Hivatalos Leírás

A Catholic University of Congo egy katolikus magánegyetem ismert kiválóság, a dinamizmus, a kiváló minőségű oktatás felajánlotta, hogy a diákok és a helytállóságát tananyag. Készült 1987-ben a püspöki konferencia Zaire néven változott a Kar Katolikus Teológiai Kinshasa a katolikus karai Kinshasa (FCK). Az intézmény tehát számolni két kara: Hittudományi Kar és a filozófia. 1989 júliusában, az Állandó Bizottság püspökök úgy döntött, hogy létrehoz egy harmadik lehetőség, hogy a Tudományos és Technológiai Fejlesztési óta ismert 2000-2001 tanév Gazdaságtudományi Kar és a fejlesztés. Úgy döntött, ugyanazon alkalommal 1989 júliusában szervezni a Teológiai Kar, a Canon Jogi Tanszék. 1991 júniusában, az Állandó Bizottság püspökök úgy döntött, hogy létrehoz egy negyedik lehetőség: a Társadalomtudományi Kar Kommunikáció, amelynek a hivatalos megnyitó került sor 1993 októberében.

A 2007. június végén az Igazgatótanács, az Állandó Bizottság püspökök úgy döntött, hogy létrehoz egy hatodik Kar: Jog- és Államtudományi Kar, amely megnyitotta 2009 októberében. Öt év után a létezés, akkor robbant két, 2013. október; Először is, a jogi kar és másrészt, hogy a politológia.

Mivel a termet katolikus Karok Kinshasa, a plenáris 2009 júliusában hivatalosan kikiáltotta Katolikus Egyetem Kongó (UCC) és annak alapszabályát már 2003-ban jóváhagyott és az eljárási szabályzat 2008.

A Catholic University of Congo ma kínál változatos programot a kar és mértéke az 1., 2. és 3. ciklus jellemzi interdiszciplinaritás, értékelése az általános kultúra és a keresztény értékeket.

A Catholic University of Congo (UCC) két egyetemen, az egyik szívében a város Kinshasa Limete, a másik az ország nyugati részén, a város, a város Mont Ngafula. A két egyetemen, hogy tartalmaznak vagy campus Limete és a Mont Ngafula illeszkednek a városi szövet a város Kinshasa.

Campus Mont Ngafula alatt áll, található, a nyugati részén, a város Kinshasa, a település Mont Ngafula közel a plébánia Szent Rita, szemben a város-Green környéken. Ez magában foglalja a három karon, hogy a teológia, aki a széket a Katolikus Egyetem Kongó, filozófia, és a társadalmi kommunikáció. A épület épül három szinten, a kereszt alakban Jézus, hogy minden szárny egy sor közönség. Campus Limete, amely négy karon, sugárúton található a University # 2 központi Kinshasa kommunában Limete, közel a plébánia Saint Raphael, csak le a Lelkipásztori Központ Lindonge. A karok szervezett Limete oldalon: Canon Law, gazdasági és fejlesztési, és Jogtudományi Kar. Ez az, ahol ezen az oldalon alapú adminisztráció az egyetem is beleértve azt a nagy könyvtár, a kutatóközpont rendelő, gyógyszertár és számos étterem és teraszok által látogatott hallgatók.

A Catholic University of Congo közvetlenül elérhető útján gördülő szállítás. A széles mező lehetővé Parker járművek jön kísérik a diákoknak és a tanároknak szinte minden épületre. Az UCC a városi egyetem par excellence és a minőségbiztosítás.

A hivatalos elismerés az intézmény által a kongói állam

A Catholic University of Congo által elismert számú rendelet 06/0106 2006. június 12-JÓVÁHAGYÁSÁRÓL néhány magán oktatási intézményekben ÉS EGYETEMI elnöke által aláírt, a Kongói Demokratikus Köztársaságban Joseph Kabila Kinshasában június 12, 2006 .

Mont Ngafula: A modern campus

A diákok a Catholic University of Congo értékelik a modern campus épült a hegyen a város Mont Ngafula, amely magában foglalja az épület, amely megfelel a nemzetközi szabványoknak, a közönség, a közigazgatási hivatalok, könyvtár, számítógépes terem és kávézók . További eredmények folyamatban vannak.

Egy kiváló edzés

A hírnév a tekintélyes Katolikus Egyetem Kongói alapul elkötelezettség, a rendelkezésre állás és használhatósága tanárai (tanárok és asszisztensek), valamint számos egyedi szegélyek opció. A UCC, meg fogja találni a tanárok, akik arra fogja ösztönözni, és nyomja, hogy a tudományos kutatás, a kérdés a véleményét, és aki támogatni fogja Önt pillanatok kétség és nehézség.

Fontos kutatási tevékenységek

Az elmúlt években, a UCC tette a jelet, mint az egyik legnépszerűbb kutatóegyetemek a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Kutatást a tudományos, gazdasági, szociális, kulturális, környezetvédelmi vagy javítja az életminőséget. Beleértve szervező interdiszciplináris szimpózium, előadás minden kar, tudományos műhelyek, stb

Az ára a teljes kutatási támogatás az UCC néha eléri ......... ..L'UCC ad fontos és lényeges helyet keres a kategóriában katolikus egyetemek általános célra.

Program oktatási nyelve:
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

L’Université Catholique Du Congo

Kiindulási tanulmányok fog öt évig, illetve 3 éves engedély és 2 éves mester. A szak lehet kitölteni az egyik összesítése középfokú oktatás magasabb szintre, amely feljog ... [+]

A Bölcsészettudományi Kar egyik fő célkitűzése, hogy hozzájáruljon a képzés szakmai filozófusok és, mint az egyik legnagyobb érdeklődést és reflexió központok, az ember általában, és az afrikai vallási jelenség különösen. A filozófiai képzés célja, hogy a diákok a szélessége és kritikai szellem erő a filozófiai és tudományos ismeretek a társadalom, gondolkodás, a bölcsesség és az afrikai spiritualitás.

A kar és szándékában áll segíteni a diákokat, hogy kezdjen párbeszédet teológusok és más tudósok. A kedvezményezettek az ilyen képzés szolgálatában az egyház és a nemzet, a különböző ágazatokban az oktatás és az összes többi nemzeti fejlesztési feladatokat, hogy a tervezett képzés.... [-]

Kongói Demokratikus Köztársaság Kinshasa
Február 2020
Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
L’Université Catholique Du Congo

A Kar Szociális közlemény célja, hogy fejlessze a két kommunikációs szakemberek, tudományosan hozzáértő és képzett férfiak hajlandóak és integrálni az evangélium üzenete ... [+]

A Kar Szociális közlemény célja, hogy fejlessze a két kommunikációs szakemberek, tudományosan hozzáértő és képzett férfiak hajlandóak és integrálni az evangélium üzenete az új kultúrát teremtett útján modern kommunikációs (...) az új nyelvek, új technikák és az új viselkedések (vö II John Paul, Redemptoris missio, 37), hogy meghatározza, milyen előnyökkel és milyen veszélyeket is jelentkezhet ez a kultúra az identitás és az afrikai értékeket.

E célok elérése érdekében a Kar a diákok, akik részt osztályok tantermi képzés, gyakorlati és humán, az ő gazdag tanítását, laboratóriumok és professzionális stúdiók, számos workshop, szemináriumok és konferenciák szervezése; képzés, amely célja, hogy a diplomások a következő feladatokat látja el:... [-]

Kongói Demokratikus Köztársaság Kinshasa
Február 2020
Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
L’Université Catholique Du Congo

Alapvető képzés magában foglalja a két ciklus: 3 éves posztgraduális és 2 egyetemi évek. A teológia szak lehet kitölteni az egyik összesítése középfokú oktatás magasabb f ... [+]

1996-ban, az Állandó Bizottság a püspökök Kongói jóváhagyta az új vizsgálatok szervezése a Teológiai Kar, hatályba lépett októberben ugyanebben az évben. A reform vette indulás a felülvizsgálatát teológia tanszék a program és a humán, amelynek kettős célja volt a kezdeti, a teológiai vallási és világi hallgatók, akik nem szánnak a papságnak és a inkulturációja evangéliumot integráció, a teológiai oktatás, humán területen figyelmes, hogy a környezet és a kulturális hagyományok.

Anélkül, hogy elhagynák a két aggodalmakat, az Állandó Bizottság püspökök ismételten megerősíti, hogy az egyház szükségleteinek laikusok képzett teológia, és hangsúlyozta, hogy a formáció ilyen azonosnak kell lennie, mint a papoknak (kivéve, persze, kapcsolatos ügyekben a papi szolgálat). Nem lesz külön program laikus, sem pap. Minden ez ugyanaz lesz minden szinten: Diploma, diploma, oklevél (DEA), PhD.... [-]

Kongói Demokratikus Köztársaság Kinshasa
Február 2020
Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
L’Université Catholique Du Congo

A kánonjog szak lehet kitölteni az egyik összesítése középfokú oktatás magasabb fokú, amely feljogosítja az engedélyest tanítani a középiskolákban. ... [+]

Létrehozta az Országos Püspöki Konferencia Kongói kanonikusan emelt a Katolikus Nevelés Kongregációja, a Kar Kánonjogi kívánja elősegíteni alapos oktatási és kutatási szigorú kanonikus tudomány összhangban van a római jog, a modern polgári jog afrikai szokások.

Ez alkotja a szakértők kánonjog szellemében szolgáltatás és a teljes hűség a Tanítóhivatal. Ezek a szakértők mellett kell alkalmazni a inkulturációja kanonikus törvények Afrikában, „anélkül, hogy megsértené Isten törvényét és a nagy fegyelem az egyház.”

Ebből a szempontból a Kar Kánonjogi segít megoldani, az első, hogy sürgősen szükség van az afrikai Church: - hogy a karok, a különböző egyházi felettesei intézetek és szemináriumok Tanszék Minősített alatt kánonjog; - a rendelkezésére bocsátott az egyházi bíróságok, az illetékes bírói; -, hogy a püspökök és nagyobb elöljárók a megszentelt élet intézményei és az apostoli élet társaságai, a szakemberek, hogy segítsék őket saját kormányaik.... [-]

Kongói Demokratikus Köztársaság Kinshasa
Február 2020
Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
L’Université Catholique Du Congo

Kiindulási tanulmányok elosztva öt év, 3 ​​év graduális és 2 egyetemi évek. A szak lehet kitölteni az egyik összesítése középfokú oktatás magasabb szintű (Tanszékének sze ... [+]

A Közgazdasági és Fejlesztési kapott CENCO küldetése, hogy a vonat vezetők, amelyek képesek elősegíteni a keresztény szellemben fejlesztési tevékenységek az országban, és a tudományos tanulmány a társadalmi problémákat, és hogy a javasolt megoldások a működési a társadalmi tanítás az Egyház és az alapvető lehetőségek a Nemzeti püspöki Konferencia Kongói az ügyben.

Kiindulási tanulmányok elosztva öt év, 3 ​​év graduális és 2 egyetemi évek. A szak lehet kitölteni az egyik összesítése középfokú oktatás magasabb szintű (Tanszékének szervezésében az összesítés a középfokú oktatás magasabb szinten), amely felhatalmazza az engedélyes tanítani a középiskolákban.... [-]

Kongói Demokratikus Köztársaság Kinshasa
Február 2020
Francia
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

L’Université Catholique Du Congo

Beépített a Nemzeti püspöki konferencia Kongói 2009 júliusában, a Politikatudományi Kar célja, hogy elősegítse a mélyreható tanítás és szigorú kutatás politológia. Tovább ... [+]

Beépített a Nemzeti püspöki konferencia Kongói 2009 júliusában, Politikatudományi Kar célja, hogy előmozdítsa a mélyreható tanítás és szigorú kutatás politológia. További célja, hogy hozzájáruljon az Advent és a fejlesztési politikák tapasztalatai alapján a népek.

A Kar Politológia az úgynevezett vonat politológusok, hogy ösztönözze és támogassa a kívánságait az emberek felé létrehozása jó politikai kormányzás. A diákok kapnak ezen tudományok összehangolja a tudományos és szakmai érés a formáció az erkölcsi és vallási elvek és bevezetés a társadalmi tanítás az Egyház. A tanterv és tartalmazza a megfelelő etikai kialakulását és biztosítja számukra a lehetőséget, hogy tanfolyamok katolikus tanítás.... [-]

Kongói Demokratikus Köztársaság Kinshasa
Február 2020
Francia
Nappali
Campus
Bővebben magyarul