Winston College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Winston College , amely a Metro Vancouver szívében található, New Westminster történelmi városában, Brit Kolumbia egyik legdinamikusabb és legelismertebb magán-, középiskola utáni tudományos intézménye. Winston College a tudományos hallgatók szilárd magját nyújtja a nemzetközi hallgatóknak, a helyi és az újonnan bevándorolt hallgatók számára pedig gyakorlati és hasznos karrier-képzési programokat kínál.

Nemzetközi, helyi és újonnan bevándorolt hallgatók számára biztosítunk karrierrel kapcsolatos programokat, amelyek csak néhány hónap múlva készen állnak a munkára. Programjainkat a mai munkaerőpiacra és a világgazdaság gyorsan változó igényeire terveztük; üzleti adminisztráció, vendéglátás, sportmenedzsment és továbbképzés tanfolyamokat kínálunk üzleti igazgatásban és vendéglátás menedzsmentben, a karrierre fókuszálva. Rugalmas menetrendeket is kínálunk diákjaink igényeinek kielégítésére.

Winston College egyetemi egyetemi életének tevékenységei egyensúlyt teremtenek a személyes, kulturális és szellemi kihívások között. A biztonságos, biztonságos és támogató környezet biztosításával, a hallgatók számára rugalmas és innovatív tanulási lehetőségek biztosításával a főiskola segíti a hallgatókat személyes és oktatási céljaik elérésében, és felkészíti őket a számukra elérhető munkahelyi kiválóságra.

Helyszínek

New Westminster

Address
New Westminster, Brit Kolumbia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: