University of Toronto

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1827, A University of Toronto az egyik legerősebb kutatási és oktatói kar Észak-Amerikában, bemutató top hallgatók minden szinten a szellemi közegben páratlan mélysége és szélessége bármely más kanadai egyetemen.

Küldetés

A University of Toronto elkötelezte magát, hogy egy nemzetközileg jelentős kutatási egyetem, graduális, posztgraduális és szakmai programok kiváló minőségű.

Cél az egyetem

A University of Toronto elkötelezett támogatása a tudományos közösség, amelyben a tanulási és ösztöndíj minden tag virágozni, megfontolt védelmet az egyéni emberi jogokat, és határozottan elkötelezett az esélyegyenlőség, a méltányosság és az igazságosság.

Az egyedülálló egyetemi összefüggésben a legfontosabb az összes emberi jogi jogai vannak a szólásszabadság, a tudományos szabadság, és a kutatás szabadsága. És valljuk, hogy e jogok értelmetlenek, amennyiben nem vonja maga után a jogot, hogy emelje mélyen felkavaró kérdések és provokatív kihívások a hitnézeteik a társadalom egésze és az egyetem is.

Ez az emberi jogot, hogy a radikális, kritikai oktatási és kutatási, amellyel az egyetem feladata mindenekelőtt az, hogy az érintettnek; mert nincs senki más, nincs más intézmény és más irodai, a modern liberális demokrácia, amely a letétkezelő ennek legértékesebb és kiszolgáltatott jogot a felszabadult emberi szellem.

Célkitűzéseit a University of Toronto

A University of Toronto eltökélt szándéka, hogy kiépítse a múlt eredményeit, és így fokozza a kutatási és oktatási. Az egyetem arra számít, hogy marad egy nagy egyetem. Ez továbbra is kihasználni azokat az előnyöket mérete ösztönzésével ösztöndíjjal a számos tudományág a bölcsészettudományok, társadalomtudományok, a természettudományok és a szakmák. Ez továbbra is értékelheti örökséget a főiskolák és egyetemek befogadott, hogy adjon sok diák intézményi haza a nagy Egyetemen. Ez fog törekedni, hogy a campusok vonzó beállításait tudományos tevékenysége.

kutatás

Az egyetem továbbra is támogatni fogja a magas színvonalú kutatás. A University elkötelezett:

Olyan környezet kedvez a kutatás; A kutatás terén, a kiadási és a kapcsolódó szakmai hozzájárulásokat meghatározó karrierjét elvárásainak professzori személyzet; Annak biztosítása, hogy karokkal és iskolákkal foglalkozó egyetemi tanári tevékenységet is folytat posztgraduális oktatás és a kutatás; Fenntartása való reagálás képességét szelektíven új kutatási területek, amint azok felmerülnek; Hogy a nemzeti és nemzetközi szakértői értékelést annak minőségét programok; Együttműködnek más egyetemek, az ipar, az üzleti, a szakmák, közintézményekben és a kormányok, adott esetben a kutatási célok; Tájékoztatás, könyvtári és kutatási szolgáltatások a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.

tanítás

Az egyetem arra fog törekedni, hogy a diplomások képzett a legtágabb értelemben vett, a világos gondolkodási képességet, objektív megítéléséhez, és konstruktív módon hozzájáruljon a társadalom.

Az egyetem szeretné növelni képes vonzani máshonnan érkező diákok Kanadában és külföldön, abban a hitben, hogy míg ezek a hallgatók szert oktatási jelenlétük gazdagítja majd a tapasztalatok diákok a helyi közösség. Minden oktatási programok, a University elkötelezett:

Elérése a legmagasabb tudományos normák; Vonzza a fiatalokat, akiknek képességei és ambíciói egyezik a rendelkezésre álló programok; Igényeire reagáló a sokszínű hallgatói létszám; Hogy a lehető legjobb lehetőség, könyvtárak, valamint a segédeszközök; Ragaszkodik a tanításának fontosságáról a karrierelvárások a professzor személyzet, a kiválóság elismerése tanítás és lehetőségek biztosítása, hogy javítsák a tanítás; Annak biztosítása, hogy a professzori alkalmazottak általában tanítani mind graduális és egyetemi hallgatók; Továbbra is vonzza a diákok más tartományokban Kanada és külföldről; 8 gazdagítva a tapasztalatokat a hallgatók által együttműködik és segíti őket a megvalósítása az oktatási célokat különösen mivel ezek vonják be az élethosszig tartó tanulás és a szakmai előmenetel, a fizikai és érzelmi növekedés és a jólét, az igényeiknek, beleértve a különleges vagy átmeneti helyzetbe , valamint kulturális és szabadidős tevékenységek.

Campuses

A University of Toronto, diákok, oktatók és dolgozók tanulni, dolgozni, élni három campus. Néhány a legrangosabb építészeti megoldásokkal és szép zöld terület Toronto és a Torontói terület, és több mint 1000 tanórán kívüli tevékenységek állnak a diákok, U a T kínál exkluzív környezetet, amelyben tanulni és dolgozni.

A University of Toronto található a világ egyik legélénkebb városi környezetben. Rangsorolt ​​leginkább sokszínű város Észak-Amerikában, Toronto és a környező Torontói terület dinamikus, hívogató területek mindenki számára tartogat valamit. Akár sportról, kulturális rendezvények, fesztiválok utcai vásárok, Toronto minden megvan.

Három egyetemen közül választhatnak a U of T - Downtown Toronto (St. George), Mississauga (nyugaton) és a Scarborough (keleten).

Mississauga (UTM)

1967-ben, a University of Toronto Mississauga (UTM) az U a T második legnagyobb részlege egy hallgatói létszám, amely összesen több mint 12.000.

Közreműködik 15 egyetemi szervezeti egységek, az Institute of Communication, Kulturális és Információs Technológiai 148 programok és 89 tanulmányi területen, UTM kínál graduális és interdiszciplináris posztgraduális tanulmányokat programokat.

A campus is büszkélkedhet egy élénk kutatási környezetet és sok a kar és a kutatók nemzetközileg elismert, innovatív munkát. UTM díjnyertes telep található a 225 hektáros védett zöldövezeti mentén Credit River, 33 km-re nyugatra U a T Downtown Toronto (St. George) Campus.

Downtown Toronto (St. George)

A Downtown Toronto (St. George) campus ötvözi a történelmi építészet és hívogató zöld területek, mint a hátteret, hogy egy valóban figyelemre méltó közösség.

Állítsa központjában Toronto, a világ egyik legdinamikusabb és sokszínű város, ez az a hely, ahol a diákok, az alkalmazottak és a tanárok vegyenek részt egy élénk tudományos élet és számtalan együttműködési tevékenységek tantervi.

Csak túl a campus a sok esemény, városrészek és iparágak torontói kínál. Re Scotiabank Nuit Blanche, éves művészeti fesztivál, amely tart sötétedésig hajnalig, hogy sportjátékok az egyik Varsity Központ nagy teljesítményű létesítmények, ezen a helyen szoros kapcsolatban áll a város híres kulturális kínálatát, hogy hozzon létre egy gazdag és egyedülálló élményt nyújt mindenkinek.

Scarborough (UTSC)

Tapasztalati oktatás fémjelzi a University of Toronto Scarborough Campus (UTSC). Diákok kap egy előnyt a jövőjüket keresztül U a T egyetlen co-op program, valamint a szakmai, gyakorlati kutatások, a közösségi elkötelezettség és a pezsgő egyetemi élet.

Mellett található népszerű természetes tereptárgyak Toronto legzöldebb területén, az UTSC campus tapasztalható dinamikus növekedés. Az új Aquatics Centre and Field House képviseli Kanada legnagyobb beruházás az amatőr sport infrastruktúra, és megnyílik a Pan Am / Para Pan American Games 2015-ben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Alkalmazott Tudományok Számítógép Mérnökség

Campus Nappali September 2017 Kanada Toronto

Számítástechnika által kínált a Bölcsészettudományi Kar és Tudomány a University of Toronto. Ez elsősorban az programozásakor oldalán számítógépek, valamint számítási elmélet, numerikus analízis és a mesterséges intelligencia. Számítógépes tervezés által kínált Kar Applied Science & Engineering at U T, ami azt jelenti, hogy egy mérnök, ha diplomás. Számítógép mérnök hallgatók megtanulják a hardver és a ... [+]

Bachelor of Applied Science in Computer Engineering Számítástechnika által kínált a Bölcsészettudományi Kar és Tudomány a University of Toronto. Ez elsősorban az programozásakor oldalán számítógépek, valamint számítási elmélet, numerikus analízis és a mesterséges intelligencia. Számítógépes tervezés által kínált Kar Applied Science & Engineering at U T, ami azt jelenti, hogy egy mérnök, ha diplomás. Számítógép mérnök hallgatók megtanulják a hardver és a szoftver a számítógép. Tanulmányozzák számítógépes architektúrák és számítógépek hogyan lehet használni az iparban, az orvostudomány és más rendszerek, mint a kommunikáció, vagy árutovábbítási rendszerek. Ők választhat számos tanulmányi területen, beleértve, fotonika, energetikai rendszerek, elektromágnesesség, a kommunikációs hálózatok, nano mérnöki, orvosbiológiai mérnöki, hogy csak néhányat említsünk. A számítógépes tervezés program U a T lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson a tanulmányok területén a számítógépek, hogy a legtöbb érdekli őket. A Kar Alkalmazott Science & Engineering egy kis kar a University of Toronto. Mint ilyen, a diákok megismerjék egymást nagyon jól. Részt vesznek az azonos osztályban, együtt dolgoznak a laboratóriumban és hozzon létre tervezési projektek társaik mérnökhallgatók. Mit Computer Engineers csinálni? Egyik újabb mérnöki, számítógépes mérnökök dolgoznak a társadalom minden szektorában és az ipar. Általuk tervezett ellenőrzési rendszerének automatizált gyártósorokon, hozzon létre szoftver digitális Telefonközpont rendszerek, terv és felügyeli a telepítés egy helyi hálózat (LAN), valamint új operációs rendszerek az ügyfelek speciális igényeinek. Három lehetőség van belül számítógépes tervezés közül lehet választani: kommunikációs hálózatok, szoftverfejlesztés vagy hardver tervezés. Néhány diák inkább, hogy az összes ilyen terület a tanulmányi program. A választás az Ön számára. Elektromos és számítógépes mérnök dolgozik a... [-]

Bachelor Of Alkalmazott Tudomány Gépészmérnök

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

Gépészmérnökök tervezése, gyártása, és üzemeltetésére rendszerek, amelyek kiterjesztik a fizikai képességek. A gépészmérnök munkája látható minden nap mindenre, ami mozog. Ez magában foglalja az akár egy repülőgép, tervez épület szellőztető rendszer, és javítja az autó üzemanyag-takarékosság. Gépészet is életeket ment keresztül biomérnöki technológiák. A világ első mesterséges szívet részben tervezett, gyártott és ... [+]

Bachelor of Applied Science in Mechanical Engineering Gépészmérnökök tervezése, gyártása, és üzemeltetésére rendszerek, amelyek kiterjesztik a fizikai képességek. A gépészmérnök munkája látható minden nap mindenre, ami mozog. Ez magában foglalja az akár egy repülőgép, tervez épület szellőztető rendszer, és javítja az autó üzemanyag-takarékosság. Gépészet is életeket ment keresztül biomérnöki technológiák. A világ első mesterséges szívet részben tervezett, gyártott és beültetett mechanikus műszaki alapelvek. Gépészmérnöki, akkor az innovációban. Ha érdekel a fizikai elveknek a termék design, a gyártás és összeszerelés, ez a biztonságos üzemeltetés és végleges elhelyezése. Azt is meg kell vizsgálni megjelenése és az egyszerű használat, a költségek tervezése, gyártása, üzemeltetése és a környezetre gyakorolt ​​hatás a terméket. Robotika, automatizálás gyártás, környezetbarát energiatermelés vagy bármilyen formája a közlekedési csak néhány olyan terület, ahol a termék használható. Tény, hogy nehéz lenne találni egy olyan területen vagy tárgy a mindennapi életben, hogy nem valamilyen módon befolyásolja a gépészmérnök. Ha tudomást a gépészmérnök? Íme néhány vonások a mi gépészet diákok: Élvezze a fizika és a matematika. Probléma-megoldani kreatívan. Szeretnék megérteni, hogyan és miért működnek a dolgok. Érdekükben biomérnök, űr- vagy a robotika. Kíváncsi az alternatív üzemanyagok és az energia. Szeretnék használni a gondolatok, hogy segítsen megoldani a globális problémákra. A Program University of Toronto és a gépipar verhetetlen kombináció. A világszínvonalú létesítmények és oktatók teszik University of Toronto 's gépészeti programja az egyik legjobb a maga nemében Kanadában és nemzetközileg is elismert. Beyond kutatás, a professzorok is díjnyertes tanárok. UTMIE professzorok nyertek közel fele a Kar oktatói díjat, miközben akár csak egyharmada a... [-]

Bachelor Of Alkalmazott Tudomány Vegyészmérnöki

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

Vegyészmérnökökből össze a kémia, a biológia, a matematika és a mérnöki megoldása sürgető problémák, és olyan innovatív eljárások és termékek. Ennek Vegyészmérnöki diák, megtudhatja az olyan kérdések, nagy hatással van a társadalomra: szükség van, hogy csökkentse a környezeti terhelést, fenntartható és javíthatja az emberi egészségre. A professzorok állnak az élen jár a kutatás a megújuló tüzelőanyagok és más anyagok, használja a biotechnológia, hogy ... [+]

Bachelor of Applied Science in Chemical Engineering Vegyészmérnökökből össze a kémia, a biológia, a matematika és a mérnöki megoldása sürgető problémák, és olyan innovatív eljárások és termékek. Ennek Vegyészmérnöki diák, megtudhatja az olyan kérdések, nagy hatással van a társadalomra: szükség van, hogy csökkentse a környezeti terhelést, fenntartható és javíthatja az emberi egészségre. A professzorok állnak az élen jár a kutatás a megújuló tüzelőanyagok és más anyagok, használja a biotechnológia, hogy tisztítsák meg a szennyezés, termékek előállítása fenntartható, mesterséges szervek, és erősítse élelmiszerek kezelésére alultápláltság. U a T rangsorolja a legjobb egyetem Kanadában vegyészmérnöki és kínálja az egyik legjobb az egész világon. Az első két évben, akkor kapnak egy szilárd alapot a kémia, a fizika, a matematika és a mérnöki elvek. A felsőbb évesek, akkor tárja fel semmilyen Kar hat kiskorúak és válassza tanfolyamok olyan területeken, mint biológiai mérnöki, orvosbiológiai mérnöki, a fenntartható energia, a víz és szennyvízkezelés, valamint a környezeti tervezés. Ön is jogosult, hogy csinál egy kutatási projekt részeként a program. A program megtanít tervezni, építeni és javítani a termékek, rendszerek és folyamatok. Majd tedd elméletet a gyakorlatba az innovatív tanfolyamok és laboratóriumok, ideértve az egyedi Unit Operations Lab, tele nagy ipari berendezések, beleértve a kétszintes desztillációs oszlop. A negyedik év, akkor lesz része a hallgatói csapat, amely megtervezi ipari feldolgozó üzem ötlettől a megvalósításig mindössze 10 hét alatt. Azt is kihasználhatják támogatása nyáron kutatás és lehetőségeket a külföldi tanulmányokat. Az Alapprogram 1. év A négy éves alapképzés célja, hogy alapvető fontosságú hátteret minden területén mérnöki. Tantermi órák vannak... [-]

Bachelor Of Commerce

Campus Nappali September 2017 Kanada Toronto

A kereskedelmi programok a közgazdaságtan és a különböző rész-diszciplínák az üzleti és menedzsment, amely lehetővé teszi a diákok fejlesztésére elemző készség és ismereteket szerezni intézmények. Ez a háttér hasznos problémamegoldás és a döntéshozatal az üzleti és a kormányzati környezetben ... [+]

Bachelor of Commerce A kereskedelmi programok a közgazdaságtan és a különböző rész-diszciplínák az üzleti és menedzsment, amely lehetővé teszi a diákok fejlesztésére elemző készség és ismereteket szerezni intézmények. Ez a háttér hasznos problémamegoldás és a döntéshozatal az üzleti és a kormányzati környezetben. Kereskedelmi diplomások gyakran válnak szakmai könyvelők, közgazdászok, statisztikusok, pénzügyi elemzők, marketing elemzők, menedzserek cégek és a kormány, vagy a tulajdonosai a kisvállalkozások. Néhány kereskedelmi diákok dönt, hogy nem posztgraduális tanulmányokat; törvény az iskolák és MBA programok előnyben részesült a frissen végzett. A Specialist Program in Accounting lehetővé teszi a diákok teljes előfeltétele tanulmányok a szakmai képesítések számviteli belül BCom. Vannak még speciális programok pénzügyi és marketing. Kereskedelmi diákok a lehetőséget, hogy részt vegyenek egy nemzetközi csereprogram során harmadik évben. Ez egy kiváló lehetőség a diákok, hogy fokozza az egyetemi élményt nyújtanak élő és tanuló egy új és más környezetben. Csereprogramok adni commerce diákok értékes nemzetközi tapasztalat szükséges mai globális piacon. Kereskedelem liberalizált díjak programot, és ezért tandíj beiratkozott hallgatók a program magasabb, mint a többi szabályozott díj programokat. A díjakat a programot, és nem a per folyamán alapján. Szakmai készségek Fejlesztési Program (PSDP) A szakmai készségek Fejlesztési Program (PSDP) hoztak létre kizárólag Kereskedelmi és BBA / Menedzsment hallgatók egy módja annak, hogy ösztönözze a készségfejlesztés elején, a második évben át egészen a végső évben. Az információs és készségek szerzett a programban való részvétel segít a diákokat, hogy: Meg kell erősíteni a műszaki és soft skills szükséges munkahelyi siker. Tudatosság növelése piacképességét a munkaerőpiacon és a bizalom a képességek... [-]

Kitüntetéssel Bachelor Of Arts építészeti Tanulmányait

Campus Nappali September 2017 Kanada Toronto

Az építészet mind a szakma és a fegyelem tanulmány kapcsolatos széles spektrumát karrierlehetőségek. Mint szakma is kulcsszerepet játszik a termelés az épített környezet, áthidalva a műszaki és a társadalmi, gyakorlati és elméleti. Ez egy kulturális és művészeti gyakorlat, hogy kritikusan foglalkozik az erők az urbanizáció és a technológiai változások, a kihívások környezetvédelmi ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Arts in építészeti tanulmányait Az építészet mind a szakma és a fegyelem tanulmány kapcsolatos széles spektrumát karrierlehetőségek. Mint szakma is kulcsszerepet játszik a termelés az épített környezet, áthidalva a műszaki és a társadalmi, gyakorlati és elméleti. Ez egy kulturális és művészeti gyakorlat, hogy kritikusan foglalkozik az erők az urbanizáció és a technológiai változások, a kihívások a környezeti fenntarthatóság, valamint a harc a kulturális kifejezés. Ez magában foglalja a tervezés, a gyártás, és a szervezet anyagi kultúra a skála hazai tiltakozik a skála a nagyvárosi régióban. Mint ilyen, építészmérnöki tanulmányaikat kölcsönhatásba számos kapcsolódó tudományágak a társadalom- és bölcsészettudományok, valamint a műszaki, technológiai, és a média. Ezek a vizsgálatok vezethetnek szakmai posztgraduális programok építészet, tájépítészet, a tervezés és a várostervezés, valamint a pályára a kapcsolódó tervezési diszciplínák, a művészetek, a történelem, az üzleti, újságírás, és a közrendet. Kitüntetések Bachelor of Arts, építészeti tanulmányok: Két Kitüntetések Bachelor of Arts nagy kiadók építészeti tanulmányok által kínált John H. Daniels Építészmérnöki Kar, Tájkép, and Design együttműködve a Bölcsészettudományi Kar és a tudomány. Az építészeti tanulmányait programok biztosítják fokú lehetőségek a diákok számára, hogy építészetet tanuljon részeként a bölcsészettudományi oktatás. A programok bevezethet a fegyelem építészet, különös tekintettel a korszerű, aktuális kérdésekről és a feltörekvő gyakorlatok, az összes tekinthető a kritikus, elméleti és történeti szempontból. Studio tanfolyamok design és a vizuális kommunikáció lehetőséget, hogy megtanulják a gyakorlati, formai és elemző készség, és fokozta továbbképző tanfolyamok a szövetséges design művészet, mint a táj, bútorok, grafikai és díszlet. Az építészeti tanulmányait Major Program lehet választani... [-]

Rotman Commerce Programot

Campus Nappali September 2017 Kanada Toronto

Által közösen nyújtott a Rotman School of Management és a University of Toronto Bölcsészettudományi Kar és a tudomány, a program biztosítja a kiegyensúlyozott megközelítés az üzleti belül egyedülálló egyetemi üzleti oktatás Kanadában. Folytatom a BCom velünk, akkor kap egy szilárd alapokat menedzsment alapjait, miközben a választás szabadságát, a rugalmas és innovatív tantervet. [+]

Által közösen nyújtott a Rotman School of Management és a University of Toronto Bölcsészettudományi Kar és a tudomány, a program biztosítja a kiegyensúlyozott megközelítés az üzleti belül egyedülálló egyetemi üzleti oktatás Kanadában. Folytatom a BCom velünk, akkor kap egy szilárd alapokat menedzsment alapjait, miközben a választás szabadságát, a rugalmas és innovatív tantervet. Majd tölteni az első évben egyre bevezette a főbb területei üzleti tanulmány, valamint kutatjuk alanyok a fellebbezést az Ön a művészet és a tudomány. A második évben, akkor felveszi a specializáció a következő három fő területen: Számviteli, Pénzügyi és Közgazdasági, illetve Management. Attól függően, hogy a saját személyes érdekeiket, te is úgy dönt, hogy kisebb vagy nagyobb egy második tantárgyra. A harmadik és negyedik évben költik a továbbképző tanfolyamok kielégíteni a speciális, nagyobb vagy kisebb (ha van ilyen), és választható követelményeknek. Ezen kívül, a tudományos program egészíti majd ki az egész kiterjedt szakmai és személyes tanulási lehetőségek, valamint számos tanórán kívüli programok, rendezvények, és műhelyek által szervezett Rotman Kereskedelmi munkatársaink és diákcsoportok. Szakemberek A Bachelor of Commerce Rotman Commerce egy négyéves Kitüntetések program mértékben biztosított a Bölcsészettudományi Kar és Tudomány. Ahhoz, hogy a BCom, akkor kell, hogy megfeleljen egy bizonyos követelményeknek, beleértve a Kereskedelmi Specialist program. Minden Specialist program egyes szakokra, hogy be kell fejezni annak érdekében, hogy megfeleljen a követelményeknek annak Specialist kijelölése. Jellemzően, a diákok teljes a követelmények négy év alatt. Specialistája Számviteli A Rotman Kereskedelmi Számviteli Specialist program létezik, hogy mélyreható számviteli oktatás a diákok számára, hogy folytassák pályafutásukat, vagy posztgraduális tanulmányokat számvitel. Kezdve a... [-]

BSc

Bachelor Of Science In Computer Science

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

Számítástechnika illeti a szó legtágabb értelmében a tanulmány a számítási és alkalmazások a számítástechnika. A kialakulását stimulálja dolgozott együtt számos területen, beleértve a mérnöki, a fizikai és az élettudományok, a matematika és a statisztika és a kereskedelem. Azonban, számítástechnika sokkal több, mint egy sor használt technikákat alkalmazási területeken. Számítástechnika, mint a fegyelem magában foglalja széles körű kutatási területeken ... [+]

Bachelor of Science in Computer Science Számítástechnika illeti a szó legtágabb értelmében a tanulmány a számítási és alkalmazások a számítástechnika. A kialakulását stimulálja dolgozott együtt számos területen, beleértve a mérnöki, a fizikai és az élettudományok, a matematika és a statisztika és a kereskedelem. Azonban, számítástechnika sokkal több, mint egy sor használt technikákat alkalmazási területeken. Számítástechnika, mint a fegyelem magában foglalja széles körű kutatási területeken. Például, "ember-gép kapcsolat" a tanulmány a számítógép használati szokások és a design kapcsolódási pontok és a felhasználók közötti informatikai rendszereket. "Software engineering" magában foglalja mind a folyamat épület szoftver és a tanulmány a szoftver termelés mint üzlet. "Systems" (hálózatok, operációs rendszerek, adatbázisok, fordítók) érintett a tervezés és a komplex informatikai rendszereket. "Numerikus analízis" magában foglalja a tervezés, tesztelés, és elemzése numerikus megoldási módjait, számítási feladatok a tudomány és a technika. A "rejtjelezés" a tanulmány a rejtőzködő információ. "Theory" kifejezés magában foglalja a kiszámíthatóság - mit lehet és mit nem számítható gépek; összetettsége - a relatív erőfeszítés szükséges elvégezni a különböző számítások; és ellenőrzés - a hivatalos igazolása a programok helyessége. Természetesen kínálatát a Computer Science program célja, hogy olyan sokféle diákok, kezdve azoktól, akiknek elsődleges érdeke az információfeldolgozás, hogy azokat, akik pályázni számítástechnikai más területekre. Beiratkozási korlátozott minden CSC speciális és fontos programot. CSC108H5, CSC148H5, MAT102H5 és MAT135Y5 / 137Y5 a szabvány első évben kurzusok a diákok, akik tervezik, hogy folytassa a Computer Science program. Megjegyzés: Minden CSC programokat igényel MAT102H5, MAT135Y5 / 137Y5, és CSC148H5. Hogy ezeket a tanfolyamokat, meg kell szereznünk a minimum 70%... [-]

Tiszteli Bachelor Of Science In Biotechnológia

Campus Nappali 5 év September 2017 Kanada Toronto

A biotechnológia is gyakoroltak az emberi társadalom eleje óta az írott történelem az olyan tevékenységeket, mint a kenyérsütés, sör alkoholtartalmú italok, vagy tenyésztésre élelmiszer növények vagy háziállatok. A modern társadalomban, a biotechnológia alkalmazása tudományos ismeretek kapcsolódó molekuláris biológia, genomok és fehérjék a tartozék vagy a védelmi szervezetek. A biotechnológiai ipar azt reméli, hogy fokozza a jövőbeli lehetséges ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Science in Biotechnology A biotechnológia is gyakoroltak az emberi társadalom eleje óta az írott történelem az olyan tevékenységeket, mint a kenyérsütés, sör alkoholtartalmú italok, vagy tenyésztésre élelmiszer növények vagy háziállatok. A modern társadalomban, a biotechnológia alkalmazása tudományos ismeretek kapcsolódó molekuláris biológia, genomok és fehérjék a tartozék vagy a védelmi szervezetek. A biotechnológiai ipar azt reméli, hogy fokozza a jövőben biotechnológiában rejlő lehetőségek tekintetében gyógyszerek, mezőgazdasági, erdészeti és környezetvédelmi termékek. Ez a speciális program Biotechnology a diákok egy szilárd alapokat a tudomány a biotechnológia és alapos megértése az ipar, valamint a társadalmi és etikai vonatkozásai globális keretben. Kar levonni a biológia és a kémia tanszékei, az együttműködés a Kar Management. Fokozat követelményei A diplomát kapott függ a programok kombinációja egy diák befejezi, és konkrét mértékét követelményeknek. Forduljon egy tudományos tanácsadója, a Hivatal a hivatalvezető vonatkozó fokú követelményeknek. Kivételek mértékben követelmények csak akkor nyújtható a petíciót hivatalán keresztül a hivatalvezető. Konzultál a megyei programot tanácsadók kapcsolatos program követelményeinek. Tanszéki programot tanácsadók csak kivételeket engedélyezhet program követelményeinek, amelyek nem szükségesek teljesítése felé fokú követelményeknek. Hogy részesülhessen az Kitüntetések Bachelor of Science (HBSC) fokozatot, a hallgató meg kell felelnie a következő követelményeknek: Tanulmányi követelmények: Szerezze álló, legalább 20,0 hitelek (azaz a teljes fokozattal, 50% vagy több, CR), megfelel az alábbi kritériumoknak: Nem több, mint 6,0 hitelek esetében 100 szinten; Legalább 6,0 kreditet kell 300/400 szint (legfeljebb 1,0 300/400 szintű átadása hitelt lehet számítani, kivéve a tanfolyamok során vett hivatalos egyetemi csereprogram); és Nem több, mint 15,0 hitelek azonos lehet a hárombetűs... [-]

Tiszteli Bachelor Of Science In Environmental Science

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

Az emberi tevékenység egyik fő oka a környezeti változások. Dinamikájának vizsgálata a természetes és antropogén változások ismeretét követeli átívelő számos tudományágat. Legutóbbi környezet pusztulása, mint a felszíni és felszín alatti vízszennyezés, levegőszennyezés, talajszennyezés, az éghajlatváltozás, a források kimerülése, a fajok kihalása és problémáit hulladéklerakó mind eredményeként a megértés hiánya a ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Science in Environmental Science Az emberi tevékenység egyik fő oka a környezeti változások. Dinamikájának vizsgálata a természetes és antropogén változások ismeretét követeli átívelő számos tudományágat. Legutóbbi környezet pusztulása, mint a felszíni és felszín alatti vízszennyezés, levegőszennyezés, talajszennyezés, az éghajlatváltozás, a források kimerülése, a fajok kihalása és problémáit hulladéklerakó mind eredményeként a megértés hiánya a környezeti rendszerek és folyamatok. A környezet állapotának romlása kihat nemcsak az emberekre, hanem az összes fajt, és a legtöbb természeti rendszerek, így a megértést igényel megközelítések és készségek számos tudományágban, például biológia, kémia, geológia, földrajz, matematika, fizika, és az ökológia. Az alábbi programok Environmental Science állnak rendelkezésre UTSC: Négy szakmai programok (Environmental Biology, környezeti kémia, környezeti Földtudományi és Környezetvédelmi Fizika) A Major Program Environmental Science A Minor Program Environmental Science Megjegyzés: részt vesz a közös Specialist Program Environmental Science and Technology felfüggesztették. Minden Environmental Science szakmai programok (Environmental Biology, környezeti kémia, környezeti Geoscience, környezeti fizika, és Környezettudományi Kar), amellett, hogy a Specialist (Joint) program Environmental Science and Technology, és a Major program Environmental Science szerzett hivatalos akkreditáció Környezeti Karrier Szervezet (ECO) Kanada és a kanadai Környezeti Akkreditációs Bizottság (CEAC). Ezek UTSC programok találkoztak a nemzeti szabvány kell keresni akkreditált státusz, amely összeköti az ipar és a tudományos élet és a környezetvédelmi ágazat. Pályakezdő ezek a programok részesülhetnek azok környezeti Professional Training (EPT) kijelölése, amely a fejlődési tanúsítás a feltörekvő környezetvédelmi szakemberek. Az általános célja a különböző programok Environmental Science az, hogy az oktatás és képzés, amely magasan kvalifikált kutatók kiváló helyszíni és laboratóriumi... [-]

Tiszteli Bachelor Of Science In Kriminalisztika

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

U a T Mississauga a Forensic Science BSc képzés, az első a maga nemében Kanadában, célja, hogy a hallgató, hogy értik a tudományos elemzések, elméletek, laboratóriumi készségeket, az alkalmazások és a technikákat - miközben a hallgató hangsúlyozni egy adott területet részletesebben. Ez keresztül valósul meg a követelmény sem a Forensic Science Major programot - amelynek folytatódnia kell együtt ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Science in Forensic Science Forensic Science a tanulmány a fizikai bizonyíték egy modern jogi háttér. Ez a legjobb meghatározás szerint "a tudomány szolgálatában a bíróságok." Sok részterületek of Forensic Science beleértve Törvényszéki Antropológiai, Forensic Biológia, Kémia Forensic, Forensic Computer Science, Forensic Psychology, stb Az egyetlen közös paradigmája Forensic Science van az igazság keresése és a jelentése a bizonyítékok mind bűnügyi nyomozás és a bíróságok. U a T Mississauga a Forensic Science BSc képzés, az első a maga nemében Kanadában, célja, hogy a hallgató, hogy értik a tudományos elemzések, elméletek, laboratóriumi készségeket, az alkalmazások és a technikákat - miközben a hallgató hangsúlyozni egy adott területen részletesebben. Ez keresztül valósul meg a követelmény sem a Forensic Science Major programot - amelynek folytatódnia kell együtt egy második tudomány jelentős programot az engedélyezett területen tanulmányi vagy a Forensic Science Specialist program, ahol a diákok valamelyikét folytatják patakok specializáció. Belépése a Forensic Science programok korlátozott. A diákok arra ösztönzik, hogy olvassa el a program információt ebben a naptári nagyon óvatosan. Minden diák fontolgatják Forensic Science, mint a tervezett területen a tanulmány először végre kell hajtania a szükséges bevezető egyetemi szintű képzés, mielőtt azok vonatkoznak, hogy a felvételi a programba. A kiválasztás a második tudomány jelentős korlátozott. Míg más szakok jóvá kell hagynia az FSC kar tanácsadója, a következő jóváhagyták: Antropológia BSc a hangsúlyt a törvényszéki és biológiai antropológia Biológia, hangsúlyt fektetve a törvényszéki biológia és molekuláris biológia Kémia a hangsúlyt a törvényszéki kémia Computer Science, hangsúlyt fektetve a törvényszéki számítástechnika Pszichológia a... [-]

Tiszteli Bachelor Of Science In Neuroscience

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

Neuroscience magában szempontjai a különböző szakterületekről, amelyek közös célja, hogy miként az idegrendszer működését. Technikákat alkotó tudományágak, mint az anatómia, biokémia, molekuláris biológia, farmakológia, a fiziológia, a pszichológia és a zoológia használják megfejteni néhány, a rejtelmeit az agy és hatásmechanizmusa. A nyomozók az idegtudomány is tett érdemi hozzájárulásokat a klinikai aspektusait neurodysfunction és magatartás ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Science in Neuroscience Neuroscience magában szempontjai a különböző szakterületekről, amelyek közös célja, hogy miként az idegrendszer működését. Technikákat alkotó tudományágak, mint az anatómia, biokémia, molekuláris biológia, farmakológia, a fiziológia, a pszichológia és a zoológia használják megfejteni néhány, a rejtelmeit az agy és hatásmechanizmusa. A nyomozók az idegtudomány is tett érdemi hozzájárulásokat a klinikai aspektusait neurodysfunction és viselkedését. A Major Program célja a diákok, akik szeretnék összekötni a tanulmányaikat of Neuroscience más területeket. A specialista program célja a diákok, akik különösen érdeklődnek az Idegtudományi és szeretnék koncentrálni tanulmányaikat ezen a területen. A Specialist (Co-operative) Program a hallgató számára a széles háttér az idegtudomány, intenzív laboratóriumi tapasztalat és gyakorlati tapasztalattal valós munka beállításait. Egy nagyon kevés esetben, kurzusok a többi egyetemen lehet használni, hogy megfelel program követelményeinek. Azonban ezek a helyettesítések kell előzetesen jóvá a Program biztos, írásban egy hivatalos formában nyert Tanulmányi Hivatal. Felvételi a Neuroscience Programok A szakember és a Major programok az idegtudomány beiskolázási határokat. Minden évben a diákok is elismerte, hogy a szakmai programok Idegtudományi beleértve Co-operative tanulmányok és a fő program NMH. Lépését ezeket a programokat lehet nyerni az alábbiak szerint: Közvetlen belépés: diákok is elismerte, közvetlenül a középiskolát, alapján a tanulmányi teljesítmény és el kell végeznie a matematika és a kémia (biológia ajánlott). Fizika ajánlott iránt érdeklődő diákok alkalmazása a speciális programot. A hallgatók kötelesek igénybe venni a kumulatív GPA 2,30 vagy magasabb végén 1. év (azaz a kapcsolat végére, ahol teljes a 4. hitel), hogy továbbra is a Specialist program. A diákok,... [-]

Tiszteli Bachelor Of Science In Pszichológia

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

A pszichológia, hogy a tudományág, amely arra törekszik, hogy megértse viselkedés és az elme. Miért élőlények - az emberi és infrahuman - úgy tesznek, ők az egyik legimpozánsabb és régóta kérdésekre a történelem az emberi gondolkodás. Filozófusok, művészek, írók, teológusok és mások kereste a választ révén sokféle eszközzel. Pszichológia használja a módszereket a tudományos érdeklődés, hogy a kérdést ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Science in Psychology A pszichológia, hogy a tudományág, amely arra törekszik, hogy megértse viselkedés és az elme. Miért élőlények - az emberi és infrahuman - úgy tesznek, ők az egyik legimpozánsabb és régóta kérdésekre a történelem az emberi gondolkodás. Filozófusok, művészek, írók, teológusok és mások kereste a választ révén sokféle eszközzel. Pszichológia használja a módszereket a tudományos érdeklődés, hogy foglalkozzon a kérdéssel. Az érdeklődési területet magában foglalja a pszichológia tudományának része tartalmazza: az emberek hogyan tanulni, alkalmazkodni, és ne feledd; hogy hogyan változnak életük során; hogyan érinti őket a mások jelenlétében; hogy viselkedésük vonatkozik élettani funkciók; hogyan mentális folyamatok mutathatnak megbetegedések és ezek hogyan betegségek kezelhetők. Tanfolyam kínálatát Pszichológia közé mindezen témákról, amely how pszichológusok megy a választ a legfontosabb kérdésekre minden, és mit tanultál az egyes. A Specialist Program Pszichológia összpontosít normális gondolkodás, érzelmek és a viselkedés, míg a Specialist Program in Mental Health Studies összpontosít kóros pszichológiai folyamatokat. A Specialist Program Pszichológia használható mind a diákok egy erős érdeklődés a pszichológia tudománya és azok számára, akik szeretnék folytatni diplomás munka pszichológia után az első fokú. A szakember a Mental Health Studies célja a diákok egy komoly érdeklődést a kórképek az elme és a kezelésben. A diákok tekintve posztgraduális tanulmányok tervbe kell tartalmaznia PSYD98Y3 (tézis természetesen) a saját egyetemi programra. Tanácsok az első év A diákok, akik érdeklődnek a beiratkozott egy pszichológiai programot kell tenniük PSY 100H1 akár az őszi vagy téli, tekintve, hogy az első évben. A sikeres befejezése ezt az utat egy osztály, amely... [-]

BA

Bachelor Of Art Közgazdasági

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

Economics foglalkozik minden kérdéssel eredő konfliktus a kereslet az áruk és szolgáltatások, valamint a korlátozott kínálat az erőforrások, megfelelnek az igényeknek. A felsőoktatási képzés közgazdasági megismerteti a hallgatókkal a fegyelem a gazdasági gondolkodás, és felvértezi őket a hatalom értékelése mai gazdasági ... [+]

Bachelor of Art in Economics Economics foglalkozik minden kérdéssel eredő konfliktus a kereslet az áruk és szolgáltatások, valamint a korlátozott kínálat az erőforrások, megfelelnek az igényeknek. A felsőoktatási képzés közgazdasági megismerteti a hallgatókkal a fegyelem a gazdasági gondolkodás, és felvértezi őket a hatalom értékelése a mai gazdasági problémák. Economics kínál programokat vezet mind Hon. BA és Hon. BSc fokozatot. Első éves képzés ECO 100Y1 - Bevezetés a Economics MAT 133Y1 - fogkő és lineáris algebra a Kereskedelmi MAT 135H1 - Kalkulus I (A) MAT 136H1 - Kalkulus I (B) MAT 137Y1 - Kalkulus MAT 157Y1 - Elemzés I Tanácsok az első év Diákok szándékozó hogy töltsenek ki egy kisebb-nagyobb vagy szakorvos program bármely fenti programok kell két kulcsfontosságú tanfolyamok: Bevezető Gazdaság: ECO 100Y1 a megfelelő tanfolyam minden diák tervezi, hogy beiratkozik a közgazdasági programot. A diákok tanulni akaró nemzetközi kapcsolatok, a béke és a konfliktus tanulmányok vagy a munkaviszony, vehet ECO 105Y1 helyett. Elsőéves Kalkulus: minden közgazdasági programok építeni első évben matematika, nagyobb matematikai tartalom a szakmai programok. Diákok tervezi, hogy beiratkozik a Specialist program kell tennie MAT 135H és MAT136H, vagy MAT 137Y. Hasonlóképpen, érdeklődő diákok pénzügyi Economics kell vennie akár MAT135H és MAT136H, vagy MAT137Y. MAT 137Y a minimális első évben kalkulus az érdeklődők a közös speciális program Economics & Mathematics. Diákok tervezi, hogy nagyobb vagy kisebb közgazdasági, vagy hogy másodéves vagy magasabb tanfolyamok közgazdasági, meg kell tenniük MAT133Y (vagy magasabb). Karrier Minden program közgazdasági Tömör képzés különböző karrier lehetőségeket. A szakmai programok felkészítse a tanulókat a foglalkoztatás... [-]

Kitüntetéssel Bachelor Of Arts A Nemzetközi Kapcsolatokban

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

A Nemzetközi Kapcsolatok program veszi az interdiszciplináris megközelítés és magában foglalja a kurzusokat a szervezeti egységek a történelem, politológia és a közgazdaságtan. A program vizsgálja a tartós kérdések eredetét a háború és a béke fenntartása, a természet és a hatalomgyakorlás egy nemzetközi rendszer, és a változó jellege a szereplők (állami és nem állami), akik részt vesznek a különböző szintű ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Arts in International Relations A Nemzetközi Kapcsolatok program veszi az interdiszciplináris megközelítés és magában foglalja a kurzusokat a szervezeti egységek a történelem, politológia és a közgazdaságtan. A program vizsgálja a tartós kérdések eredetét a háború és a béke fenntartása, a természet és a hatalomgyakorlás egy nemzetközi rendszer, és a változó jellege a szereplők (állami és nem állami), akik részt vesznek a különböző szintű nemzetközi döntéshozó. Karrier Az elsődleges feladata a program célja, hogy a diákok a legjobb oktatási elérhető Kanadában természetére vonatkozó nemzetközi kapcsolatokban. Néhány végzős tenni a további munka nemzetközi kapcsolatok doktori iskola. Mások több kiegészítő oktatás, például úgy, hogy részt vesz a jogi egyetemre, mesterképzések üzleti vagy közigazgatás, a tanárképzés, illetve az újságírás iskolák, a felkészülés a karrier a magán vagy az állami szektorban. Tanácsok az első év Érdeklődő diákok a nemzetközi kapcsolatok szakértője programot kell tennie: HIS 103Y1 - államvezetés és a stratégia, illetve a nemzetközi kapcsolatok patak Trinity Egy vagy a Pearson patak Vic One. ECO 100Y1 - Bevezetés a közgazdasági vagy ECO 105Y1 - Principles of Economics nem szakképzés. A diákok erősen ajánlott, hogy ECO 100Y1 Egy bevezető modern nyelvtanfolyam vagy MAT 133Y1 - fogkő és lineáris algebra a Kereskedelmi és MAT 137Y1 Kalkulus Érdeklődő diákok a nagyszabású programot kell tennie: HIS 103Y1 - államvezetés és a stratégia, illetve a nemzetközi kapcsolatok patak Trinity Egy vagy a Pearson patak Vic One. ECO 100Y1 - Bevezetés a közgazdasági vagy ECO 105Y1 - Principles of Economics nem szakképzés Felvételi Információs Alkalmazandó a humán vagy... [-]

Kitüntetéssel Bachelor Of Arts Dráma

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

A program a Centre for Dráma, színház, és a Performance Studies egyesíti a magas színvonalú gyakorlati, szakmai színházi képzés széles, gazdag, és szigorú tudományos program. Kurzusokat kínáló drámairodalom, a dramaturgia, a világ színház, és a kritikai elmélet és a történelem, valamint a gyakorlati patakok a színészet, a termelés és a design, és a drámaírás és rendezői, a Drama Centre hangsúlyozza az integráció az egyetemi és ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Arts in Drama A program a Centre for Dráma, színház, és a Performance Studies egyesíti a magas színvonalú gyakorlati, szakmai színházi képzés széles, gazdag, és szigorú tudományos program. Kurzusokat kínáló drámairodalom, a dramaturgia, a világ színház, és a kritikai elmélet és a történelem, valamint a gyakorlati patakok a színészet, a termelés és a design, és a drámaírás és rendezői, a Drama Centre hangsúlyozza az integráció elméleti és gyakorlati munkát a holisztikus megközelítés komolyzenét, a kortárs színház és a teljesítmény. Első éves képzés DRM 100Y1 - Dráma: Forma és stílus Tanácsok az első év DRM 100Y- Dráma: Forma és stílus kötelező előtti vagy co feltétele az összes DRM tanfolyamok, beleértve a belépési pontok a három gyakorlati patakok: DRM 200Y - Bevezetés a teljesítmény, DRM 228H - Bevezetés a drámaírás, és DRM 254Y - Termelés, amelyek mindegyike nyitott az első éves hallgatók. Elfogadása DRM 200Y alapul egy meghallgatásra, és interjút tartottak áprilisban és augusztusban ismét; elfogadását a DRM 254Y alapul egy interjúban áprilisában tartott; és az elfogadás DRM 228H alapul tárca szerint a májusban esedékes. Karrier A Drama nagyobb vagy kisebb lehet kombinálni programok sokféle más területeken, mint például a programok a nyelvek és az irodalom és a programok, mint antropológia, kanadai vizsgálatok, Mozi Tanulmányok, Classics, Kereskedelmi, Fine Art, történelem, zene, Pszichológia, vallás, szociológia, és a női tanulmányok. Toronto (St. George) campus [-]

Kitüntetéssel Bachelor Of Arts In English

Campus Nappali September 2017 Kanada Toronto

Szakon és tanfolyamok be a diákokat, hogy a teljes körű irodalmi műfajok és hagyományok angol, a tizenegyedik századi elégia írt óangol a kortárs posztkoloniális regények. Kurzusok fejlesztésére összpontosítanak különleges formák (pl lírai költemény), egy bizonyos ideig (pl a viktoriánus korban), vagy egy adott szerző (Shakespeare, például, vagy Jane Austen). A diákok kapnak alapos képzésben ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Arts in English Együtt a vizuális művészetek és a zene, az irodalom évezredek nyújtott az emberiség számára a szükséges eszközöket ábrázolnak, fontolja meg, és megérteni a létezés, a legszemélyesebb adatait a mindennapi élet a grand világnézeti vagy vallási erőfeszítéseket, hogy megértse a világ egészére. Az irodalmi művészet elengedhetetlen, hogy mit jelent embernek lenni; Tanulmányukban feltétlenül központi szerepet játszik a modern egyetem. A program kifejezetten összpontosít, hogyan irodalom angol fejlődött az évszázadok során, a világ minden tájáról, és a gazdag különböző formában és módok, a szóbeli előadás során a digitális média. Szakon és tanfolyamok be a diákokat, hogy a teljes körű irodalmi műfajok és hagyományok angol, a tizenegyedik századi elégia írt óangol a kortárs posztkoloniális regények. Kurzusok fejlesztésére összpontosítanak különleges formák (pl lírai költemény), egy bizonyos ideig (pl a viktoriánus korban), vagy egy adott szerző (Shakespeare, például, vagy Jane Austen). A diákok kapnak alapos képzés a kritikus olvasás és írás. Figyelmes és figyelmes olvasás és világos és meggyőző írásban kulcsfontosságúak a kézműves irodalomkritika, és a mi programok célja, hogy a diákok jobban kritikusok; de ezek a képességek egyformán fontos minden területen a kutatás, az üzleti és szakmai tevékenység, és ezért maradandó értékű belül és kívül egyaránt az egyetem. Tanfolyamok vannak elrendezve négy szinten. Tanfolyamokat a 100-szinten bevezető; 200-szintű képzés nyújt széles körű felmérést a műfaj, a nemzeti irodalmi hagyomány vagy a témában; 300-szintű kurzusok részletesebb vizsgálata olyan szövegeket, egy adott pillanatban, különösen helyeken irodalomtörténeti, illetve különösen a szerzők; és 400-szintű képzés kiscsoportos, vita alapú szemináriumon egy adott kérdésben.... [-]

Kitüntetéssel Bachelor Of Arts In újságírás

Campus Nappali Részidős 4 - 5 év September 2017 Kanada Toronto + 1 további

A diákok Újságírás lehet keresni egy kitüntetéses Bachelor of Arts fokozatot és Ontario College Advanced Diploma míg a tanulás a vezető tudósok és szakemberek. A program középpontjában a kritikus gondolkodás, a kutatás, az etika, írás és kommunikációs készség szükséges megvizsgálni a változó kérdésekben média, az újságírás és a társadalom ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Arts in Journalism A diákok Újságírás lehet keresni egy kitüntetéses Bachelor of Arts fokozatot és Ontario College Advanced Diploma míg a tanulás a vezető tudósok és szakemberek. A program középpontjában a kritikus gondolkodás, a kutatás, az etika, írás és kommunikációs készség szükséges megvizsgálni a változó kérdésekben média, az újságírás és a társadalom. A diákok megtanulják, hogy elmondja a történetet minden szögből, minden média megfelelő formában mai közönségnek. Diplomások vigyen magával a portfólió bemutató során szerzett tapasztalatok termelő egy igazi helyi lapban, az online kiadványok, internetes rádió, és készen állnak a szakmai karriert a médiában vagy a köz- és magánszféra kommunikáció. Kap egy előnyt a karrierjét ötvözi a legjobb egyetemi és főiskolai oktatás. A University of Toronto és a Centennial College közös programokat kínál kivételes kar élen jár a saját területén, és igazi élményt élvonalbeli környezetben. Ez a program lehet tenni a meghatározott követelmények teljesítése érdekében egy négyéves (20,0 credit) Kitüntetések BA diploma, és előírja, 4-5 év alatt lehet elvégezni. Amellett, hogy megvalósuljon a követelmények mértékét, diákokat, hogy jogosultak legyenek a Advanced College Diploma a Centennial College kell töltenie egy rövid non-hitel természetesen újságírói karrier menedzsment a Centennial. Tanfolyamok tanítják mindkét U a T Scarborough és Centennial College (A Centre for Creative Communications in East York). Centennial tanfolyamok során három egymást követő főiskolai félév megkezdése, a harmadik évben a program. A diákok regisztrálni kell a teljes munkaidőben, míg a Centennial College. A munka során lehetnek esténként és hétvégeken. Diákok kell tartania a halmozott fokozatú pont átlaga (CGPA) a... [-]

Kitüntetéssel Bachelor Of Arts Nyelvészet

Campus Nappali September 2017 Kanada Toronto

A nyelvészet tudományos tanulmány az emberi nyelvet. Ez magában foglalja elméletek a nyelvi struktúra minden területen: beszédhangok (fonetika és fonológia), szóval (morfológia), mondatok (szintaxis), ami azt jelenti (szemantika), és a szövegek vagy beszélgetések (előadás). Egyéb részterületein Nyelvészeti pszicholingvisztikai (nyelvtanulás, nyelvi feldolgozás, a tanulás, hogyan kell olvasni, és a társuló betegségek, valamint az idegi ... [+]

Kitüntetések Bachelor of Arts in Nyelvészet A nyelvészet tudományos tanulmány az emberi nyelvet. Ez magában foglalja elméletek a nyelvi struktúra minden területen: beszédhangok (fonetika és fonológia), szóval (morfológia), mondatok (szintaxis), ami azt jelenti (szemantika), és a szövegek vagy beszélgetések (előadás). Egyéb részterületein Nyelvészeti pszicholingvisztikai (nyelvtanulás, nyelvi feldolgozás, a tanulás, hogyan kell olvasni, és a kapcsolódó rendellenességek, valamint a neurális architektúra alapját képező összes ilyen): szociolingvisztika (kétnyelvű változata szerint a régió, nemek, osztályok, stb , valamint a társadalmi nyelvi funkciók); történeti nyelvészet (milyen nyelveken változtatni az időben, és miért); és az alkalmazott nyelvészet (pl második nyelvtanulás, fordítás, klinikai nyelvészet). A Major Program nyelvészet célja, hogy segítse a diákok felkészüljenek lépését szakmai programok olyan területeken, ahol jelentős nyelvi része, mint a beszéd / nyelv patológia, az oktatás, és a nyelvoktatás. A diákok egy különösen érdekes pszicholingvisztikai jelentkezhetnek a Specialist Program pszicholingvisztika, amely kiváló felkészülés lépését posztgraduális programok beszéd / nyelv patológia, pszicholingvisztika és az oktatás. A Specialist Program Nyelvészeti célja a diákok, akik érdeklődnek a intenzívebb tanulmányozása nyelvészet vagy forgalomba helyezését a posztgraduális program a nyelvészetben. Irányelvek 1. év folyamán kiválasztása Diákok szándékozó befejezni a Specialist Program pszicholingvisztika tartalmaznia kell a következő az első évben természetesen kiválasztása: LINA01H3, LINA02H3, PSYA01H3, PSYA02H3. Diákok szándékozó befejezni a specialista, vagy Major Program Nyelvtudományi tartalmaznia kell LINA01H3 és LINA02H3 és fontolóra kellene vennie, egy nyelvtanfolyamra. Diákok szándékozó befejezni a Minor Program Nyelvtudományi tartalmaznia kell LINA01H3 és LINA02H3. Tanácsok az első év Minden Nyelvtudományi programokat igényel LIN 100Y1, amely az első évben természetesen. A Nyelvészeti speciális program... [-]

BBA

Bachelor Of Business Administration Vezetői (BBA)

Campus Nappali 4 év September 2017 Kanada Toronto

A University of Toronto Scarborough kínál a Bachelor of Business Administration (BBA) mértéke, hogy a diákok, akik a teljes egyik szakmai programok Menedzsment. Ajánlunk egy Co-operative változata a Management Program, valamint a non-Co-op Certificate in Business ... [+]

Bachelor of Business Administration in Management (BBA) A design a tananyag Management által vezérelve küldetése, amely a következő: "A misszió a Department of Management a University of Toronto Scarborough, hogy diákjaink a legjobb pre-professzionális egyetemi menedzsment oktatás Kanadában. Különös hangsúlyt fektetve a co-op modell oktatás, célunk, hogy egy olyan koherens tanulási élmények egyszerre tanít vezetői képességek és fejleszti a képességét, hogy hiszem analitikusan mintegy vezetői, gazdasági és társadalmi problémák és lehetőségek. Karunk folytat országosan és nemzetközileg elismert kutatási amelyek előbbre a tudás határain, érdekeit szolgálja a közösség, és hozza az új felismerések, hogy diákjaink. Javítani fogjuk a tanulók aktuális és jövőbeli tapasztalatokat építésével és szoros kapcsolatot tart fenn magán- és az állami szektor szervezetei között, segítve a diákokat, hogy áthidalja a szakadékot az oktatás és a foglalkoztatás, valamint azáltal, hogy folyamatos és eleven kapcsolat a jelenlegi és volt növendékei osztály. "A University of Toronto Scarborough kínál a Bachelor of Business Administration (BBA) mértéke, hogy a diákok, akik a teljes egyik szakmai programok Menedzsment. Ajánlunk egy Co-operative változata a Management Program, valamint a non-Co-op Certificate in Business. Limited beiratkozási Mert a nyomás a kereslet a helyeken, így szükségessé vált, hogy helyezze beiratkozási korlátokat leginkább Management kurzus beleértve adott a nyári ülésszak, és a felvételi programok. Arról, hogyan kell alkalmazni a felvételi a program, és a korlátozott beiratkozási kurzusok elérhetőek vége előtt az osztályok áprilisban. Előfeltételek A diákok feladata annak biztosítása, hogy azok az előfeltételek minden Management kurzus. A diákok, akik tudatosan vagy öntudatlanul regisztráljon tanfolyamok, amelyek nem rendelkeznek a szükséges előfeltételek... [-]