University of Alberta

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az University of Alberta Kineziológiai, Sport- és Rekreációs University of Alberta az egyik legfontosabb kar. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló oktatással és kutatással büszkélkedhetünk - mindkettőt nemrégiben elismerték a QS World University rangsorban a tantárgyak szerint, ahol a kar a világon a tíz legjobb sportághoz kapcsolódó tantárgyban volt a 2017, 2018 és 2019 rangsorban.

Erősségünk a kutatásban és az oktatásban a sokféleségünk ezen a területen. Kiváló tudásunk a kutatás és az oktatás terén, beleértve azt a munkát, amelyet a sport, a testmozgás, a testmozgás, az egészség, az idegenforgalom, a sport rehabilitáció, a rekreáció, a sportmenedzsment és egyebek területén végezzünk. Sokféleségünk kiterjed a vizsgált területek - biológiai, mechanikai, viselkedési és szociokulturális - aspektusára is.

A karon belüli kutatás, oktatás és különféle szolgáltatási fegyverek révén büszkék vagyunk arra, hogy elköteleztük magunkat közösségeink életminőségének és egészségének javításán keresztül több mint 50 éve a testmozgás, a sport és a rekreáció révén.

Kollegiális és interdiszciplináris

A fedélzeten 37 oktató, 16 atlétikai edző, több mint 1000 egyetemi hallgató és 140 hallgató, valamint több mint 450 hallgató-atléta mellett a KSR kollégiánként változatos légkört, interdiszciplináris kutatást, kiváló oktatási és oktatási lehetőségeket kínál.

A karok oktatási és kutatási érdekei az emberi mozgás, a testmozgás és a testmozgás biomechanikai, történelmi, neuromotoros, pedagógiai, filozófiai, élettani, pszichológiai és szociokulturális perspektíváit érintik.

Helyszínek

South Central Edmonton

Address
T6G 2R3 South Central Edmonton, Alberta, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket