Hivatalos Leírás

A Grenfell Campus, az Memorial Egyetem Kelet-Kanadában található Newfoundland nyugati partján lévő Corner Brook városában.

A Grenfell egyedülálló helyszíne a nemzetközi diákoknak kínál élénk, barátságos és biztonságos tanulási környezetet. A Grenfellnél az osztályméreteink kicsiek, így könnyű megismerkedni professzoraink és osztálytársainkkal - otthon érezheti magát. Az Emlékegyetem büszkélkedhet az ország legalacsonyabb nemzetközi tandíjával is, miközben Ön egy olyan oktatást kínál, amelyet a világ minden tájáról tiszteletben tartanak.

A nemzetközi hallgatók fontos szerepet játszanak a Grenfell diákéletében. A campus közösség részévé válik, és hozzáadja a közösség kulturális sokszínűségét.

Miért Grenfell? Mert remek vagyunk, ezért.

Megfizethetőek, csodálatos helyszínt kínálunk, kis osztályokat kínálunk biztonságos környezetben, garantált hallgatói otthont nyújtunk az elsőéves diákoknak, és csúcsminőségű létesítményekkel rendelkeznek.

megfizethetőség

Az Emlékegyetem campusaként az angol nyelvű Kanadában a legalacsonyabb tandíjat élvezheti. A tartományi kormány kiemelt fontosságot tulajdonít az oktatásnak, és széleskörű támogatást nyújt az Emlékegyetemnek. Ez a kötelezettségvállalás lehetővé teszi számunkra, hogy megfizethető, mégis magas színvonalú középfokú végzettséget biztosítsunk.

Kis osztályok, biztonságos környezet

Bizonyos sok egyetemben vannak kisebb osztályok, de a Grenfellnél elsődlegesen ismered a profikodat. És a Corner Brook is kicsi, így biztonságban és biztonságban érezheti magát az egyik legbiztonságosabb észak-amerikai városban. Kínálunk minőségi egyetemi diploma művészeti, üzleti, oktatási, képzőművészeti, ápolási, erőforrás-menedzsment és a tudomány. Mesterképzést kínálnak a környezetvédelmi politikában és a boreális ökoszisztémákban és a mezőgazdasági tudományokban. Kis campus környezetünk segíteni fog az Ön oktatási törekvéseinek növekedésében. Sok hallgatónk is végez kutatásokat a tanáraikkal - egy olyan lehetőség, amely egyedülálló gyakorlati tapasztalatot nyújthat Önnek.

Location, location, location

A Grenfell az ország egyik legszebb helyén található: tiszta levegő, zúgó óceán, fenséges hegyek. Newfoundland nyugati partja a nyáron, télen, tavasszal és ősszel kalandvágy központja. Túraútvonalak keresztezik a területet. Vannak olyan helyszínek, mint a sí, snowboard, sziklamászás és zipline. A Marble Mountain Resort 1700 méter magasan síelő és snowboardos, a Blow Me Down Trails Cross Country Sí Club pedig 42 km gondozott útvonalat kínál - mindössze pár percre az egyetemtől. Egy rövid autóútra fekszik a Gros Morne Nemzeti Park, amely világörökségi helyszínt kínál tengeri bejárattal, gazdag erdővel és gleccserrel faragott fjordokkal. Hozd be a szabadba.

Olyan virágzó színházi közösség vagyunk, amely több produkcióval rendelkezik évente. Művészeti galériáink világszerte kiállításokat mutatnak. Vegyen egy sétát a belvárosban a bevásárló, az éjszakai élet és az étkezés, vagy látogasson el más bevásárló területek, beleértve a kiskereskedelmi big-box kerületben. Mi vagyunk egy kis város, amire szükségünk van.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Memorial University, Grenfell Campus

A négyéves képzési program a Grenfell Campus különböző programjai között megosztott tanfolyamokra támaszkodik, és új kurzusokat is bevezet. ... [+]

A fenntartható erőforrás menedzsment program a Grenfell Campus Memorial Egyetemen nem a művészettudományi diploma, és nem is tudományos fokozat.

Inkább az erőforrás-gazdálkodás főnöke (BRM), amely áthidalja a természeti erőforrásokkal kapcsolatos tudományos aggodalmakat a szakpolitika fejlesztésével és irányításával kapcsolatban. A négyéves képzési program a Grenfell Campus különböző programjai között megosztott tanfolyamokra támaszkodik, és új kurzusokat is bevezet.

Miért célszerű a fenntartható erőforrás-gazdálkodás tanulmányozása a Grenfell-en?

Mi a fenntartható erőforrás-gazdálkodás? Emberi igények értékes erőforrásainkra nő. Az erőforrások védelmének szükségessége nagyobb, mint valaha. Társadalmunk, gazdaságunk és bolygónknak olyan képzett szakemberekre van szükségük, akik megtalálják ezt az egyensúlyt.... [-]

Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Memorial University, Grenfell Campus

A képzőművészek a szenvedélyük által vezéreltek, hogy munkájuk révén kifejezzék magukat, és motiválják környezetüket. Ez az a mód, ahogyan észleli és értelmezi a világot. ... [+]

A képzőművészek a szenvedélyük által vezéreltek, hogy munkájuk révén kifejezzék magukat, és motiválják környezetüket. Ez az a mód, ahogyan észleli és értelmezi a világot.

A Grenfell Campus képzőművészeti programja immár stúdió-alapú, négy éves képzési program a kortárs művészetben. Fedezze fel kreativitását a vizuális művészet különböző területein, például

Rajz Festmény Szobor

Oktatóink támogatják a diákokat az utazásuk során, hogy megtalálják azokat az anyagokat, folyamatokat és gyakorlatokat, amelyek a leginkább megfelelnek művészi vízióiknak. Segítünk Önnek a technikai készségek fejlesztésében, miközben fejleszteni szeretné a kreatív szándékát. ... [-]

Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Memorial University, Grenfell Campus

Négyéves képzőművészeti főiskolánk az Atlanti-óceánon egyedüliként működik. Színészi vagy technikai színházi produkciót tanulhat. ... [+]

Négyéves képzőművészeti főiskolánk az Atlanti-óceánon egyedüliként működik. Színészi vagy technikai színházi produkciót tanulhat.

Működő patak - Alapvető cselekvési készségek kifejlesztése, beleértve a hangot, a mozgást és a beszédet. Megtanulja, hogyan alkalmazza ezeket a készségeket a jelenet tanulmányozására, technikájára és élő előadásaira.

Műszaki színházi csatorna - A színházi produkció kulcsfontosságú készségeinek elsajátítása, beleértve a világítást, a hangot, a szekrényeket, a kellékeket, az ácsmunkákat, a vázlatkészítést, a színpadi festést és a színpadi irányítást.

Miért kell a Grenfell-i színházat tanulmányozni? ... [-]
Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

Memorial University, Grenfell Campus

A Grenfell Campus, az Emlékegyetem angol nyelvű programja lehetővé teszi számodra, hogy egy angol főiskolán és kiskorú főiskolán dolgozzon egy másik témakörben. ... [+]

A Grenfell Campus, az Emlékegyetem angol nyelvű programja lehetővé teszi számodra, hogy egy angol főiskolán és kiskorú főiskolán dolgozzon egy másik témakörben.

Angol irodalomban és kreatív írásban oktatunk egy bölcsészettudományi szakok keretében.

A Grenfell angol nyelvű programja kulcsfontosságú kurzusokat tartalmaz, amelyek megismerik az angol irodalom lényeges aspektusait. A kurzusok középpontjában az angol nyelvű tanulmányok egyes területei is a következők:

Kanadai irodalom Drámairodalom A modern irodalom Kreatív írás Miért tanulhat angolul a Grenfell-en?

Ha szeretsz olvasni és írni, akkor az angol Grenfell-program kibővíti a kreativitást, a fantáziát és a kritikai gondolkodást. Különös hangsúlyt fektetünk a kreatív írásra, és oktatóink a szakirodalomban különböző világnézetekre bocsátkoznak, lehetővé téve, hogy új kultúrával, világi eseményekkel és saját napi találkozásaival foglalkozzon.... [-]

Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Memorial University, Grenfell Campus

A pszichológia főbb lehet a Bachelor of Arts fokozaton vagy a Grenfell Campuson végzett Bachelor of Science diplomával. A pszichológia kitüntetéseit akár egy fokon is elv ... [+]

A pszichológia főbb lehet a Bachelor of Arts fokozaton vagy a Grenfell Campuson végzett Bachelor of Science diplomával.

A pszichológia kitüntetéseit akár egy fokon is elvégezheti.

Miért érdemes pszichológiát tanulni Grenfell-ben?

A pszichológia arra törekszik, hogy megértse, hogyan gondolkodunk, cselekedjünk és érzünk. A mentális funkciók és cselekvések feltérképezésével megérthetjük az egyéni és csoportos viselkedést. A Grenfell pszichológia programja a diákoknak széles körű témákat kínál, és olyan készségeket és ismereteket nyújt Önnek, amelyek relevanciája az egész életében, beleértve:

Kritikus gondolkodás Problémamegoldó képességek Analitikai képességek Írói képességek Prezentációs készség ... [-]
Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Memorial University, Grenfell Campus

A Grenfell négyéves művészeti főiskolai tanulmányokat folytat, melynek fő szakterületén környezettudatos tanulmányokat folytatnak. A program ideális a diákok számára, aki ... [+]

A Grenfell négyéves művészeti főiskolai tanulmányokat folytat, melynek fő szakterületén környezettudatos tanulmányokat folytatnak.

A program ideális a diákok számára, akik szeretik a szabadban, és arra törekszenek, hogy környezetvédelmi megoldásokat tervezzenek a jövőben. A Grenfell környezeti tanulmányi programjában részt vevő hallgatók környezetvédelmi kérdéseket és megoldásokat keresnek különböző területeken, többek között:

földrajz közgazdaságtan Politológia Erőforrás menedzsment Környezetvédelmi törvény Hittant tanulok Szabadtéri tevékenységek Miért kellene tanulmányozni a környezeti tanulmányokat?

Bolygónknak bajnokokra van szükségük. Szüksége van szenvedélyes, tájékozott ügyvédekre. Olyan vezetőkre van szüksége, akik egyensúlyba hozhatják az iparág igényeit a természetvédők és a nyilvánosság törekvéseivel. Programunk felkészíti Önt, hogy a bolygó stewardja legyen, erős interdiszciplináris alapon a környezetvédelmi etikában, az ökológiai közgazdaságtanban és a természettudományokban. A helyi és a globális objektíveken keresztül megvizsgálja a problémákat. Megvizsgálja a környezeti közgazdaságtan kérdéseit, beleértve a hiány és a kereslet, valamint a bőség és a hulladék közötti összetett kapcsolatokat.... [-]

Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Memorial University, Grenfell Campus

A Grenfell Campus, az Emlékegyetem üzleti adminisztrációja a tudomány és a művészet területén elsősorban az áruk és szolgáltatások előállítását végző embereket irányítja. ... [+]

A Grenfell Campus, az Emlékegyetem üzleti adminisztrációja a tudomány és a művészet területén elsősorban az áruk és szolgáltatások előállítását végző embereket irányítja.

Az üzleti adminisztráció tanulmányozása egyes témákat egyesíti, többek között:

Könyvelés és pénzügy Üzleti etika és társadalmi felelősségvállalás Üzleti jog Távközlés Vállalkozás és innováció Emberi erőforrás menedzsment értékesítés Üzemeltetés menedzsment Stratégia és változásmenedzsment

Grenfell üzleti programja felkészíti Önt erre a versenyképes területre, tanítván az emberekkel, erőforrásokkal és ötletekkel való munkát.

Miért kell tanulmányozni a Grenfell üzleti adminisztrációját? ... [-]
Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Memorial University, Grenfell Campus

A Grenfell Campus fizika programja kielégíti kívánságát a világegyetem működéséről. Ez a négyéves tudományos program bachelor mindent felfedez a legkisebb magtól a legtáv ... [+]

A Grenfell Campus fizika programja kielégíti kívánságát a világegyetem működéséről. Ez a négyéves tudományos program bachelor mindent felfedez a legkisebb magtól a legtávolabbi galaxisokig. A diákok megtanulják a fundamentumokat, amelyek szilárd alapot biztosítanak számukra. Kiválaszthatja a tanulmányi irányt a subatomikus és részecskefizika, a csillagászat és a kozmológia tanfolyamok kiválasztásával.

Miért kell fizikailag tanulmányozni a Grenfell-et?

A fizikát tanulók meg akarják tanulni, hogyan működik az univerzum. Kíváncsiságuk elveti őket a nagyon apró - az atommag szerkezetétől - a világegyetem nagyon nagyig - a világegyetem felépítéséig - és mindenütt a kettő között! Az asztrofizikáról és a kozmológiáról az Atlanti-óceán legnagyobb csillagászati ​​teleszkópjain keresztül ismerkedhet meg a Grenfell Campus Obszervatóriumban. Vagy felfedezheti a villamosenergia és a mágnesesség, a kvantummechanika, a geofizika és a részecskefizika alapjait. A programot úgy alakíthatja, hogy koncentráljon a leginkább intrikációra. A fizika diplomáját négy év alatt lehet elvégezni.... [-]

Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Memorial University, Grenfell Campus

A matematika körülöttünk van, a leszállástól kezdve a tökéletes snowboard-ugrás a következő legnépszerűbb alkalmazás tervezéséig. Arról szól, hogy felfedezzük ezt a helye ... [+]

A matematika körülöttünk van, a leszállástól kezdve a tökéletes snowboard-ugrás a következő legnépszerűbb alkalmazás tervezéséig. Arról szól, hogy felfedezzük ezt a helyet, ahol algoritmusokon, számításokon és logikai érvelésen keresztül élünk. A Grenfell Campus Számítógépes Matematikai Programja az Emlékegyetem négyéves tudományos fokozatot szerzett. A diákok megerősítik logikai érvelési készségeiket, és különböző területeken szerezhetik meg a műszaki ismereteket:

közgazdaságtan mérnöki Fizika biológia kémia pszichológia üzlet Számítástechnika Miért tanulhat számítógépes matematikát Grenfell-ben?

Számítógépes matematika a valós számok problémáinak megoldásával foglalkozik. Arról szól, hogy megtanulják kritikusan gondolkodni és fejleszteni az analitikus készségeket, amelyek felkészítik számtalan lehetőségre. A számítástechnikai matematika a jövő nyelve. Megkaphatja azokat a készségeket, amelyekre szüksége van a számok navigálásához és felkészülésre számos iparág fejlődéséhez.... [-]

Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Memorial University, Grenfell Campus

A Grenfell Campus, az Emlékegyetem környezettudományi programja a természettudományokra összpontosít, és a környezettudatosság növelésére. ... [+]

A Grenfell Campus, az Emlékegyetem környezettudományi programja a természettudományokra fókuszál, és a környezettudatosság növelésére.

A program tanfolyamok felfedeznek egy tudományon alapuló hangsúlyt, amely lehetővé teszi a reakciók, a mechanizmusok, a sokféleség és a környezetre gyakorolt ​​hatások megértését. A négyéves környezeti tudományi program mélyebb ismereteket nyújt két folyamatban - a kémia és a biológia területén.

Miért kell tanulmányozni a környezettudományt a Grenfell-ben?

A természetes világ komplexitása és szépsége sok lehetőséget kínál a tanuláshoz. Környezetünk energiát, táplálékot, foglalkoztatást és pihenést biztosít számunkra - és megfelelő használatához meg kell értenünk.... [-]

Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Memorial University, Grenfell Campus

A pszichológia főbb lehet a művészettudományi diplomával vagy a Grenfell Campus tudományos fokozattal. A pszichológia kitüntetéseit akár egy fokon is elvégezheti. ... [+]

A pszichológia főbb lehet a Bachelor of Arts fokozaton vagy a Grenfell Campuson végzett Bachelor of Science diplomával.

A pszichológia kitüntetéseit akár egy fokon is elvégezheti.

Miért érdemes pszichológiát tanulni Grenfell-ben?

A pszichológia arra törekszik, hogy megértse, hogyan gondolkodunk, cselekedjünk és érzünk. A mentális funkciók és cselekvések feltérképezésével megérthetjük az egyéni és csoportos viselkedést. A Grenfell pszichológia programja a diákoknak széles körű témákat kínál, és olyan készségekkel és ismeretekkel látja el Önt, amelyek relevanciája az egész életében:

Kritikus gondolkodás Problémamegoldó képességek Analitikai képességek Írói képességek Prezentációs készség ... [-]
Kanada Corner Brook
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul