Almaty Management University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az AlmaU története 1988-ban kezdődött egy kis menedzsmentiskolával, amely fiatal vezetők új generációjának első jele lett. 1996-ban , amikor a fejlesztés első szakasza sikeresen befejeződött, az Almaty School of Managers (ASM) nemzetközi üzleti akadémiává (IAB) alakult át. És 25 év után én ts létrehozását, az egyetem lépett a következő forduló fejlesztési spirál megy fel - Akadémia rangra az egyetemet. Az AlmaU új stratégiája szerint 2014- ben az egyetem tanfolyamot szervezett egy vállalkozói egyetem modelljének létrehozásáról.

Az egyetemet az első kazahsztáni vállalkozók tanítási irányításával, az első MBA és DBA programokat Kazahsztánban szerezték, a legjobb tanárok és a népszerű diplomások.

Az AlmaU nevezhető Kazahsztán oktatási rendszerének vezetőjeként, amely az oktatási innovációk csúcspontja, és halad előre, új kihívások elfogadásával és új magasságok meghódításával. Ezt bizonyítja az egyetem számos díja.

Almaty Management University a közép-és dél-ázsiai legjobb üzleti iskolák TOP-3 rangsorában szerepel az Egyetemes Nemzetközi Ranglista Ügynökség (Franciaország) szerint; TOP - 3 a kazahsztáni "legjobb humanitárius-gazdasági egyetemek" kategóriában, a nemzetközi fejlesztés és az internetes technológiák vezetőjeként az IQAA minősítés szerinti internetes térben az egyetem használatát és népszerűsítését támogatta - független Kazah Köztársaság Oktatási Minőségbiztosítási Ügynöksége, Kazahsztán .

Az AlmaU olyan egyetem, amely jelentéseket hoz létre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Orosz

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor's Program: marketing, pénzügy, menedzsment, üzleti elemzés és nagy adatok, szoftverfejlesztés

On-line Campus Nappali 4 év September 2019 Kazahsztán Almaty + 1 további

Bachelor programok szakmai felsőoktatási programok, a 4 éves időszakban, odaítélése "Bachelor" diplomát egy adott specialitás. Az AlmaU-n vannak olyan tanulmányi területek iskolái (karai), amelyek hatékonyabban tudnak koncentrálni a különböző területeken dolgozó szakemberek képzésére. [+]

Bachelor programok szakmai felsőoktatási programok, a 4 éves időszakban, odaítélése "Bachelor" diplomát egy adott specialitás. Az AlmaU-n vannak olyan tanulmányi területek iskolái (karai), amelyek hatékonyabban tudnak koncentrálni a különböző területeken dolgozó szakemberek képzésére.

Ki ez a program:

középiskolai végzettségűekfőiskolai végzettségűek

Az oktatás a következő három nyelven jelenik meg: kazah, orosz vagy angol.

Tanulmányi forma - nappali tagozatos (iskolai és főiskolai iskola után) és távoktatás (szakkör után).

A programok munkaterheit hitelegységekben mérik.

A hallgatók rendelkezésére áll:

Magas technikai felszereltségű oktatótermek, ingyenes internet-hozzáféréssel rendelkező számítógéptudományi és tudománytermek (beleértve a Wi-Fi-t is), hozzáférés a vezető tudományos és kutatási folyóiratok és könyvek elektronikus könyvtárához.Creative Zone AlmaU.SportSpeciális "Marketing"... [-]

Videók

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University