Transport and Telecommunication Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TSI Mission - kombinációja a hagyományok klasszikus egyetemi és a technológiai innováció, a tudomány és a kreativitás. A cél a TSI - stabil kereslet a diplomások a nemzetközi munkaerőpiacon.

Közlekedési és Távközlési Intézet (Lat. Transporta un sakaru Intézetek - TSI) - a modern egyetem közel egy évszázados történetét. TSI - az utódja a legendás egyetemi RCAII (Riga Vörös Zászló Polgári Légiközlekedési) és RAD (Riga Repülési Intézet).

TSI Jelenlegi formájában 1999-ben alakult. Ma TSI - egyedülálló Lettországban saját műszaki főiskola egyetem típus, ahol lehet kapni a felsőoktatási lett, orosz és angol nyelven. Az intézet kapott Lettország állandó akkreditáció felsőoktatási intézmény. A TSI más hivatalos dokumentumok itt találhatók.

A második legnagyobb városa, Lettország, Daugavpils, 2003 óta sikeresen működik Latgalian ág TSI.

Az intézet tanfolyamokat a következő területeken: a közlekedés és a logisztika, informatika, elektronika és a távközlés, a gazdaság és gazdálkodás, a légi közlekedés. 2013 júniusában, az összes TSI képzési területekre akkreditált legfeljebb - hat év.

A TSI kaphat magasabb szakmai képzés az első és a második szinten, alap- és mesterképzésben, előkészíti és megvédeni egy doktori disszertáció.

TSI sokrétű kutatási projekt. Az eredmények szerint a szakértői értékelést az Institute of Transport and Communications, az csak egy a magánegyetemek, szerepel a listán a vezető tudományos intézmény működik Lettországban. És azt is, szerint a minősítés a "Latvijas Avize" 2014. Intézet Közlekedési és Hírközlési ért el jó eredményeket, nyert tisztes 2. hely között magánegyetemek Lettországban!

A diplomát szerzők számát az intézet - Több, mint 7500.

A jelenlegi hallgatók száma - A 3000.

A TSI diákjai Lettország, Oroszország, Kazahsztán, Üzbegisztán, Moldova, Ukrajna, Azerbajdzsán, India, az Egyesült Királyságban és más országokban. A legnépszerűbb a külföldi hallgatók képzési területek: logisztika, informatika, a légi közlekedés.

TSI - egy magas színvonalú oktatás, a kiváló oktatói, tudományos és műszaki alapot, amely megfelel a modern követelményeknek, legnagyobb tervezett tanulási környezet, és természetesen, elismert oklevéllel a legtöbb országban a világon.

A szerkezet a TSI

 • vezetők Intézet
 • rektorátus
 • Latgale
 • ág

karok

 • Informatikai Kar Távközlési és
 • Kar Menedzsment és Gazdaságtudományi
 • Kar Szállítás és logisztika

Osztályok

 • Department of Software Systems
 • Tanszék Matematikai módszerek és modellezés
 • Elektronikai és Telekommunikációs Osztály
 • Közlekedési és Logisztikai Igazgatóság
 • A Department of Aviation Közlekedési
 • Department of Economics, Pénzügyi és menedzsment
 • Department of Humanities

laboratórium

 • Laboratóriumi Alkalmazott Software Systems (LAS)
 • Minőségbiztosítás Laboratory
 • Laboratórium Fizikai és elektromos készülékek
 • Laboratórium távközlési és elektro-optikai rendszerek
 • elektronika laboratórium
 • Laboratórium Fizikai és elektromos készülékek
 • Laboratóriumi robotika és hallgatói kutatási projektek
 • Laboratóriumi tervezés és a prototípus
 • Ipari automatizálás Laboratórium
 • Laboratóriumi beágyazott számítógépes rendszerek és a digitális jelfeldolgozás
 • Elektronikus rendszerek modellezése Laboratory
 • Laboratóriumi felszín alatti radar

Multimédia laboratórium

 • Tudományos és szakmai Aviation Center (APAC)
 • Center Távközlési, Elektronikai és robotika
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Agglegény A Közlekedési és üzleti Logisztika

Campus vagy on-line tanulás Nappali Részidős 4 - 5 év September 2017 Lettország Riga + 1 további

Study Program: "Transport and Business Logistics" [+]

Tanulmányi program: "Szállítás és Business Logistics" Díjazott tudományos fokozat: Szakmai Szállítási és Üzleti Logistics (Profesionālā bakalaura grads transporta un biznesa Logistika) Akkreditáció: 2019-ig (Аccreditation Certificate Nr. 288) Tanulmány nyelv: Orosz, Lett, Angol. Beiratkozási követelmények: Dokumentum általános középfokú oktatás (általános vagy speciális) Komplett tanulmányi program mennyiség: 160 kreditpont Kar: Kar Szállítás és logisztika Igazgatója a program Dr.Sc.Ing. Docens Gennagyij Gromov Szakmai Bachelor of Transport and Business Logistics. A program szerkezetét Tanfolyamok - Blokk Kód Cím Cp 05 B 209 könyvelés Számviteli 2 05 B 115 Business Activity jogi szabályozása 4 05 P 207 Corporate Pénzügyek 2 05 P K13 Diploma papír 10 05 112 B Enterprises Economics and Organization 4 05 B 111 Vállalkozói 4 05 B 001 A magasabb matematika 8 05 P 203 Biztosítás Szállítás 2 05 B 107 Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok 2 B-04-142 Munkavédelmi, polgári védelmi és Környezetvédelmi 2 05 P 204 Logistics International Business 4 05 B 102 Makrogazdaság 4 05 B 024 Management Pszichológia és Szociológia 4 05 B 109 Marketing 4 05 B 101 Mikroökonómia 4 05 B 314 Optimization elméletek és módszerek 2 05 B 003 Filozófia 2 05 P 999 gyakorlat 26 05 P 216-szolgáltatók a logisztikai szolgáltatások 2 05 P eks minősítő vizsga 2 05 B 006 Statisztika 4 05 P 202 Stratégiai üzleti menedzsment 2 05 P 307 logisztika 4 Tanfolyamok - B csoport Kód Cím Cp 05 P 414 alapjai rendszer elemzése 2 05 P 304 Cargo Studies 2 05 P 312 Certification, Engedélyezési és Quality Support 2 05 P... [-]

Bachelor Computer Science

Campus vagy on-line tanulás Nappali Részidős 4 - 5 év September 2017 Lettország Riga + 1 további

Információs és számítástechnika - prioritásként fejlődési irány, a Lett. Ugyanakkor a szakértők szerint, most hazánk szükségleteit [+]

Program neve: Bachelor of Science in Computer Science Díjazott végzettség: Bachelor of Science in Computer Science (Dabaszinātņu bakalaurs datorzinātnēs) Akkreditáció: 2019 (Akkreditációs Nr. 170.) Nyelvtanulás: Angol, orosz, lett. Alapfokú oktatás: másodlagos (általános vagy speciális) A program alkalmazási köre: 160 kreditpont Osztály: Informatikai Kar Távközlési és Program igazgatója: Dr.sc.ing., Professzor Boris Mishnev Szerkezet a tananyag Bachelor of Science in Computer Science Tárgyak Block A - Kötelező tantárgyak, beleértve azokat a tárgyakat, hogy a laikus az "alapítvány" a folyamatos képzés. Minden fegyelem tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzési ciklusokra. Kontrollként, tesztek és vizsgák vannak végén a képzés. Tárgyak a blokk - Kötelező tantárgyak, amelyek magukban foglalják a fegyelem közvetlenül kapcsolódó funkciók a jövő szakember, specializáció, amely tudás és gyakorlati készségek. Minden fegyelem vizsgával zárul, vagy egy teszt. Tárgyak C csoport - A szabadon választható tantárgyak, amelyek egy további eleme a szakorvosi képzés és célja, hogy bővítse látókörét, mely szakértelem a kapcsolódó területeken. Feature C blokk, hogy a hallgató nem köteles meghallgatni az összes elem a blokk, de joga van, hogy csak azokat a tételeket, amelyeket szükségesnek tartott. Tanfolyamok - Blokk A tantárgy kódja kurzus címe Kred.p. B 05 058 idegen nyelv 2 B-04-002 Bevezetés a speciális 2 B-04-003 programozása 6 B-04-009 Computer Systems 6 B-04-103 Advanced Mathematics 10 B-04-142 Munkavédelem, a polgári védelem és a környezetvédelem 2 05 B 249 Szakmai angol Computer Science 6 B-04-010 alapelvei programozási nyelvek 2 B 04 014 objektum-orientált programozás 4 B-04-005 Diszkrét matematika 4 B-04-006 Algoritmusok és adatszerkezetek 4 B-04-05K Diszkrét matematika KP 2 B-04-007 Valószínűség... [-]

Bachelor Légi Közlekedés

Campus Nappali 4 - 5 év September 2017 Lettország Riga

Tevékenységének műszaki szakértők légi közlekedés összetett szervezet személy- és teherszállító repülőgép. elsősorban [+]

Program neve: Bachelor of Engineering Sciences a légi közlekedés Díjazott végzettség: Bachelor of Engineering Sciences a légi szállítás (inženierzinātņu bakalaurs aviācijas transporta). Akkreditáció: mindaddig, amíg a 2018 végéig (Akkreditációs Nr. 276.) Nyelvtanulás: Orosz, Lett, Angol. Alapfokú oktatás: másodlagos (általános vagy speciális) A program alkalmazási köre: 160 kreditpont. Osztály: Kar Szállítás és logisztika Program igazgatója: Professzor Vladimir Labendik, Dr.habil.sc.ing. A rövidített képzési forma Program neve: A rövidített képzési forma a program keretében "légi közlekedés" A program alkalmazási köre: 58 kreditpont. A forma és a tanulmányok időtartama: teljes idő (éjjel-nappal) - 1,5 év (3 félév) Alapfokú oktatás: Technikus műszaki üzemeltetése repülőgép (diploma magasabb szintű szakmai oktatás szintjén azt a program "Technikai karbantartás A repülés Transport"). A tartalma és szerkezete további rövid érettségi tananyag "légi közlekedés" 58 KP után fejlesztése az oktatási programok a felsőoktatás első szintje "Technikai karbantartás A repülés Transport" block A Matematika -2 2 CP Statisztika 4 CP Az emberi erőforrás menedzsment 2 CP Minőségirányítási Rendszer 2 CP Foundations of Economic Theory 2 CP Megbízhatóság légiforgalmi mérnöki 2 CP block B Diagnosztizálása repülőgép berendezések 4 CP Process Control légitársaságok 4 CP Szervezése és technikai szolgáltatások VS 4 CP Műszaki Mechanika 4 CP Alapjai Logistics 2 CP Az elmélet és módszerek optimalizálása 2 CP Szállítás és terminálok 2 CP Flight Dynamics 2 CP Erő repülőgép-szerkezetek 2 CP Ellenőrzési rendszerek aviodvigateley 2 CP Módszerek és eszközök elektroradioizmereny 4 CP 4 mikroprocesszorok sebességváltó vezérlő rendszerek Mikrohullámú elektronikus mérnöki 2 CP Hálózatok és kommunikációs rendszerek 4 CP A globális navigációs rendszerek 2 CP C... [-]

BSc

Bachelor Menedzsment

Campus Nappali Részidős 3 - 4 év September 2017 Lettország Riga Daugavpils + 2 további

Study Program: Bachelor of Social Sciences in Management [+]

Tanulmányi program: Bachelor of Social Sciences in Management Díjazott tudományos fokozat: Bachelor of Social Sciences in Management (Sociālo zinātņu bakalaurs vadībzinātnē). Akkreditáció: 2019-ig (Akkreditációs Certificat Nr. 147.) Tanulmány nyelv: Orosz, Lett, Angol. Beiratkozási követelmények: Dokumentum általános középfokú oktatás (általános vagy speciális) Komplett tanulmányi program mennyiség: 120 Credit pontok Kar: Kar Menedzsment és Gazdaságtudományi Igazgatója a program: Oksana Skorobogatova, Mg.sc.ing. A program felépítése Bachelor of Social Sciences in Management Tanfolyamok - Blokk Kód Cím Cp 05 B 110 Számvitel 4 05 B k12 főiskolai szakdolgozat és védekezésének 10 05 B 111 Üzleti tevékenység alapjai 6 05 B 115 Business Activity jogi szabályozása 4 05 B 217 üzleti folyamatok átalakítása 6 05 B 108 Pénzügy 4 05 B 002 A magasabb matematika a közgazdászok 8 05 B 228 Bevezetés az ökonometriába 2 05 B 220 Lean Thinking / Lean 2 05 B 102 Makrogazdaság 4 05 204 Management Accounting 2 05 B 177 vezetési és szervezési elmélet 4 05 B 205 menedzsment döntések Development 2 05 B 109 Marketing 4 05 B 101 Mikroökonómia 4 05 B 202 Szervezeti magatartás 2 05 B 203 Personnel Management 2 05 B 003 Filozófia 2 05 B 206 Projektmenedzsment 2 05 B 227 System Management 4 05 B 004 Szociálpszichológia Szociológia és 2 05 B 006 Statisztika 4 Tanfolyamok - B csoport Kód Cím Cp 05 B 350 Alkalmazott Administration Alapelvek 2 05 B 130 Kötvények és származékai Control 2 05 B 005 Business Relations Pszichológia 2 05 B 218 Business Retorika és készségek a... [-]

Főiskolai Mérnöki Tudomány Légi Közlekedés (pilot)

Campus Nappali 4 év September 2017 Lettország Riga

TSI segítségével megvalósítani álmai, és hogy az egyik legizgalmasabb szakma a világon - a pilóta a kereskedelmi repülőgépek. Azonban üzembe a romantika félre, pilóta is az egyik legjobban fizetett és piacképes szakmák. [+]

Előfordult már, álmodott, hogy a kezelőszervek egy repülőgép? Persze van ... TSI segítségével megvalósítani álmai, és hogy az egyik legizgalmasabb szakma a világon - a pilóta a kereskedelmi repülőgépek. Azonban üzembe a romantika félre, pilóta is az egyik legjobban fizetett és piacképes szakmák. Nem sok oktatási intézmények számára képzést biztosító a kereskedelmi repülés, és Riga Közlekedési és Távközlési Intézet (TSI) egyike azon kevés. Csak 4 év után beiratkozott a program "légiközlekedési Járatüzemeltetés" kap a főiskolai diplomát mérnöki tudományok és a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély, amely lehetővé teszi, hogy egy másodpilóta a jövőben, és az 1500 órányi repülési gyakorlat vált kapitány egy repülőgép. Alatt 2. félév, A hallgatók várhatóan át orvosi vizsgálaton. Amennyiben a hallgató nem felelnek meg az említett vizsgálat, ő / ő lesz a lehetőség, hogy tanulmányaikat folytatják a különlegessége repüléstechnikai mérnök. Képzési ilyen szakemberek végzik a tudományos és szakmai Aviation Központ TSI (APAC) akiknek a tevékenysége által hitelesített az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA). Szakemberek képzése megfelel a nemzetközi előírásoknak, a polgári légi közlekedés területén (ICAO). Ez egy egyedülálló lehetőség! Diplomások szerezni a felsőoktatás és a diploma Légiforgalmi Engineering, valamint a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (FROZEN ATPL CPL), amely lehetővé teszi a munka, mint egy pilóta! A hallgatók a képzés repülés már Term 2! Kar Szállítás és logisztika Diák belépési követelmények: Kor: legalább 18 éves Oktatás: Közép- vagy felsőfokú Fizikai állapot: érvényes EASA 1. osztályú orvosi bizonyítvány; Elméleti felkészülés: ismeretek a matematika, fizika, angol és kulcsfontosságú. Az értékelés során az iskola és vizsga fokozatú ilyen tudományágak értékeljük emellett. A... [-]

Kapcsolat
Cím
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

Riga, LV-1019 LV
Közösségi Média