Hivatalos Leírás

Az Edulink International College Nairobi 2014-ben alakult, és 2016 szeptemberétől széles választékban kínál üzleti lehetőségeket mind alapítványi, mind egyetemi szinten, ami egy Northampton-oklevelet szerzett diploma megszerzéséhez vezet.

A University of Northampton (Egyesült Királyság) meghatalmazást kapott arra, hogy együttműködjön az Edulink International College (Nairobi), a CUE.

A Northamptoni Egyetem és az Edulink Nemzetközi Főiskola közötti együttműködés egy olyan megközelítés, amely támogatja a kenyai hallgatókat az eddigi oktatási célok elérésében, minőségi brit diplomát szerezve Nairobiban, miközben előnyökkel jár, hogy nem kell tengerentúlon utazniuk és kezelniük kell a költségeket tengerentúli oktatásban.

Jövőképünk

Elképzelésünk, hogy egy országosan elismert, átfogó tanulmányi központ legyen, amely világszínvonalú egyetemi oktatást biztosít egy "kis egyetemi" tanulási környezeten keresztül, amely "nagy egyetemi" lehetőségeket kínál.

Küldetésünk

Az Edulink International College Nairobi (EICN) egy multikulturális intézmény, amelynek küldetése, hogy világszínvonalú oktatást nyújtson Kenyához dinamikus partnerségen keresztül a vezető brit egyetemen.

  • Kiemelkedő hatékonyságot nyújtunk azáltal, hogy folyamatosan fejlesztjük az oktatás, az ösztöndíj és a szolgáltatás minőségét a diákjaink számára a foglalkoztatás-alapú tanulás és a modern, teljesen felszerelt létesítmények révén.
  • Minden EICN-diplomás sikeres lesz Kelet- és Közép-Afrikában és globálisan a jövőbeli foglalkoztatás biztosításában és megteremtésében

Az Edulink csoportról

Edulink Tanácsadók egy nemzetközi üzletágban, amelynek székhelye Dubaiban található. 3 kontinensen több felsőoktatási intézményt birtokol és kezel, valamint egészségügyi és fogorvosi klinikákat és kórházat kezel Dubaiban. Magántulajdonban van és szakmailag irányított. Az orvosi kar az 1987-ben egyetlen klinikával jött létre, amelyből a sebészeti és a fogászati ​​specialitások közé tartozott, havonta átlagosan 6000 beteglátogatással. Oktatási érdeklődésünk 2005-re nyúlik vissza a Middlesex University Dubai létrehozásával a Middlesex University London-ban. Ez virágzott egy virágzó egyetemen, amely alapját képezte az oktatási térségnek Ázsiába és Afrikába történő kiterjesztése. Jelenleg több mint 3000 diák vesz részt az egyetemi és posztgraduális programok széles skáláján 3 kontinensen. Programjaink 3 brit egyetem és 2 másik minőségbiztosítási szolgáltató partnerei. Stratégiánk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy ugyanolyan képesítést szerezzenek, mint az otthoni campus hallgatóinak, de a saját regionális környezetükben maradjanak. Jövőbeni stratégiánk magában foglalja mind a dubai székhelyű egészségügyi és a nemzetközi oktatási részlegek bővítését és fejlesztését.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

A programot olyan alapvető tantárgyak köré nyújtják, amelyek az alapvető üzleti területeken szilárd oktatást nyújtanak. Ezenkívül a harmadik évben az iparban / kereskedel ... [+]

* Edulink International College Nairobi együttműködve a University of Northampton, Egyesült Királyságban A programot olyan alapvető tantárgyak köré nyújtják, amelyek az alapvető üzleti területeken szilárd oktatást nyújtanak. Ezenkívül a harmadik évben az iparban / kereskedelemben választható szendvics év lehet. [-]
Kenya Nairobi
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Az oklevelet úgy alakították ki, hogy kiegészítse a Közös Kitüntetések programban kínált számos egyéb tantárgyat. ... [+]

* Edulink International College Nairobi együttműködve a University of Northampton, Egyesült Királyságban

Az oklevelet úgy alakították ki, hogy kiegészítse a Közös Kitüntetések programban kínált számos egyéb tantárgyat.

Ez a program lehetővé teszi a közös kitüntetések hallgatók számára, hogy megismerjék az üzleti kérdéseket, és kiterjedjen olyan területekre, mint a marketing, az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), a határokon átnyúló marketing és a diákok számára lehetőséget kínál az értékesítési és üzleti fejlesztési képességek fejlesztésére.

[-]
Kenya Nairobi
Január 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

A program alapja a különböző tantárgyak és az opcionális tantárgyak. Az alapvető tantárgyak szilárd oktatást nyújtanak az alapvető üzleti területeken, míg a lehetőségek s ... [+]

* Edulink International College Nairobi együttműködve a University of Northampton, Egyesült Királyságban

A program alapja a különböző tantárgyak és az opcionális tantárgyak. Az alapvető tantárgyak szilárd oktatást nyújtanak az alapvető üzleti területeken, míg a lehetőségek széles választéka lehetővé teszi a diákok számára, hogy különböző szakterületek közül választhassanak.

Ez a megközelítés kielégíti az egyéni érdekek és karrierlehetőségek széles spektrumát, és nemcsak a tudásra, hanem az üzleti életben szükséges alapvető készségek fejlesztésére összpontosít.

[-]
Kenya Nairobi
Január 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Ha a jövőben magában foglalja saját vállalkozásának létrehozását és működtetését, függetlenül önálló tanácsadóként vagy egy online vállalkozás fejlesztésében, tanulmányoz ... [+]

* Edulink International College Nairobi együttműködve a University of Northampton, Egyesült Királyságban

Ha a jövőben magában foglalja saját vállalkozásának létrehozását és működtetését, függetlenül önálló tanácsadóként vagy egy online vállalkozás fejlesztésében, tanulmányozása közben, ez a program célja, hogy biztosítsa a tudás és a foglalkoztathatóság képességét, amire sikeres lesz.

A program gyakorlatiasan összpontosít, és lehetőséget kínál arra, hogy saját vállalkozói ötleteivel és hálózataival együtt dolgozzon.

[-]
Kenya Nairobi
Január 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul