Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A világ egyik vezető fejlesztője a globális nevelés, Fairleigh Dickinson Egyetem arra törekszik, új utakat kínál egyedülálló tanulási lehetőséget a diákoknak az egész világon. Az egyetem legújabb campus 2007-ben megnyílt a Vancouver, British Columbia. Található Nyugat-Kanadában közel az amerikai határon, Vancouver a világ egyik legcsodálatosabb, kozmopolita és multikulturális városban.

A Vancouver Campus diákok egyike azon kevés lehetőségeket keresni egy amerikai főiskola, miközben tanul Kanadában. Minden szakon kínálnak a Vancouver Campus kaptak engedélyt a British Columbia Minisztérium Advanced Education. Fairleigh Dickinson Egyetem - Vancouver üdvözli a diákok a világ minden tájáról, hogy hozzon létre egy kulturálisan sokszínű tanulási környezet. Vancouver kínál forrásokat a diákoknak, akik további segítségre van szükségük, hogy fejlesszék angol nyelvtudás megkezdése előtt képzésre.

Miért Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University egyik központja a tudományos kiválóság elkötelezett előállítására világ polgárainak a globális oktatás. Az egyetem arra törekszik, hogy a hallgatók a multidiszciplináris, interkulturális és etikai felfogások részvételhez szükséges, az ólom és boldogulni a globális piacon az ötletek, a kereskedelem és a kultúra.

Alapítva 1942-ben, FDU New Jersey legnagyobb magánegyetem szolgáló közel 12.000 graduális és egyetemi hallgatók, köztük több mint 1000 nemzetközi diák a világ minden tájáról. Az egyetem két amerikai egyetemen vannak Észak-New Jersey, közel New York City. Amellett, hogy a Vancouver Campus, a University tulajdonosa és üzemeltetője a campus Wroxton, Angliában.

A Vancouver Campus üzemelteti a Fairleigh Dickinson University of British Columbia Alapítvány, amely egy non-profit szervezet, Brit Columbia, Kanada.

Engedélyek és tanúsítványok Az egyetem által akkreditált Közép Államok Bizottság Felsőoktatási és engedélyezett a New Jersey államban Bizottság Felsőoktatási. FDU a Silberman College of Business Administration tartja rangos akkreditációt AACSB International - A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. Sok az egyetem egyes tudományos fokozat programok által akkreditált a megfelelő szakmai és oktatási intézmények.

Az "egyetem" kifejezés alatt írásbeli beleegyezése British Columbia Minisztérium Advanced Oktatási hatékony május 8., 2006, átesett egy minőségi értékelési folyamat, és megállapította, hogy megfelel a kritériumoknak Minisztérium által létrehozott. Fairleigh Dickinson University az első nem-kanadai intézmény szerezni jóváhagyás alatt szigorú előírásoknak által elfogadott British Columbia 2003-ban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

A Vancouver terület Kanada egyik legnépszerűbb turisztikai célpontok, és ennek eredményeként a hely gazdag karrier lehetőséget az emberek munkát keres a vendéglátás és a ... [+]

Szakirány Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management Egy erős OKTATÁS A program meg akarja keresni a hitelesítő akkor kell kezdeni, vagy előre a karrierjét a világ leggyorsabban növekvő iparág.

A Vancouver terület Kanada egyik legnépszerűbb turisztikai célpontok, és ennek eredményeként a hely gazdag karrier lehetőséget az emberek munkát keres a vendéglátás és a turizmus. A Bachelor of Arts in Individualizált Studies (BAIS) programot ideális lehetőséget kínál mind az egyének szeretnének felkészülni a karrier a vendéglátás és a turizmus helyi vagy nemzetközi szinten, és a jelenleg dolgoznak az iparban szeretnének szerezni egy egyetemi diplomát a haladás a szakma. Abban FDU Vancouver, akkor lehet keresni az oktatási hitelesítő szükséges egy jövedelmező karrier a vendéglátó iparban ezen keresztül speciális programot kínált az egyetem Nemzetközi Iskola Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management.... [-]

Kanada Vancouver
Szeptember 2019
Angol
Nappali
120 órák
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

A Bachelor of Science (BS) programot az információs technológia (IT) kínál interdiszciplináris tanterv összpontosító információtechnológiai és számítástechnika. Ezen túlm ... [+]

A Bachelor of Science (BS) programot az információs technológia (IT) kínál interdiszciplináris tanterv összpontosító információtechnológiai és számítástechnika. Ezen túlmenően a program egyedülálló abban, hogy egyesíti a hagyományos akadémiai témák élvonalbeli és jelenlegi informatikai gyakorlatok és technológia.

Az átfogó cél a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a széles, integrált informatikai ismeretek, beleértve a kommunikáció, számítógépes hálózatok, számítógépes rendszerek, adatbázis-kezelő, szoftverfejlesztés, weboldal fejlesztés, a digitális média és elektronikus kiadás. A diákok megtanulják, hogyan kell értékelni a jelenlegi és az új technológiákra; megállapítsa a felhasználói igényeket; tervezés felhasználóbarát felületek; alkalmazni, konfigurálását és kezelését technológiák; és hatásának értékelése technológiáknak az egyének, a szervezetek és a társadalom.... [-]

Kanada Vancouver
Szeptember 2019
Angol
Nappali
122 órák
Campus
Bővebben magyarul
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Az International Business koncentráció felkészíti a diákokat, hogy megértsék és hatékonyan részt vegyen a menedzsment üzleti környezetben működő vállalatok egy multinacio ... [+]

Az International Business koncentráció felkészíti a diákokat, hogy megértsék és hatékonyan részt vegyen a menedzsment üzleti környezetben működő vállalatok egy multinacionális környezetben. Tanfolyamok vizsgálja alapos elméletek és alkalmazott fogalmak lényeges, hogy üzleti tevékenységét a versenyképes globális színtéren. A nemzetközi üzleti kurzusok a következők: International Business, Nemzetközi menedzsment, nemzetközi marketing, és a Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság.

Üzleti Program hangsúlyozza Gyakornoki lehetőségek

Során az utolsó tanév, a diákok a lehetőséget, hogy beiratkozik egy szakmai akár hitel- vagy nem hitel. Ez számos előnnyel jár, mivel lehetővé teszi számukra, hogy értékes munkatapasztalatot, fejleszteni és építeni készségek, hogy a lábát az ajtón egy cég, stb... [-]

Kanada Vancouver
Szeptember 2019
Angol
Nappali
150 órák
Campus
Bővebben magyarul
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Kanada
Honlap
Telefonszám
+1 604-682-8112