WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A WSEI-ről

2000-ben alakult a Gazdaságtudományi és Számítástechnikai Főiskola, vagyis a WSEI. Ezen a napon a főiskola bekerült a nem állami felsőoktatási intézmények nyilvántartásába. A WSEI kezdeményezője és alapítója a Consulting and Training Institute Ltd volt, egy krakkói jól megalapozott tanácsadó és képző cég, amelynek sokéves üzleti tapasztalata inspirálta a WSEI-nél kínált akadémikus programok erős ipari orientációját és karrier-központját.

Erős üzleti kapcsolat

A WSEI mindig is szorosan kapcsolódott az iparhoz és az üzleti élethez, aktív Ipari Tanácsadói Testülettel és számos partnerkapcsolatban sikeres vállalatokkal, üzleti vezetőkkel, valamint ipari és szakmai szervezetekkel. Ez a hosszú távú elkötelezettség, hogy magas színvonalú szakembereket szállítsanak a helyi és nemzetközi vállalatoknak, eredményeként a WSEI elismerte a vállalkozásokat, mint kiváló gyakorlat-orientált felsőoktatási intézményt.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Küldetésünk

A folyamatos fejlesztésre összpontosító, mély gyakorlat-orientált oktatást nyújtunk. Szenvedélyes egyének által létrehozott felsőoktatási intézmény vagyunk szenvedélyes egyének számára. Számunkra a felsőoktatás a szakmai kiválóság és az élet megvalósításának törekvése.

Földön vagyunk azon elkötelezettségünkben, hogy felkészítsük hallgatóinkat a megfelelő készségekre és a megfelelő gondolkodásmódra, és úgy gondoljuk, hogy az oktatási folyamatnak túl kell töltenie a szórakozást, a függetlenséget, az izgalmat és a kreativitást.

Szabványaink

  • Dugó
  • Függetlenség és bátorság a létrehozáshoz és az innovációhoz: Gondoskodunk arról, hogy készen álljon a vállalkozói útra, és képes leképezni kreatív önmagát a globális közösségben.
  • Rugalmas és az ipar igényeire összpontosító programok: Gondoskodunk arról, hogy értékes és keresett képességekkel távozzon az egyetemen. Soha nem hagyjuk abba az akadémiai programok kalibrálását és kiigazítását, hogy azok megfeleljenek az iparnak és a társadalmi igényeknek.
  • A nyitottság, a barátság, a lelkesedés, a csapatmunka és a kreativitás környezete: Gondoskodunk arról, hogy készen állsz a munkájuk és a helyi közösség részvételére, és energiádat, ötleteidet és készségeidet nagylelkűen megoszthatod olyan személyekkel, akikkel a szakmai és társadalmi kapcsolattartás során szinteket.
  • Globális felkészültség: Gondoskodunk arról, hogy készen állsz a sokféleség felkarolására és a globális közösség polgárának, a globális munkahelyi eszköznek és a globális piaci téren vállalkozónak látni magad.130822_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

A hallgatók stratégiai eredményei

A felsőoktatás, amint azt a WSEI-nél látjuk, eszköz az egyéni, szakmai és személyes célok eléréséhez. Olyan környezetet építünk, amelyben támogathatjuk és segíthetjük ezen célok bármelyikét, függetlenül attól, hogy:

  • Karrier kiépítése otthonában vagy a világ bármely más részén;
  • Sikeres személyiséggé válás és a társak körében elismert;
  • Érzés a teljesítmény és az élénk érzés miatt;
  • A függetlenség elérésének megtanulása az életben.

Helyszínek

Kraków

Address
ul. Św. Filipa 17, 31-150 Krakow, Poland
30 Kraków, Kis-Lengyelország vajdaság, Lengyelország