Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A világ egyik vezető fejlesztője a globális nevelés, Fairleigh Dickinson Egyetem arra törekszik, új utakat kínál egyedülálló tanulási lehetőséget a diákoknak az egész világon. Az egyetem legújabb campus 2007-ben megnyílt a Vancouver, British Columbia. Található Nyugat-Kanadában közel az amerikai határon, Vancouver a világ egyik legcsodálatosabb, kozmopolita és multikulturális városban.

A Vancouver Campus diákok egyike azon kevés lehetőségeket keresni egy amerikai főiskola, miközben tanul Kanadában. Minden szakon kínálnak a Vancouver Campus kaptak engedélyt a British Columbia Minisztérium Advanced Education. Fairleigh Dickinson Egyetem - Vancouver üdvözli a diákok a világ minden tájáról, hogy hozzon létre egy kulturálisan sokszínű tanulási környezet. Vancouver kínál forrásokat a diákoknak, akik további segítségre van szükségük, hogy fejlesszék angol nyelvtudás megkezdése előtt képzésre.

Miért Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University egyik központja a tudományos kiválóság elkötelezett előállítására világ polgárainak a globális oktatás. Az egyetem arra törekszik, hogy a hallgatók a multidiszciplináris, interkulturális és etikai felfogások részvételhez szükséges, az ólom és boldogulni a globális piacon az ötletek, a kereskedelem és a kultúra.

Alapítva 1942-ben, FDU New Jersey legnagyobb magánegyetem szolgáló közel 12.000 graduális és egyetemi hallgatók, köztük több mint 1000 nemzetközi diák a világ minden tájáról. Az egyetem két amerikai egyetemen vannak Észak-New Jersey, közel New York City. Amellett, hogy a Vancouver Campus, a University tulajdonosa és üzemeltetője a campus Wroxton, Angliában.

A Vancouver Campus üzemelteti a Fairleigh Dickinson University of British Columbia Alapítvány, amely egy non-profit szervezet, Brit Columbia, Kanada.

Engedélyek és tanúsítványok Az egyetem által akkreditált Közép Államok Bizottság Felsőoktatási és engedélyezett a New Jersey államban Bizottság Felsőoktatási. FDU a Silberman College of Business Administration tartja rangos akkreditációt AACSB International - A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. Sok az egyetem egyes tudományos fokozat programok által akkreditált a megfelelő szakmai és oktatási intézmények.

Az "egyetem" kifejezés alatt írásbeli beleegyezése British Columbia Minisztérium Advanced Oktatási hatékony május 8., 2006, átesett egy minőségi értékelési folyamat, és megállapította, hogy megfelel a kritériumoknak Minisztérium által létrehozott. Fairleigh Dickinson University az első nem-kanadai intézmény szerezni jóváhagyás alatt szigorú előírásoknak által elfogadott British Columbia 2003-ban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Báis - Vendéglátás és A Turizmus Menedzsment

Campus Nappali 120 óra September 2018 Kanada Vancouver

A Vancouver terület Kanada egyik legnépszerűbb turisztikai célpontok, és ennek eredményeként a hely gazdag karrier lehetőséget az emberek munkát keres a vendéglátás és a turizmus. A Bachelor of Arts in Individualizált Studies (BAIS) programot ideális lehetőséget kínál mind az egyének szeretnének felkészülni a karrier a vendéglátás és a turizmus helyi vagy nemzetközi szinten, és a jelenleg dolgoznak az iparban szeretnének szerezni egy egyetemi diplomát a haladás a szakma. Abban FDU Vancouver, akkor lehet keresni az oktatási hitelesítő szükséges egy jövedelmező karrier a vendéglátó iparban ezen keresztül speciális programot kínált az egyetem Nemzetközi Iskola Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management. [+]

Szakirány Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management Egy erős OKTATÁS A program meg akarja keresni a hitelesítő akkor kell kezdeni, vagy előre a karrierjét a világ leggyorsabban növekvő iparág.

A Vancouver terület Kanada egyik legnépszerűbb turisztikai célpontok, és ennek eredményeként a hely gazdag karrier lehetőséget az emberek munkát keres a vendéglátás és a turizmus. A Bachelor of Arts in Individualizált Studies (BAIS) programot ideális lehetőséget kínál mind az egyének szeretnének felkészülni a karrier a vendéglátás és a turizmus helyi vagy nemzetközi szinten, és a jelenleg dolgoznak az iparban szeretnének szerezni egy egyetemi diplomát a haladás a szakma. Abban FDU Vancouver, akkor lehet keresni az oktatási hitelesítő szükséges egy jövedelmező karrier a vendéglátó iparban ezen keresztül speciális programot kínált az egyetem Nemzetközi Iskola Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management.... [-]


BSc

Bs Az Információs Technológia

Campus Nappali 122 óra September 2018 Kanada Vancouver

A Bachelor of Science (BS) programot az információs technológia (IT) kínál interdiszciplináris tanterv összpontosító információtechnológiai és számítástechnika. Ezen túlmenően a program egyedülálló abban, hogy egyesíti a hagyományos akadémiai témák élvonalbeli és jelenlegi informatikai gyakorlatok és technológia. [+]

A Bachelor of Science (BS) programot az információs technológia (IT) kínál interdiszciplináris tanterv összpontosító információtechnológiai és számítástechnika. Ezen túlmenően a program egyedülálló abban, hogy egyesíti a hagyományos akadémiai témák élvonalbeli és jelenlegi informatikai gyakorlatok és technológia.

Az átfogó cél a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a széles, integrált informatikai ismeretek, beleértve a kommunikáció, számítógépes hálózatok, számítógépes rendszerek, adatbázis-kezelő, szoftverfejlesztés, weboldal fejlesztés, a digitális média és elektronikus kiadás. A diákok megtanulják, hogyan kell értékelni a jelenlegi és az új technológiákra; megállapítsa a felhasználói igényeket; tervezés felhasználóbarát felületek; alkalmazni, konfigurálását és kezelését technológiák; és hatásának értékelése technológiáknak az egyének, a szervezetek és a társadalom.... [-]


Bs üzleti Adminisztráció

Campus Nappali 150 óra September 2018 Kanada Vancouver

Az International Business koncentráció felkészíti a diákokat, hogy megértsék és hatékonyan részt vegyen a menedzsment üzleti környezetben működő vállalatok egy multinacionális környezetben. Tanfolyamok vizsgálja alapos elméletek és alkalmazott fogalmak lényeges, hogy üzleti tevékenységét a versenyképes globális színtéren. [+]

Az International Business koncentráció felkészíti a diákokat, hogy megértsék és hatékonyan részt vegyen a menedzsment üzleti környezetben működő vállalatok egy multinacionális környezetben. Tanfolyamok vizsgálja alapos elméletek és alkalmazott fogalmak lényeges, hogy üzleti tevékenységét a versenyképes globális színtéren. A nemzetközi üzleti kurzusok a következők: International Business, Nemzetközi menedzsment, nemzetközi marketing, és a Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság.

Üzleti Program hangsúlyozza Gyakornoki lehetőségek

Során az utolsó tanév, a diákok a lehetőséget, hogy beiratkozik egy szakmai akár hitel- vagy nem hitel. Ez számos előnnyel jár, mivel lehetővé teszi számukra, hogy értékes munkatapasztalatot, fejleszteni és építeni készségek, hogy a lábát az ajtón egy cég, stb... [-]


Kapcsolat

Fairleigh Dickinson University Vancouver

Cím 842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Kanada
Honlap http://view2.fdu.edu/vancouver-campus/
Telefon +1 604-682-8112