztikai piacon.

Tanulmányok eredmények

Miután elvégezte a vizsgálatokat, a személy:

Meg fogja érteni a turizmus elméletek, tipológia, képes lesz alkalmazni a megszerzett tudást a társadalomtudományok szervező az üzleti turizmus. Képesek lesznek leírni formák és rekreációs, szintén alkalmazzák majd értékelését követően a felhasználók elvárásainak és igényeinek. Meg fogja érteni a lényege a turizmus sor, tudni fogja elemeit is, a fejlesztés és a marketing elvek és technikák. Képes lesz végrehajtani a turisztikai piacon, és szállodaiparban kutatás, az eredmények elemzése és használja őket a sikeres üzleti turizmus szervezése. Tudni fogja, hogyan kell beállítani egy idegenforgalmi vállalkozás, és képes lesz irányítani elvek segítségével az etika és az innováció Képes lesz fejleszteni a turisztikai üzleti tervek, arra alapozza őket a pénzügyi számítások és az erőforrás-igényeket. Képes lesz felvenni és kezelni a csapatot a motivációs elméletek, modern menedzsment technikák és vezetési alapelveket. Alkalmazni fogja a belső, külső és a kultúrák közötti kommunikáció minták kommunikáció üzleti partnerek és ügyfelek. Képes lesz önállóan és csapatban a turizmus fejlesztése és kikapcsolódás projekt minden ügyfél számára, hogy igényeik szerint és a preferenciák. Alkalmazza a minőségi szolgáltatás és vendéglátás szabványok fejlesztése és értékesítése a turisztikai szolgáltatások. Felméri a piaci változásokat, és képes lesz arra, hogy a megfelelő döntéseket az üzleti turizmus és szállodák fejlesztési tevékenységek. Tanulmányok tartalmat ... [-]

Videók

SMK University of Applied Social Sciences

Why I chose SMK?

Kapcsolat

SMK University of Applied Social Sciences

Cím Nemuno str. 2, LT-91199
Klaipeda, Litvánia
Honlap http://www.smk.lt/en
Telefon +370 46 397077

Cím Kalvarijų st. 137E, LT-08221
Vilnius, Litvánia