Alupe University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy Alupe University College

Alupe University College (AUC), amely egy alkotmányozó College of Moi Egyetem, az egyik legújabb egyetemeitől az országban. Beigazolódott a Alupe jogrend Közlöny Közlemény i 163. július 24, 2015. A Tanács jött létre vide különleges lapjában értesítést No.136 a november 7, 2016. Úgy indult kérését követően az akkori Busia Észak közösség akkori elnöke Kenya HE Hon Mwai Kibaki, amikor meglátogatta a területet szeptember 18, 2007. Ezt követően kezdődött a Alupe Campus Moi Egyetem 2008-ban.

A University College 200 hektáros földterület Busia megyében. Nem található 7 km-re Busia város a Busia-Malaba Road. Ez 23 km-re Malaba városban. Nem található Teso Dél választókerületben Busia megyében és az egyetlen állami egyetem a Busia megyében. Ez szomszédok Uganda és így bővül a nemzetközi diákcsere programok, beleértve a határokon átnyúló képzés és kutatás a kelet-afrikai régióban.

A Alupe University College arra törekszik, hogy a kiválósági központ az integrált képzési és egészségügyi kutatások, biológiai, mezőgazdasági, állati, információk és mérnöki tudományok területén. Ez cél az, hogy kihasználják az erőssége ennek az integrált megközelítés, hogy az ország elérje jövőkép 2030.

Úgy fog működni a szomszédos KEMRI, KALRO és LBDA tudósok oktatási, kutatási és szolgáltatási a kenyai lakosság és a régióban. Alupe University College célja, hogy a bástya a tudás a tudományok és az oktatás, üzleti tanulmányok, közgazdaságtan, társadalomtudományok, humán erőforrás fejlesztés, Turizmus és Vendéglátás.

Főiskolai hallgató

Helyszínek

Eldoret

Address
Moi University, Main Campus, Kesses
P.O Box 3900-30100 Eldoret
Uasin Gishu County, Kenya

Eldoret, Uasin Gishu megyében, Kenya

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: