Polish-Japanese Academy of Information Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lengyel-japán Academy of Information Technology (Korábbi lengyel-japán Institute of Information Technology) az egyik legjobb nem állami intézmények A felsőoktatás Lengyelországban, gyakran dicsérte a munkaadók, a diákok és a média. Ez 1994-ben alakult alapján kétoldalú megállapodás kormányai között Lengyelországban és Japánban. Ez különösen nagy hangsúlyt fektet a tanterv, amely folyamatosan felülvizsgálják és frissítik, hogy megfeleljen a követelményeknek a munkaerőpiacon, széles körben elfogadott tudományos normák, mind a lengyel és az európai, fejlesztések a számítógép-tudomány és alkalmazásai. PJAIT joga van megadását bachelor, mérnök, mester és doktori fokozatot a tudomány és a művészet. Egyet a négy magántulajdonban lévő egyetemek, ruház a PhD fokozatot.

A képzési kínálat tanulmányokat Computer Science, Information Management, Art and Design, Interior Design és Kulturális Japán.

A Kar számítástechnika Kétségtelen piacvezető az oktatási piacon Lengyelországban. Azt hogy különös hangsúlyt fektetünk arra, kiváló minőségű tananyag szempontjából releváns, a piaci igények, és a tanítás a használata state-of-the-art technológia.

A Kar Információs Management kínál modern mérnöki tanulmányokat, amelyek ötvözik a tudás menedzsment azzal a tudattal, az információs technológia. A Art and Design Profil tanulmány lehetővé teszi az ismeretszerzést létrehozásához szükséges multimédiás alkotások jellemzik a fejlett technológia, valamint a fejlesztési egy művészi képességeit. Diplomások jártas felhasználók az informatikai eszközök és birtokolja a grafika.

Belsőépítészet interdiszciplináris terület a tanulmánnyal, amely mélyreható ismerete, a tudatosság és készségek kialakításában emberi környezet. A Kar Kultúra Japán kínál a kultúra tanulmányok, különös hangsúlyt fektetve a kultúra és a művészet, a Távol-Kelet és átfogó vizsgálata a japán nyelvet.

PJAIT összpontosít gyakorlati készségek. Ennek köszönhetően a diákok és a diplomások nem sikerül munkát találni. Ők jól felszerelt dolgozni sok területen, ahol a gyakorlati tudás feltételéül szabja. PJAIT foglalkoztat kiemelkedő szakemberek, kutatók és egyetemi tanárok Lengyelországban és más országokban is.

A diákok a karok használhatják kiváló lehetőség, mint a modern informatikai és grafikai tervezés laboratóriumok. PJAIT is szervez számos találkozót tartott tudósok, művészek, Informatikai cégek képviselői és jövőbeni munkáltatók. PJAIT támogatja a hallgatók tudományos kutatás és érdekeit. Számos tematikus csoportok és sportegyesületek. Az együttműködési megállapodások keretében, PJAIT hallgatók és a tanári kar is részt vehetnek külföldi csereprogramok. PJAIT van egyetemközi cseréket belül LLP Erasmus program 31. egyetemek (pl Japán, Nagy-Britannia, Németország, Spanyolország, Olaszország). Az iskola kínál kiterjedt az ösztöndíjak rendszere. A diákok kötelesek részt venni egy szakmai programot, és a legjobb közülük lehetősége van arra, hogy az elhelyezés a nemzetközileg elismert cégek. Tanulmányok PJAIT garantálja érdekes és jól fizetett munkahely a jövőben. Ők egy befektetés a jövőbe szakmai siker.

A School campus található Varsó központjában és egy könyvtár olvasóterem, kollégium, könyvesbolt, bárral és saját kiadóval.

Ne habozz és regisztrálj!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

új Médiaművészet Grafikai Tervező Program

Campus Nappali 3 év May 2017 Lengyelország Warsaw

A Department of New Media Art 2004-ben indult. Először a BA, most, három év, mi is volt MA szintű tanulmányokat. A program egyedülálló Lengyelországban, konszolidálja a lengyel művészeti hagyományok és az új technológiák. A diákok részt vesznek az interdiszciplináris és transzdiszciplináris kutatás a digitális művészetek. A tanterv lehetővé teszi a hallgatók, hogy vizsgálja innovatív megközelítések a kortárs elmélet és a gyakorlat, és elősegíti az egyéni érdeklődés és a magas szintű együttműködést. Jelenlegi kutatási területek az osztályon, többek között új formái a vizuális kommunikáció segítségével érzékelés és fizikai összeköttetések, kísérleti játékot, kibővített valóság, mozgó grafika, hibrid építészeti / media környezetben, digitálisan csuklós szobor és érzékeny környezetben. [+]

A Department of New Media Art 2004-ben indult. Először a BA, most, három év, mi is volt MA szintű tanulmányokat. A program egyedülálló Lengyelországban, konszolidálja a lengyel művészeti hagyományok és az új technológiák. A diákok részt vesznek az interdiszciplináris és transzdiszciplináris kutatás a digitális művészetek. A tanterv lehetővé teszi a hallgatók, hogy vizsgálja innovatív megközelítések a kortárs elmélet és a gyakorlat, és elősegíti az egyéni érdeklődés és a magas szintű együttműködést. Jelenlegi kutatási területek az osztályon, többek között új formái a vizuális kommunikáció segítségével érzékelés és fizikai összeköttetések, kísérleti játékot, kibővített valóság, mozgó grafika, hibrid építészeti / media környezetben, digitálisan csuklós szobor és érzékeny környezetben. Az elsődleges cél a program célja, hogy felkészítse a kreatív kritikus gondolkodók maguk irányítsák az új média design, nem veszít hosszú lengyel hagyomány a művészetben. PJAIT foglalkoztat kiemelkedő szakemberek, kutatók és egyetemi tanárok Lengyelországban és más országokban is. PJAIT aktív a nemzetközi színtéren, együttműködő egyetemi központok Európában - keretében az Erasmus-Socrates program - és más kontinensekről érkező (Észak-Amerika, Ázsia, Ausztrália). A hallgatói PJAIT részt vehetnek a csereprogramok és tanfolyamok neves külföldi egyetemeken. A New Media Art Department a lengyel-japán Academy of Information Technologies ajánlatok Graphic Design Program A kurzusok tipográfia, poszter, szerkesztői, képregény, animáció, információk és interakció tervezés, és az idő-alapú kommunikáció egyetemi szinten. A program középpontjában fekszik dinamikus információkat, felület és interakció tervezés, és hogyan típus, kép, hang, és a mozgás össze lehet új média hatékony kommunikáció. Szükséges stúdió tanfolyamok bevezetését elvei kommunikáció típusát és a kép mind álló-, mind az idő alapú formában.... [-]