Šiauliai State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College)

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College) jött létre átszervezése után a két Šiauliai magasabb iskola (orvosi és technikai), ők hosszú távú tapasztalat szakemberek képzése.

A Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College) eljárásban, a hagyományok a két iskola és szervező tevékenysége törekszik céljai a következők:

  • hozzáférhetőség biztosítása érdekében a felsőoktatási mindenkinek, aki arra vágyik, és képes tanulni;
  • előkészítése a szakemberek a magas képzettséget;
  • minőségének biztosítása érdekében a tanulmányok;
  • hogy megteremtse a folyamatosan tanul társadalom és feltételeit, akik kifejezetten a vágy arra, hogy tökéletesítsék a képesítések, hogy továbbra is valaha tartós tanulmányok.

Célunk, hogy továbbra is átlátható és nyitott, hogy reagálni a folyamatosan változó munkaerőpiac igényeinek, hogy eleget tehessen, hogy a fiatalok és mindenki, aki a vágy, hogy tanulmányozza kifejezni őket. Örülnénk, hogy képes legyen kommunikálni és együttműködni veled.

Látomás

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College) egy szellemi szervezet, amely a vezető állami felsőoktatási intézmény az északi régióban Litvánia, hogy versenyképes és elismert Litvániában és Európában; gyorsabban változik, mint a bekövetkezett környezeti történni, biztosítva az ajánlatot a leendő tanulmányi programok és magas színvonalú a vizsgálatok, valamint a koherenciát a tudás és gyakorlati készségek, a szociális partnerség, ami motiváló akadémiai környezetben és alkotó közös emberi értékekre.

Küldetés

  • Ahhoz, hogy a megszerezni Szakmai Bachelor és a szakképzettség alapján a tudományos alkalmazott kutatás, minőségének biztosítása érdekében a tanulmányok és a tanulmány folyamat megfelel az Európai Unió szabványainak.
  • Rugalmasan és gyorsan reagálnak a munkaerőpiacon, hogy a vonat képzett szakemberek, hogy végezzen újra, ismétlő oktatás, hogy dolgozzon ki a nyitott társadalom az oktatás, a kultúra és a tudás.
  • A vonat egy kreatív, jól képzett, méltóságteljes, etikailag felelős, polgári, független és vállalkozó személyiség.

A múlt...

A történelem Šiauliaiban magasabb orvosi iskola kezdett július 1-jén 1946 16 MK Ciurlionis utca határában Šiauliai. A Nurses 'orvosi iskola jött létre abban az időben. 1991-ben az orvosi iskola megváltoztatta a magasabb orvosi iskola és szeptember 1-jén 2002 lett a Kar Egészségügyi ellátás Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College).

Šiauliai Magasabb Szakközépiskola kezdte történetét, amikor Šiauliaiban agrozootechnical Iskola 1959-ben alakult. 1961-ben lett Šiauliaiban Politechnikai Iskola, 1991 óta iskola működött Šiauliaiban Magasabb Szakközépiskola. A szeptember 1, 2002 Šiauliaiban felsőfokú műszaki iskola lett a Kar Üzleti és technológiák Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College).

Jelen...

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College) 2002-ben létrehozott egy magasabb nem egyetemi iskola. Ez az egyetlen State College-ban az észak-Litvánia. Több mint 2300 diák tanul az egyetemen, és több mint 260 tanár dolgozik ott. Mind a diákok és a tanárok folyamatosan részt vesznek a különböző szemináriumok, konferenciák, szervezik és valósítják különböző nemzetközi és szakmai projektek elvégzésére alkalmazott kutatás, megvan a gyakorlati része a vállalkozások, a szociális partnerek, illetve folytathatják tanulmányaikat az egyetemeken. 2007/2008 folyamán a Kollégium fogszuvasodás outnineteen nem egyetemi programok, a karok Egészségügyi és üzleti és technológiák működnek.

A Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliaiban State College) együttműködik az egyetemek a Litvánia A College következő minőségirányítási rendszer megfelel az MSZ ISO 9001: 2008 standart, amely integrálja a része az Európai Minőségirányítási Alapítvány Kiválóság Modell (EFQM) elveket.

Alapvető tényeket Litvánia és Šiauliai

Litvánia az ország található, a nyugati végén a kelet-európai síkság, a partján a Balti-tengeren. Az állam neve - a Litván Köztársaság.

Hivatalos nyelv: Litván. Ez egy indo - európai, nem - szláv és nem - germán nyelv.

Főváros: Vilnius. Nagyobb városokban - Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys.

Háttér: Független a két világháború, Litvánia csatolta a Szovjetunió 1940-ben március 1990, Litvánia volt az első szovjet köztársaságok, hogy állapítsa meg a függetlenségét.

Kormány: Végrehajtó hatalom: államfő - Elnök kormányfő - Premier. Törvényhozás: Az egykamarás parlament, vagy Seimas. A Seimas áll 141 Seimas tagja, a nép képviselői, közvetlenül választott, vagy titkos szavazással négy - évre.

Nemzeti valuta: Euro

Népesség: 3.378.600 (2007). Etnikai csoportok - litvánok 83,45%, az oroszok 6,31%, lengyel 6,74%, 1,23% fehéroroszok, ukránok 0,65%, egyéb 1,62%.

Major vallás: Római katolikusok.

Szomszédos államok: North határ Lettország, East határ Fehéroroszország, Dél-lengyel határ, délnyugat orosz határt.

Litvánia a közép-európai időzóna: GMT + 2 óra, télen GMT + 1 óra nyáron.

Siauliai

Šiauliai található északi részén Litvánia. Ez volt az első krónikák említik, a szeptember 22, 1236. A Livonian Order elpusztult ebben a csatában (V Battle). Egyesek azt állítják, ez az, amiért Šiauliaiban ismert, mint a City of V A győzelem a litvánok és szövetségeseik ebben a csatában egy nagyon fontos esemény a történelem az állam Litvánia. A Nap Óra téren rendezték 1986 emlékére 750. évfordulója alkalmából ez a győzelem. Ebből az alkalomból a Hunter szobor épült is. Ez jelképezi az eredete a város nevét. A város kapta a nevét a katonák és vadászok, akik ott éltek.

Az egész terület a város 81,13 négyzetkilométer. km. Szerint a terület Šiauliaiban a harmadik legnagyobb város szerint a lakosság száma (130,020 lakos) ez a negyedik.

Šiauliai híres Bubiai Mound 15 km-re Šiauliai ismert fa kastély leégett a keresztesek, Salduve Mound ami a keleti részén a város. Domantai-Jurgaiciai Mound egy szent hely, a másik neve a Keresztek hegye.

A város néha virágzott, néha szenvedett a háborúk, a pestis, és a tüzek. Ma ez a legnagyobb kulturális, ipari és tudományos központja az észak-Litvánia.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Orosz

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Nemzetközi üzlet

Campus Nappali Részidős September 2019 Litvánia Šiauliai

Cél (ok) a tanulmányi program: a vonat képzett szakemberek a nemzetközi üzleti, képes elemezni az üzleti környezet és folyamatok, hogy létrehozni és kezelni az üzleti, hogy végre nemzetközi üzleti projektek. [+]

A programról

Neve Study Program: nemzetközi üzleti

Terület a tanulmány: Társadalomtudományok

Tanulmányi: Üzlet és Ügyvitel

Tanulmányi szinten: programban 6

Vizsgálat típusa: Főiskolai tanulmányok

Végzettség: Szakmai Bachelor of International Business

Tanúsítja: Szakmai Bachelor diploma

Minimális oktatás felvételi: MÁSODLAGOS

Általános leírása:

Cél (ok) a tanulmányi program:

Ahhoz, hogy a vonat képzett nemzetközi üzleti szakemberek, amely képes elemezni az üzleti környezet és folyamatok, hogy hozzon létre és kezelheti a üzleti, hogy végre nemzetközi üzleti projektek, kommunikálni és tárgyalni az idegen nyelveken összpontosítva a változó nemzetközi üzleti környezet, a fogyasztói igények és a cég céljai szerint alkalmazza a legújabb tudományos ismeretek és a társadalmilag felelős üzleti elvek a nemzeti és a nemzetközi piacokon.... [-]


Videók

Šiauliai State College

Kapcsolat
Cím
Aušros ev. 40, Šiauliai LT-76241
Šiauliai, Šiauliai County, LT