Hivatalos Leírás

School of Form kínál egy 3,5 éves nappali tagozatos tervezés során, amely után a diákok szerezni alapképzésbe, a University of Social Sciences és humán (SWPS).

School of Form van:

Lengyelország legjobb tanulmányi program szerint a Tudományos és Felsőoktatási; kiváló és elismert csapat oktatók; modern és jól felszerelt műhelyek és stúdiók; Remek együttműködési kapcsolat számos lengyel és nemzetközi vállalatok. Az egyedülálló tanulmányi program egyesíti a projekt munka és az oktatás a bölcsészettudományok, amelyek már kifejlesztett szakértői csapat vezetett Lidewij Edelkoort, elnöke a Design Akadémia Eindhovenben (1999-2008), a stratégiai igazgatója és mentora School of Form.

School of Form mindenki előtt nyitva áll - tinkerers, elemzők, programozók, emberek iránti szeretetet DIY - és segít fejleszteni, kiegészítésére, javítására, és használja a készségek és érdekeit.

Ha szeretné, hogy befolyásolja a világ változásait, hogy javítsa az emberek életminőségét, és megérteni, és megfelelnek az igényeinek mai társadalomban, aztán School of Form az Ön számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Lengyel

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

A program jelölték a legjobb program Lengyelországban szerint a Tudományos és Felsőoktatási ami kellett fésülje át egy mamut millió jelöltjei annak érdekében, hogy megtal ... [+]

bachelor tervezési Miért ez a tanfolyam?

A tanulmányi program tervezése a Poznan Campus Egyetem Társadalomtudományi és Humán (School of Form) jelölték a legjobb program Lengyelországban szerint a Tudományos és Felsőoktatási ami kellett fésülje át egy mamut millió jelöltjei annak érdekében, hogy megtalálni a győztes.

A minisztérium kiemelte interdiszciplináris jellegét a program, és az a tény, hogy ez magában foglalja a modern oktatási megközelítések és tanít gyakorlati ismeretek a diákok egy teljes földelés a jövőjüket egy igazi, működő környezetben.

A minisztérium elnyerte 62 szakon 37 felsőoktatási intézményben, ebből kilenc volt magániskolák. Nyerő karok és tanszékek kapott támogatások mértéke 1 millió PLN további javítása tanítás.... [-]

Lengyelország Poznań
Október 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to School of Form