RIT Kosovo™

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A RIT Kosovo (AUK) Koszovó egyetlen magánprofesszionális felsőoktatási intézménye, amely teljes egészében angol nyelven tanít. Ugyancsak Koszovó egyetlen intézménye, akinek diplomáját akkreditálták és elismerték világszerte a New York-i Rochester Institute of Technology ( RIT ) társulásával.

Mint oktatási intézmény, elkötelezettek vagyunk Koszovó gazdaságának fejlesztésén keresztül. Tartjuk magunkat a legmagasabb színvonalon és mérjük magunkat a délkelet-európai és a világ vezető egyetemeivel szemben. A RIT Kosovo (AUK) hallgatói testület 17 különböző országból érkező hallgatókból áll. RIT Koszovó (AUK) ugyanazt a kiváló amerikai felsőoktatási normát nyújtja, amelyet a RIT hallgatók érnek - azonos fokú, azonos tananyagot, ugyanazokat a vizsgákat és osztályozási szabványokat - ugyanazon kar tagjai tanítják. Feladatunk, hogy tanítványainkat a legmagasabb nemzetközi színvonalon tanítsuk. Nem kínálunk PhD-t vagy más kutatási fokozatot. Arra törekszünk, hogy olyan oktatást biztosítsunk, amely a diákjainkat ugyanolyan versenyképességgel hozza, mint a legjobb egyetemek az Egyesült Államokban és Európában. A diploma megszerzése után diákjaink készen állnak arra, hogy belépjenek a szakmai világba, vagy továbblépjenek posztgraduális tanulmányokra. A sikerességünket a diplomás hallgatók minősége alapján mérhetjük. Nagy sikerük alapján elmondhatjuk, hogy a RIT Kosovo (AUK) sikeres volt a küldetésben. RIT Kosovo™ (AUK) az alapképzés sikeres befejezését követően egy amerikai akkreditált és nemzetközileg elismert Bachelor-fokozat az Iparművészetben és a Tudományban. Ezt a diplomát a Rochester Institute of Technology, az USA-ban működő egyetem adja, több mint 180 éves tapasztalattal rendelkezik az egyetemeken és a posztgraduális programokon keresztül az Egyesült Államokban és a világ minden részében. Az egyetemi tanulmányi program felépítése "csak angol nyelvű" oktatási modellre épül; minden diák ugyanolyan magas tudományos színvonalon tartja magát, mint az Egyesült Államokban tanuló diákok. A RIT Kosovo™ (AUK), a diákok felnőttek, arra buzdítva, hogy felelősséget vállaljanak saját sikereikért, és saját magukat egyéneként fejlesszék. A hallgatók megkezdik akadémiai pályafutását követve egy szigorú négyéves oktatási programot, amelynek célja a szélesebb világnézet, a kíváncsiság és az innováció érzete. Az első két év során a diákok számos tanfolyamot kapnak, amelyek szintén segítenek abban, hogy szilárd alapot alkossanak:

 • viselkedési
 • távközlés
 • Számítógépes ismeretek
 • Kritikus és absztrakt gondolkodási készségek
 • Globális problémák
 • Bölcsészettudományi
 • Irodalom
 • Math
 • Problémamegoldó és kutatói készségek
 • Beszélt és írásbeli angol

Mivel a diákok a RIT Kosovo™ (AUK) Junior (3.) évében jelentkeznek be, képesek egyéni tanulmányi tanulmányokat létrehozni, amelyek megfelelnek az akadémiai és szakmai céljaiknak. Ebben az időben minden diák kiválasztja a szakmai koncentráció és a kiskorúak kombinációját. A rendelkezésre álló koncentrációk és kiskorúak célja, hogy lehetővé tegyék a diákok számára a multidiszciplináris ismeretek, tapasztalatok és készségek fejlesztését a magánszektorban, a közszférában vagy a média- és kommunikációs szférában. Ezen kívül minden RIT Kosovo™ (AUK) diplomás, aki ezt szeretné tenni, jó helyzetben van ahhoz, hogy számos tudományágban folytasson továbbképző tanulmányokat. A RIT Kosovo™ (AUK) által kínált akadémiai koncentrációk a következők:

koncentrációk

 • Közgazdaságtan
 • vezetés
 • Közpolitikai
 • Multimédia
 • kiskorúak

Közgazdaságtudományi Nemzetközi Kapcsolatok Közpolitikai partnerség a RIT Rochester Institute of Technology ( RIT ), az Egyesült Államok egyik legnagyobb magánegyetemével, irányítja a RIT / AUK tananyagát. Az 1829-ben alapított és Rochesterben, New Yorkban található RIT több mint 18 000 diáknak ad otthont. RIT / AUK hallgatóknak minden attribútumuk van a RIT hallgatóinak. A diploma sikeres elvégzése után a RIT / AUK diákok világszerte elismert amerikai diplomát kapnak, amelyet a RIT . Úgy tekintik, hogy ugyanazon hallgatói testület része, különböző területeken. Mindenekelőtt a RIT / AUK hallgatók kapják meg a lehetőséget, hogy látogassanak el bármelyik RIT egyetemen egy félévre, és megkapják a jóváírásokat számolják az oklevelet.

Elkötelezett Kar

Míg a RIT / AUK karának 50% -a közvetlenül a RIT , a fennmaradó 50% -ot az európai és a regionális országokból veszik fel. A RIT felvételi iroda biztosítja, hogy az összes RIT / AUK tanár ugyanazokat a magas követelményeket teljesítse, mint a RIT . Az oktatók az egyetemi tudásuk és gyakorlati tapasztalataik alapján válogatnak. Ily módon a RIT / AUK olyan karrierorientált oktatást biztosít, melynek célja a koszovói igények támogatása.

Helyszínek

Prishtina

The American University in Kosovo

Address
Dr. Shpëtim Robaj,21
10000 Prishtina, Koszovó
Telefonszám
+381 38 608608

Rochester

Address
1 Lomb Memorial Dr
Rochester, NY

14623 Rochester, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket