Kaunas College - University Of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kauno Kolegija / University of Applied Sciences egy állami - tulajdonban lévő intézmény, amely a felsőoktatás területén a technológiák, a társadalomtudományok, orvosi biológia, a humán és a művészet. Ez az egyik legnagyobb felsőoktatási intézmények nem csak Litvániában, hanem az egész balti régióban.

Kauno Kolegija aktívan hozzájárul annak megvalósításához az állami területfejlesztési politika -study programok valósulnak nemcsak Kaunas hanem Kedainiai, Druskininkai és Taurage. Összesen kínál több mint 40 tanulmányi programok. Több mint 8000 diák tanul jelenleg pedig mintegy 600 tanár dolgozik jelenleg itt.

Sikerét Kauno kolegija alapul a partnerség a diákok, a tanárok és a munkaadók a folyamat szakemberek képzése, akik szerezni a felsőoktatás és a gyakorlati készségek belül rövidebb határidőn, általában három évre szól. Szoros együttműködés Kauno kolegija és a munkaadók pozitív hatással a diákok foglalkoztatási vállalkozások és egyéb intézmények.

A nemzetközi együttműködés egyik Kauno kolegija kiemelt területen. Részvétel nemzetközi hálózatok és programok gondoskodik aktív rendelkezéseinek végrehajtása Bologna-folyamat a tudományos és egyéb tevékenységek. A nemzetközi együttműködés célja minőségének javítására tanulmányok, az alkalmazott kutatás és biztosítja a megfelelést a Kauno kolegija diplomások képességeit folyamatosan változó igényeihez a nemzetközi munkaerőpiacon.

A Kauno kolegija közösség együttműködik más oktatási és kutatási intézmények, szervezetek és a kapcsolódó üzleti struktúrák. Ez az együttműködés érdekében folytatott célok szerint a tanulmány folyamat igényeinek nemzetközi munkaerő-piaci és a stratégia a regionális fejlesztés.

Hallgatók véleményét becsben tartják itt - által delegált képviselőkből a diákok aktívan részt vesznek az intézményi ön - kormányzat.

Tények és számok

Kauno kolegija / University of Applied Sciences-ben alakult, 2000. szeptember 1 után a bináris felsőoktatási rendszer, amely két típusú felsőoktatási által főiskolák és egyetemek vezették Litvániában.

2005-ben egy szakértői csoport által kijelölt Minisztérium Oktatási és Tudományos a Litván Köztársaság értékelte az elért eredményeket és a haladás az intézmény következő értékelési eljárás létre a törvény, és adott kiváló értékelés pontszámok. Miután az akkreditáció Kauno kolegija / University of Applied Sciences-ben megkapta a jogot, hogy díjat Professional Bachelor diploma és oklevélmelléklet megfelel az európai felsőoktatási követelményeknek.

Ma Kauno kolegija / University of Applied Sciences egyik legnagyobb főiskolák Litvániában, a közösség mintegy 73 000 diák és mintegy 1000 munkavállaló (adatok október, 2013).

Több, mint 1 800 diák végez az egyetemen minden évben.

Az intézmény biztosítja az első ciklus tanulmányok a technológia, orvosi biológia, humán-és társadalomtudományokat és művészet. Van egy széles körű tanulmányi programok - teljesen 47.

Minden szakon tervezték, azzal a céllal, hogy felkészítse a tanulókat a mély elméleti tudás, és hogy a legnagyobb gyakorlati képzést. Körülbelül 30 és 50 százaléka a teljes tanulmányi idő Kauno kolegija / University of Applied Sciences költenek fejlesztésére tanuló gyakorlati ismeretek.

A tanulók életkora a Kauno kolegija / University of Applied Sciences év között 18 és 60 év. Az átlagos diák életkor 22,4 év (adatok október, 2013). Tandíj közel kétharmada a jövő szakemberek az állam fedezi, míg a fennmaradó hallgatók fizetnek tandíjat.

A tanulók pozitívan a modernizáció vizsgálatok 75 százaléka a felmérésben résztvevők megjegyezte, hogy tanulmányait az egyetemen találkozott, sőt meghaladta a várakozásokat.

Az egyetem 4 karok Kaunas város és 3 regionális osztályok Kėdainiai, Tauragė és Druskininkai.

Több mint 70 laboratóriumok és műhelyek vannak. A könyvtár áll, 7 osztályok és több mint 65 ezer kiadvány litván, angol, német, orosz, francia és más nyelveken.

A diákok kapnak elhelyezést 4 kollégiumok.

Abban az időszakban, 2009 - 2013 Az egyetem befektetett több mint 30 millió LTL javítására a felsőoktatás minősége és felújítása vagy új építése a campus létesítmények. A javulás munkák finanszírozása az Európai Unió strukturális alapjainak társfinanszírozásával az egyetem. 2004 óta Kauno kolegija / University of Applied Sciences támogatott és megvalósított 24 projektet finanszírozott az Európai Unió Strukturális Alapok és cselekedett, mint partner a tizenkét nagyobb projektekben.

Kauno kolegija / University of Applied Sciences, a vezető a minősítés

Kauno kolegija / University of Applied Sciences büszke állami elismerést. A 2O13, a litván magazin Veidas (Face) bejelentette, ötödik alkalommal, a minősítés a litván főiskolák, ahol Kauno kolegija / University of Applied Sciences közül elsőként az állami főiskolák.

2013-ban, 13 állami és 11 nem állami litván főiskolák voltak eddig külön-külön. Mindegyikük szavazat alapján 9 kritériumot, hogy volt egy másik számú pontot rendelt és tömegarány becsült, és bele tanácsadás és alkalmazott tudományos / művészeti teljesítmény (18 pont); legmagasabb értékelik a teljesítményét az oktatók és a diplomások (3 pont); Az oktatók a főiskola (6 pont); főiskola nemzetköziség (15points); a különböző tanulmányi programok (8 pont); tanulmány körülmények (11,5 pont); hallgatók véleményét (15 pont); a kereslet a speciális szerzett a főiskola munkaerő-piaci (28 pont); főiskolai finanszírozás (5.5 pont).

A összessége a mutatók Kauno kolegija / University of Applied Sciences a 47,82 pont. A legjobb értékelt szférák tanácsadás és alkalmazott tudományos / művészeti teljesítmény (10,48 pont); a teljesítmény az oktatók és a diplomások (1,75 pont); Az oktató (3,18 pont); és tanulmányi feltételek (4,69 pont).

A hitelminősítő a litván állami főiskolák, 2013

1) Kauno kolegija / University of Applied Sciences (47,82 pont). 2) Vilniaus kolegija / University of Applied Sciences (46,08 pont). 3.) Utenos kolegija / Vilnius University of Applied Scienses (37,36 pont). 4) Kauno Misku ir aplinkos inžinerijos kolegija / Kaunas College of Erdészeti és Környezetvédelmi Mérnöki (37,19 pont). 5) Žemaitijos kolegija / Zemaitija Főiskola (36,47 pont). 6) Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija / Vilnius College of Technologies és Design (32,73 pont). 7) Klaipėdos Valstybinė kolegija / Klaipeda State College (32,31 pont). 8) Kauno technikos kolegija / Kaunas University of Applied Műszaki Tudományok (27,8 pont). 9) Alytaus kolegija / University of Applied Sciences (27,62 pont). 10) A Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla / Litván Tengerészeti Akadémia (24,67 pont).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Automatikus Mérnöki

Campus Nappali 3 év September 2017 Litvánia Kaunas

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók ismereteket az elektronika területén és az elektrotechnika. Szereznek szakmai kompetenciák tervezésére, telepítésére és üzemeltetésére automatikus vezérlés és automatikus [+]

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók ismereteket az elektronika területén és az elektrotechnika. Szereznek szakmai kompetenciák tervezésére, telepítésére és üzemeltetésére automatikus vezérlés és automatikus megfigyelő rendszerek (továbbiakban az automatikus rendszer), hogy hozzon létre programokat a feldolgozott vezérlés, indítani és dallam automatikus rendszerek, hogy kiderüljenek és megszűnjenek hibái alkatrészek automatikus ellenőrző rendszerek , és hozzáférnek a műszaki megoldások tekintetében etikai, jogi, társadalmi, gazdasági és biztonsági szempontokat. Diplomások tudni az elvek, módszerek és technikák a tervezés és elemzés Az automatikus ellenőrző rendszerek, valamint a jellemzőit vezérlő objektumokat és automata rendszer elemei, a telepítés technikák és ipari biztonsági követelményeknek, és képesek alkalmazni a szakmai ismeretek megoldására mérnöki feladatok és problémák, valamint a munka egyedül és csapatban vagy a multikulturális környezetben. Felvételi követelmények - A középfokú oktatás diploma vagy azzal egyenértékű; - Megfelelő angol nyelvtudás (TOEFL vagy IELTS bizonyítvány ajánlott); - Visa (ha szükséges) a tanuló Litvániában. Tanulmány terv Általános tantárgyak főiskolai tanulmányok - Kulturális szakmai nyelv - Angol - Szakmai angol - Bevezetés a filozófia - Basic jog Vizsgálati alanyok a vizsgálat mező - Matematika 1. - Matematika 2. - Fizika 1 - Fizika 2 - Információs technológiák - Mérnöki rajz - Elektrotechnika - Mechanika - üzleti gazdaságtan és menedzsment - Programozás alapjai - Programozói NET technológiák - szabályozás elmélet - Elektronika - Villamos hajtóművek és ellenőrzés - Microprocessors - vezérlési rendszerek 1. - vezérlési rendszerek 2 - adatkezelési technológia - Programozható logikai rendszerben 1. - Programozható logikai vezérlő rendszerek 2 Gyakorlatok és érettségi papír - Bevezető gyakorlat - Ipari gyakorlat - Final... [-]

Bachelor Infotronics

Campus Nappali 7 félév September 2017 Litvánia Kaunas

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók ismereteket vezeték nélküli kommunikációs technológia. A hallgatók szert szakmai kompetenciák terén a robot és a kibernetika - beágyazott rendszerek, a valós idejű [+]

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók ismereteket vezeték nélküli kommunikációs technológia. A hallgatók szert szakmai kompetenciák terén a robot és a kibernetika - beágyazott rendszerek, a valós idejű rendszerek, vezeték nélküli technológia és hálózati szolgáltatások, speciális robot rendszerek, a mobil és vezeték nélküli kommunikációs rendszerek, ellenőrző rendszerek a megújuló energiaforrások, intelligens rendszere logisztika szállítás, mobil és ipari robotok, a programozható vezérlő berendezés. Képesek tervezésére, telepítésére és üzemeltetésére a mobil és vezeték nélküli kommunikációs technológia alapú intelligens vezérlés és robot rendszerek és azok különálló részből áll, aktív és felelős a tevékenységét és eredményeit, a környezeti hatás. Felvételi követelmények - A középfokú oktatás diploma vagy azzal egyenértékű; - Megfelelő angol nyelvtudás (TOEFL vagy IELTS bizonyítvány ajánlott); - Visa (ha szükséges) a tanuló Litvániában Tanulmány terv Általános tantárgyak főiskolai tanulmányok - Angol - Szakmai angol - Szakmai nyelv és retorika - emberi és ipari biztonság - Jogi alapismeretek Vizsgálati alanyok a vizsgálat mező - Matematika 1. - Matematika 2. - Mérnöki Fizika - Mechanika - Információs technológiák - Mérnöki számítások Mat Lab - Mérnöki rajz - Elektrotechnika - Elektromos mérések - Elektromos berendezések - Programozás alapjai - Adatkezelés technológiák - Szoftverkészítés - Programozói NET - Vezérlő elmélet - szenzorok és aktuátorok - Elektronika - Processzor - Ergonómia - Valós idejű rendszerek - Beágyazott és micro számított ellenőrzési rendszerek Gyakorlatok és érettségi papír - Gyakorlat programozás - képzési gyakorlat - gyakorlata vetítés - Final gyakorlat - Graduation papír Választható vizsgálati alanyok Mélyebb specializáció Ugyanezen tanulmány mező - Számítógépes szoftver és hardver - Információs és... [-]

Bachelor Multimédiás Technológia

Campus Nappali 3 év September 2017 Litvánia Kaunas

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók a tudás az információs technika és a kommunikáció, a tervezés, a társadalmi és az alkalmazott tudományok, valamint az üzleti készségek szükségesek az európai kontextusban [+]

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók a tudás az információs technika és a kommunikáció, a tervezés, a társadalmi és az alkalmazott tudományok, valamint az üzleti készségek szükségesek az európai összefüggésben Media Communication. A tanulmányi program célja, hogy felkészítse a képzett szakemberek, akik képesek felmérni a multimédiás termékek és digitális kommunikáció a piaci kereslet, valamint az üzleti lehetőségek, a tervezés és indokolja az új termék koncepciók, tervezési és termékek kifejlesztésére, amelyek megfelelnek a versenyképes piaci igényeket. Felvételi követelmények - Középiskolai végzettséget igazoló bizonyítvánnyal vagy azzal egyenértékű; - Megfelelő angol nyelvtudás (TOEFL vagy IELTS bizonyítvány ajánlott); - Visa (ha szükséges) a tanuló Litvániában Tanulmány terv 1. félév - Filozófia - Kortárs litván és Document Management - Fizika 1 - Matematika 1. - IT Publishing 1 - Graphic Design 1 2. félév - Angol nyelvű - fizika 2 - Matematika 2. - IT Publishing 2 - Computer Graphics 1. - Graphic Design 2 - információs és kommunikációs technológiák (gyakorlat) 3 félév - Adatbázis-kezelő rendszerek - Computer Graphics 2 - Programozás 1. - Marketing és menedzsment - Business Management - Elektronikus kiadás: 1 - Videó és Audio technológia 1 4 félév - Programozás 2 - Business Economics - Elektronikus Kiadó 2 - Multimedia Product Design 1 (gyakorlat) - Multimedia Product Design 2 (gyakorlat) - Videó és Audio technológia 2 - idegen nyelv (angol) - Digitális fényképezés 5 félév - Média Kommunikációs 1. - megjelenítés és modellezés - 2D animáció - Videó és Audio technológia 3 - Final gyakorlat - Könyv Design - Dokumentum Secutiry... [-]

Bachelor Számítógépes Hálózatok Adminisztráció

Campus Nappali 3 év September 2017 Litvánia Kaunas

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók ismereteket a műszaki informatika területen. Szereznek szakmai kompetenciák tervezése, telepítése és kezelni az intézményi információs és kommunikációs technológiák [+]

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezési hallgatók ismereteket a műszaki informatika területen. Szereznek szakmai kompetenciák tervezése, telepítése és kezelni az intézményi információs és kommunikációs technológiai (továbbiakban mint IKT) rendszerek fenntartása a hardver és szoftver rendszerek, igazgatási szolgáltatási és szolgálja a felhasználók számára annak érdekében, hogy a szolgáltatások minőségének, megtervezésére, koordinálására, és támogatja az információ biztonsági intézkedéseket, hogy felügyelje a személyek csoportjának végrehajtása során a kapcsolódó tevékenységek tervezése, telepítése és üzemeltetése az információs és kommunikációs technológiai rendszerek, és értékelje mérnöki megoldások tekintetében etikai, jogi, társadalmi , gazdasági és biztonsági szempontokat. Diplomások képesek alkalmazni a szakmai ismeretek megoldására mérnöki feladatok és problémák, valamint a munka egyedül, és egy csapat, vagy egy multikulturális környezetben. Felvételi követelmények - A középfokú oktatás diploma vagy azzal egyenértékű; - Megfelelő angol nyelvtudás (TOEFL vagy IELTS bizonyítvány ajánlott); - Visa (ha szükséges) a tanuló Litvániában Tanulmányi terv Általános tantárgyak főiskolai tanulmányok - Kulturális szakmai nyelv - Angol - Szakmai angol 2. - Bevezetés a filozófia - Jogi alapismeretek Vizsgálati alanyok a vizsgálat mező - Matematika 1. - Matematika 2. - Fizika 1 - Fizika 2 - Információs technológiák - Mérnöki rajz - Alapok Villamosmérnöki - Elektronikai ismeretek - üzleti gazdaságtan és menedzsment - Programozás 1. - Programozói 2 - számítógépes szoftver és hardver - Adatbázisok - Linux rendszerek - Számítógép hálózatok 1 - Számítógépes hálózatok 2 - Programozási technológiák - Szoftverkészítés - Digitális áramkörök - Human biztonság - Vezetéknélküli rendszerek Gyakorlatok és érettségi papír - Bevezető gyakorlat - Infustrial gyakorlat - Final gyakorlat - Graduation papír Választható vizsgálati alanyok... [-]

Főiskolai Idegenforgalmi és Szálloda Szakon

Campus Nappali 3 év September 2017 Litvánia Kaunas

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezése a hallgatók, akik ismerik a gazdasági, társadalmi és alkalmazott tudományok, valamint az üzleti készségek szükségesek a Turizmus és Vendéglátás [+]

Gyakorlat elsősorban oktatási programját berendezése a hallgatók, akik ismerik a gazdasági, társadalmi és alkalmazott tudományok, valamint az üzleti készségek szükségesek a turizmus és a vendéglátóipar. Kötelező része a tanulmányi program áll: - Általános témák - 15 kredit (filozófia, alapjai Alkalmazott kutatás, az információtechnológia); - Szakmai tantárgyak - 105 ECTS kreditet (üzleti angol, idegen nyelv (német / francia), Business Economics, alkalmazott matematika, Utazás Földrajz, interkulturális kommunikáció, alapismeretek Marketing, turisztikai szolgáltatások és infrastruktúra, menedzsment, turizmus marketing, pénzügy, üzleti etika, jog, a számvitel); - Szakirány tantárgyak - 21 ECTS kreditet (Hotel Management, Food előkészítés Technology, F & B Service, Tourism Company Management, Turizmus és környezetvédelem, közlekedés); - Választható tantárgyak - 9 kredit; - Gyakorlati képzés - 30 kredit (turisztikai vállalkozások / hotel). Felvételi követelmények: - A középfokú oktatás diploma vagy azzal egyenértékű; - Megfelelő angol nyelvtudás (TOEFL vagy IELTS bizonyítvány ajánlott); - Visa (ha szükséges) a tanuló Litvániában Tanulmány terv Általános kérdésekben kollegiális tanulmányok - Bevezetés a filozófiába - Litván Nyelv - Information Technologies Tanulmány mező tárgyak - Alapismeretek Pszichológia - Alkalmazott Matematika - Statisztika - idegen nyelv II - Gazdaság - alapismeretek EU Közös Piac - Interkulturális kommunikáció - menedzsment - Számvitel - alapismeretek Marketing - Jog - környezetvédelmi és az emberi biztonság - Pénzügyek - History of Culture - Turizmus Antropológia - Utazás Földrajz - Turizmus Resources Litvániában - a turisztikai szolgáltatások és infrastruktúrák - Üzleti etika - idegen nyelv I (Business English) Gyakorlatok, végső dolgozat - Gyakorlat I - gyakorlat II - Gyakorlat III - Final Practice - végső dolgozat... [-]