School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Bevezetés

Hivatalos Leírás

School of Form kínál egy 3,5 éves nappali tagozatos tervezés során, amely után a diákok szerezni alapképzésbe, a University of Social Sciences és humán (SWPS).

School of Form van:

Lengyelország legjobb tanulmányi program szerint a Tudományos és Felsőoktatási; kiváló és elismert csapat oktatók; modern és jól felszerelt műhelyek és stúdiók; Remek együttműködési kapcsolat számos lengyel és nemzetközi vállalatok. Az egyedülálló tanulmányi program egyesíti a projekt munka és az oktatás a bölcsészettudományok, amelyek már kifejlesztett szakértői csapat vezetett Lidewij Edelkoort, elnöke a Design Akadémia Eindhovenben (1999-2008), a stratégiai igazgatója és mentora School of Form.

School of Form mindenki előtt nyitva áll - tinkerers, elemzők, programozók, emberek iránti szeretetet DIY - és segít fejleszteni, kiegészítésére, javítására, és használja a készségek és érdekeit.

Ha szeretné, hogy befolyásolja a világ változásait, hogy javítsa az emberek életminőségét, és megérteni, és megfelelnek az igényeinek mai társadalomban, aztán School of Form az Ön számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Lengyel

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Tervezési

Campus Nappali 3 - 4 év October 2017 Lengyelország Poznań

A program jelölték a legjobb program Lengyelországban szerint a Tudományos és Felsőoktatási ami kellett fésülje át egy mamut millió jelöltjei annak érdekében, hogy megtalálják a győztes. [+]

bachelor tervezési Miért ez a tanfolyam? A tanulmányi program tervezése a Poznan Campus Egyetem Társadalomtudományi és Humán (School of Form) jelölték a legjobb program Lengyelországban szerint a Tudományos és Felsőoktatási ami kellett fésülje át egy mamut millió jelöltjei annak érdekében, hogy megtalálni a győztes. A minisztérium kiemelte interdiszciplináris jellegét a program, és az a tény, hogy ez magában foglalja a modern oktatási megközelítések és tanít gyakorlati ismeretek a diákok egy teljes földelés a jövőjüket egy igazi, működő környezetben. A minisztérium elnyerte 62 szakon 37 felsőoktatási intézményben, ebből kilenc volt magániskolák. Nyerő karok és tanszékek kapott támogatások mértéke 1 millió PLN további javítása tanítás. A tervezési program a School of Form-ben első helyezést, mert: "Az osztályok a tervezési program által működtetett humán szakemberek, művészek és tervezők. Minden területen a tervezés területe a humán rá ruházott és ez lehetővé tette a tanítás a gyakorlati ismeretek bővítésére kerül ismeretek a szociológia, a pszichológia és az antropológia így School of Form jövőjét tervezők eszközök igényeinek kielégítésére a modern ember ". Mi történik, miután befejezte tanul? A Tudományos és Felsőoktatási úgy határozott, hogy a "design" programot a fenti "akart" tanulmányi programok. Úgy éreztem magam, a lengyel gazdaság számára előnyös lenne egy nagyobb számú képzettebb tervezők. Miután elkészült a diplomát School of Form, akkor csatlakozzon egy kiválasztott csoportja a legkeresettebb szakemberek, akik jól felkészült a karrier tervezés, a legtágabb értelemben vett, valamint a kapcsolódó területeken, attól függően, hogy a területen A specializáció. Tervezése az ipar és az egyéni ügyfelek. Tervezése, az állami és privát terek. Tervezése... [-]

Videók

Welcome to School of Form