Hivatalos Leírás

Az OCAD University

Az OCAD U Kanada képzeletének egyeteme

Az 1876-ban alapított OCAD U elkötelezett a művészeti és tervezési oktatás, a gyakorlat és a kutatás, valamint a tudományok és találmányok széles körében. Az OCAD U folyamatosan épít a hagyományos, stúdióalapú erősségeire, új tanulási megközelítéseket alkalmazva, amelyek az interdiszciplináris gyakorlatot, az együttműködést és a feltörekvő technológiák integrációját támogatják. A képzelet korában az OCAD U közösség tagjai egyedülállóan képzettek ahhoz, hogy katalizátorként működhessenek a kultúra, a technológia és az életminőség minden egyes kanadai életében.

Programjaink és kutatási hídjaink a digitális média és a tervezés, a fenntarthatóság, az egészség és a wellness, a kulturális sokszínűség és az őshonos kultúrák területén.

Diákjaink kreatív stúdióalapú, esztétikai és technikai tanuláson vesznek részt, kritikus, elméleti, tudományos és történelmi ismeretekkel és módszerekkel együtt.

Végül a helyünk inspirál. Az OCAD U a nemzet művészetének, dizájnjának, üzletének és új médiakapitányságának szívében helyezkedik el, az új hitel Mississaugas, a Haudenosaunee, az Anishinaabe és a Huron-Wendat ősi és hagyományos területein. annak a földnek a letétkezelői, amelyeken állunk.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Nevünk

 • 1876: Ontario Művészeti Iskola
 • 1886: Toronto Művészeti Iskola
 • 1890: Közép-Ontario Művészeti és Iparművészeti Iskola
 • 1912: Ontario Művészeti Főiskola
 • 1996: Ontario Művészeti Főiskola
 • 2010: Az Ontario-i Művészeti Főiskola (OCAD U)

OCAD University Toronto szívében található, az Ontario Művészeti Galéria és a történelmi Grange Park mellett. A növekvő déli egyetem öt percre van a város virágzó művészeti és szórakoztató negyedétől.

Sharp Design for Design

Most egy torontói építészeti mérföldkő, az ikonikus Sharp Center for Design 2004-ben nyílt meg, egy jelentős 42,5 millió dolláros campus-átalakítás részeként. A díjnyertes, fekete-fehér „asztali” szerkezet az OCAD University fő campusánál helyezkedik el, 12 többszínű acél lábon. A központot Rosalie és Isadore Sharp jótékonyok nevezték el, és otthont ad az OCAD U Tervezési Karának, ahol a Művészetek és a Liberális Tanszék karjai rendelkeznek. A híres brit építész, Will Alsop tervezte a Toronto székhelyű Robbie / Young Wright Architects Inc.-vel közösen, valamint a Carruthers építészmérnökei

Díjak

 • Royal Institute of British Architects Világméretű Díj, 2004
 • Kiválósági díj, Toronto Építészeti és Urban Design Díjak, 2005
 • A legkiválóbb műszaki projekt, a kanadai konzultációs mérnöki díjak, 2005
 • Benjamin Moore Szerződés Külső Díj, 2006 (Will Alsopnak ítélve)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Vision és missziós nyilatkozatok

Látomás

A képzelet által átalakított

OCAD University kihívja Önt arra, hogy a művészet, a design, a társadalomtudományok, a humán tudományok és a tudományok erőteljes kölcsönhatásán keresztül hangosan és felelősségteljesen folytassa az OCAD University kérdéseket.

Küldetésnyilatkozat

Ön

 • Meghívjuk Önt, hogy építsen tudatos, nagylelkű és örömteli közösségeket, amelyek több perspektívát és kritikus gyakorlatot integrálnak.

Audacious és Responsible Pursuit

 • Támogatjuk a sokféleséget és a rugalmasságot, és gyakoroljuk a méltányosságot, a befogadást, a fenntarthatóságot és az őslakos hangok és kultúrák tiszteletét.

A mi időnk kérdése

 • Megkérdezzük és reagálunk a korunk kérdéseire, hogy gazdagítsuk tudományunkat, és transzformatív társadalmi, gazdasági, környezeti és kulturális ügynökökként működjünk.

A művészet, a tervezés, a társadalomtudományok, a humán tudományok és a tudományok erőteljes kölcsönhatása

 • Olyan anyagokkal, adatokkal, technológiákkal, ötletekkel és pedagógiával, valamint sokszínű bennszülött perspektívával foglalkozunk, hogy támogassuk az egyedülálló kutatást, stúdió gyakorlatot és tanulást, interdiszciplináris és kialakuló tudásformákat.

116259_116194_campus.jpg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

OCAD University

Ez Kanada legnépszerűbb reklámprogramja a grafikai tervezés, a márkaépítés, a kreatív copywriting és a karrierépítő készségek kombinációjával. A hallgatók több mint fele ... [+]

Hirdető

Ez Kanada legnépszerűbb reklámprogramja a grafikai tervezés, a márkaépítés, a kreatív copywriting és a karrierépítő készségek kombinációjával. A hallgatók több mint fele felajánlja a munkahelyeket, mielőtt még csak Kanada négyéves egyetemi reklámprogramjába kerülne.

Ebben a programban a hirdetési területen dolgozó oktatók megtanítják neked:

TervezésTörténetmesélésDigitálisszövegírásTipográfiaElrendezésStratégiaFogyasztói magatartás és piackutatásMűvészeti irányzatFilmFelhasználói tapasztalatKözkapcsolatok

Sok különböző nézőpontból megtanulsz mesélni. Ösztönözni fogják, hogy megkérdőjelezzék a hagyományokat és vegyék figyelembe a különböző szempontokat és értékeket.... [-]

Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
OCAD University

OCAD University kreatív író programja gyakorlati, stúdióalapú program, amely művészi alkotásként ír. Ellentétben más kreatív írási programokkal, a művészet és a design st ... [+]

Kreatív írás

OCAD University kreatív író programja gyakorlati, stúdióalapú program, amely művészi alkotásként ír. Ellentétben más kreatív írási programokkal, a művészet és a design stúdióosztályokat a Kanada legnagyobb művészeti és formatervezési egyetemén keverheti össze.

Ez a program az írott, a teljesítmény és a vizuális kifejezést ötvözi. Ön részt vesz:

Online és nyomtatási folyóiratSzimpóziumok, műhelyekBemutató és nyilvános előadásokEgy könyv, zine és kiadványok tisztességesekHelyi kirándulások a helyi olvasásokhoz, konferenciákhoz és fesztiválokhozDigitális és analóg író labor, és a hangstúdióhoz való hozzáférésOlvasási sorozat, amely bemutatott, feltörekvő és hallgatói írókat tartalmazMentorálás, mint mentor és később mentorEgyetemi slam csapatEgy ápoló és támogató új irodalmi közösségMentorálás karonként... [-]
Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
OCAD University

A kanadai legsikeresebb művészek közül sokan végzettek a programban - mindenki a hetedik csoport tagjaiból és Ken Danby-ből Ivan Alifanba, Elly Smallwoodba, Vanessa Málta ... [+]

Rajz

A kanadai legsikeresebb művészek közül sokan végzettek a programban - mindenki a hetedik csoport tagjaiból és Ken Danby-ből Ivan Alifanba, Elly Smallwoodba, Vanessa Máltaiba és Rajni Pererába.

Ebben a programban először készségeket kell fejlesztenie és kísérletezni kell a médiumokkal és technikákkal. Ezután elkezdesz létrehozni saját munkadarabot és saját stílusodat fejleszteni.

Rajz

A négyéves program végén Bachelor of Fine Arts diplomát szerez.

Felvételi követelményekOntario középiskolás diákok esetében a teljes átlagos átlag 70%Portfólió (az Ön munkájának mintái és a megjelenő személy vizuális ábrázolása)SzándéknyilatkozatHivatalos átiratEgyéb követelményekStúdióalapú fokozat-felvételi követelményekAz OCAD U stúdióalapú képzési programjaihoz, a Bachelor of Fine Arts-hoz (BFA) és a Képzőművészeti Főiskolán (BFA) alapuló felvételi ajánlatok a pályázó portfóliójának erősségén alapulnak, és a minimális akadémiai követelmények teljesülésétől függenek. az alábbiakban ismertetett dokumentáció.A jelentkezést követően e-mailben értesítést kap a portfolió értékeléséhez szükséges adatokról. A portfólió előkészítéséről és az Ön által benyújtott tippekről szóló információkat a Portfólió készítése című részben találja.Nem stúdió fokozatú felvételi követelmények... [-]
Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
OCAD University

Az Anyagművészetben ... [+]

Anyag Art

Az Anyagművészetben

Ebben a programban választhat, hogy a textíliákra vagy az ékszerekre és a fémmegmunkálásra összpontosít. Ön is választhat a kerámiában, a divattervezésben és a hordható technológiában. A program oktatói a legjobb textil-, ékszer- és kerámiaművészek és tervezők.

Stúdióink a hagyományos eszközökkel és új technológiákkal vannak felszerelve, amelyek a művész, tervező vagy gyártója munkájához szükségesek.

Ha a textíliákra összpontosít, saját nyomtatott, szövött és kísérleti textíliákat hoz létre a szobrászat, a ruházat és a felszíni tervezés számára. Hagyományos módszereket és új technológiákat, például digitális nyomtatást, hímzést és kötést használ.... [-]

Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
OCAD University

Ebben a programban olyan technológiákat hoz létre, amelyek az élet, a munka és a játék módját alakítják. Játékokat, hordozható technológiát, mobilalkalmazásokat, VR-t, in ... [+]

Digitális határidős

Ebben a programban olyan technológiákat hoz létre, amelyek az élet, a munka és a játék módját alakítják. Játékokat, hordozható technológiát, mobilalkalmazásokat, VR-t, interaktív telepítéseket és bővített valóságot fog fejleszteni. Megtudhatja, hogyan oldják meg az új technológiák a problémákat, kezelhetik a kortárs kérdéseket, és megteremthetik a jövőbeli lehetőségeket.

Fejleszteni kell az alapvető digitális készségeket, miközben megismerjük a kreatív környezetben való együttműködés értékét. Ez a program ötvözi a művészetet és a designot, így lehetősége van felfedezni saját érdekeit. A művészet, a design és a szabadművészeti osztályok széles skáláját veszik igénybe, hogy egyéni tanulmányokat készítsenek.... [-]

Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

OCAD University

Tanulmányi művészettörténet a művészet és a design helyén Kanadában a legnagyobb művészeti és design egyetemen. Programunk egyedülálló, hiszen stúdió-tanfolyamokat is kés ... [+]

Vizuális és kritikai tanulmányok

Tanulmányi művészettörténet a művészet és a design helyén Kanadában a legnagyobb művészeti és design egyetemen. Programunk egyedülálló, hiszen stúdió-tanfolyamokat is készíthet, és művészetet és designt készíthet magának.

A program hangsúlyozza a modern és kortárs művészettörténet bővült területét, amely magában foglalja a design, a fotózás, az építészet, a teljesítmény és az új média, valamint a festészet és a szobrászat.

90 vizuális kultúra és 80 angol, humanitárius, társadalomtudományi és természettudományi kurzus közül választhat. Lehetőséged lesz arra, hogy kiskorúak közül választhatsz, mint például a bennszülött vizuális kultúra és a digitális futurisztika, valamint a kiskorúak angolul, kreatív írás és társadalomtudomány.... [-]

Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Top 10 Reasons To Choose OCAD U

Address
100 McCaul Street
M5T 1W1 Toronto, Ontario, Kanada