St. Stephen's University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Büszkén legkisebb egyetemi Kanadában, a Szent István Egyetem egy premier bölcsészettudományi egyetem, csak elfogadja ig 30 hallgató évente. Abban a hitben, hogy az oktatás történik jobb egy kis tanulási közösség, amelyben mindenki tehet valamit, professzorok megosztani mindennapi életben a diákok egyébként megismerni őket, mint barátok. Ebben az egyedülálló környezetben, minden egyes diák veleszületett adottságokkal lehet ismerni, és feltárni, felkészíti őket a karrier illik, hogy kik ők.

A diákok élnek együtt egy egykori szálloda egy kisvárosban, New Brunswick, részt főzés és a takarítás össze valamint a tanuló és a pihenésre. És két teljes feltételekkel utazni a világot osztállyal együtt, Látogató több mint egy tucat országban Európában és Ázsiában.

A lényege az egyetem, a személyzet és a tanárok is keresztények, így a közösség egy gondoskodó alapítvány az elfogadás és befogadás. A diákok különböző háttérrel, spirituális szempontból és szakaszában élet útján üdvözölte, és nem vallási felvételi követelményeket vagy kötelező gyakorlatok. SSU értékek és élvezi ezt a sokszínűséget, és azt akarja, hogy legyen egy hely, ahol a fiatal felnőttek lehet kik is ők valójában, és nő a futamidő a saját szellemi, lelki, praktikus, és a relációs életét.

SSU kínál bölcsészkarának, Pszichológia és Nemzetközi Tanulmányok. Minden fok biztosítja a hallgatókat rugalmasságát szem előtt tartva, a nézőpontok sokrétűsége és fokozott innovációs képesség. SSU összpontosít tanítás a diákok, hogyan kell gondolkodni, hogyan lehet bemutatni egy érv, hogyan lehet megoldani a problémákat, és hogyan kell kapcsolatot teremteni a különböző emberek. A munkáltatók szeretik ezt! A SSU tapasztalatok nyit a világ a lehetőségek, amelyek vagy továbbképzés vagy egy jövedelmező karrier, hallgatók felkészítése az életre és a munkára, és segítette őket kitalálni, mit akarnak csinálni. SSU diplomások mentek tanulni vagy dolgozni egy hatalmas különféle területeken, mint például a következő: művészetterápia, üzleti, katasztrófa-elhárítás, oktatás, film, képzőművészet, újságírás, a jog, menedzsment, minisztérium, ápolási, a politika, a szociális munka, teológia és várostervezés.

Helyszínek

Saint John

St Stephen's University

Address
8 Main Street St. Stephen
E3L 3E2 Saint John, New Brunswick, Kanada
Telefonszám
+1 506-466-1781

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket