Egyetemek Kirgizisztánban

A Legjobb Intézmények Kirgizisztánban 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Kirgizisztán. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Kirgizisztán itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Kirgizisztán és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Kirgizisztán, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Kirgizisztán közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Kirgizisztán

Central Asian Studies Institute (AUCA)

Kirgizisztán Bishkek September 2018

A Közép-ázsiai Tanulmányok Intézete a kutatás és akadémiai egység az amerikai University of Central Asia, létre azzal a küldetéssel, hogy támogassák a tanulmány a közép-ázsiai helyi és nemzetközi szinten. Az Intézet folytatja ezt a célt azáltal, hogy támogatja az egyéni és csoportos kutatási projektek, szemináriumok és konferenciák szervezése, kiadói tudományos folyóiratok és a fejlődő tudományos programok középpontjában Közép-Ázsiában. Évszázadokon Közép-Ázsiában már egy útkereszteződésben a né… [+] pvándorlás, az áruk és eszmék között Európában, Nyugat-Ázsia, Dél-Ázsiában és Kelet-Ázsiában. A végén a szovjet uralom, a régió visszanyerte politikai, gazdasági és kulturális sokszínűséget, és áll ismét kulcsfontosságú szereplője szorosan összefonódott globális közösség. Összehívásával helyi és nemzetközi kutatók, elősegíti a szinergiát a diákok, oktatók és a látogató tudósok és előnyben részesíti a multidiszciplináris és összehasonlító kutatási projektek, a közép-ázsiai Tanulmányok Intézet célja, hogy olyan innovatív és felelősségteljes ismeretek terén zajló folyamatokat az öt közép-ázsiai köztársaságok ( Kazahsztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Türkmenisztán és Üzbegisztán). Alapítva 2011-ben, a közép-ázsiai tanulmányok Intézet non-profit akadémiai kutatóhely elszámolással elnöke az amerikai University of Central Asia. Az Intézet igazgatója szorosan együttműködik a tagok és a nemzetközi tanácsadó testület, hogy dolgozzon akadémiai partnerség minden tanulmányozása területén a közép-ázsiai és a tagjai az irányító bizottság annak érdekében, hogy ösztönözze és elősegítse a tudományos kutatás az American University Közép-Ázsiában. Kattintson ide CASI Facebook oldal híreket és frissítéseket! [-]