Hivatalos Leírás

A mi történetünk

Az UCalgary - mint a mi fogadó városunk - olyan célpont, ahol az ambiciózus álmokkal rendelkező emberek és azok teljesítéséhez elengedhetetlennek bizonyulnak.

Célunk

Az UCalgary magas színvonalú oktatási élményt nyújt a hallgatóknak, hogy felkészítse őket az élet sikerére, valamint olyan kutatást, amely a társadalom leginkább kitartó kihívásaira irányul. A tudás létrehozása és átadása minden nap hozzájárul az ország globális versenyelőnyéhez, és jobb helyet teremt a világnak.

Ezt Calgary-ban - a kanadai leginkább vállalkozó és gondoskodó városban - tesszük, ahol a nyugati tehetség, a családérzet és a fiatalos energia mindent megtesz. A szívünkben úttörők vagyunk, szükségszerűen és vágyunk szerint az innovátorok, a közösségi építők, mert ez a DNS-ben van. Látjuk a lehetőségeket, ahol mások megakadályozzák a kihívásokat, és tudjuk, hogyan kell együttműködni a „git'er-en.

Az értékeink

Mi fontos számunkra, és milyen egyetem - és emberek - törekszünk.

Egyensúly

Társadalmi, kulturális, sport- és rekreációs terekkel, szolgáltatásokkal és programokkal egészítjük ki a kutatási, tanulási és munkahelyi környezetet az egészséges közösség támogatása érdekében.

Együttműködés

Az egyének, a csapatok, a szervezeti egységek és a karok közötti proaktív kommunikáció és a közösség más szervezetei közötti proaktív kommunikációval hidakat építünk integritással és átláthatósággal.

Kíváncsiság

Az ismeretlen és váratlanok ösztönzik őket, és arra támaszkodnak, hogy feltárást és innovációt provokáljanak.

Kiválóság

A Calgaryi University of Calgary mindenkinek a legjobbat várjuk. Támogatjuk és elismerjük a közösség tagjainak eredményeit, és segítünk egymásnak a legmagasabb törekvésünk elérésében.

Globalizáció

Globális gondolkodásmóddal gondolkodunk és cselekszünk, elismerve a világszerte kialakuló kapcsolatok elterjedtségét, tisztában van a globális fejleményekkel és a lehetőségekkel, hogy előnyösek legyünk az általunk szolgáltatott világ számára.

Támogatás

Értékeljük az embereket, akik másokkal kölcsönhatásba lépnek befogadó és tiszteletteljes módon. Magas színvonalú programokat és szolgáltatásokat kínálunk az egészség és a biztonság előmozdítása, a közösség erkölcsi előmozdítása és az általunk kínált minden igény kielégítése érdekében.

fenntarthatóság

Elkötelezzük magunkat a fenntartható életmód, a munka és a tanulás vezetésében. Gondoskodunk a fizikai, természeti és társadalmi környezetről. Fenntartjuk a kiegyensúlyozott költségvetéseket, a pozitív társadalmi kapcsolatokat és bolygónk egészségét.

A megbízatásunk

Ismerje meg a mi okunkat, és az iránymutatásokat, amelyek alapján működünk.

Az elvárások, amiket élünk

A University of Calgary várhatóan olyan célzott eredményeket ér el, amelyek támogatják és ösztönzik az elkötelezettséget, a gazdasági, társadalmi és kulturális jólétet, és értékesek minden Albertan számára.

A Calgaryi University of Calgary minden tavasszal frissíti és benyújtja átfogó intézményi tervét (CIP), amely egy hároméves integrált tervezési dokumentum, amely megfelel a másodlagos tanulásról szóló törvényben és a költségvetési tervezési és átláthatósági törvényben leírt jogszabályi követelményeknek.

Minden évszakban az egyetem beszámol erről a tervről egy éves jelentéssel a kormánynak, amely tartalmazza a pénzügyi kimutatásokat.

Ezeket a formális beadványokat egy közösségi jelentéssel egészítjük ki, amely bemutatja az előző év során elért haladást.116043_pexels-photo-864994.jpeg

A mi történelmünk

A történet arról, hogyan vontunk ki egy helyet magunknak, és építettük ezt a nagyszerű intézményt.

A sok Calgary sikertörténetéhez hasonlóan a miénk is elkeseredett kezdete, soha nem látott növekedési rohama és ígéretes jövője.

Még mielőtt Alberta 1905 szeptemberében lett a tartomány, egy nagyon fiatal Calgary állampolgárai elhatározták, hogy egy nagy város építésének részeként egy másodlagos intézményt fogadnak el.

1906-ban az Alberta Normál Iskola (amely később a saját Werklund-i Oktatási Iskolává vált) megkezdte működését, és egy folyamatos oktatói áramlást biztosított egy új tartomány számára, aki gyorsan növekszik és gyorsan fejlődött.

Amikor az Alberta Egyetemet 1908-ban alapították Strathconában (amely most Edmonton része), a Calgarianok csalódtak a „fióktelep-üzem” fogalmával, amely évtizedek óta saját önálló intézménye volt. A diákok, a karok, az alkalmazottak, az öregdiákok, az adományozók és az önkéntesek együttesen csatlakoztak, hogy támogassák az ügyet, nagy szenvedélygel és elkötelezettséggel.

Elkötelezettségüket végül 1966. április 29-én jutalmazták, amikor a University of Calgary autonómiát kapott. Innen a növekedés gyors és dühös volt, mivel egy új campus alakult ki, és az innovatív oktatók a világ minden tájáról érkeztek Calgaryba.

A University of Calgary 2016-17-ben önálló intézményként ötvenedik évfordulóját jelölte meg.

Embereink

Találkozzon és csatlakozzon a közösségünket alkotó diákokhoz, tudósokhoz és személyzethez, és olyan büszkék legyünk minket, hogy egyetemünk van.

diákok

Diákjaink a bolygón a legkívánatosabb, kíváncsi és polgári gondolkodásúak. Ők az Alberta-ból és Kanadából, és a világ minden tájáról származnak, sokszínű egyetemi közösséget építve, amely segít abban, hogy Calgary különleges hely legyen.

Oktatók

Ahogy törekszünk arra, hogy Kanada egyik legjobb tanulási és kutatási egyetemévé váljunk, igyekszünk a legtehetségesebb, képzettebb akadémiai személyzetet felkelteni, és olyan környezetet teremtenünk, ahol kísérletezhetnek és sikerrel járhatnak el, és a diákok teljes tudományos potenciáljuk eléréséhez vezetnek, és vezető úttörő kutatás.

Doktori tudósok

Csinálj a világ változó munkáját, mivel segítesz a kutatási felfedezések olyan alkalmazásokban történő fordításában, amelyek előnyöket nyújtanak a társadalom számára világszerte. Van egy erős, összpontosított kutatási menetrend és üdvözlő kollégák a világ minden tájáról.

Vezetés és személyzet

Az UCalgary-n belüli munkavégzés azt jelenti, hogy elmerül a tanulásban és a fiatalos optimizmusban, és minden nap valódi különbséget tesz mások életében. A kutatói asszisztensektől a tanulói tanácsadókig, a földmunkásokig az igazgatókig, a rendszergazdákig a fejlesztési tisztviselőkig - mindannyian kritikusak az egyetem sikere szempontjából.

Alumni

Több mint 163 000 UCalgary-alumínium több mint 150 országban járul hozzá közösségükhöz. Minden évben mintegy 6000 újabb diplomával csatlakozunk ehhez a kiterjedt változócsaládhoz, aktívan építve városunkat (alumniink kétharmada a Calgary területén tartózkodik) és társadalmunkat alakítja világszerte.

Az Igazgatótanács tagjai

Az Igazgatótanács felelős az Egyetem gondozásáért az Alberta népe nevében. Az igazgatósági tagok kormányzóként / megbízottakként szolgálnak. Az igazgatótanács összetételét az Alberta másodlagos tanulási törvény írja elő. A tagokat a Tanács vagy a Miniszteri Rendelet rendelettel nevezi ki.

Senators

A szenátorok önkéntesek, akik szenvedélyesek az oktatás, a kutatás és az innováció iránt - aktív nagykövetek, akik szívesen osztják meg a University of Calgary központi szerepét élénk városban. Minden ősszel nyílt szenátusi pozíciókat veszünk fel.

Közösségi támogatók

Több százezer ember és szervezet támogatja a University of Calgary , tehetségükkel és kincseikkel. Lehetővé teszik a transzformatív változást, és lehetővé teszik, hogy a tudósok összpontosítsanak a munkára: a lehető legjobb oktatást nyújtsuk diákjaink számára, és olyan felfedezéseket tegyünk, amelyek az egész életünket jobbá teszik.

A szellemünk

75 millió évvel ezelőtt Alberta az egyik leggazdagabb dinoszaurusz élőhely volt a bolygón. Calgary körüli szubtrópusi táj viharos hüllők nyomában hevert. Ma az UCalgary Dinos ugyanezt a vadulást közvetíti, vezető szerepet tölt be a bíróságok, a mezők, a jég és az internacionális sport hullámai, valamint az új tudás és innováció törekvése érdekében a társadalom számára. Mindannyian Dinók.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Tények és számok

UCalgary a számok szerint

A University of Calgary egy 1966-ban alapított állami finanszírozású kutatóintenzív egyetem, 14 karral több mint 250 egyetemi programot, több mint 50 kutatóintézetet és központot kínál. Kanada egyik legfőbb átfogó kutatói egyetemeként az UCalgary egyesíti a legjobb egyetemi hagyományokat Calgary élénk energiájával és sokszínűségével. Fő campusunk gyönyörű környezetben fekszik, kilátással az Alberta sziklás hegységére, és több mint 200 hektáron terül el - ez a terület nagyobb, mint Calgary egész belvárosa.

Egyetemünk
 • 1966-ban alapították, eredetileg az 1900-as évek elején
 • Színek: piros és arany
 • Mottó: Mo shùile togam suas (gél) - felemelem a szemem
 • 5 egyetem: 4 Calgary területén és 1 Doha, Katar
 • 14 kar
 • 1 800 akadémiai személyzet aktívan részt vesz a kutatásban, ösztöndíjban és tanításban
 • 3200 nem akadémiai személyzet állt az intézmény működtetésére és az alapvető megbízatásunk ellen
 • 1,3 milliárd dollár konszolidált költségvetés: évente közel 8 milliárd dollárt tesz az Alberta gazdaságának
 • 30.000 hallgató: 24 000 egyetemi hallgató, 6000 végzős hallgató
 • Közel 185 ezer alumni; 2/3 a Calgary-i területen él vagy dolgozik
Rangsorok és elismerések
 • Top 200 egyetem világszerte (Times Higher Education World University rangsor, 2019)
 • 128 a világon és 6 Kanadában az összes publikáció alapján (CWTS Leiden Ranking 2019)
 • 196 a világon és 7 Kanadában, Világegyetemi rangsor (CWUR), 2018
 • Top 200 egyetem világszerte (Világegyetemek tudományos rangsorolása [ShanghaiRanking Consultancy], 2018)
 • A világ 200 legnagyobb globálisan orientált egyeteme (Times Higher Education, 2016)
 • Top 5 Kanadában és 125. 938 egyetem világszerte a kutatási teljesítményben (Európai Tudományos és Technológiai Központ, Leiden, 2017)
 • Top 10 leginkább fenntartható szervezet Kanadában (Corporate Knights, 2016)
 • Technológia Challenger (Times Higher Education, 2017)
 • Kanadai vezető a nagy teljesítményű zöld épületekben és fenntartható helyszíni gyakorlatokban
 • Alberta első Fair Trade Campus
 • Alberta legjobb munkáltatói (2015, 2016, 2017, 2018)
 • Kanada legjobb sokszínűségű munkáltatói (2017, 2018, 2019)
 • WorldatWork Szövetség a WorkLife előrehaladási pecsétje (2015, 2016, 2017)
A dinoszobák otthona
 • 500 diák-sportoló versenyez minden évben a varsity csapatban
 • Top 5 Kanadában az összes kanadai hallgató-sportoló számára
 • 1976 óta a Dinos diák-sportolók több mint egy tucat olimpiai érmet hoztak haza
Kivételes létesítmények
 • Taylor Oktatási és Tanulmányi Intézet: az első épület Kanadában, amely kizárólag a középfokú oktatás és tanulás javítására irányult
 • Hunter Hub a vállalkozói gondolkodáshoz: Új kezdeményezés a campus merész és új megközelítésének a tanításra, tanulásra, felfedezésre és tudásmegosztásra való elmerülésére
 • Nemzetközi Mikrobióm Központ: Kanada egyetlen kutatóközpontja a mikrobióma tanulmányozására és annak az emberi és állati egészségre gyakorolt hatására
 • WA Ranches: 19000 hektáros dolgozó szarvasmarhafarm, amely világszínvonalú tanítási, tanulási és kutatási létesítményeket rögzít
 • Energiakörnyezet Tapasztalati tanulási épület: az egyik legnagyobb LEED Platinum laboratórium Észak-Amerikában
 • Taylor Family Digital Library: Észak-Amerika legfejlettebb könyvtára
 • Olimpiai ovális: otthona a világ leggyorsabb jégének
 • Gyermekfejlesztési Központ: Észak-Amerika egyik leginkább műszeres épülete
Tanításunk és tanulásunk
 • 250 program
 • 95% -os egyetemi megtartási arány
 • 78% -os „jó” vagy „kiváló” elsőéves hallgatói elégedettség
 • 91,1% diplomás foglalkoztatási arány, 76,7% a fegyelemhez kapcsolódó területeken
 • 7,8 millió tétel a könyvtárgyűjteményekben
 • 15 Rodosz tudósai
Kutatásunk és ösztöndíj
 • # 6 felső kutatási egyetem Kanadában - a támogatott kutatási finanszírozás szempontjából
 • 419,2 millió dollár támogatott kutatási finanszírozás (2017-2018)
 • 148 kutatószék
 • 356 új találmány közzététele (2017-2018, összesen 3 éves futamidő)
Hat fő terület foglalkozik a globális prioritásokkal:
 • Energia-innovációk a mai és holnapi
 • Emberi dinamika a változó világban
 • Egészségügyi mérnöki megoldások
 • Új földtér-technológiák
 • Fertőzések, gyulladás és krónikus betegségek
 • Az agy és a mentális egészség
A mi városunk
 • Calgary, Alberta, 1,4 millió lakos
 • A legjobb hely Kanadában élni (MoneySense Magazine, 2013. március)
 • # 1 leginkább élhető város Észak-Amerikában és # 4 a világon (2018 Globális életképesség rangsor, Gazdasági hírszerző egység)
 • Kanada 4. legnagyobb és leggyorsabban növekvő városa
 • Kanada fővárosa
 • Globális pénzügyi központ
 • # 3 legváltozatosabb város Kanadában
 • A legtöbb szabadalom városonként Kanadában (CD Howe Intézet, 2018)
 • A vállalati központok és a kisvállalkozások legmagasabb koncentrációja egy főre jutó Kanadában (Calgary Gazdaságfejlesztés)
 • 40 nemzetközi konzulátus iroda
 • A legnagyobb városi Pathway hálózat Észak-Amerikában
 • A Kanadai Nemzeti Zenei Központ és a nemzetközileg elismert Calgary Stampede otthona
 • Kanada legnaposabb városa - évente több mint 333 nap
 • Tekintse meg ezt a nagyszerű videót Calgary-ról, amelyet partnereink készítettek a Calgary Gazdaságfejlesztésben

A mi egyetemeink

Az UCalgary a kanadai hófödte hegység lábánál fekszik, és a Perzsa-öböl sivatagi partjai felé nyúlik.

A University of Calgary , Kanadában, Alberta-ban található, és négy egyetem van a Calgary-i területen és egy ötödik Doha-ban, Katarban. Calgary Kanada egyik legtisztább, legbiztonságosabb, leginkább kulturálisan változatos városi központja, amely ismételten a világ egyik leginkább élhető városa. 1,2 millió lakosával Alberta legnagyobb városa és Kanada harmadik legnagyobb települése.

Számos webhelyünk az első nemzetek népeinek hagyományos területein található. 7. A Szerződés 7 A Dél-Alberta földjei a Kainai Nemzet, a Piikani Nemzet, a Siksika Nation, a Tsuuu T'ina Nation és a Bearspaw, Chiniki. és Wesley (Stoney-Nakoda) nemzetek. Calgary is az Alberta Métis Nation 3-as régiójának otthona.

5 egyetem, melyet a tudás megteremtésének és megosztásának vágya köt.

Fő egyetem

Az 1960-as években épült, és azóta fejlődő fő campusunk jelenleg 14 karunk 11-nek ad otthont, világszínvonalú kutató- és atlétikai létesítményeink, valamint kiterjedt támogató szolgáltatások a diákok, a karok és a személyzet számára.

Foothills campus

A Cumming Orvostudományi Iskola és az Állatorvos-tudományi Kar otthona, ez a campus a főiskolától délre található, a Foothills Medical Center mellett. Itt található az Egészségtudományi Központ, az Örökségi Orvosi épület, az Egészségügyi Kutatási Innovációs Központ és az Oktatási, Kutatási és Wellness épület.

Belvárosi campus

Található Calgary belvárosának magjában, ez az egyetem kínál diplomás szintű és végrehajtó oktatási programokat a Haskayne Business School és a Public Policy School segítségével. Az egyetem Alumni Egyesületének székhelye itt található, egy olyan tanulási csomópontban, amely szintén kényelmes találkozókat és funkciótereket kínál a város üzleti közösségének.

Spy Hill campus

Ez a campus gyakorlati klinikai és diagnosztikai tanulást biztosít az állatgyógyászati kar számára, valamint klinikai és alkalmazott kutatást. A létesítmények közé tartozik a klinikai készségek épülete, az állatorvos-tudományi kutatóállomás és a vadvédelmi kutatóállomás. A Spy Hill az egyetem fejlett High-Density Library tárolója.

Doha, Katar egyetem

Az UCalgary 2007-ben megnyitotta első tengerentúli fióktelepét Dohában, Katarban. Ma a katariai Calgaryi University of Calgary (UCQ) oktatja a régióban a jövőbeni ápolási vezetőket azáltal, hogy a Kanadai Iskolák Szövetsége által akkreditált ápolási és ápolási programokat kínál. Szoptatás (CASN).

Terepi állomások és egyéb létesítmények

Az örökölt olimpiai helyszínekről és a rusztikus terepi állomásoktól a magas sarkvidéki kutatóhelyig, egy tengeri intézetig, és Kanada egyik legfejlettebb asztrofizikai megfigyelőközpontjáig a Calgaryi University of Calgary érdemes megvizsgálni érdeklődő, kifogástalan célpontjait.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

We Are UCalgary

Address
2500 University Drive NW
T2N 1N4 Calgary, Alberta, Kanada