Pioneer International University PIU

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jövőkép és Küldetés

Látomás

Ahhoz, hogy egy világszínvonalú piacorientált egyetemi kiválósági a jó a társadalomnak.

Pioneer Nemzetközi Egyetem egy piacorientált egyetem egy osztály a saját, dedikált nevelése társadalmilag felelős polgárok aktív és elkötelezett életet, mint a nagy kaliberű és az illetékes vezetők a saját szakmai és közösségek.

PIU a tanuló-központú oktatók és dolgozók inspirálja tudományosan képzett diákok eltérő háttérrel és minden korosztály számára, hogy részesüljenek a szigorú felsőoktatás és a szakmai fejlődés lehetősége a dinamikus globális környezetben. Mélyen gyökerezik a gyakorlati ösztöndíj és a társadalmi igazságosság alapelvei kifejezett etikai tudatosság, vezetői fejlesztés, a gazdasági fejlődés és az állampolgári részvétel, Pioneer Nemzetközi Egyetem ösztönzi a közösségi partnerségek és előkészíti a sokszínű diplomások felelős állampolgári globális társadalomban.

Küldetés

PIU irányítja sokszínű erőforrásokat a tudományos haladás révén élvonalbeli kutatás és az innováció, összeolvasztásával gazdag tapasztalatokat figyelembe holisztikus oktatási folyamatok bővítése horizontok, kiváló kaliberű vezetők, ápolják a kreativitás és megfelel az igényeinek és törekvéseinek a kulturálisan és nemzetközi sokféle érdekeltek.

PIU elősegíti és támogatja a látható hálózat akció-orientált tanulási tapasztalatokat a diákok és öregdiákok által támogatott élvonalbeli kutatás és innováció részeként küldetésének, hogy szükségleteinek kielégítése és törekvéseit a érdekeltek széles körével is. Ez is egy élénk tanulási közösség összeköti a tudományos és szolgáltatási források révén hatékony felhasználása a személyzet, a létesítmények és a state-of-the-art technológia.

PIU keres nemzetközi elismerést jellegzetes globális megközelítés és a dinamikus, innovatív tantervek az üzleti, elektronikus / mérnöki és az orvosi területen.

PIU továbbra vonzza, fejlesztése és megtartása magasan képzett kreatív és felelős oktatók és szakemberek eltérő háttérrel, akik feladata lesz, hogy egy jelentős különbség az életét a diákok és a közösség, amelyben élnek.

Pioneer Nemzetközi Egyetem Aspirations

Ihlette a vágy, hogy szolgálják a társadalom az oktatás, PIU kijelenti, annak célja az oktatás a teljes embert. Az egyetem így szóljon:

A felkészítés az, hogy vezető szerepet vállal a társadalom révén az oktatás, amely bővíti a látókört, táplálja a kreativitást, hangsúlyozza erkölcsi és lelki, valamint szellemi és esztétikai értékeket.

Megalkuvást nem ismerő színvonalú tudományos kiválóság és megingathatatlan elkötelezettségét a tudományos szabadság, a szabad vizsgálat, és a véleménynyilvánítás szabadsága az igazság keresése.

Szigorú és fantáziadús ösztöndíj; Kiváló tanári és ki az osztályteremben; és oktatási programok célja, hogy a szélessége és mélysége, hogy előmozdítsa a különböző formáinak ismerete, valamint, hogy ösztönözze nem csak a megszerzése, hanem a kreatív és felelős felhasználásának ismerete.

Core Values

Tartjuk magunkat felelős él meg ezeket az alapvető értékeket, amelyek kritikus végző küldetésünk törekvés jövőképünk:

A tudományos kiválóság és hatása - eminenciás oktatási és kutatási ösztöndíj, amely megváltoztatja életét és mélyebb megértését. A kreativitás és az innováció lesz fémjelzi munkánkat.

Egyéni fejlesztés - mivel minden ember egyedi, és nagyon ígéretes a szellemi és személyes növekedés, akkor elősegítik az egyéni siker és az önrendelkezés és úgy vélik, hogy az oktatás az egész ember építi a jellemet, elősegíti az aktív részvételét a világon, és jobb eredményt polgárok.

Etikai közösség - felismeri méltóságát minden tagja és kezeli mindenkit tisztelettel. A tetteink által vezérelt tisztesség, becsületesség és a tisztesség.

A befogadás - a kultúrák sokszínűségét, és hozzáférés biztosítása az oktatási és társadalmi-gazdasági lehetőségek mindenki számára, függetlenül a hátterük.

Innováció - ösztönzése találékonyság, kreativitás és felfedezés.

Együttműködés - haladás a társadalom partneri kapcsolat kiépítése diákok, öregdiákok, az üzleti és ipari, kormányzati szervek, akkreditációs szervek és a közösségek az egyetem szolgál.

Csapatmunka - együtt a közös cél felé.

Kommunikáció - az információk megosztása nyíltan és időben.

Vezetés - nagyra értékeljük vezetői a bizalomra épül, az integritás és az udvariasság.

Lehetőséget - amelynek középpontjában a fejlődő szakmai képességek és tudás, mi lehetőséget biztosít az állampolgári részvétel, a vezetés fejlesztése, a haladás és a siker.

Kritikai gondolkodás - tanítunk, és ösztönözze a diákokat, hogy az elemzési és döntéshozatali készség, hogy azok képesek megfogalmazni és megoldani a problémákat, és felér egy utat.

Miért Pioneer International University

Magasan képzett és elkötelezett oktatók. Megfizethető díjak, fizetendő részletekben. Oktatási hitelek rendelkezésre Felsőoktatási Hitelek Igazgatóság és közösen Equity Bank. Egy jól felszerelt könyvtár, beleértve a digitális / internetes források. A legkorszerűbb számítógépes laborok és az IKT-berendezések. 24 órás gyors internet hozzáférés, zárt kutatási munkát. Hotspotok - Internet-hozzáférés vezeték nélküli LAN. Hands-on kutatási tapasztalat - a hallgatók kutatási hangsúlyozta már az első évben a posztgraduális program Társadalmi probléma orientáció - Tisztában vagyunk azzal, hogy a tudósok felelőssége, hogy készítsen a kutatás, amely foglalkozik az aktuális kérdéseket, és megpróbálja elmagyarázni, vagy a szociális problémák megoldására. Élénk szellemi kultúrája - az osztályaik része egy nagyobb virágzó egyetemi kultúra, felszerelt rendkívüli erőforrások és tagjai élénk és alkotó értelmiség. Átutalások / mentességek adott diplomások megfelelő területeken. Rugalmas ütemezés tanfolyamok - nappali, esti és hétvégi beállításokkal biztosítja lehetősége, hogy egyéb tevékenységek nem vesznek el. Mentoring Matters - kari mélyen elkötelezett a mentori diákok. Személyre szabott szakmai fejlődés - a diákok a lehetőséget, hogy szakmai készségek fejlesztése révén a bizonyítványt, ipari tanulmányok (CIS) programot kínálnak minden egyetemisták és a különleges Ipari Placement (IP) program. Ezek segítségével a diákok, hogy megtapasztalják az ipar és a készségek, amelyek segítik őket a fokozatot, és azon túl. Kínáljuk a lehetőséget, hogy megfeleljen a munkáltatók és útmutatást kapnak minden szempontból az álláskeresés, a CV-írás, hogy interjút készségek. Csapatépítés - minden diák vállalkozás a projekt munka megy csapatépítés a kijelölt területeken. Ez ad "Outward Bound" tapasztalat, amelyben a diákok összefogásának kihívásokkal szembesülnek, amint csapatok. Visszatérnek az egyetem, és ugyanazok a csapatok, kezdődik a projektmunka, amelynek már megtapasztalta a magasságra és Louis dolgozik a csapat. Egy igazi közösség - egy nyílt és támogató környezetben, ahol a kar és a diákok gyakran együttműködnek. Derűs és kedvező környezet a tanuláshoz. Külön szállókban urak és hölgyek. A közlekedés és a diákok úti rendelkezésre. Sétára a Central Business District.

Helyszínek

Nairobi

Pioneer International University

Address
Desai Rd
P.O.BOX 33421-00600

33421-00600 Nairobi, Nairobi megyében, Kenya
Telefonszám
00 254 700 372 354