Crandall University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

történelem

Az 1940-es években, az Egyesült Baptista Egyezmény lett aggódik a fiatalok, akik elhagyták Atlantic Canada a Biblia főiskolai oktatás. Annak ellenére, hogy a név volt a University Wolfville, NS, ott volt egy olyan terület keresztény oktatás, amelyet nem takarva. 1949-ben, az Egyesült Baptist Bible Training School-ban alakult Moncton egyaránt a Biblia főiskolai és középiskolai. A következő két évtizedben, a fiatalok minden tájáról érkeztek Atlantic Canada tanulni egy keresztény összefüggésben, és élni a keresztény közösség.

Tudományos kiválóság nagyon hamar egy fémjelzi az új iskola, és sok ember adta sacrificially bővíteni a létesítmények és a programokat. Dr. Myron Brinton bal sikeres lelkipásztorkodás irányítani a fiatal intézmény a legtöbb első évtizede. Ő értelme a család és a keresztény elkötelezettség a terepet a nagy hagyományaihoz.

1968-ra, az iskola volt az átmeneti hiszen a hangsúly változott utáni középiskolai programot. Ez lett a Bible College és a keresztény Junior bölcsészettudományi főiskola. 1970-ben, a neve megváltozott Atlantic Baptist College, hogy tükrözze az új programok. Ezen időszak alatt az elnök, Dr. Stuart E. Murray, arra törekedett, hogy egy erős kar és hogy szélesítsék a válogatott tanfolyamok.

1983-ban, a New Brunswick törvényhozás elfogadott egy charter nyújtó Atlantic Baptista Főiskola, a jogot, hogy érettségi fok. Több mint egy évtizeddel később, 1996-ban, az eredeti törvény a törvényhozó úgy módosult, hogy módosítsa a nevet Atlantic Baptist University. Ez úgy történt, hogy az tükrözze a folyamatos növekedés és fejlődés az egyetem, mint azt a megadását fok a különböző tudományágak, beleértve Arts, tudomány, üzleti és oktatási központ.

2008-ban, és 2010-ben, kisebb módosításokat a törvény készült, első kiterjeszteni a rendelkezést fok túl az érettségi szintet, és a második, hogy módosítsa a nevet Crandall University tiszteletére Joseph Crandall, aki megalapította több Baptista gyülekezet a nagyobb Moncton területen a késő 1800-as években. Ez az új név is bemutatták, mert így világosabban kínálnak invititation a keresztény diákok és a támogatók, akik nem voltak a baptista hagyomány.

Mission Statement

A misszió a Crandall University, hogy átalakításának átél színvonalú egyetemi oktatás gyökerező keresztény hitet. Ez a küldetés keresztül valósul:

A tanítás a bölcsészettudomány, a tudományok és a szakmai tanulmányok, amely tartalmazza: A tanuló-központú megközelítést, amelynek középpontjában a tanulás helyett szállítási információt csak; Elkötelezettség a holisztikus növekedési személy: lelki, szellemi, személyes / szociális és fizikai jólétét; A csapatmunka a kiváló és elkötelezett munkatársak, oktatók, adminisztrátorok és az Igazgatóság tagjainak; A fejlesztés egy egységes és gondoskodó közösség, amelyben a résztvevők érzékenyek az igényeinek egymást, ösztönzik egymást jellegű formáció, vezetői képességek és az integráció a hit és a tanulás, amelynek keretében készen állnak a jövő pozíciók befolyás és a vezetés szolgálatában Isten Királysága; Nyitottság személyek Minden faj, szín, nem, és hitvallás, akik úgy döntenek, hogy vegyenek részt a közösség Crandall Egyetem. Kutatások által kar, amely magában foglalja, de nem korlátozódik a: Az ismeretek bővítését belül a tudós fegyelmet; A kiválóság mércéjévé, hogy megerősíti az egyetem elkötelezettségét a tudományos integritását; Integrációjának elősegítése a hit és a tanulás révén ösztöndíj és közzététele, hogy értékelje elméletek / következtetéseket fényében a keresztény világnézet.

Hitvallásunk

Isten: Mert egy az Isten, örökké létező három személyben: Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Az Istenség három személy egyenlő és egységes lényegében és tökéletesség. Hajtanak végre különböző, de harmonikus irodák a megváltás nagy munkájában. Isten Atya, hogy minden ember az általános értelemben vett teremtője és fenntartója az univerzumban. Ő atyai együttérzés az egész emberiség számára. Isten Atya, a személyes értelemben, hogy mindazok, akik vallják, hitet Ő egyszülött és egyedi Fiát, Jézus Krisztust. Jézus Krisztus Isten megjelent testben; megerősítjük, szűztől való születésében, bűntelen emberiség, isteni csodát, helyettesítő áldozatát egyszer s mindenkorra, a testi feltámadása és mennybemenetele, közbenjáró munkája az Atya előtt, és a boldog reménységet tett személyes visszatérését hatalommal és dicsőséggel. A Szentlélek a harmadik személy az Istenség, aki az Atyától származik, és a Fiú. A Szentlélek meggyőz emberiséget a bűn, igazság és Isten ítéletét; kéri az embereket, hogy a bűnbánat és Jézus Krisztusba vetett hit, benne lakozik, és lehetővé teszi a hívőt, hogy a szent életre; és felhatalmazza a hívő, hogy tanúja és dolgozni az Úr Jézus Krisztus.

A Szentírás: A Szentírás az Ó- és Újszövetség megvan a hatóság egyedül Istentől, és adott nekünk az isteni sugallat. Ők az egyetlen tökéletes, legfőbb, tévedhetetlenek, és megfelelő színvonalú minden olyan ügyben a hit és a magatartása. Ők már gondosan őrzi Isten gondviselése munkája révén hűséges hívők.

Humanity: Az emberiség jött létre bűntelen. Engedetlensége az első férfi és a nő, a bűn az emberi faj. Ezzel engedetlenség az egész emberiség születik bűnös, átok alatt az elítélés és a halál, szükségük van a bűnbánat és a megbocsátás.

Salvation: Üdvösségéért elveszett és bűnös emberiség csak akkor lehetséges érdemi Jézus Krisztus és az Ő helyettesítő halála a mi érdekünkben. Salvation kell érkeznie a bűnbánat és a hit, és ez cselekedetek. Ez jellemzi a regeneráció a Szentlélek által.

Az Egyház: A templom áll minden igaz hívő az Úr Jézus Krisztus. A Biblia azt is meghatározza a helyi egyház, mint egy összeállítást a megkeresztelt hívek számára szervezett istentisztelet, tanítványság, információs tevékenység, és mások szolgálata az Isten.

Feltámadás és Ítélet: Lesz egy általános feltámadás a szervek az igazságos és igazságtalan. Isten megítéli az egész emberiséget. Akik menti élni fog örökké Isten jelenlétében. Azok, akik elvesznek a bűn kap örök elítélését.

Helyszínek

Moncton

Address
333 Gorge Road
Moncton


E1G 3H9 Moncton, New Brunswick, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket