Üzleti Iskolák a Kongói Demokratikus Köztársaságban

A Legjobb Egyetemek a Kongói Demokratikus Köztársaságban 2017

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Kongói Demokratikus Köztársaság. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Kongói Demokratikus Köztársaság itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Kongói Demokratikus Köztársaság és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Kongói Demokratikus Köztársaság, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Kongói Demokratikus Köztársaság közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Kongói Demokratikus Köztársaság

Université Francophone du Congo

Kongói Demokratikus Köztársaság Goma

Frankofón Egyetem Congo „UFRACO” Goma A Frankofón Egyetem Kongói található Észak-Kivu tartományban Goma Demokratikus Répulique Kongóban. mozog az LMD rendszerben. A mutációk szociálpolitika afrikai társadalmak és a kihívások a látóhatáron az egész afrikai kontinens megkövetelik, hogy minden áll stimulált és értékes intellektuális viták, a legtöbb vágású javaslatok és ötletek a konfrontáció és a leghatékonyabb . Ebben a visszafordíthatatlan fordulópontot globalizáció lépünk most, mi… [+] nden népek, különböző mértékben, ugyanazok a korlátok és lehetőségek, és felszólította, több-kevesebb sürgős esetek meghatározott konkrét válaszokat specifikus kihívásokat, hogy hozzájáruljon megfogalmazni egy univerzális választ a közös kihívásokra. Miután az ENSZ, az Afrikai Unió 2006. indított második évtizedében az oktatás, mert az oktatás a fő kar, amely lehetővé teszi Afrika törekedni, hogy egy másik sorsa, mint a már széles körben megjósolt számos jelentés nemzetközi szakértők. Afrika beteg hiányzott a tudás és az innováció. A tudásgazdaság lesz a szíve nemzetközi ügyek az elkövetkező évtizedekben. A megjelenése a tudásalapú társadalom a világon jelent nagy kihívást a felsőoktatás és a kutatás-Afrikában, sőt mi több, a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Az egyetem tekintik környezetben diploma, már nem a hagyományos monopólium termelése elit. Ez önmagában belecsúszni a sok diszfunkciók, hogy megakadályozzák azt, hogy a hely, a társadalmi integrációját, és megkérdőjelezik a jelen és a jövő. Az alapvető ok megérdemli, hogy teljes mértékben pihent a kihívásokra. Az egyetemi pályáját mutatja a zsákutcából a felsőoktatási intézmény túlterheltek minden rossznak. Az alapötlet az, hogy alkalmazkodni a követelményeket a minőség, a modernitás és a versenyképesség a védjegyet a mai egyetemi és tudományos változásokat a nemzeti és nemzetközi szinten. Célok és célkitűzések A FRANCIA EGYETEM Kongóban. A mottója a UFRACO: "Szabadság, igazság Science" (Libertas Veritas Scientia) tárgya: vonat a férfiak és nők illetékes és felelős, gyakorolni tudják ítélet megfelelően cselekedni oktatás legyen teljes, a lehető legteljesebb. Igyekszik majd egy oktatási és nevelési utasítást. A döntős kívül szellemi megszerzett felszerelést lesz, bárhol is át, hogy példamutató erkölcsi magatartás és a kultúra az élet készségek és etikett érzékelhető. A UFRACO fog használni minden lehetséges eszközt, hogy elérje céljait intenzívvé konferenciák, szemináriumok, szimpóziumok, tudományos ülések. És mint egyetemi árfolyamát a bolognai folyamat, az LMD-rendszer, a mobilitás a diákok és a tanároknak más egyetemekkel behúzott ellenőrzési rendszert. [-]