Alupe University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy Alupe University College

Alupe University College (AUC), amely egy alkotmányozó College of Moi Egyetem, az egyik legújabb egyetemeitÅl az országban. Beigazolódott a Alupe jogrend Közlöny Közlemény i 163. július 24, 2015. A Tanács jött létre vide különleges lapjában értesítést No.136 a november 7, 2016. Ãgy indult kérését követÅen az akkori Busia Ãszak közösség akkori elnöke Kenya HE Hon Mwai Kibaki, amikor meglátogatta a területet szeptember 18, 2007. Ezt követÅen kezdÅdött a Alupe Campus Moi Egyetem 2008-ban.

A University College 200 hektáros földterület Busia megyében. Nem található 7 km-re Busia város a Busia-Malaba Road. Ez 23 km-re Malaba városban. Nem található Teso Dél választókerületben Busia megyében és az egyetlen állami egyetem a Busia megyében. Ez szomszédok Uganda és így bÅvül a nemzetközi diákcsere programok, beleértve a határokon átnyúló képzés és kutatás a kelet-afrikai régióban.

A Alupe University College arra törekszik, hogy a kiválósági központ az integrált képzési és egészségügyi kutatások, biológiai, mezÅgazdasági, állati, információk és mérnöki tudományok területén. Ez cél az, hogy kihasználják az erÅssége ennek az integrált megközelítés, hogy az ország elérje jövÅkép 2030.

Ãgy fog működni a szomszédos KEMRI, KALRO és LBDA tudósok oktatási, kutatási és szolgáltatási a kenyai lakosság és a régióban. Alupe University College célja, hogy a bástya a tudás a tudományok és az oktatás, üzleti tanulmányok, közgazdaságtan, társadalomtudományok, humán erÅforrás fejlesztés, Turizmus és Vendéglátás.

FÅiskolai hallgató

Helyszínek

Eldoret

Address
Moi University, Main Campus, Kesses P.O Box 3900-30100 Eldoret Uasin Gishu County, Kenya
Eldoret, Uasin Gishu megyében, Kenya

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: