Université de Hearst

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyedülálló eset az ontói frankofoniában


A Université de Hearst az egyetlen egyetemi intézmény a tartományban, amely szigorúan franciául kínálja a programokat. Nálunk minden olyan országban lehetséges, ahol a távolság nem számít.


Az UdeH összes tanfolyamát három héten belül mutatják be.

Egyszerre képes lesz egy adott tanfolyamra összpontosítani, ezáltal elősegítve a tanulás integrációját és megszilárdítását.


Miért érdemes egy blokk tanfolyamot választani?

Nos, a blokkfolyam:

  • Elősegíti az ötletek koncentrációját, nem pedig a szétszóródást.
  • Optimalizálja az időgazdálkodást, az erőforrásokat és a csoportmunkát.
  • Távolítsa el a stresszes munkameneteket. Egyidejűleg öt vizsgát végzett.
  • Fókuszban a helyszíni kirándulásokra: napok, egy hét vagy a teljes blokk alatt. Wow!


Hogyan működik?

A hagyományos szemesztertől eltérően, amikor egy személy szeptembertől decemberig egyidejűleg öt kurzust vesz fel, a Block Course Formula egyszerre három egymást követő héten tizenkét találkozó során egy tanfolyamot kínál.

Az iskolaév még mindig öt blokk tanfolyamot és egy tavaszi szünetet tart. És igen, a szabadidő egy hete, hogy töltse fel az elemeket. Más szavakkal, a blokk-tanfolyamok félévének időtartama és a tanfolyam óraszámának időtartama megegyezik a korábbinál vagy másutt. A képlet csak remek!


Tapasztalattal való tanulás

A pedagógiai megközelítések és a tapasztalati tanulás sokfélesége szerves része a tudás építésének. Terepjárók, céges túrák, kulturális élmények és konferenciák csak néhány lehetőség a helyi, nemzeti és nemzetközi valóságba merülni.

  • Interdisciplinaritás a Lake Superior Parkban
  • Kirándulás a Moose folyón
  • Látogatás a Petawawa katonai bázisra
  • Látogatás a régió cégeihez
  • Új hozzászólás esése
  • Indiai hagyomány fürdő


A megelőző tanulás integrációjának központja

Az Egyetem integrációs központjai lehetővé teszik Önnek, hogy gyakorlati ismereteit és gyakorlati készségeit a fordítási, kutatási és archiválási gyakorlatokban folytassa. gazdasági és közösségi fejlődést.


Gyakorlat a munkahelyen

Használja ki gyakorlati képzését és tapasztalatait, anélkül, hogy a tanulmányai időtartamát meghosszabbíthatja bizonyos UdeH programokba integrált munkalehetőségeknek köszönhetően. A Internship Coordinator támogatásával tervezze el az elhelyezést egy vagy két blokkban egy vállalati vagy közösségi szervezetben. Ne feledje, hogy a nemzetközi kliensek szakmai gyakorlatához a munkavállalási engedély szükséges.


Nyitás a világon


Tanulmányi út

Minden évben UdeH egy idegen ország kalandjaként folytat tanulmányi kirándulást. 2005 óta Université de Hearst hallgatói Európában, Maghrebban, Dél-Amerikában és Közép-Amerikában jártak el. A következő rendeltetési helyünk Thaiföld.


Megbízott utazás

A tanulmányút során más lehetőségek is vannak a diákok mobilitására. Az ömlesztett kurzus formula kedveli a jóváírt utazások ellátását: olyan utak, amelyeken egy nyelvet, egy társadalmi jelenséget vagy egy emberi kérdést tanulmányoznak, megfigyelnek vagy elemeznek. A spanyol tanfolyam nagyon jól zajlott Mexikóban, így ideális kulturális környezetet biztosítana a nyelv elsajátításához.

Helyszínek

Hearst

Address
60, 9e Rue
P0L 1N0 Hearst, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket