Carleton University Undergraduate

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Kanadai Fővárosi Egyetemen, Carleton Egyetemen!

A Carleton Egyetem magas színvonalú oktatást nyújt több mint 24 000 teljes és részmunkaidős diák számára az egyetemi és a posztgraduális szinteken. A több mint 140 országból származó diákokat vonzza a sokszínű és befogadó egyetemünkbe, és több mint 153 ezer alumni él, akik több mint 160 országban élnek világszerte.

A 22 alapképzési programunk - több mint 100 fő cég, koncentráció és specializáció - biztosítja a valós problémák megoldásához szükséges készségeket és ismereteket.

A Carleton 875 egyetemi munkatársa több mint 50 tudományterületen nemzetközi szinten elismert ösztöndíjaikat és legmodernebb kutatásait. Carleton diákok részesülnek az interdiszciplináris, aktív, gyakorlati megközelítés a tanítás és a kutatás gyakorolja a karok és a számos partnerség az egyetem a szövetségi kormány, más egyetemek és a magánszektor partnerek.

Campusunk és városunk szép és barátságos környezetet biztosít az élet és a tanulás számára. Az egyetem Ottawa városközpontjától délre fekszik, a Rideau-folyó, a történelmi Rideau-csatorna és a kellemes lakónegyedek határain. Helyünk a nemzet fővárosában hihetetlen off-campus erőforrásokat biztosít, mint például a kormányzati létesítmények, múzeumok és archívumok, külföldi nagykövetségek, orvosi és élettudományi kutató laborok és egy virágzó, csúcstechnológiai ipar.

Jöjjön, és legyen része ennek a rendkívüli egyetemnek!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Mi határozza meg Carletont?

 • A kutatás, az oktatás és a tanulás innovációjára törekszünk.
 • Helyünk Ottawában, a nemzet fővárosában, összekapcsol minket a világgal.
 • Bátorítjuk a gyakorlati tapasztalatokat az osztályteremben.
 • Kivételes diáktámogatást kínálunk.

Mi határozza meg diplomáinkat?

 • Vállalkozói szellemük van.
 • Felkészültek a gyorsan változó munkaerő-piaci pályára.
 • Őket a világváltás iránti vágy hajtja.
 • Ezek 153 ezer erősek.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, Kanada nemzeti tőkéje

Carleton közelsége a kormányzati intézményekhez, a könyvtárakhoz, a médiához és a virágzó tudásalapú gazdasághoz Carleton nagyszerű hely a tanuláshoz és az élethez.

A Carleton Egyetem hallgatói, személyzete, oktatói és látogatói kihasználhatják az Ottawa egész évben kínált lehetőségeit: a művészet, a szabadban, a professzionális sport, valamint egy izgalmas, élénk éjszakai élet és egy erős közösségérzet.

Carleton Egyetem közel van Kanada fenséges Parlament épületeihez, a nyüzsgő Byward piachoz és a gyönyörű Gatineau Parkhoz.

Jó tudni:

 • A Carleton egyetemi programjainak többsége munka-tanulási lehetőségeket tartalmaz. A Carleton co-op diákjai számos munkáltatóval dolgoztak, többek között: Blackberry, Bombardier Aerospace, Kanada Revenue Agency, Környezet és Éghajlatváltozás Kanada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, Nemzeti Kutatási Tanács, Nokia, Ross Video, Scotiabank stb.
 • A diplomát szerzett diplomát követően a nemzetközi diákok munkatapasztalat megszerzésére pályázhatnak, hogy Kanadában maradjanak legfeljebb három évig.
 • A Carleton több mint 200 aktív klub és társadalom kiterjedt hálózatának otthont ad. Ez egy nagyszerű módja az új emberek megismerésének, értékes készségek megszerzésének és érdeklődésének az osztályteremen kívül.

Helyszínek

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Kanada