Nipissing University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Persze, azt lehet mondani, a mi gyönyörű környezetben, és hogyan diákjaink értékelné minket # 1 több hallgatói elégedettség felmérések, vagy hogyan rezidenciák névleges egyik legjobb Kanadában, de a legjobb módja annak, hogy megtapasztalják Nipissing van ellátogat hozzánk.

Történetünk

Míg a gyökerei Nipissing Egyetem kiterjeszteni vissza a 1900-as és a North Bay Normal School, Nipissing University College-ben alakult, 1967-ben, mint egy partner a Laurentian University. Nipissing Egyetem kapta charter önálló egyetem 1992-ben. Ma, Nipissing büszke arra, hogy egy elsősorban egyetemi egyetem egy híres kiváló a tanárképzésben, a művészetek, a tudomány és a szakmai programok. A hallgatók találják magukat egy magas színvonalú tudományos környezetben, hogy a diák-központú és ennek alapján egyéni tanítási gyakorlat, az innovatív tanulási megközelítések, valamint a növekvő kutatási kultúra. Nipissing elkötelezett a pozitív szerepet játszanak az oktatási, szociális, kulturális és gazdasági élet minden közösség, amelyet szolgál.

Egyetemi tanulmányok

A misszió a School of Graduate Studies célja, hogy meghatározza és támogatja a kiválóság posztgraduális oktatás Nipissing Egyetemen. E cél elérése érdekében, az elsődleges szerepe és funkciója a School of Graduate Studies kell megfogalmazni egy elképzelés a kiválóság a doktori közösség, hogy egy egyetem közötti perspektívát diplomás képzés, hogy fokozza a szellemi és kutatási közösség a tudósok körében végzett hallgatók és végzős kar és szolgáljon szószólója diplomás képzés és posztgraduális hallgatók intézményen belül.

Master of Arts in History Master of Education Master of Environmental Sciences / Tanulmányok Master of kineziológia Master of Science in Mathematics Education PhD amelynek középpontjában a fenntarthatóság Oktatási

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MSc - HealthcareStudies » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc - Mesterképzés » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Mester »

Videók

Why Choose Nipissing?

Residence Life at Nipissing University

Kapcsolat

Nipissing University

Cím 100 College Dr., Box 5002 North Bay
P1B 8L7 Toronto, Ontario, Kanada
Honlap http://www.nipissingu.ca/
Telefon +1 705-474-3450