Transport and Telecommunication Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A TSI küldetése - a klasszikus egyetemi hagyományok és az innovatív technológiák, a pontos tudományok és a kreatív megközelítés kombinációja. Az ÁME célja - állandó kereslet diplomásokra a nemzetközi munkaerőpiacon.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - egy modern egyetem, amelynek szinte százéves története van. A TSI a legendás RKIIGA (Riga Red-Banner Polgári Repülési Intézet) és az RAU (Rigai Repülési Intézet) egyetemi jogutódja. A TSI napjainkban 1999-ben alakult. Manapság a TSI - az egyetlen egyetemi típusú magán műszaki főiskola Lettországban, ahol lett és angol nyelven tud felsőfokú végzettséget szerezni.

A TSI állandó akkreditációt kapott Lettországban, mint felsőoktatási intézmény.

Az Intézet a következő irányokban nyújt akadémiai programokat: közlekedés és logisztika, számítástechnika, elektronika és telekommunikáció, menedzsment, repülés. 2020-ban az ÁME valamennyi oktatási iránya akkreditációt kapott legfeljebb - 6 évre.

A TSI kiválasztásával megszerezheti az első és a második szint felsőfokú végzettségét, alapképzési és mesterfokozatát, doktori értekezését elkészítheti és megvédheti.

Az ÁME tanulmányi programjai az oktatás gyakorlati értékére összpontosítanak; ezért a programokat az ÁME partner iparági szakértőivel együttműködve dolgozzák ki.

A TSI téli felvételi egyedülálló mesterképzést kínál - Master Plus !

Nagyszerű lehetőség nemcsak mesterképzés megszerzésére, hanem mentori tanácsok és egyéni konzultációk fogadására, szakmai tapasztalatok és ismeretek megosztására is.

A Master Plus egy modern és innovatív megközelítés a mesterképzéshez, egyedi tanulmányi tartalommal és személyes mentorral a választott mesterképzési programban.

Üzleti és menedzsment szak

Jelentkezni most lehet és 2021 februárjában kezdeni a tanulmányokat!

Jelentkezés 2021. január 31-ig (a tanulmányok online megkezdődnek, amíg megengedik a személyes tanulmányokat)

Az diverzifikált kutatási tudományos munkát az TSI végzi. A szakértői értékelés eredményei szerint a Transport and Telecommunication Institute az egyetlen a Lettországban működő vezető tudományos intézmények listáján szereplő magániskolák között. Az intézet diplomások száma meghaladja a 8900-at. A hallgatók száma jelenleg meghaladja a 2600-at. Ausztriából, Azerbajdzsánból, Bulgáriából, Egyiptomból, Indiából, Kazahsztánból, Moldovából, Mongólia, Oroszország, Ukrajna, Egyesült Királyság, USA, Üzbegisztán hallgatói hallgatók és sok más ország az ÁME-ben.


A külföldi hallgatók számára a legnépszerűbb oktatási irányok: logisztika, információs technológiák, repülés. A TSI akkreditált oktatást, csodálatos akadémiai személyzetet, kutatási és technológiai alapot kínál, amely megfelel a legújabb követelményeknek, a leginkább átgondolt tanulási környezetet és természetesen a legtöbb világban elismert oklevelet.

Helyszínek

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Lettország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket