Crandall University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

történelem

Az 1940-es években, az Egyesült Baptista Egyezmény lett aggódik a fiatalok, akik elhagyták Atlantic Canada a Biblia főiskolai oktatás. Annak ellenére, hogy a név volt a University Wolfville, NS, ott volt egy olyan terület keresztény oktatás, amelyet nem takarva. 1949-ben, az Egyesült Baptist Bible Training School-ban alakult Moncton egyaránt a Biblia főiskolai és középiskolai. A következő két évtizedben, a fiatalok minden tájáról érkeztek Atlantic Canada tanulni egy keresztény összefüggésben, és élni a keresztény közösség.

Tudományos kiválóság nagyon hamar egy fémjelzi az új iskola, és sok ember adta sacrificially bővíteni a létesítmények és a programokat. Dr. Myron Brinton bal sikeres lelkipásztorkodás irányítani a fiatal intézmény a legtöbb első évtizede. Ő értelme a család és a keresztény elkötelezettség a terepet a nagy hagyományaihoz.

1968-ra, az iskola volt az átmeneti hiszen a hangsúly változott utáni középiskolai programot. Ez lett a Bible College és a keresztény Junior bölcsészettudományi főiskola. 1970-ben, a neve megváltozott Atlantic Baptist College, hogy tükrözze az új programok. Ezen időszak alatt az elnök, Dr. Stuart E. Murray, arra törekedett, hogy egy erős kar és hogy szélesítsék a válogatott tanfolyamok.

1983-ban, a New Brunswick törvényhozás elfogadott egy charter nyújtó Atlantic Baptista Főiskola, a jogot, hogy érettségi fok. Több mint egy évtizeddel később, 1996-ban, az eredeti törvény a törvényhozó úgy módosult, hogy módosítsa a nevet Atlantic Baptist University. Ez úgy történt, hogy az tükrözze a folyamatos növekedés és fejlődés az egyetem, mint azt a megadását fok a különböző tudományágak, beleértve Arts, tudomány, üzleti és oktatási központ.

2008-ban, és 2010-ben, kisebb módosításokat a törvény készült, első kiterjeszteni a rendelkezést fok túl az érettségi szintet, és a második, hogy módosítsa a nevet Crandall University tiszteletére Joseph Crandall, aki megalapította több Baptista gyülekezet a nagyobb Moncton területen a késő 1800-as években. Ez az új név is bemutatták, mert így világosabban kínálnak invititation a keresztény diákok és a támogatók, akik nem voltak a baptista hagyomány.

Mission Statement

A misszió a Crandall University, hogy átalakításának átél színvonalú egyetemi oktatás gyökerező keresztény hitet. Ez a küldetés keresztül valósul:

A tanítás a bölcsészettudomány, a tudományok és a szakmai tanulmányok, amely tartalmazza: A tanuló-központú megközelítést, amelynek középpontjában a tanulás helyett szállítási információt csak; Elkötelezettség a holisztikus növekedési személy: lelki, szellemi, személyes / szociális és fizikai jólétét; A csapatmunka a kiváló és elkötelezett munkatársak, oktatók, adminisztrátorok és az Igazgatóság tagjainak; A fejlesztés egy egységes és gondoskodó közösség, amelyben a résztvevők érzékenyek az igényeinek egymást, ösztönzik egymást jellegű formáció, vezetői képességek és az integráció a hit és a tanulás, amelynek keretében készen állnak a jövő pozíciók befolyás és a vezetés szolgálatában Isten Királysága; Nyitottság személyek Minden faj, szín, nem, és hitvallás, akik úgy döntenek, hogy vegyenek részt a közösség Crandall Egyetem. Kutatások által kar, amely magában foglalja, de nem korlátozódik a: Az ismeretek bővítését belül a tudós fegyelmet; A kiválóság mércéjévé, hogy megerősíti az egyetem elkötelezettségét a tudományos integritását; Integrációjának elősegítése a hit és a tanulás révén ösztöndíj és közzététele, hogy értékelje elméletek / következtetéseket fényében a keresztény világnézet.

Hitvallásunk

Isten: Mert egy az Isten, örökké létező három személyben: Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Az Istenség három személy egyenlő és egységes lényegében és tökéletesség. Hajtanak végre különböző, de harmonikus irodák a megváltás nagy munkájában. Isten Atya, hogy minden ember az általános értelemben vett teremtője és fenntartója az univerzumban. Ő atyai együttérzés az egész emberiség számára. Isten Atya, a személyes értelemben, hogy mindazok, akik vallják, hitet Ő egyszülött és egyedi Fiát, Jézus Krisztust. Jézus Krisztus Isten megjelent testben; megerősítjük, szűztől való születésében, bűntelen emberiség, isteni csodát, helyettesítő áldozatát egyszer s mindenkorra, a testi feltámadása és mennybemenetele, közbenjáró munkája az Atya előtt, és a boldog reménységet tett személyes visszatérését hatalommal és dicsőséggel. A Szentlélek a harmadik személy az Istenség, aki az Atyától származik, és a Fiú. A Szentlélek meggyőz emberiséget a bűn, igazság és Isten ítéletét; kéri az embereket, hogy a bűnbánat és Jézus Krisztusba vetett hit, benne lakozik, és lehetővé teszi a hívőt, hogy a szent életre; és felhatalmazza a hívő, hogy tanúja és dolgozni az Úr Jézus Krisztus.

A Szentírás: A Szentírás az Ó- és Újszövetség megvan a hatóság egyedül Istentől, és adott nekünk az isteni sugallat. Ők az egyetlen tökéletes, legfőbb, tévedhetetlenek, és megfelelő színvonalú minden olyan ügyben a hit és a magatartása. Ők már gondosan őrzi Isten gondviselése munkája révén hűséges hívők.

Humanity: Az emberiség jött létre bűntelen. Engedetlensége az első férfi és a nő, a bűn az emberi faj. Ezzel engedetlenség az egész emberiség születik bűnös, átok alatt az elítélés és a halál, szükségük van a bűnbánat és a megbocsátás.

Salvation: Üdvösségéért elveszett és bűnös emberiség csak akkor lehetséges érdemi Jézus Krisztus és az Ő helyettesítő halála a mi érdekünkben. Salvation kell érkeznie a bűnbánat és a hit, és ez cselekedetek. Ez jellemzi a regeneráció a Szentlélek által.

Az Egyház: A templom áll minden igaz hívő az Úr Jézus Krisztus. A Biblia azt is meghatározza a helyi egyház, mint egy összeállítást a megkeresztelt hívek számára szervezett istentisztelet, tanítványság, információs tevékenység, és mások szolgálata az Isten.

Feltámadás és Ítélet: Lesz egy általános feltámadás a szervek az igazságos és igazságtalan. Isten megítéli az egész emberiséget. Akik menti élni fog örökké Isten jelenlétében. Azok, akik elvesznek a bűn kap örök elítélését.

Akkreditáció

In Canada there is no formal organization that accredits universities and colleges, but the concept of accreditation is practiced. It is based on the acceptance of postsecondary studies by Canadian Universities and Colleges, where the work completed meets criteria of faculty competence, standards of instruction, and standards of student achievement practiced by the major universities in Canada. Based on these standards, Crandall University graduates consistently achieve a high level.

Crandall University is an affiliate member of The Council of Christian Colleges and Universities, an association of approximately 175 Christ-centered colleges and universities of the liberal arts and sciences with member schools in 26 countries around the world. The Council is committed to cultivating communities of educational excellence in which the lordship of Jesus Christ is central. Member colleges are committed to maintaining the highest academic standards in an environment which fosters spiritual growth. Over thirty denominations are represented in the Council, enriching the common fellowship with diversity. Working together, Council member colleges and universities accomplish things they could not do alone. (See the “Programs of Study” section which outlines the academic opportunities available to students at Crandall through CCCU.)

Crandall University maintains its official recognition as a degree-granting institution based on its formal arrangments with the Province of New Brunswick through an Act of the New Brunswick Legislature. In addition, there is a strong on-going collegial relationship with all its sibling universitities within the Atlantic Provinces and an expanding and ever improving connection with other academic institutions and professional associations throughout Canada and the United States.

Crandall University has become known for its academic excellence and the integrity of its graduates. With the increasing number of degree programs and the abilities of its faculty members, the reputation of the University continues to grow.

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor of műszaki oktatás

Campus Nappali September 2019 Kanada Moncton

A Bachelor of Technical Education diplomások tartani egy erős hírnevét szerte a világon. Gyakran éppen kért szakmai elhelyezése olyan helyeken, mint Kína és Ausztrália. [+]

Műszaki oktatás Crandall

A Bachelor of Technical Education diploma (BTEd.) Egy innovatív program célja, hogy összekapcsolják a korábbi technikai készségek és a képzés a 21. századi tanárképzés. Ha van a háttérben olyan területeken, mint a Business Technology, ICT, Culinary Arts, Interior Design, kereskedések, vagy vendéglátás és akar dolgozni egy iskolai környezetben, akkor ez a program az Ön számára.

A sikeres befejezése a Bachelor of Technical Education diplomát, akkor pályázhatnak a 4-es szint oktatási bizonyítvány a New Brunswick Department of Education.

Speciális Program hangsúlyozza a Bachelor of Technical Education

A Bachelor of Technical Education diplomások tartani egy erős hírnevét szerte a világon. Gyakran éppen kért szakmai elhelyezése olyan helyeken, mint Kína és Ausztrália.... [-]


Bachelor of Theology

Campus Nappali September 2019 Kanada Moncton

Ez az egyedülálló együttműködés ad Crandall diákok a lehetőséget, hogy egy diploma Acadia University (a Acadia Divinity College) párhuzamosan a Crandall mértékben. [+]

A Crandall-Acadia Bachelor of Theology Partnership

Ez az egyedülálló együttműködés ad Crandall diákok a lehetőséget, hogy egy diploma Acadia University (a Acadia Divinity College) párhuzamosan a Crandall mértékben. Az Acadia Bachelor of Theology program, a diákok veszi speciális kurzusok, amelyek középpontjában a személyes tanítványság, keresztény szolgálat az egyházi és közösségi, valamint a tanfolyamok bibliai tanulmányok és teológiát. Gyakorlati elemeket a program a hallgatók a lehetőséget, hogy szolgálja, és vezet helyi és nemzetközi szinten.

Ez a fokozat kifejezetten azokat a fiatalokat, akik a szenvedély az Istennek és a fejlődő szorosabb kapcsolatot vele. Ez szilárd alapot biztosít a vezető egyházi és közösségi minisztériumok.... [-]


Bachelor oktatás

Campus Nappali September 2019 Kanada Moncton

A Bachelor of Education program Crandall Egyetem egyik legelismertebb tanárképző programokban Kelet-Kanadában. A Crandall Oktatási mértékben felkészít tanítani gyakorlatilag bármilyen osztálytermi, bárhol. [+]

Oktatás Crandall

A Bachelor of Education program Crandall Egyetem egyik legelismertebb tanárképző programokban Kelet-Kanadában. A Crandall Oktatási mértékben felkészít tanítani gyakorlatilag bármilyen osztálytermi, bárhol.

A célunk Bachelor of Education program célja, hogy diplomás tanárok, akik lesz a tanuló-központú oktatási vezetők egy elkötelezettség fontos küldetése oktató generationsto jönnek.

A sikeres befejezése a Bachelor of Education diploma, akkor jól felkészült, hogy a tanítás kihívások széles skáláját tantermi keretek között. Akkor is pályázhatnak a New Brunswick Level 5 oktatási bizonyítvány, amely felvértezi Önt tanítani az alap- vagy középfokú iskolai tanteremben.... [-]


BA

Bölcsész

Campus Nappali September 2019 Kanada Moncton

A Bachelor of Arts fokozatot Crandall University felvértezi az Ön számára az analitikai eszközök és íráskészség szükséges, hogy sikerül fejlett tanulmányok vagy szakmai karrier. [+]

A bölcsészettudományi oktatás Fit for mai kor kihívásai

A Bachelor of Arts fokozatot Crandall University felvértezi az Ön számára az analitikai eszközök és íráskészség szükséges, hogy sikerül fejlett tanulmányok vagy szakmai karrier. A Crandall Bachelor of Arts fokozatot is rendelkezik, akkor sokkal több. Ön is szert spirituális tudást, amely támogatja és erősíti a hitet, és felkészülni jól teljesíteni élet kihívásait.

Álljon meg egy pillanatra, hogy nézd át a válogatott Bachelor of Arts szakok. Miért a mi diákok elgondolkodjanak a Crandall Egyetemi oktatás is kiemelkedő értéket a felsőoktatásban. Ez a négy év, hogy készítsen neked, amit az élet hoz az utat.... [-]


BBA

Üzleti Adminisztráció Bachelor

Campus Nappali September 2019 Kanada Moncton

Crandall Business School is kínál a BBA kooperatív oktatás mértékben, hogy a on-the-job tapasztalat, biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy a tanulás a gyakorlatban, míg a fejlődő fontos életpálya-építési hálózati kapcsolatok. [+]

Készülj fel egy kihívást jelentő karriert az üzleti at Crandall Business School

Tanulás Business Administration készíti fel a gazdag karrier lehetőségeket. A Crandall Business School, üzleti tanulók lehetőséget, hogy koncentrálják üzleti tanulmányok számvitel, marketing vagy Business Management. A program meg fogja tanulni, hogy egyértelmű kommunikálás elemezni szervezési kérdések, oldja üzleti kihívások és a legjobb üzleti gyakorlatot.

Üzleti ma hihetetlenül összetett. Az eszközöket és készségeket kapsz a Crandall Business School felállítja majd, hogy sikerül egy igényes karrier vagy, hogy folytassa a Masters in Business Administration.... [-]


BSc

Bachelor of Science in Biológia

Campus Nappali September 2019 Kanada Moncton

A diplomát biológia szakán Crandall University segít szert az elemzés, az értelmezés és a kommunikációs készségek szükségesek, hogy kezdje meg a tudományos pálya vagy folytatni a korszerű oktatási tanulmányokat. [+]

Tanulmányozza a világ Amazing életformák

Biológia felfedezi a világot az élő szervezetekre. Találmányokra elengedhetetlen a fejlesztések a mezőgazdaság, orvostudomány, a biotechnológia és az ökológia. A diplomát biológia szakán Crandall University segít szert az elemzés, az értelmezés és a kommunikációs készségek szükségesek, hogy kezdje meg a tudományos pálya vagy folytatni a korszerű oktatási tanulmányokat.

Együtt, a professzorok és osztálytársak, akkor tanulmányozza a funkciók és kölcsönhatások az élő szervezetek azáltal, hogy vizsgálták szerkezetét, viselkedését és életfolyamatokat. Ezen felül, akkor lehetősége van arra, hogy képességeik fejlesztésében, hogy növeli a megértést a világ kitöltésével az egyetem holisztikus bölcsészettudományi alaptanterv.... [-]