Hivatalos Leírás

Diákok belépő mai munkahelyeken szükség speciális készségek, hogy sikeres legyen. A modern világ az egyéneknek, akik ismerik, alkalmazkodó és rugalmas tapasztalataikra alapozva, hogy folyamatosan változik. Egyedülálló tananyag kiemelkedik ebben a minőségben, és lehetővé teszi a diákok, hogy szakosodnak az oktatás.

sikeres Karrier

A WS oktatók minden szakember és rendkívül sikeres saját tudományágakban. Kihasználva a tudás, mi készítjük fel a tanulókat a siker. Karunk ösztönzik majd a diákokat, hogy teljesítsék karrier törekvéseit, és sikerül a munkaerő.

A tények

  • VOLT még egy vadonatúj Apple szponzorált oktatási létesítmény található Funkció Junction, Whistler.
  • VOLT egy vadonatúj termelési labor, műhely és iskolai belül a létesítmény.
  • WS kurzusok a diákok valós képességek szakértők jelenleg dolgozik a saját területén.
  • WS diákok élnek, dolgoznak és játszanak a hegyek, a Whistler falu és a tapasztalat a legjobb a West Coast.

Összefoglalás

Whistler Adventure School hozza a diákok a világ minden tájáról, hogy megtapasztalják élő gyönyörű nyugati partján British Columbia, Kanada. WAS található perceken belül az alapja mind Whistler és Blackcomb hegyek, egy világszínvonalú sípálya adott otthont a 2010-es téli olimpián.

VOLT egy újonnan megnyílt létesítmény kínál tanúsítás a legkülönbözőbb pályaépítési tárgyak. Karunk a szakértők saját mezők kerültek kiválasztásra alapuló Szaktudásuk képes tanítani. Hegyi városok, mint például Whistler és a munkáltatók a gyors tempójú akció sportvilág megkövetelik a munkavállaló speciális készségekkel volt támogatja a közösség és a munkáltatókat, hogy megnyitja a szükséges képzési lehetőségeket.

VOLT lehetőséget kínál a tantermen kívül a munka co-op lehetőségeket és a karrier elhelyezések. Az oktatási utazás élvezte, miközben játszik a hegyek és élő díjnyertes multikulturális város Whistler.

A diákok teljes egyéni képzés, illetve a teljes program ütemezési azok ütemezését körül Whistler életmód.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School