Hivatalos Leírás

Vincent Pol Egyetem (VPU) található Lublin Kelet-Lengyelországban, 170km délre Varsó. Lublin egy történelmi város beállítva a folyó partján Bystrzyca. Ez népszerű a turisták és a diákok számára egyaránt, és egy nagyszerű hely a tanulásra.

VPU egy magánegyetem, teljes akkreditáció a Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos. Mi alakult azzal a céllal, hogy a diákok, hogy elérjék a szakmai célok és fejlesszék szenvedélyek.

Egyaránt kínálunk teljes munkaidős és részmunkaidős bachelor és master fokozatot. A tudományos személyzet magasan képzett tanárok, folyékonyan beszél angolul és szakértők a saját területén. Az egyetem modern épületek speciális oktatási szobák megfelelni az igényeinek különböző osztályok, mint a fizioterápia, gyógytorna, szépségápolás, biomechanika, masszázs, kémia, idegenforgalom, szállodaipar, gasztronómia, földrajz és az IT. Vannak még szabadidős szobával, köztük tornatermek, fitnesz lakosztállyal, medencével, és stúdió aerobik órák és egyéb sporttevékenységek. A hallgató cafeteria népszerű találkozóhely a diákok számára. Az egyetem számítógépes hálózat Wifi hozzáférés minden hallgató számára. A maximális kényelem és a biztonság egyes szobákban légkondicionáló és CCTV.

VPU egyre népszerűbb a nemzetközi diákok, és van egy külön International Student Centre, Amelyek segíthetnek az alkalmazások, a vízumok, és a szállást. 2010-ben az egyetem megalapította a Akadémiai Fizioterápia KözpontEgy modern klinika, hogy ne csak a mi rehabilitáció diákok, hanem a polgárok Lublin. A központ a legmodernebb berendezések a diagnosztika és a rehabilitáció, és szerződött a lengyel Országos Egészségügyi Rendszer. Ez is egy hely, ahol a diákok nem a klinikai gyakorlatban, és ahol a tudományos kutatás elvégezhető.

Vincent Pol Egyetem közelében található a város központjában, könnyen megközelíthető a diákok tömegközlekedéssel vagy autóval. Lublin számos megfizethető éttermek, bárok és szabadidős létesítmények, valamint a diákok élvezik estek ki, a történelmi és biztonságos város központjában. Ez egy ideális hely a diákok a világ minden tájáról, és üdvözöljük, hogy VPU.

Beiratkozott hallgatók VPU választhatnak a következő négy szakirányokon angolul: • Gyógytorna (2 éves MSc program, 3 éves BSc program)
• Turizmus és kikapcsolódás (2 éves MA program, 3 éves BA program)
• Beauty Therapy (3 éves BSc program)
• Sport Science (3 éves BSc program)
• International Business Management (3 éves BSc program)

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Vincent Pol University in Lublin, Poland

Bsc diplomások Turizmus és Vendéglátás Management tudomásuk van a természet, a társadalmi, gazdasági és szervezeti-jogi területeken, gyakorlati készségek, amelyek lehetőv ... [+]

Főiskolai diplomát végzettek Turizmus és Vendéglátás Management átfogó ismeretekkel rendelkeznek a környezet, a társadalom, a gazdaság és a jogi szervezet. Ez a kurzus vonzó lesz neked, ha keres egy karrier a turizmus, híres, hogy a világ legnagyobb ipari.

A 3 év teljes munkaidős program kombinált mélyreható tanulmányt a turizmus itthon és külföldön, a fejlesztés alapvető üzleti ismeretek és készségek. A különlegessége ennek a képzésnek a hangsúlyt egyre fontosabb turisztikai formák, mint például a falusi turizmus, a fenntartható turizmus és az ökoturizmus. A 12 hetes gyakorlati képzés szerves részét képezi az oktatási folyamatban. A diákok ellenőrizze a elméleti tudás, és tedd át a gyakorlatba a rangos szálloda Lengyelországban, mint a Hotel Europa, utazási irodák, panziók és a természeti területek és parkok. Részt vesznek egy egyhetes szakmai gyakorlat az egyetem Oktatási és Szabadidő Központ Piotrawin után a Visztula és a nemzeti turisztikai vásárokon (Poznan, Varsó), vagy lehet menni Berlinbe a nemzetközi vásárokon (ITB Berlin). ... [-]

Lengyelország Lublin
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Vincent Pol University, Lublin, Poland

Vincent Pol University in Lublin
Address
ul. Choiny 2
20-816 Lublin, Lublini vajdaság, Lengyelország
Honlap
Telefonszám
+48 81 740 72 40