Transport and Telecommunication Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A TSI küldetése - a klasszikus egyetemi hagyományok és az innovatív technológiák, a pontos tudományok és a kreatív megközelítés kombinációja. Az ÁME célja - a nemzetközi munkaerőpiacon végzett hallgatók állandó szükségessége.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - egy modern egyetem, amelynek szinte százéves története van. TSI - a legendás RKIIGA (Riga Red-Banner Polgári Repülési Intézet) és az RAU (Rigai Repülési Intézet) egyetemi utódja. A mai megjelenésnél a TSI-t 1999-ben hozták létre. Manapság a TSI - az egyetlen magán műszaki főiskolai egyetem Lettországban, ahol lett és angol nyelven tud felsőfokú végzettséget szerezni.

135061_web-men-blue-840x289.png

A TSI állandó akkreditációt kapott Lettországban, mint felsőoktatási intézmény.

Az Intézet a következő irányokban nyújt akadémiai programokat: közlekedés és logisztika, számítástechnika, elektronika és telekommunikáció, menedzsment, repülés (szintén pilóta). Most 2020-ig az ÁME összes oktatási iránya akkreditációt kapott a maximális időtartamra - 6 évre.

Megszerezheti az első és a második szintű felsőfokú végzettséget, alapképzési és mesterfokozatot, valamint a TSI kiválasztásával doktori értekezését elkészítheti és megvédheti.

Az Intézetben a tanulmányi programok az oktatás gyakorlati értékére összpontosítanak, ezért a programokat az ÁME partneri iparági képviselőivel együttműködve dolgozzák ki.

A TSI diverzifikált kutatási tudományos munkát végez. A szakértői értékelés eredményei szerint a Transport and Telecommunication Institute az egyetlen, amely a Lettországban működő vezető tudományos intézmények listáján szereplő magániskolák között szerepel. A végzettek száma összesen - több mint 8900. A jelenlegi hallgatók száma több mint 2600. Vannak hallgatók Ausztriából, Azerbajdzsánból, Bulgáriából, Egyiptomból, Indiából, Kazahsztánból, Moldovából, Mongóliaból, Oroszországból, Ukrajnából, az Egyesült Királyságból, az USA-ból, Üzbegisztánból. és még több más ország az ÁME-ben.
A külföldi hallgatók számára a legnépszerűbb oktatási irányok: logisztika, információs technológiák, repülés. TSI - akkreditált oktatás, csodálatos oktatószemélyzet, tudományos és technológiai alap, amely megfelel a legújabb követelményeknek, a maximálisan átgondolt tanulási környezetet és természetesen az oklevelet is felveszi a legtöbb világban.

Helyszínek

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Lettország