EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Edulink International College Nairobi 2014-ben alakult, és 2016 szeptemberétÅl széles választékban kínál üzleti lehetÅségeket mind alapítványi, mind egyetemi szinten, ami egy Northampton-oklevelet szerzett diploma megszerzéséhez vezet.

A University of Northampton (Egyesült Királyság) meghatalmazást kapott arra, hogy együttműködjön az Edulink International College (Nairobi), a CUE.

A Northamptoni Egyetem és az Edulink Nemzetközi FÅiskola közötti együttműködés egy olyan megközelítés, amely támogatja a kenyai hallgatókat az eddigi oktatási célok elérésében, minÅségi brit diplomát szerezve Nairobiban, miközben elÅnyökkel jár, hogy nem kell tengerentúlon utazniuk és kezelniük kell a költségeket tengerentúli oktatásban.

JövÅképünk

Elképzelésünk, hogy egy országosan elismert, átfogó tanulmányi központ legyen, amely világszínvonalú egyetemi oktatást biztosít egy "kis egyetemi" tanulási környezeten keresztül, amely "nagy egyetemi" lehetÅségeket kínál.

Küldetésünk

Az Edulink International College Nairobi (EICN) egy multikulturális intézmény, amelynek küldetése, hogy világszínvonalú oktatást nyújtson Kenyához dinamikus partnerségen keresztül a vezetŠbrit egyetemen.

  • KiemelkedÅ hatékonyságot nyújtunk azáltal, hogy folyamatosan fejlesztjük az oktatás, az ösztöndíj és a szolgáltatás minÅségét a diákjaink számára a foglalkoztatás-alapú tanulás és a modern, teljesen felszerelt létesítmények révén.
  • Minden EICN-diplomás sikeres lesz Kelet- és Közép-Afrikában és globálisan a jövÅbeli foglalkoztatás biztosításában és megteremtésében

Az Edulink csoportról

Edulink Tanácsadók egy nemzetközi üzletágban, amelynek székhelye Dubaiban található. 3 kontinensen több felsÅoktatási intézményt birtokol és kezel, valamint egészségügyi és fogorvosi klinikákat és kórházat kezel Dubaiban. Magántulajdonban van és szakmailag irányított. Az orvosi kar az 1987-ben egyetlen klinikával jött létre, amelybÅl a sebészeti és a fogászati ââspecialitások közé tartozott, havonta átlagosan 6000 beteglátogatással. Oktatási érdeklÅdésünk 2005-re nyúlik vissza a Middlesex University Dubai létrehozásával a Middlesex University London-ban. Ez virágzott egy virágzó egyetemen, amely alapját képezte az oktatási térségnek Ãzsiába és Afrikába történÅ kiterjesztése. Jelenleg több mint 3000 diák vesz részt az egyetemi és posztgraduális programok széles skáláján 3 kontinensen. Programjaink 3 brit egyetem és 2 másik minÅségbiztosítási szolgáltató partnerei. Stratégiánk lehetÅvé teszi a hallgatók számára, hogy ugyanolyan képesítést szerezzenek, mint az otthoni campus hallgatóinak, de a saját regionális környezetükben maradjanak. JövÅbeni stratégiánk magában foglalja mind a dubai székhelyű egészségügyi és a nemzetközi oktatási részlegek bÅvítését és fejlesztését.

Helyszínek

Nairobi

Address
Ndemi Rd- Ngong Road Juncation,
Nairobi, Nairobi megyében, Kenya