International Business College Mitrovica (IBCM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy IBCM

Ãdvözöljük International Business College Mitrovica!

IBCM diákok

Ãdvözöljük a IBCM, egyedi fÅiskolát, amely büszke a friss gondolkodás, a tanulás és a tudás alkalmazásában. Ennek alapján a mi két szép, modern campus Ãszak- és Dél-Mitrovica, mi szakosodott készül a diákok számára a munka világába.

History, donorok és a partnerek

Nemzetközi Ãzleti FÅiskola Mitrovica (IBCM) alakult, 2010 márciusában, nemzetközileg regisztrált non-profit alapítványi égisze alatt a holland nem kormányzati szervezet szikra.

IBCM

Megállapítást nyert az adományokat:

  • Svéd Nemzetközi Fejlesztési Együttműködési Ãgynökség (SIDA)
  • Dán Külügyminisztérium
  • Holland Minisztérium fejlesztési együttműködési
  • Brit Nagykövetség Pristina
  • Svájci Ãllamszövetség
  • Európai Unió koszovói Hivatal
  • Németország Embassy Pristina

IBCM kifejlesztett három magas színvonalú tudományos programok partnerségben felsÅoktatási intézmények Dánia: Lillebaelt Academy of Professional FelsÅoktatási Tietgen Business College és a University College Lillebaelt. Miután több éves intenzív információ és ismeret cseréjét, ahol a tanulmányi programok alkalmazkodott a helyi viszonyokhoz és a személyzet és a tanárok kapott intenzív képzés, a tananyag fejlesztési szakaszban a partnerség-ben fejezÅdött be 2014-ben. A programok mostanra már teljesen átadta IBCM.

A partnerség a dán intézmények most működÅ, karbantartási szint, a legfontosabb dán tanárok végrehajtása folytatódik a minÅség felügyelete IBCM értékelése és a vizsgák folyamat. Azzal, hogy ezt a megállapodást, a diákok kapnak IBCM kettÅs fok, ami azt jelenti, hogy azok kapnak egy oklevelet is IBCM és az érintett partner fÅiskola Dánia sikeres teljesítésétÅl függ a tanulmányi program.

IBCM akkreditálása megtörtént német akkreditációs ügynökség EVALAG óta 2013.

IBCM

MEGKÃZELÃTÃS

Abban IBCM mi megközelítésünk tanuló-központú. Célunk az, hogy létrejöjjön a diákok a szakemberek a készségeket, hogy a különbség a munkahely és a közösség. Ez egy fÅiskola, ahol a hangsúly a minÅségi oktatás, annak alkalmazása a gyakorlatban, és az integráció a nemzetközi legjobb gyakorlat minden területén.

Mottónk, az elmélettÅl a gyakorlatig, infúzióval a tervezés és a tanterv valamennyi szakon. Professzionális szakmai legjobb gyakorlatot bevezetni a dán partnerek a tanulmányi programokat a helyi viszonyokhoz igazított, és használja a pedagógiai modell, amely biztosítja a maximális tanulás.

IBCM

IBCM Vision

Mitrovica lesz gazdaságilag vibráló központja a nyugat-balkáni, amely bizonyítja a társadalmi-etnikai felvételét a különbözŠcsoportok és közösségek a régióban. Magas színvonalú oktatás és képzés hozzájárul ehhez nyújt alapvetŠkészségek fejlesztését, valamint az expozíció a nemzetközi közösség és az áthidaló a népcsoportok Mitrovica.

Ãres

IBCM Mission & megbízás

IBCM lesz önfenntartó felsÅfokú szakképzés intézmény, amely magas színvonalú nemzetközi oktatási megfizethetÅ arány. Nyújtása révén kiváló oktatási és képzési, ez biztosítja a fiatalok és a felnÅttek a mitrovicai régió gazdasági lehetÅségek és a gazdasági fejlÅdést a térségben. Keresztül alkalmazása IBCM mottója: "az elmélettÅl a gyakorlatig" IBCM hallgatók fel vannak szerelve egy up-to-date sor készség, amely lehetÅvé teszi számukra, hogy fejlesszék a szakmai karrier.

IBCM

Helyszínek

Mitrovica

Address
North Campus: Str. Cara Dusana nn, 38220 Mitrovica South Campus: Str. Bislim Bajgora nn, 40.000 Mitrovica
Mitrovica, Koszovó