Hivatalos Leírás

WSPA - Lublin legöregebb!

A Lublin Egyetemi Vállalkozási és Adminisztrációs Főiskola (WSPA) 1998-ban alakult magán felsőoktatási intézményként, amely az első "Vállalati menedzsment" tanulmányi programot indította 415, az első évre felvett hallgatóval. A következő 1999/2000 tanévben az egyetemiskoláknak már több mint 1400 hallgatója volt.

A Főiskolai Vállalkozói és Adminisztrációs Főiskola a Nemzeti Oktatási Minisztérium által kiadott engedély alapján és a 2005. július 27-i felsőoktatási törvény (164. szakasza, módosított 1365. tétel) és törvényi előírások alapján működik a törvénynek, valamint az alapokmánynak megfelelően. Az iskolát az alapító és a felsőoktatásért felelős miniszter felügyeli, a felsőoktatási törvénynek megfelelően.

Az Egyetemi Főiskola feladata, hogy a diákokat kreatívvá tegye, karrierjüket fejlessze és segítsen nekik megtalálni helyüket a globalizálódó világban. A WSPA a nemzetközi és interkulturális kompetenciákat fejleszti az egyetem nemzetközi környezetének megteremtésével és a hallgatók és oktatók nemzetközi mobilitásával. Az Egyetemi Főiskola szorosan együttműködik számos európai és nem európai egyetemekkel és főiskolákkal, egyesületekkel, vállalatokkal és munkaerő-piaci intézményekkel.

A WSPA tapasztalatai vannak az EU strukturális alapjain és az egész életen át tartó tanulás programjain - Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, tanulmányi látogatás, STF által finanszírozott projektekben. A WSPA 2007 óta nyert húsz, az EU Strukturális Alapok által támogatott ösztöndíjat, amely közel 8 millió eurót, 200 000 eurót az Ösztöndíj és Képzési Alap, az LLP-Erasmus és az Erasmus 1 millió EUR összegű támogatásból. A WSPA megkapta a Vezetői Egyetem Díját és a Mobilitási Leader címet a Norvég Alapok által finanszírozott projektekben. A WSPA az első helyet szerezte meg az EGT Grants-Norvég Alap Norvégiában a személyzet legnagyobb képzése kategóriában.

A gyakorlati oktatás a WSPA kiemelt prioritása (gyakornokok, elhelyezések, üzleti és közigazgatási partnerek, szakemberek a kar tagjai). A tanítási módszerek közé tartozik a kisebb csoportok tanulmányozása, oktatóanyagok, gyakorlati megközelítés, egyéni és csoportos projektek, közösségi projektek. A WSPA a diákok széles választékát kínálja: a nemzetközi rövid és hosszú távú mobilitást, karriert, szakmai gyakorlatokat, munkaprojekteket és elhelyezéseket a helyi és regionális üzleti partnerek, a hallgatói kormány, a kétéves munkahelyi vásárok, a vállalkozói inkubátor a diákok számára. Az iskola szoros kapcsolatokat ápol a helyi és regionális üzleti közösséggel is.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

WSPA University College of Enterprise and Administration

Az Újságírás és a Társadalmi Kommunikáció posztgraduálisaként újságíróként, újságíróként vagy szerkesztőként dolgozhat; a hálózati kommunikációs eszközök használatához; h ... [+]

A programról

Az Újságírás és a Társadalmi Kommunikáció posztgraduálisaként újságíróként, újságíróként vagy szerkesztőként dolgozhat; a hálózati kommunikációs eszközök használatához; hírszerzés, szerkesztés és kiválasztás; rádiójelentések és tévés dokumentumfilmek készítése; montázs; valamint a vezető politikai és reklámkampányok számára! Kínálunk teljes munkaidős és részmunkaidős tanulmányokat.

Felkészítjük Önt munkájára:nyilvános és kereskedelmi televízió,hírmûsorok a tömegtájékoztatási eszközökben,helyi vagy országos sajtó,web portálok szerkesztői csapata,PR ügynökségek,művészeti ügynökségek,rekl... [-]
Lengyelország Lublin
Október 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
WSPA University College of Enterprise and Administration

A menedzsment végzős részeként Ön felkészülni fog az üzleti és igazgatási szervezetek folyamatainak és vállalkozásainak irányítására. Ön problémamegoldó készségeket szere ... [+]

A programról

A menedzsment végzős részeként Ön felkészülni fog az üzleti és igazgatási szervezetek folyamatainak és vállalkozásainak irányítására. Ön problémamegoldó készségeket szerezhet, pl. Új folyamatok kialakításában és a meglévő irányítási és szerkezetátalakítási rendszerekben. Felkészültek a projektek, a minőség, az innovációk és a logisztikai eljárások szervezésére és irányítására. Továbbá képes lesz olyan számítógépes rendszereket használni, amelyek támogatják a döntéshozatali folyamatot.

Mint végzős, akkor a készség a szervezet és a pénzügyek irányítása. A tanulmányi program, vállalkozói tanfolyamokkal, humán erőforrás menedzsmenttel, tárgyalásokkal és marketinggel, segít a saját vállalkozásának működtetésében. Kínálunk teljes munkaidős és részmunkaidős tanulmányokat.... [-]

Lengyelország Lublin
Október 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul