Hivatalos Leírás

Az AlmaU története 1988-ban kezdődött egy kis menedzsment iskolával, amely a fiatal ország vezetőinek új generációjának első jele volt. 1996-ban , amikor sikeresen befejeződött a fejlesztés első szakasza, Almaty School of Managers (ASM) alakult át a Nemzetközi Üzleti Akadémiára (IAB). És 25 évvel a létrehozás után az egyetem a fejlesztési spirál következő fordulójára lépett fel - az Akadémia az UNIVERSITÁS státuszát kapta. Az AlmaU új stratégiája szerint 2014- ben az egyetem egy vállalkozói egyetem modelljének megteremtésében tartott tanfolyamot.

Az egyetemet az első kazahsztáni vállalkozók, az első MBA és DBA programok Kazahsztánban, a legjobb tanárok és népszerű diplomások oktatási irányítása kapja meg.

Az AlmaU nevezhető Kazahsztán oktatási rendszerének vezetőjeként, amely az oktatási innovációk csúcspontja, és halad előre, új kihívások elfogadásával és új magasságok meghódításával. Ezt bizonyítja az egyetem számos díja.

Almaty Management University az Eduniversal International Ranking Agency (Franciaország) szerint Közép- és Dél-Ázsia legjobb üzleti iskoláinak TOP-3 rangsorában van; TOP - 3 országos minősítésben: „Kazahsztán legjobb humanitárius-gazdasági egyetemei”, vezető szerepet tölt be a nemzetközi fejlesztésben és az internetes technológiákban az IQAA besorolása szerint az egyetem internetes terében történő használatával és promóciójával. .

Az AlmaU olyan egyetem, amely jelentéseket hoz létre.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Orosz

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Almaty Management University

A főiskolai programok szakmai felsőoktatási programok, négyéves időszakra, "Bachelor" fokozat odaítélésével egy adott szakterületen. Az AlmaU-ban vannak olyan iskolák (ka ... [+]

A főiskolai programok szakmai felsőoktatási programok, 4 éves időszakra, "Bachelor" fokozat odaítélésével egy adott szakterületen. Az AlmaU-ban vannak olyan iskolák (karok), amelyek képesek hatékonyabban és összpontosítani a különböző területeken dolgozó szakemberek képzésére.

Ki ez a programközépiskolai végzettségűekfőiskolai végzettségűek

Az oktatás a következő három nyelven jelenik meg: kazah, orosz vagy angol.

A tanulmány formája

teljes munkaidőben (iskola és főiskola után) és a távolságot (a kapcsolódó szakterület főiskolája után).

A programok munkaterheit hitelegységekben mérik.

A hallgatók rendelkezésére áll:... [-]

Kazahsztán Almaty
Szeptember 2019
Angol,Orosz
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University