Hivatalos Leírás

történelem

Az 1940-es években, az Egyesült Baptista Egyezmény lett aggódik a fiatalok, akik elhagyták Atlantic Canada a Biblia főiskolai oktatás. Annak ellenére, hogy a név volt a University Wolfville, NS, ott volt egy olyan terület keresztény oktatás, amelyet nem takarva. 1949-ben, az Egyesült Baptist Bible Training School-ban alakult Moncton egyaránt a Biblia főiskolai és középiskolai. A következő két évtizedben, a fiatalok minden tájáról érkeztek Atlantic Canada tanulni egy keresztény összefüggésben, és élni a keresztény közösség.

Tudományos kiválóság nagyon hamar egy fémjelzi az új iskola, és sok ember adta sacrificially bővíteni a létesítmények és a programokat. Dr. Myron Brinton bal sikeres lelkipásztorkodás irányítani a fiatal intézmény a legtöbb első évtizede. Ő értelme a család és a keresztény elkötelezettség a terepet a nagy hagyományaihoz.

1968-ra, az iskola volt az átmeneti hiszen a hangsúly változott utáni középiskolai programot. Ez lett a Bible College és a keresztény Junior bölcsészettudományi főiskola. 1970-ben, a neve megváltozott Atlantic Baptist College, hogy tükrözze az új programok. Ezen időszak alatt az elnök, Dr. Stuart E. Murray, arra törekedett, hogy egy erős kar és hogy szélesítsék a válogatott tanfolyamok.

1983-ban, a New Brunswick törvényhozás elfogadott egy charter nyújtó Atlantic Baptista Főiskola, a jogot, hogy érettségi fok. Több mint egy évtizeddel később, 1996-ban, az eredeti törvény a törvényhozó úgy módosult, hogy módosítsa a nevet Atlantic Baptist University. Ez úgy történt, hogy az tükrözze a folyamatos növekedés és fejlődés az egyetem, mint azt a megadását fok a különböző tudományágak, beleértve Arts, tudomány, üzleti és oktatási központ.

2008-ban, és 2010-ben, kisebb módosításokat a törvény készült, első kiterjeszteni a rendelkezést fok túl az érettségi szintet, és a második, hogy módosítsa a nevet Crandall University tiszteletére Joseph Crandall, aki megalapította több Baptista gyülekezet a nagyobb Moncton területen a késő 1800-as években. Ez az új név is bemutatták, mert így világosabban kínálnak invititation a keresztény diákok és a támogatók, akik nem voltak a baptista hagyomány.

Mission Statement

A misszió a Crandall University, hogy átalakításának átél színvonalú egyetemi oktatás gyökerező keresztény hitet. Ez a küldetés keresztül valósul:

A tanítás a bölcsészettudomány, a tudományok és a szakmai tanulmányok, amely tartalmazza: A tanuló-központú megközelítést, amelynek középpontjában a tanulás helyett szállítási információt csak; Elkötelezettség a holisztikus növekedési személy: lelki, szellemi, személyes / szociális és fizikai jólétét; A csapatmunka a kiváló és elkötelezett munkatársak, oktatók, adminisztrátorok és az Igazgatóság tagjainak; A fejlesztés egy egységes és gondoskodó közösség, amelyben a résztvevők érzékenyek az igényeinek egymást, ösztönzik egymást jellegű formáció, vezetői képességek és az integráció a hit és a tanulás, amelynek keretében készen állnak a jövő pozíciók befolyás és a vezetés szolgálatában Isten Királysága; Nyitottság személyek Minden faj, szín, nem, és hitvallás, akik úgy döntenek, hogy vegyenek részt a közösség Crandall Egyetem. Kutatások által kar, amely magában foglalja, de nem korlátozódik a: Az ismeretek bővítését belül a tudós fegyelmet; A kiválóság mércéjévé, hogy megerősíti az egyetem elkötelezettségét a tudományos integritását; Integrációjának elősegítése a hit és a tanulás révén ösztöndíj és közzététele, hogy értékelje elméletek / következtetéseket fényében a keresztény világnézet.

Hitvallásunk

Isten: Mert egy az Isten, örökké létező három személyben: Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Az Istenség három személy egyenlő és egységes lényegében és tökéletesség. Hajtanak végre különböző, de harmonikus irodák a megváltás nagy munkájában. Isten Atya, hogy minden ember az általános értelemben vett teremtője és fenntartója az univerzumban. Ő atyai együttérzés az egész emberiség számára. Isten Atya, a személyes értelemben, hogy mindazok, akik vallják, hitet Ő egyszülött és egyedi Fiát, Jézus Krisztust. Jézus Krisztus Isten megjelent testben; megerősítjük, szűztől való születésében, bűntelen emberiség, isteni csodát, helyettesítő áldozatát egyszer s mindenkorra, a testi feltámadása és mennybemenetele, közbenjáró munkája az Atya előtt, és a boldog reménységet tett személyes visszatérését hatalommal és dicsőséggel. A Szentlélek a harmadik személy az Istenség, aki az Atyától származik, és a Fiú. A Szentlélek meggyőz emberiséget a bűn, igazság és Isten ítéletét; kéri az embereket, hogy a bűnbánat és Jézus Krisztusba vetett hit, benne lakozik, és lehetővé teszi a hívőt, hogy a szent életre; és felhatalmazza a hívő, hogy tanúja és dolgozni az Úr Jézus Krisztus.

A Szentírás: A Szentírás az Ó- és Újszövetség megvan a hatóság egyedül Istentől, és adott nekünk az isteni sugallat. Ők az egyetlen tökéletes, legfőbb, tévedhetetlenek, és megfelelő színvonalú minden olyan ügyben a hit és a magatartása. Ők már gondosan őrzi Isten gondviselése munkája révén hűséges hívők.

Humanity: Az emberiség jött létre bűntelen. Engedetlensége az első férfi és a nő, a bűn az emberi faj. Ezzel engedetlenség az egész emberiség születik bűnös, átok alatt az elítélés és a halál, szükségük van a bűnbánat és a megbocsátás.

Salvation: Üdvösségéért elveszett és bűnös emberiség csak akkor lehetséges érdemi Jézus Krisztus és az Ő helyettesítő halála a mi érdekünkben. Salvation kell érkeznie a bűnbánat és a hit, és ez cselekedetek. Ez jellemzi a regeneráció a Szentlélek által.

Az Egyház: A templom áll minden igaz hívő az Úr Jézus Krisztus. A Biblia azt is meghatározza a helyi egyház, mint egy összeállítást a megkeresztelt hívek számára szervezett istentisztelet, tanítványság, információs tevékenység, és mások szolgálata az Isten.

Feltámadás és Ítélet: Lesz egy általános feltámadás a szervek az igazságos és igazságtalan. Isten megítéli az egész emberiséget. Akik menti élni fog örökké Isten jelenlétében. Azok, akik elvesznek a bűn kap örök elítélését.

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Crandall University

A Bachelor of Technical Education diplomások tartani egy erős hírnevét szerte a világon. Gyakran éppen kért szakmai elhelyezése olyan helyeken, mint Kína és Ausztrália. ... [+]

Műszaki oktatás Crandall

A Bachelor of Technical Education diploma (BTEd.) Egy innovatív program célja, hogy összekapcsolják a korábbi technikai készségek és a képzés a 21. századi tanárképzés. Ha van a háttérben olyan területeken, mint a Business Technology, ICT, Culinary Arts, Interior Design, kereskedések, vagy vendéglátás és akar dolgozni egy iskolai környezetben, akkor ez a program az Ön számára.

A sikeres befejezése a Bachelor of Technical Education diplomát, akkor pályázhatnak a 4-es szint oktatási bizonyítvány a New Brunswick Department of Education.

Speciális Program hangsúlyozza a Bachelor of Technical Education

A Bachelor of Technical Education diplomások tartani egy erős hírnevét szerte a világon. Gyakran éppen kért szakmai elhelyezése olyan helyeken, mint Kína és Ausztrália.... [-]

Kanada Moncton
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Crandall University

Ez az egyedülálló együttműködés ad Crandall diákok a lehetőséget, hogy egy diploma Acadia University (a Acadia Divinity College) párhuzamosan a Crandall mértékben. ... [+]

A Crandall-Acadia Bachelor of Theology Partnership

Ez az egyedülálló együttműködés ad Crandall diákok a lehetőséget, hogy egy diploma Acadia University (a Acadia Divinity College) párhuzamosan a Crandall mértékben. Az Acadia Bachelor of Theology program, a diákok veszi speciális kurzusok, amelyek középpontjában a személyes tanítványság, keresztény szolgálat az egyházi és közösségi, valamint a tanfolyamok bibliai tanulmányok és teológiát. Gyakorlati elemeket a program a hallgatók a lehetőséget, hogy szolgálja, és vezet helyi és nemzetközi szinten.

Ez a fokozat kifejezetten azokat a fiatalokat, akik a szenvedély az Istennek és a fejlődő szorosabb kapcsolatot vele. Ez szilárd alapot biztosít a vezető egyházi és közösségi minisztériumok.... [-]

Kanada Moncton
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Crandall University

A Bachelor of Education program Crandall Egyetem egyik legelismertebb tanárképző programokban Kelet-Kanadában. A Crandall Oktatási mértékben felkészít tanítani gyakorlati ... [+]

Oktatás Crandall

A Bachelor of Education program Crandall Egyetem egyik legelismertebb tanárképző programokban Kelet-Kanadában. A Crandall Oktatási mértékben felkészít tanítani gyakorlatilag bármilyen osztálytermi, bárhol.

A célunk Bachelor of Education program célja, hogy diplomás tanárok, akik lesz a tanuló-központú oktatási vezetők egy elkötelezettség fontos küldetése oktató generationsto jönnek.

A sikeres befejezése a Bachelor of Education diploma, akkor jól felkészült, hogy a tanítás kihívások széles skáláját tantermi keretek között. Akkor is pályázhatnak a New Brunswick Level 5 oktatási bizonyítvány, amely felvértezi Önt tanítani az alap- vagy középfokú iskolai tanteremben.... [-]

Kanada Moncton
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BA

Crandall University

A Bachelor of Arts fokozatot Crandall University felvértezi az Ön számára az analitikai eszközök és íráskészség szükséges, hogy sikerül fejlett tanulmányok vagy szakmai k ... [+]

A bölcsészettudományi oktatás Fit for mai kor kihívásai

A Bachelor of Arts fokozatot Crandall University felvértezi az Ön számára az analitikai eszközök és íráskészség szükséges, hogy sikerül fejlett tanulmányok vagy szakmai karrier. A Crandall Bachelor of Arts fokozatot is rendelkezik, akkor sokkal több. Ön is szert spirituális tudást, amely támogatja és erősíti a hitet, és felkészülni jól teljesíteni élet kihívásait.

Álljon meg egy pillanatra, hogy nézd át a válogatott Bachelor of Arts szakok. Miért a mi diákok elgondolkodjanak a Crandall Egyetemi oktatás is kiemelkedő értéket a felsőoktatásban. Ez a négy év, hogy készítsen neked, amit az élet hoz az utat.... [-]

Kanada Moncton
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Crandall University

Crandall Business School is kínál a BBA kooperatív oktatás mértékben, hogy a on-the-job tapasztalat, biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy a tanulás a gyakorlatb ... [+]

Készülj fel egy kihívást jelentő karriert az üzleti at Crandall Business School

Tanulás Business Administration készíti fel a gazdag karrier lehetőségeket. A Crandall Business School, üzleti tanulók lehetőséget, hogy koncentrálják üzleti tanulmányok számvitel, marketing vagy Business Management. A program meg fogja tanulni, hogy egyértelmű kommunikálás elemezni szervezési kérdések, oldja üzleti kihívások és a legjobb üzleti gyakorlatot.

Üzleti ma hihetetlenül összetett. Az eszközöket és készségeket kapsz a Crandall Business School felállítja majd, hogy sikerül egy igényes karrier vagy, hogy folytassa a Masters in Business Administration.... [-]

Kanada Moncton
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Crandall University

A diplomát biológia szakán Crandall University segít szert az elemzés, az értelmezés és a kommunikációs készségek szükségesek, hogy kezdje meg a tudományos pálya vagy fol ... [+]

Tanulmányozza a világ Amazing életformák

Biológia felfedezi a világot az élő szervezetekre. Találmányokra elengedhetetlen a fejlesztések a mezőgazdaság, orvostudomány, a biotechnológia és az ökológia. A diplomát biológia szakán Crandall University segít szert az elemzés, az értelmezés és a kommunikációs készségek szükségesek, hogy kezdje meg a tudományos pálya vagy folytatni a korszerű oktatási tanulmányokat.

Együtt, a professzorok és osztálytársak, akkor tanulmányozza a funkciók és kölcsönhatások az élő szervezetek azáltal, hogy vizsgálták szerkezetét, viselkedését és életfolyamatokat. Ezen felül, akkor lehetősége van arra, hogy képességeik fejlesztésében, hogy növeli a megértést a világ kitöltésével az egyetem holisztikus bölcsészettudományi alaptanterv.... [-]

Kanada Moncton
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul