Carleton University Undergraduate

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Kanadai Fővárosi Egyetemen, Carleton Egyetemen!

A kanadai Fővárosi Egyetem, a Carleton Egyetem dinamikus és innovatív egyetem, amely elkötelezett az oktatás, a kutatás és a tanulás iránt. Akadémiai programjaink, az egyetemi közösség, a főváros elhelyezkedése és a globális lehetőségek számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy a tanulás mind az osztályteremben, mind azon kívül megtörténjen.

A Carleton Egyetem Ottawában található, a G7 fővárosában, amely olyan lehetőségeket kínál, amelyeket sehol máshol nem talál. Elsősorban Kanada szövetségi kormányának székhelyeként ismert Ottawa és még sok más. A világ több mint 130 nagykövetségének és megbízottjának, valamint számos nemzeti szervezetnek és múzeumnak ad otthont. Kanada főbb orvosi, klinikai és élettudományi kutatóközpontjainak nagy százaléka Ottawa területén található, valamint egy több mint 1900 vállalatból álló technológiai ipar.

Ottawa egyben a világ egyik legszebb fővárosa, számos környező parkkal és nyugodt zöldterülettel, a városon át kanyargó vízi utakkal, valamint történelmi és építészeti nevezetességekkel. A csodálatos Gatineau park, amely 165 km-es túraútvonalakat kínál, a Nemzeti Főváros régiójában található.

view from above campus with downtown in background

A gyönyörű egyetemen található, pár percre a belvárostól, Carleton hírnevet szerzett az egyik legfontosabb egyetemen a nemzetközi ügyek, a kereskedelem, az újságírás és a csúcstechnológia területén. A nemzeti és nemzetközi hírű programok széles skálája rugalmasságot kínál az érdeklődésének megfelelő fokozat kiválasztásához.

Több mint 100 szak és specializáció közül választhat, a Carleton 22 alapképzési programot kínál a Bölcsészettudományi, Társadalomtudományi, Gazdasági, Mérnöki és Tervező, Természettudományi és Közügyek karain. Több mint 30.000 hallgató élvezi kis és interaktív óráinkat, a legmodernebb kutatási, laboratóriumi és atlétikai lehetőségeket.

students

A legjobb tanulási környezetek egyesítik az elméletet és a gyakorlatot. A kutatások azt mutatják, hogy a tapasztalati tanulás hozzájárul a hallgatók elkötelezettségéhez, a mélyebb tanuláshoz, a jobb tanulmányi eredményekhez, valamint a munka és az élet képességeinek javításához. A Carletonban arra törekszünk, hogy az alt = "hallgatók valós életben szerezzenek tapasztalatokat, amelyek az osztálytermet eljuttatják a világba, a világ pedig az osztályterembe. Hangsúlyozzuk a gyakorlati kutatásokat, a közösségi elkötelezettséget, a munkatapasztalatokat és az elmélyült tanulást.

Számos programunk szövetkezeti vagy gyakorlati lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik az alt = "hallgatók számára, hogy készségeiket munkahelyi környezetben fejlesszék. Ösztönözzük az egyetemi kutatást, a vállalkozói kezdeményezéseket és a közösségi szolgálati tanulást is. A fizetett" valós "tapasztalatok felhasználása kiegészíti mindazt, amit az osztályteremben tanítanak, és lehetőségeket nyit meg az alapképzés befejezése után.

Carleton régóta vonzza a nemzetközi alt = "hallgatókat a barátságos és befogadó campusunkba. Ma az egyetemnek mintegy 4500 nemzetközi alt =" hallgatója van 150 országból, sokszínű és támogató akadémiai közösséget létrehozva. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az oktatás révén visszaadjuk, miközben hozzájárulunk a közjóhoz. Ezek az alapértékek állnak az egyetem középpontjában a kutatás, a közösségi partnerség és a kiválóság oktatása terén.

Helyszínek

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket