Hivatalos Leírás

Egyedülálló eset az ontói frankofoniában


A Université de Hearst az egyetlen egyetemi intézmény a tartományban, amely szigorúan franciául kínálja a programokat. Nálunk minden olyan országban lehetséges, ahol a távolság nem számít.


Az UdeH összes tanfolyamát három héten belül mutatják be.

Egyszerre képes lesz egy adott tanfolyamra összpontosítani, ezáltal elősegítve a tanulás integrációját és megszilárdítását.


Miért érdemes egy blokk tanfolyamot választani?

Nos, a blokkfolyam:

 • Elősegíti az ötletek koncentrációját, nem pedig a szétszóródást.
 • Optimalizálja az időgazdálkodást, az erőforrásokat és a csoportmunkát.
 • Távolítsa el a stresszes munkameneteket. Egyidejűleg öt vizsgát végzett.
 • Fókuszban a helyszíni kirándulásokra: napok, egy hét vagy a teljes blokk alatt. Wow!


Hogyan működik?

A hagyományos szemesztertől eltérően, amikor egy személy szeptembertől decemberig egyidejűleg öt kurzust vesz fel, a Block Course Formula egyszerre három egymást követő héten tizenkét találkozó során egy tanfolyamot kínál.

Az iskolaév még mindig öt blokk tanfolyamot és egy tavaszi szünetet tart. És igen, a szabadidő egy hete, hogy töltse fel az elemeket. Más szavakkal, a blokk-tanfolyamok félévének időtartama és a tanfolyam óraszámának időtartama megegyezik a korábbinál vagy másutt. A képlet csak remek!


Tapasztalattal való tanulás

A pedagógiai megközelítések és a tapasztalati tanulás sokfélesége szerves része a tudás építésének. Terepjárók, céges túrák, kulturális élmények és konferenciák csak néhány lehetőség a helyi, nemzeti és nemzetközi valóságba merülni.

 • Interdisciplinaritás a Lake Superior Parkban
 • Kirándulás a Moose folyón
 • Látogatás a Petawawa katonai bázisra
 • Látogatás a régió cégeihez
 • Új hozzászólás esése
 • Indiai hagyomány fürdő


A megelőző tanulás integrációjának központja

Az Egyetem integrációs központjai lehetővé teszik Önnek, hogy gyakorlati ismereteit és gyakorlati készségeit a fordítási, kutatási és archiválási gyakorlatokban folytassa. gazdasági és közösségi fejlődést.


Gyakorlat a munkahelyen

Használja ki gyakorlati képzését és tapasztalatait, anélkül, hogy a tanulmányai időtartamát meghosszabbíthatja bizonyos UdeH programokba integrált munkalehetőségeknek köszönhetően. A Internship Coordinator támogatásával tervezze el az elhelyezést egy vagy két blokkban egy vállalati vagy közösségi szervezetben. Ne feledje, hogy a nemzetközi kliensek szakmai gyakorlatához a munkavállalási engedély szükséges.


Nyitás a világon


Tanulmányi út

Minden évben UdeH egy idegen ország kalandjaként folytat tanulmányi kirándulást. 2005 óta Université de Hearst hallgatói Európában, Maghrebban, Dél-Amerikában és Közép-Amerikában jártak el. A következő rendeltetési helyünk Thaiföld.


Megbízott utazás

A tanulmányút során más lehetőségek is vannak a diákok mobilitására. Az ömlesztett kurzus formula kedveli a jóváírt utazások ellátását: olyan utak, amelyeken egy nyelvet, egy társadalmi jelenséget vagy egy emberi kérdést tanulmányoznak, megfigyelnek vagy elemeznek. A spanyol tanfolyam nagyon jól zajlott Mexikóban, így ideális kulturális környezetet biztosítana a nyelv elsajátításához.

Program oktatási nyelve:
 • Francia

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Université de Hearst

Több tudomány iránt érdeklődik? Szeretné megérteni a környezetet, amely a tiéd, és ez összekapcsolja Önt a világ többi részével? Ez a főiskolai diplomát kínál a társadalo ... [+]

Több tudomány iránt érdeklődik? Szeretné megérteni a környezetet, amely a tiéd, és ez összekapcsolja Önt a világ többi részével? Ez a főiskolai diplomát kínál a társadalomtudományok és a humán tudományok interdiszciplinaritására. Ez segít abban, hogy Ön egy sokoldalú, mobil és nyitott ember, keresett tulajdonságok a gyorsan változó világ munkaerőpiacán.

Diák profilja

Érdekességet mutat az emberi és társadalmi interakciók összetettségéről. A jelenlegi emberi és társadalmi kérdések eredetének és hatásának megismerése és megértése. Van egy általános kultúrája, és azt szeretné bővíteni. Jelenlegi nyitottság és kritikai értelem.... [-]

Kanada Hearst
Szeptember 2019
Francia
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Université de Hearst

Az emberi viselkedés lenyűgözi Önt, ahogy azt a pszichológusok konkrétabban tanulmányozzák? A kortárs pszichológia témái, mint a neurobiológia, az emberi fejlődés, a pszi ... [+]

Az emberi viselkedés lenyűgözi Önt, ahogy azt a pszichológusok konkrétabban tanulmányozzák? A kortárs pszichológia témái, mint a neurobiológia, az emberi fejlődés, a pszichopatológia és az értékelési és tanácsadási technikák ébresztik ezt a tudás szomjat? A pszichológia program szilárd képzést kínál mindezen dimenziókban.

Diák profilja

Tudni, hogyan kell könnyedén hallgatni és kommunikálni. Kíváncsiak a normális és az abnormális emberi viselkedésről is. Mutasson szigorúságot, kritikai gondolkodást és nyitottságot.

Program áttekintése

Az emberi viselkedés mélységének alapos vizsgálatához számos kurzus áll rendelkezésre. Néhányan inkább a főbb elméletekre koncentrálnak, amelyek elmélyítik az emberi megértésünket. Mások pedig érdeklődnek a tudományos, módszertani és analitikai eszközök iránt, amelyek elméletekhez fognak. Ezen eszköztáron kívül olyan készségek és know-howok is vannak, amelyek felkészülnek Önt a jobb beavatkozásra. A pszichoszociális beavatkozás nem az egyetlen pályafutás, amit a diplomások vesznek; ez a főiskolai diploma is felkészít Önnek tanári és posztgraduális tanulmányokra.... [-]

Kanada Hearst
Szeptember 2019
Francia
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Université de Hearst

Szeretne hozzájárulni a szervezetek fejlődéséhez itt és máshol? A vállalkozói szellem él a lelkedben? Csatlakozik egy menedzsment csapathoz? Függetlenül attól, hogy milye ... [+]

Szeretne hozzájárulni a szervezetek fejlődéséhez itt és máshol? A vállalkozói szellem él a lelkedben? Csatlakozik egy menedzsment csapathoz? Függetlenül attól, hogy milyen ambíciók vannak, ezek az üzleti adminisztráció és menedzsment programok a szervezeti kontextus és az üzleti világ átfogó megértésére összpontosítanak. Úgy tervezték, hogy etikus, keményen dolgozó és elemző személy legyen.

Diák profilja

Vágyakozás a vezetés fejlesztésére és gyakorlására. Szeretd a kihívásokat. Vegye érdeklődését a projektmenedzsment iránt Tartsuk magunk után a technológiai újításokat Fokozzák a problémamegoldást. Nagyon hajlamosak a csapatmunkára.... [-]

Kanada Hearst
Szeptember 2019
Francia
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul