Hivatalos Leírás

A történet a CMU

Kanadai mennonita Egyetem az eredménye az összeolvadást a három főiskola: mennonita Testvérek Bible College / Concord Főiskola (est. 1944); Kanadai mennonita Bible College (est. 1947); és Menno Simons Főiskola (est. 1989).

Az eredete CMU menjen vissza az 1990-es években, amikor az emberek az üzleti élet és a négy mennonita főiskolák Manitoba-CMBC, Concord Főiskola, Steinbach Bible College és Menno Simons College-met beszélni egymással mennonita együttműködés a felsőoktatásban . Ez vezetett a hivatalos tárgyalásokat kollégiumot, kezdve az 1995-ben. Steinbach Bible College kivonult a folyamat 1996-ban.

Augusztusban 1998-ban a kormány Manitoba kikiáltották a charta létrehozására egyetemi szintű, diplomát adó szövetség mennonita főiskolák. November 18-án, 1998-ban a három főiskola Megállapodást írt alá megállapodást, jelezve végső jóváhagyást létre a szövetség. Május 4-én, 1999-ben a megállapodást, hogy megvásárolja 500 Shaftesbury kötötték. A mennonita College Föderáció kezdett kínál az új, közösen támogatott akadémiai program 1999 szeptemberében. Szeptemberre 2000 CMBC és a Concord College található együtt egy közös campus 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons College maradt a belváros Winnipeg, mint a CMU campus a University of Winnipeg.) 2008. októberében, CMU tagja lett a Szövetség a főiskolák, Kanada (mai nevén Egyetemek Kanadában).

Mind az alapító főiskolák megvan a maga története. Mégis, a kezdetektől, az egyéni történetek gyakran keresztezték, és ma már része a közös történet egy történet arról, hogy Isten vezette őket, hogy működjenek együtt a közös oktatási missziót nevű CMU.

Mission Statement

CMU egy innovatív keresztény egyetem, gyökerezik az anabaptista Mennonita hagyomány, mozgott és átalakult az élet és a Jézus Krisztus tanításait. Keresztül oktatási, kutatási és szolgáltatási CMU inspirálja és felvértezi a nők és férfiak számára életét szolgáltatás, a vezetés és a megbékélés egyház és a társadalom.

CMU küldetése, mint bármely szervezet, olyan, mint egy sűrűn tekercset a potenciális és a kötelezettséget, hogy tavasszal életre élénk tömb a programok és projektek, beszélgetések és kötelezettségvállalások. CMU küldetése nyíltan és kint a különlegessége. Hűség a történet Isten teremt és átalakítja a munka révén Jézus Krisztus a szívverés, a éberséget és a motiváló lökést a szolgáltatást, a vezetés és a megbékélés, amelyen keresztül CMU részt vesz az egyház és a társadalom.

CMU, a kiengesztelődés tudományos munkát mindenféle szociális, személyes, teológiai, interperszonális, művészi, fizikai és környezeti dimenziókat-hogy csak néhányat említsünk. Megbékélés, mint az oktatás, mindig mintegy "épület megértés." És "épület megértés" mindig arról folytat a tudás és a kapcsolatok, látásmódok, megnyerő és megosztása egy olyan világban, amely csodálatos, hogy nyugtalan, és egyre szüksége van a legjobb ellátást és a képzelet.

A kifejezés, "gyökerezik a anabaptista Mennonita hagyomány" talán legjobban megközelíteni a vallomása CMU diákok. Ami megfog a fejükben, és övék szívek egyszerre az összhangját, amit a professzorok tanítanak az osztályban, és hogy ezek a "tanárok az élet" megy a mindennapi élet. Erős akaratú megbékélés és a tisztesség élet és a hit volt az élvonalban a megjelenése anabaptisták a tizenhatodik században. Az integrációs cselekvési és vallomás továbbra is fontos ma, mint ahogy gyakorlatok közösségi megkülönböztetéssel elfogása, ami igaz. Ezek az ítéletek javaslatot egy merész kiszolgáltatottság és a dinamikus szabadságot, és ezek a formában mélyen és csak a bizalmi kapcsolatok. Azon belül bizalmi kapcsolatok és a közösség tisztánlátást, hogy CMU megérti magát, hogy egy egyházi vonatkozású egyetemi, fórumot biztosítva a folyamatos párbeszéd vonatkozóan, hogyan együtt vagyunk hivatottak beszélni kegyelem és elfogadnia a megbékélés templom, a társadalomban és a világban, mint mi tudd.

A áramlását ezt a küldetést, CMU hozott létre négy kötelezettségvállalások, amelyek jellemzik a munkáját minden a programok és tevékenységek:

Oktatása a béke és a jog

A kötelezettségvállalás nevelése a béke és az igazságosság színek minden kedves programok és az intézményi élet egészére, és kifejezetten amelyet bizonyos aláírás programok és a munka több a mi intézetek (pl Kanadai Iskola Béketeremtést).

Tanulás a gondolkodás és cselekvés

Akadémiai elemzés egészíti ki tapasztalati tanulás olyan módon, hogy formálja mind gondolkodás és az élet, különösen a praktika, Outtatown, co-op, és gyakornoki programokat.

Vendéglátás ... Radikális Párbeszéd

CMU üdvözöl minden, mivel előmozdítja a párbeszédet a vallási, gazdasági, szociális, politikai, etnikai, nemzeti, kulturális szakadékokat, amelyek megosztják az emberiséget, Észak-Amerikán belül és nemzetközi szinten.

Modellezés Invitational közösségi

CMU kedélyek a individualizmus korunk modellezésével és ápolása meghívásos közösségek, amelyek sokszínűek, mégis együtt tanulnak, ahol az emberek támogatják egymást, és amely a könyörületesség elősegítésére és képviseli reményt azoknak bennük, és azon túl.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Canadian Mennonite University

Nemzetközi fejlesztési tanulmányok (IDS) a tanulmány a szegénység, egyenlőtlenség és hogyan lehet létrehozni változás és hogy a világot egy jobb hellyé. A diákok felfedez ... [+]

Nemzetközi fejlesztési tanulmányok (IDS) a tanulmány a szegénység, egyenlőtlenség és hogyan lehet létrehozni változás és hogy a világot egy jobb hellyé. A diákok felfedezni az etikai körül mit is jelent valójában, hogy segítséget nyújtson valakinek a szegénységben élő, valamint a legjobb gyakorlatok szegénység csökkentését, és így a hosszú távú különbség az emberek életében.

Élelmiszer igazságosság, katasztrófa-elhárítás, a kanadai támogatási politika, a környezeti fenntarthatóság, a fegyveres konfliktusok, betegségek, és az oktatás példák téma, hogy IDS érinti. Mind a három éves és négyéves Bachelor of Arts a súlyos Nemzetközi Fejlesztési tanulmányok nyújt széles expozíció a bölcsészettudományok, természettudományok és társadalomtudományok, valamint többek között jelentős mélység IDS. Ez a fő célja a diákok érdekli a globális igazságosság, az állampolgárság és a fenntartható fejlődés. Ezek fok felkészítse a diákokat, illetve bármely foglalkoztatás területén vagy hivatás értékes készség, kommunikációs, írásban, elemző, kritikus gondolkodás, és szervezése. A három- vagy négyéves BA IDS is szolgál szilárd alapot indít a szakmai vizsgálatok, mint a közösségfejlesztés, a közrend, a szociális munka, a jog, és így tovább.... [-]

Kanada Winnipeg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian Mennonite University

Bibliai és teológiai tanulmányok (BTS) felkéri a diákokat, hogy fegyelmezett, átgondolt reflexió a Bibliát, a teológiai hagyományok és a történelem a templom, és a tapasz ... [+]

Bibliai és teológiai tanulmányok (BTS) felkéri a diákokat, hogy fegyelmezett, átgondolt reflexió a Bibliát, a teológiai hagyományok és a történelem a templom, és a tapasztalatok és gyakorlat a keresztény közösségek szerte a világon. Mind a három éves és négyéves Bachelor of Arts a súlyos BTS nyújt széles expozíció a bölcsészettudományok, természettudományok és társadalomtudományok, valamint jelentős mélység bibliai és teológiai tanulmányok. Ezek fok felkészítse a diákokat, illetve bármely foglalkoztatás területén vagy hivatás értékes készségek kommunikáció, írás, elemző, kritikus gondolkodás, és szervezése. A három- vagy négyéves BA BTS is szolgál szilárd alapot indít a szakmai vizsgálatok, mint a szociális munka, a jog, és így tovább.... [-]

Kanada Winnipeg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian Mennonite University

A Redekop School of Business fejleszti a potenciális jövőbeli üzleti vezetők, hogy összehozza a józan üzleti gyakorlattal kötelezettségvállalásoknak a hit, a nagylelkűség ... [+]

A Redekop School of Business fejleszti a potenciális jövőbeli üzleti vezetők, hogy összehozza a józan üzleti gyakorlattal kötelezettségvállalásoknak a hit, a nagylelkűség és a szolgáltatás.

Erősítés terv

Ezen túl a tanteremben, a diákok felfedezhetik a komplexitása, hogy bölcs üzleti és etikai döntéseket. Tanítás és mentorálás a professzorok, üzlettulajdonosok, és non-profit vezetők, valamint egy vállalkozó-in-residence program praktikum kihelyezések, egy on-campus üzleti klub, nemzetközi tanulmányi lehetőségek, és a lehetőséget a co-op tapasztalatok, építeni ingergazdag tanulás alapja.

A diákok felkészültek a karrier a globális üzleti környezetben, mert megtanulják belül interdiszciplináris üzleti program. Lehetőségük van arra, hogy vegyenek részt különböző nemzetközi utazás tanfolyamokat, hogy a tartomány a mikrofinanszírozás és a latin-amerikai fejlődés, hogy tevékenységét az Európai Unió. A diákok számára is előnyös a kiterjedt nemzetközi szervezetek CMU partnerek szerte a világon, hogy hozzon létre szakmai vagy karrier.... [-]

Kanada Winnipeg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
120 órák
Campus
Bővebben magyarul
Canadian Mennonite University

El tudod képzelni, milyen zenét lehet jövőképet nyújtanak szépség megtört világban, segítsen nekünk hallja a hangokat, azok eltér magunkat, átalakítani minket, és látható ... [+]

El tudod képzelni, milyen zenét lehet jövőképet nyújtanak szépség megtört világban, segítsen nekünk hallja a hangokat, azok eltér magunkat, átalakítani minket, és látható, mint Isten ajándéka? Zenetudomány egyensúly szigorú fegyelem mellett kreatív fantázia, és a vágyat, művészi kiválóság és a szenvedély mellett együttérzés és az érzékenység emberi igény. Koncentrációk közé teljesítmény, zenei oktatás, zenetudomány, zenei szolgálatban, és átfogó tanulmányok.

A Bachelor of Music egy profi programot kínál a következő koncentrációban: a zenei nevelés, zenei szolgálatban, zenetudomány, a teljesítmény, és átfogó. A diákok tudják, hogy teljesen egy vagy több koncentráció a fokozatot. Pályakezdő ezek a koncentrációk gyakran folytassa posztgraduális tanulmányait, mielőtt elindulna egy szakmai karrier a zene. Míg a koncentrációban azonosították karrier pályán, ezek az oklevelek is értékes, mint összművészeti fok. B.Mus. diplomások gyakran elismerten jól fegyelmezett, jól képzett, és fantáziadús emberek, a kompetencia társadalom szolgálatában is a legkülönbözőbb területeken.... [-]

Kanada Winnipeg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
8 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Canadian Mennonite University

Tud énekelni "This Little Light of Mine" valóban segít valakinek tanulniuk beszélni, miután lelőtték a fejét a Broca-terület? Hogyan lehet zenei alapú beavatkozások javít ... [+]

Tud énekelni "This Little Light of Mine" valóban segít valakinek tanulniuk beszélni, miután lelőtték a fejét a Broca-terület? Hogyan lehet zenei alapú beavatkozások javítja az Alzheimer-betegek működését és az életminőséget? Lehet zenét lehet életképes alternatívája a kábítószer vagy más típusú terápiás kezelésére hangulati zavarok? Hogyan zene befolyásolja fejlődését a gyermekek?

Ha bármelyik kérdésre érdeklik, úgy beiratkozott a CMU zenei terápiás program által akkreditált kanadai Egyesület Music Therapy (CAMT).

Ez a program célja a diákok érdekli a karrier a zeneterápia. Zene terapeuták Használhatjuk a zenét in egy ügyesebb légy Fejleszd, szisztematikus módja annak, hogy támogassák pozitív változásokat tapasztalhattunk a mentális, fizikai, érzelmi, vagy a spirituális működésében of egyének és csoportok. Foglalkoztatási lehetőségeinek zene terapeuták léteznek mentális egészségügyi intézményekben, szanatóriumokban, kórházak, iskolák, lakóotthonok, és sok más beállításokat. Csakúgy, sok zene terapeuta, hogy saját magán gyakorlat. Zene terapeuták várhatóan rutinos és sokoldalú zenészek számára szilárd alapokat a tanulmány a normális és abnormális emberi fejlődés mellett a zeneterápia képességeit. Túl a készségek és technikák zeneterápia, diákok CMU értsék a spiritualitás, az etika és tanácsadás, felbecsülhetetlen értékű a karrier minden ápolói szakma.... [-]

Kanada Winnipeg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Canadian Mennonite University

Hogyan lehet az emberek szimbólumokat, képeket és hangokat létrehozni jelenti, hogy meg lehet osztani a különböző csoportok és egyének? Mi az a pont nem meggyőző kiadvány ... [+]

Hogyan lehet az emberek szimbólumokat, képeket és hangokat létrehozni jelenti, hogy meg lehet osztani a különböző csoportok és egyének? Mi az a pont nem meggyőző kiadványok vált propaganda? Hogyan születnek az új közösségi média befolyásoló családi dinamika Észak-Amerikában? Miért az emberek megosztják magánéletükben idegenekkel, azzal a feltétellel, hogy az idegen tartja a mikrofont?

Kommunikáció és médiatudomány, a diákok kapnak a háttérben a kommunikáció-elmélet, valamint a gyakorlati készségeket, amelyekre szükségük, hogy hatékony legyen a munkahelyen. E folyamat során a diákok fogják ösztönözni, hogy szembenézzen a területen nagy kérdései jelentését, terjesztése információk és eszmék, a hatalom a hang, és a kölcsönhatások a hit és a szakmai gyakorlat.... [-]

Kanada Winnipeg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

About CMU

Why I chose CMU

Residence Life at CMU

Community Life at CMU

Business