West Pomeranian Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"A tanulás nélkül gondolat munkaerő elvesztette; gondolkodás nélkül a tanulás veszedelmes "

  • Konfuciusz

Tudtad, hogy Steve Jobs, Bill Gates és Richard Branson, a leggazdagabb emberek a mai világban, még soha nem nyert a felsőoktatás? Jobs feladta a jogi tanulmányok után az első félévben, és Gates nem bírják tovább a végét. Teljes komplexek és dyslectic fiatal Branson viszont szembe kizárás az iskolából több alkalommal.

Ezeket a karaktereket, a zseniális alkotók technológia csodáit és a nagy vagyonokat, férjhez csalódott az oktatásban nagyon gyorsan. Csakúgy, mint Konfuciusz azt gondolták, "Tanulás gondolkodás nélkül a munkaerő elveszett". Azonban "gondolat tanulás nélkül veszedelmes", folytatta Konfuciusz.

Soha korábban Konfucius bölcsessége volt igazabb. Még élünk korában a tudás, az értelem és az információ. A hatáskör hiányára vagy a képesítések veszedelmes manapság.

Ezért kérlek benneteket, ...

..., Hogy vegye fel a kihívást, és valamit változtatni az életed!

... Hogy egy építész saját szakmai identitás!

... Arra, hogy felmérjék a modern iskola - az iskola a szenvedély és az ambíció, hogy oktassák!

Tanulmányok a Nyugat-Pomerániai Business School - a legrégebbi nem nyilvános üzleti iskola, Nyugat-Pomeránia - az Ön esélye, és a mi feladatunk. Ezek garantálják mély, up-to-date ismeretek és gyakorlati készségek követelt a munkaerőpiacon. Minden nap hozunk létre az Ön számára a korlátlan lehetőségek fejlesztésére és javítására. Adunk mind érdemel szervezeti támogatás során a folyamat tanulmányozása. Hoztunk neked egy e-learning platform, egy egyszerű és ingyenes hozzáférést biztosít bármely oktatási tartalom van szüksége, egy digitális könyvtár és egy on-line hallgatói szolgáltató rendszer - "e-esperességhez".

Fogsz értékelik a barátságos légkört barát és a partnerség és akkor azonnal felismeri a szenvedély az oktatás. Ennek oka, hogy fejlesztünk és forgalmazott egyedi ismeretek egyedülálló módon - Mi egy progresszív vállalati tudás.

Csatlakozz 25 ezer ember, akik már megbízik a mi szakmai!

Örülünk, hogy Önt

prof. Aneta Sélek Ph. D

Rektora a Nyugat-Pomerániai Business School

A Nyugat-Pomerániai Business School egy progresszív vállalati tudás szolgáljuk BUSINESS professzionálisan ... Mindig

A Nyugat-Pomerániai Business School:

  • A nem állami felsőoktatási intézmény működik törvény értelmében a felsőoktatási; - A nonprofit intézmény - újbóli esetleges nyereség a fejlesztési; - Teljesen független meghatározásában küldetését, céljait és prioritásait, ami abban nyilvánul meg a tanítás szabadságát, a tudományos kutatás szabadsága és a szabad szellemi fejlődés; - Aggódik a gyakorlati dimenziója tanulmányok és gyakorlatilag oktatja a szakmai irányítás és a végrehajtó személyzetet; - Egy oktatási és tudományos intézmény, amely együttműködik a gazdasági környezet mellett a társadalmi-gazdasági növekedést az eurorégió; - Az az intézmény, amely a humanista értékrend - tiszteletteljes az emberi jogok, a hazaszeretet, a demokrácia, az öko-fejlesztés és a társadalmi felelősségvállalás; - Szintén teljes tiszteletben tartása az európai etikai kódex; - ... És a szellemi alkotások joga; - A magasabb iskolai létre a földön a szakmaiság és partnerség.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Lengyel

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Program Nemzetközi üzleti

Campus Nappali 3 év October 2017 Lengyelország Szczecin

International Business egy speciális 3 éves (6 félév) üzleti program, amely kapcsolatos kérdések a globális gazdaság, külkereskedelem, nemzetközi kapcsolatok, nemzetközi gazdálkodás, a jog, az etika. [+]

Bachelor program International Business nemzetközi üzleti egy speciális 3 éves (6 félév) üzleti program, amely kapcsolatos kérdések a globális gazdaság, külkereskedelem, nemzetközi kapcsolatok, nemzetközi gazdálkodás, a jog, az etika. Nemzetközi Üzleti diplomások alapvető ismeretekkel a gazdaság területén a hatása fektetni a nemzetközi gazdasági kapcsolatok, a nemzetközi pénzügyek, a nemzetközi tranzakciók és a vállalkozói szellem működését. Ezek a szakemberek kompetenciák hogy üzleti tevékenységet folytatnak az európai piacon kapcsolatban, hogy a globális piacon. Kompetenciáik hagyjuk dolgozni a nemzetközi vállalatok és a multikulturális környezetben. Hála a tanfolyamok zajlanak angol nyelv és gyakorlat, a diplomások nemzetközi üzleti nagyon versenyképes a nemzetközi munkaerőpiacon. "A tanulmány segített, hogy egy alapos megértése üzlet működésének, tanulni bonyolult nemzetközi piacokon, és szerezzen hasznos készségeket a stratégiai tervezés és a termékfejlesztés. A kedvenc részem természetesen voltak osztályok által tartott valós vállalkozók, akik elindították-egy sikeres üzletet olyan országokban, mint Lengyelország, Ausztria, Hollandia és az Egyesült Királyságban. A gyakorlati tapasztalat megfizethetetlen, és van egy nagy inspirációt. " Vladislav Koshelyev, Yahoo! Asia Pacific Pte. Kft Karrier kilátások A főiskolai diplomát International Business diákok képesek működni a nemzetközi környezetben, mint termék menedzser, export manager, információk auditor, vásárlója, csatorna igazgatója, vagy akár üzleti fejlesztő a világ minden tájáról. Természetesen az is lehetséges, hogy elindít egy saját vállalkozás, vagy részt vesznek a családi vállalkozás ezzel a diplomát. A sor gyakorlati készségek lehetővé teszik a diplomások kezdeni, és dolgozzon karrier az üzleti életben. Angol nyelvtudás Minden osztály az International Business Studies végzik angolul. Ezért amellett, hogy minden igényt kielégítő a felvételi, a nem anyanyelvi angol bizonyítania kell... [-]

Videók

International Business Studies in The West Pomeranian Business School

Kapcsolat

West Pomeranian Business School

Cím Żołnierska 53
71-210 Szczecin, Poland
Telefon +48 91 814 94 50