International School of Law and Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a ISLB

ISLB modern egyetemi szakok, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy a tudás, képességek és attitűdök szükségesek a globális munkaerőpiacon és az alapvető megbirkózni a nagyvilágban a jövőben. Az oktatási folyamat számára lett kialakítva gyakorlat-orientált tanulmányok és szakmai képzés, amely magában foglalja az együttműködésen alapuló és tapasztalati tanítási és tanulási módszerek, tükrözi a tanuló-központú megközelítés. A tanterv tartalmaz két ágazati alapú gyakorlat, hogy a diákok kezében tapasztalat valós munkahelyen. ISLB erős ipari kapcsolatokkal segít biztosítani a kortárs és a vonatkozó tanulmányok és diplomás foglalkoztatottság.

A KAR MANAGEMENT több mint 2000 diák hányada növekszik a külföldi hallgatók 12 különböző országban a világon. A nemzetközi diákok ISLB kínál négy szakon angol, többek között a nemzetközi gazdasági jog, idegenforgalmi és szálloda szakon, Business Management és marketing a különféle üzleti célú szakirányok. A kar tartalmazhat elismert tudósok és gyakorlati szakemberek, akik garantálják az erős elméleti alapjait és átfogó gyakorlati ismeretek.

ISLB kínál két mód tanulmányok: nappali tagozatos tanulmányokat (3 év) és részmunkaidős vizsgálatok (4 év). E-tanulási lehetőségeket kínálnak, hogy megfeleljen a tanulók egyéni igényeinek. A diákok választhatnak a legkényelmesebb módja a tanuló ISLB.

Üdvözöljük a Litván

Litvánia egy közép-európai ország, az egyik a három balti állam, található a kereszteződésen Kelet és Nyugat között.

Litvánia a legnagyobb a három balti állam, amely a terület 65 200 négyzetméter. km Litvánia osztja határos Lettország, Fehéroroszország, Lengyelország, valamint a kalinyingrádi régióban az Orosz Föderáció.

Litvánia tart 99 km hosszú területen a Balti-tenger partján.

Litvánia négy kulturálisan és nyelvileg különböző régió: Aukštaitija, Dzukija, Suvalkija és Žemaitija.

1989-ben, a francia Nemzeti Földrajzi Intézet kutatója, Jean-Gregoire Affholder, megállapította, hogy a földrajzi központja található Európa Litvánia, 24 km-re északra a főváros Vilnius.

2004 óta Litvánia tagja lett az EU és a NATO, és egy része a schengeni térség 2007 óta.

Népesség. A lakosság a Litván Köztársaság 3,35 millió.

Nyelv. A litván nyelv az államnyelv és elismerten az egyik hivatalos nyelvén az Európai Unió. Litván nyelv egyike a két élő balti nyelvek, valamint a lett. Litván, ki akk indoeurópai nyelvek, a legjobb megőrizte az ősi hangrendszer és számos morfológiai sajátosságait. Ebben a tekintetben nagyon hasonló a szanszkrit, ógörög és latin. Tanulmányok területén az összehasonlító nyelvészet azt mutatták, hogy a leginkább archaikus Livin indoeurópai nyelvet.

Valuta. Litas (Lt) volt a nemzeti valuta egysége, mivel június 25-1993 1 litas (Lt) egyenlő 100 cent. Litas árfolyamát Euro árfolyammal 3,4528.

Idő: GMT + 2, Vilnius Litvánia fővárosában, ahol a lakosság mintegy 600.000.

Gyorsan változó és fejlődő multikulturális város hírnevét egyik legbiztonságosabb és legbarátságosabb város Európában.

A leggyorsabban növekvő város Litvánia az összes jelentős politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális központok.

Hiteles régi város egy egyedi és sokszínű építészeti, az UNESCO világörökségi listáján.

Helyszínek

Vilnius

Address
Laisves Ave. 58,
LT-05120 Vilnius, Vilnius megye, Litvánia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket