Hivatalos Leírás

történelem

A Egyetem Bölcsészettudományi és Közgazdasági Lodz 1993-ben alakult. Ez a legnagyobb, nem állami felsőoktatási intézmény Lengyelországban. 2007-ben az egyetem szerzett jogot, hogy díjat a PhD az alábbi témákban: nyelvészet szakos bölcsész, az információs technológia az osztály a műszaki tudományok és a vizuális művészetek, a megye képzőművészeti. 2009-ben az egyetem ért el előkelő státuszt az Akadémia.

Oktatási és új módszerek

Az egyetemnek több mint 20 karja van, és széles körű tantárgyakat kínál, köztük 4 angol nyelvtanfolyamot. A diákok választhatnak, hogy tanulmányozza bármelyik több mint 100 kurzust. A tananyag a tanfolyamok folyamatosan frissítik a piaci igényeknek megfelelően. A követelményeknek megfelelően az európai oktatási standardok Ebtv Lodz megvalósítja egy új paradigma a képzés, amelyet az jellemez,: új módszerek, új tartalommal, új oktatási személyzet.

Az egyik megkülönböztető jellemzője az egyetem Bölcsészettudományi és Közgazdasági, hogy minden diák részesül az egyéni megközelítés a tanulási igényeket. Segít a feladatok megoldásában, és problémákba ütköznek a kreatív és innovatív módon. Minden tanév használjuk a módszert a projektek és műhelyek, ahol a hallgatók fejlesszék kompetenciáikat, és formálják attitűdök szükségesek, hogy sikeres élet és a karrier. Hála az új modell az oktatás a diákok is kialakulhat a személyiség. A vizsgálatok során a workshopokat, amelyek fokozzák kommunikációs készségét, a konfliktusok rendezését, az együttműködés, vagy tárgyalás. A legjobb projektek kapnak négy kategóriában: a projekt a vállalkozások terén, a pro-szociális projekt, a projekt középpontjában a személyes fejlődés és a művészeti projekt.

Új tantestület

Ez az új oktatási program tudjuk megvalósítani csak köszönhetően a lelkesedés és elkötelezettség a fiatal dolgozó Ftv Lodz. Ők órákat a projekt és műhelyek módszer. Munkájukat a vállalkozók, projektek előkészítése vett a gyakorlatban a gazdasági, társadalmi és kulturális életében. Projektek közül által szervezett hallgatói megtalálható számos kiállítás, koncertek, ismeretterjesztő előadások, kulturális események, táncbemutatók vagy jótékonysági. A sikerek E projektek eredményez pozitív ajánlásai a vállalkozók. A diákok a saját projekt munka megoldja valós problémákat, és ezzel a saját portfolió megerősítve megszerzett kompetenciák.

Egyetemi Központ és a környezet

A University of Bölcsészettudományi és Közgazdasági Lodz található a 19. században gyárudvarokon. Ilyen jól megőrzött, felújított falak egyedi ipari hangulatú szervezett oktatási, kulturális és üzleti rendezvények. A diákok és tanárok rendelkezésére áll egy jól felszerelt tantermeket, a könyvtár, számítógépes és multimédia laboratórium, a rádió stúdió, televízió stúdiókban, tudományos műhelyek és kiállítási termek. Van is egy étkezde.

A Lengyel Virtuális Egyetem (Polski Uniwersytet Wirtualny) része Ftv. A PUW oktatási platform lehetőséget nyújt, hogy megszerezzék a képesítések nélkül is ingázási és romboló mindennapi feladataik vagy családi kötelezettségek.

A AHE egy akadémia a modern technológiák büszkélkedik professzionálisan felszerelt könyvkiadó, televíziós stúdió, járóbeteg és nyomda valamint a legnagyobb, többek között a nem állami iskolák a régióban, szabad hozzáférésű könyvtár. Mi vagyunk az első és egyetlen olyan iskola, amely a Lengyelországban kínál szakirányú Mainframe rendszerek - a virtualizáció, a tranzakció, akkor tömeges átalakítási stb

Több mint 20 éves tapasztalattal

  1. évi kivételes volt, mert az egyetem volt ünnepli huszadik évfordulóját. E két évtizedben lehetővé tette az egyetem Bölcsészettudományi és Közgazdasági Lodz vált az egyik legnagyobb magánegyetemek Lengyelországban.
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Lengyel

Zobacz, jak studiuje się na Akademii

Kreatywne Spotkania z Akademią -- odkrywamy talenty