Pioneer International University PIU

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jövőkép és Küldetés

Látomás

Ahhoz, hogy egy világszínvonalú piacorientált egyetemi kiválósági a jó a társadalomnak.

Pioneer Nemzetközi Egyetem egy piacorientált egyetem egy osztály a saját, dedikált nevelése társadalmilag felelős polgárok aktív és elkötelezett életet, mint a nagy kaliberű és az illetékes vezetők a saját szakmai és közösségek.

PIU a tanuló-központú oktatók és dolgozók inspirálja tudományosan képzett diákok eltérő háttérrel és minden korosztály számára, hogy részesüljenek a szigorú felsőoktatás és a szakmai fejlődés lehetősége a dinamikus globális környezetben. Mélyen gyökerezik a gyakorlati ösztöndíj és a társadalmi igazságosság alapelvei kifejezett etikai tudatosság, vezetői fejlesztés, a gazdasági fejlődés és az állampolgári részvétel, Pioneer Nemzetközi Egyetem ösztönzi a közösségi partnerségek és előkészíti a sokszínű diplomások felelős állampolgári globális társadalomban.

Küldetés

PIU irányítja sokszínű erőforrásokat a tudományos haladás révén élvonalbeli kutatás és az innováció, összeolvasztásával gazdag tapasztalatokat figyelembe holisztikus oktatási folyamatok bővítése horizontok, kiváló kaliberű vezetők, ápolják a kreativitás és megfelel az igényeinek és törekvéseinek a kulturálisan és nemzetközi sokféle érdekeltek.

PIU elősegíti és támogatja a látható hálózat akció-orientált tanulási tapasztalatokat a diákok és öregdiákok által támogatott élvonalbeli kutatás és innováció részeként küldetésének, hogy szükségleteinek kielégítése és törekvéseit a érdekeltek széles körével is. Ez is egy élénk tanulási közösség összeköti a tudományos és szolgáltatási források révén hatékony felhasználása a személyzet, a létesítmények és a state-of-the-art technológia.

PIU keres nemzetközi elismerést jellegzetes globális megközelítés és a dinamikus, innovatív tantervek az üzleti, elektronikus / mérnöki és az orvosi területen.

PIU továbbra vonzza, fejlesztése és megtartása magasan képzett kreatív és felelős oktatók és szakemberek eltérő háttérrel, akik feladata lesz, hogy egy jelentős különbség az életét a diákok és a közösség, amelyben élnek.

Pioneer Nemzetközi Egyetem Aspirations

Ihlette a vágy, hogy szolgálják a társadalom az oktatás, PIU kijelenti, annak célja az oktatás a teljes embert. Az egyetem így szóljon:

 • A felkészítés az, hogy vezető szerepet vállal a társadalom révén az oktatás, amely bővíti a látókört, táplálja a kreativitást, hangsúlyozza erkölcsi és lelki, valamint szellemi és esztétikai értékeket.
 • Megalkuvást nem ismerő színvonalú tudományos kiválóság és megingathatatlan elkötelezettségét a tudományos szabadság, a szabad vizsgálat, és a véleménynyilvánítás szabadsága az igazság keresése.
 • Szigorú és fantáziadús ösztöndíj; Kiváló tanári és ki az osztályteremben; és oktatási programok célja, hogy a szélessége és mélysége, hogy előmozdítsa a különböző formáinak ismerete, valamint, hogy ösztönözze nem csak a megszerzése, hanem a kreatív és felelős felhasználásának ismerete.

Core Values

Tartjuk magunkat felelős él meg ezeket az alapvető értékeket, amelyek kritikus végző küldetésünk törekvés jövőképünk:

 • A tudományos kiválóság és hatása - eminenciás oktatási és kutatási ösztöndíj, amely megváltoztatja életét és mélyebb megértését. A kreativitás és az innováció lesz fémjelzi munkánkat.
 • Egyéni fejlesztés - mivel minden ember egyedi, és nagyon ígéretes a szellemi és személyes növekedés, akkor elősegítik az egyéni siker és az önrendelkezés és úgy vélik, hogy az oktatás az egész ember építi a jellemet, elősegíti az aktív részvételét a világon, és jobb eredményt polgárok.
 • Etikai közösség - felismeri méltóságát minden tagja és kezeli mindenkit tisztelettel. A tetteink által vezérelt tisztesség, becsületesség és a tisztesség.
 • A befogadás - a kultúrák sokszínűségét, és hozzáférés biztosítása az oktatási és társadalmi-gazdasági lehetőségek mindenki számára, függetlenül a hátterük.
 • Innováció - ösztönzése találékonyság, kreativitás és felfedezés.
 • Együttműködés - haladás a társadalom partneri kapcsolat kiépítése diákok, öregdiákok, az üzleti és ipari, kormányzati szervek, akkreditációs szervek és a közösségek az egyetem szolgál.
 • Csapatmunka - együtt a közös cél felé.
 • Kommunikáció - az információk megosztása nyíltan és időben.
 • Vezetés - nagyra értékeljük vezetői a bizalomra épül, az integritás és az udvariasság.
 • Lehetőséget - amelynek középpontjában a fejlődő szakmai képességek és tudás, mi lehetőséget biztosít az állampolgári részvétel, a vezetés fejlesztése, a haladás és a siker.
 • Kritikai gondolkodás - tanítunk, és ösztönözze a diákokat, hogy az elemzési és döntéshozatali készség, hogy azok képesek megfogalmazni és megoldani a problémákat, és felér egy utat.

Miért Pioneer International University

 • Magasan képzett és elkötelezett oktatók.
 • Megfizethető díjak, fizetendő részletekben.
 • Oktatási hitelek rendelkezésre Felsőoktatási Hitelek Igazgatóság és közösen Equity Bank.
 • Egy jól felszerelt könyvtár, beleértve a digitális / internetes források.
 • A legkorszerűbb számítógépes laborok és az IKT-berendezések.
 • 24 órás gyors internet hozzáférés, zárt kutatási munkát.
 • Hotspotok - Internet-hozzáférés vezeték nélküli LAN.
 • Hands-on kutatási tapasztalat - a hallgatók kutatási hangsúlyozta már az első évben a posztgraduális program
 • Társadalmi probléma orientáció - Tisztában vagyunk azzal, hogy a tudósok felelőssége, hogy készítsen a kutatás, amely foglalkozik az aktuális kérdéseket, és megpróbálja elmagyarázni, vagy a szociális problémák megoldására.
 • Élénk szellemi kultúrája - az osztályaik része egy nagyobb virágzó egyetemi kultúra, felszerelt rendkívüli erőforrások és tagjai élénk és alkotó értelmiség.
 • Átutalások / mentességek adott diplomások megfelelő területeken.
 • Rugalmas ütemezés tanfolyamok - nappali, esti és hétvégi beállításokkal biztosítja lehetősége, hogy egyéb tevékenységek nem vesznek el.
 • Mentoring Matters - kari mélyen elkötelezett a mentori diákok.
 • Személyre szabott szakmai fejlődés - a diákok a lehetőséget, hogy szakmai készségek fejlesztése révén a bizonyítványt, ipari tanulmányok (CIS) programot kínálnak minden egyetemisták és a különleges Ipari Placement (IP) program. Ezek segítségével a diákok, hogy megtapasztalják az ipar és a készségek, amelyek segítik őket a fokozatot, és azon túl. Kínáljuk a lehetőséget, hogy megfeleljen a munkáltatók és útmutatást kapnak minden szempontból az álláskeresés, a CV-írás, hogy interjút készségek.
 • Csapatépítés - minden diák vállalkozás a projekt munka megy csapatépítés a kijelölt területeken. Ez ad "Outward Bound" tapasztalat, amelyben a diákok összefogásának kihívásokkal szembesülnek, amint csapatok. Visszatérnek az egyetem, és ugyanazok a csapatok, kezdődik a projektmunka, amelynek már megtapasztalta a magasságra és Louis dolgozik a csapat.
 • Egy igazi közösség - egy nyílt és támogató környezetben, ahol a kar és a diákok gyakran együttműködnek.
 • Derűs és kedvező környezet a tanuláshoz.
 • Külön szállókban urak és hölgyek.
 • A közlekedés és a diákok úti rendelkezésre.
 • Sétára a Central Business District.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor of Commerce

Campus Nappali January 2018 Kenya Nairobi

[+]

[-]

BSc

Bachelor Of Science In Informatika

Campus Nappali January 2018 Kenya Nairobi

Ez a tananyag célja, hogy készítsen diplomások kész működni információs rendszerek úgy, hogy a kompetenciák, készségek és attitűdök szükségesek a sikerhez a munkahelyen. [+]

Bachelor of Science in Information Technology (BSC-IT) School of Science & ICT A Bachelor of Science in Information Technology egy olyan tudományos és kutatási programot, amely olyan elemeket tartalmaz, a számítástechnika, szoftverfejlesztés, számítógépes rendszer tervezés, hálózat mérnöki, informatikai biztonság, az e-kereskedelem, valamint az információs rendszerek. Ez a kombináció a tudományágak nyújt oktatás célja, hogy készítsen diplomások, akik az informatikai illetékesek foglalkozni egy sor olyan alkalmazásokhoz, amelyek ismerete a korszerű számítógépes technológiák, szoftverek és információs rendszerek, üzleti feldolgozás, valamint azt is, hogy egy gyümölcsöző életet, és nem csak munkát találni a jelenlegi piaci, azáltal, hogy az oktatás a humán megfelelő működése a társadalomban, amelyben élnek. Ez a tananyag célja, hogy készítsen diplomások kész működni információs rendszerek úgy, hogy a kompetenciák, készségek és attitűdök szükségesek a sikerhez a munkahelyen. Ez az alapja a folyamatos karrier növekedést, az élethosszig tartó tanulás és az informatikai szakemberek, és olyan további egyetemi programok. A tanterv céljait és hatáskörét is összevetni az iránymutatások egyetemi IS / IT tantervek által meghatározott az Association for Computing Machinery (ACM), az Association for Information Systems (AIS) és a Szövetség Informatikai szakemberek (AITP), és a munkaadó felmérés ágazat főbb IT Kenyában. A tananyag is figyelembe vette, amit a hallgatók várhatóan elérni figyelembe követelmények alapvető matematikai és alapvető tudományokat, hogy képesek legyenek felmérni és állítsa be a kapcsolódó objektumok és rendszerek tartalmaznak hardver, szoftver és üzleti komponensek. A bemenetek a tanterv is levonni tanterv több helyi egyetem és a világ minden tájáról, valamint tapasztalattal rendelkező szervezetek az IT média, az ipar és az... [-]