School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Bevezetés

Hivatalos Leírás

School of Form kínál egy 3,5 éves nappali tagozatos tervezés során, amely után a diákok szerezni alapképzésbe, a University of Social Sciences és humán (SWPS).

School of Form van:

Lengyelország legjobb tanulmányi program szerint a Tudományos és Felsőoktatási; kiváló és elismert csapat oktatók; modern és jól felszerelt műhelyek és stúdiók; Remek együttműködési kapcsolat számos lengyel és nemzetközi vállalatok. Az egyedülálló tanulmányi program egyesíti a projekt munka és az oktatás a bölcsészettudományok, amelyek már kifejlesztett szakértői csapat vezetett Lidewij Edelkoort, elnöke a Design Akadémia Eindhovenben (1999-2008), a stratégiai igazgatója és mentora School of Form.

School of Form mindenki előtt nyitva áll - tinkerers, elemzők, programozók, emberek iránti szeretetet DIY - és segít fejleszteni, kiegészítésére, javítására, és használja a készségek és érdekeit.

Ha szeretné, hogy befolyásolja a világ változásait, hogy javítsa az emberek életminőségét, és megérteni, és megfelelnek az igényeinek mai társadalomban, aztán School of Form az Ön számára.

Helyszínek

Poznań

Address
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Lublini vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket