International Business College Mitrovica (IBCM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy IBCM

Üdvözöljük International Business College Mitrovica!

IBCM diákok

Üdvözöljük a IBCM, egyedi főiskolát, amely büszke a friss gondolkodás, a tanulás és a tudás alkalmazásában. Ennek alapján a mi két szép, modern campus Észak- és Dél-Mitrovica, mi szakosodott készül a diákok számára a munka világába.

History, donorok és a partnerek

Nemzetközi Üzleti Főiskola Mitrovica (IBCM) alakult, 2010 márciusában, nemzetközileg regisztrált non-profit alapítványi égisze alatt a holland nem kormányzati szervezet szikra.

IBCM

Megállapítást nyert az adományokat:

  • Svéd Nemzetközi Fejlesztési Együttműködési Ügynökség (SIDA)
  • Dán Külügyminisztérium
  • Holland Minisztérium fejlesztési együttműködési
  • Brit Nagykövetség Pristina
  • Svájci Államszövetség
  • Európai Unió koszovói Hivatal
  • Németország Embassy Pristina

IBCM kifejlesztett három magas színvonalú tudományos programok partnerségben felsőoktatási intézmények Dánia: Lillebaelt Academy of Professional Felsőoktatási Tietgen Business College és a University College Lillebaelt. Miután több éves intenzív információ és ismeret cseréjét, ahol a tanulmányi programok alkalmazkodott a helyi viszonyokhoz és a személyzet és a tanárok kapott intenzív képzés, a tananyag fejlesztési szakaszban a partnerség-ben fejeződött be 2014-ben. A programok mostanra már teljesen átadta IBCM.

A partnerség a dán intézmények most működő, karbantartási szint, a legfontosabb dán tanárok végrehajtása folytatódik a minőség felügyelete IBCM értékelése és a vizsgák folyamat. Azzal, hogy ezt a megállapodást, a diákok kapnak IBCM kettős fok, ami azt jelenti, hogy azok kapnak egy oklevelet is IBCM és az érintett partner főiskola Dánia sikeres teljesítésétől függ a tanulmányi program.

IBCM akkreditálása megtörtént német akkreditációs ügynökség EVALAG óta 2013.

IBCM

MEGKÖZELÍTÉS

Abban IBCM mi megközelítésünk tanuló-központú. Célunk az, hogy létrejöjjön a diákok a szakemberek a készségeket, hogy a különbség a munkahely és a közösség. Ez egy főiskola, ahol a hangsúly a minőségi oktatás, annak alkalmazása a gyakorlatban, és az integráció a nemzetközi legjobb gyakorlat minden területén.

Mottónk, az elmélettől a gyakorlatig, infúzióval a tervezés és a tanterv valamennyi szakon. Professzionális szakmai legjobb gyakorlatot bevezetni a dán partnerek a tanulmányi programokat a helyi viszonyokhoz igazított, és használja a pedagógiai modell, amely biztosítja a maximális tanulás.

IBCM

IBCM Vision

Mitrovica lesz gazdaságilag vibráló központja a nyugat-balkáni, amely bizonyítja a társadalmi-etnikai felvételét a különböző csoportok és közösségek a régióban. Magas színvonalú oktatás és képzés hozzájárul ehhez nyújt alapvető készségek fejlesztését, valamint az expozíció a nemzetközi közösség és az áthidaló a népcsoportok Mitrovica.

Üres

IBCM Mission & megbízás

IBCM lesz önfenntartó felsőfokú szakképzés intézmény, amely magas színvonalú nemzetközi oktatási megfizethető arány. Nyújtása révén kiváló oktatási és képzési, ez biztosítja a fiatalok és a felnőttek a mitrovicai régió gazdasági lehetőségek és a gazdasági fejlődést a térségben. Keresztül alkalmazása IBCM mottója: "az elmélettől a gyakorlatig" IBCM hallgatók fel vannak szerelve egy up-to-date sor készség, amely lehetővé teszi számukra, hogy fejlesszék a szakmai karrier.

IBCM

Helyszínek

Mitrovica

Address
North Campus:
Str. Cara Dusana nn, 38220 Mitrovica

South Campus:
Str. Bislim Bajgora nn, 40.000 Mitrovica

Mitrovica, Koszovó