Canadian Mennonite University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A történet a CMU

Kanadai mennonita Egyetem az eredménye az összeolvadást a három főiskola: mennonita Testvérek Bible College / Concord Főiskola (est. 1944); Kanadai mennonita Bible College (est. 1947); és Menno Simons Főiskola (est. 1989).

Az eredete CMU menjen vissza az 1990-es években, amikor az emberek az üzleti élet és a négy mennonita főiskolák Manitoba-CMBC, Concord Főiskola, Steinbach Bible College és Menno Simons College-met beszélni egymással mennonita együttműködés a felsőoktatásban . Ez vezetett a hivatalos tárgyalásokat kollégiumot, kezdve az 1995-ben. Steinbach Bible College kivonult a folyamat 1996-ban.

Augusztusban 1998-ban a kormány Manitoba kikiáltották a charta létrehozására egyetemi szintű, diplomát adó szövetség mennonita főiskolák. November 18-án, 1998-ban a három főiskola Megállapodást írt alá megállapodást, jelezve végső jóváhagyást létre a szövetség. Május 4-én, 1999-ben a megállapodást, hogy megvásárolja 500 Shaftesbury kötötték. A mennonita College Föderáció kezdett kínál az új, közösen támogatott akadémiai program 1999 szeptemberében. Szeptemberre 2000 CMBC és a Concord College található együtt egy közös campus 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons College maradt a belváros Winnipeg, mint a CMU campus a University of Winnipeg.) 2008. októberében, CMU tagja lett a Szövetség a főiskolák, Kanada (mai nevén Egyetemek Kanadában).

Mind az alapító főiskolák megvan a maga története. Mégis, a kezdetektől, az egyéni történetek gyakran keresztezték, és ma már része a közös történet egy történet arról, hogy Isten vezette őket, hogy működjenek együtt a közös oktatási missziót nevű CMU.

Mission Statement

CMU egy innovatív keresztény egyetem, gyökerezik az anabaptista Mennonita hagyomány, mozgott és átalakult az élet és a Jézus Krisztus tanításait. Keresztül oktatási, kutatási és szolgáltatási CMU inspirálja és felvértezi a nők és férfiak számára életét szolgáltatás, a vezetés és a megbékélés egyház és a társadalom.

CMU küldetése, mint bármely szervezet, olyan, mint egy sűrűn tekercset a potenciális és a kötelezettséget, hogy tavasszal életre élénk tömb a programok és projektek, beszélgetések és kötelezettségvállalások. CMU küldetése nyíltan és kint a különlegessége. Hűség a történet Isten teremt és átalakítja a munka révén Jézus Krisztus a szívverés, a éberséget és a motiváló lökést a szolgáltatást, a vezetés és a megbékélés, amelyen keresztül CMU részt vesz az egyház és a társadalom.

CMU, a kiengesztelődés tudományos munkát mindenféle szociális, személyes, teológiai, interperszonális, művészi, fizikai és környezeti dimenziókat-hogy csak néhányat említsünk. Megbékélés, mint az oktatás, mindig mintegy "épület megértés." És "épület megértés" mindig arról folytat a tudás és a kapcsolatok, látásmódok, megnyerő és megosztása egy olyan világban, amely csodálatos, hogy nyugtalan, és egyre szüksége van a legjobb ellátást és a képzelet.

A kifejezés, "gyökerezik a anabaptista Mennonita hagyomány" talán legjobban megközelíteni a vallomása CMU diákok. Ami megfog a fejükben, és övék szívek egyszerre az összhangját, amit a professzorok tanítanak az osztályban, és hogy ezek a "tanárok az élet" megy a mindennapi élet. Erős akaratú megbékélés és a tisztesség élet és a hit volt az élvonalban a megjelenése anabaptisták a tizenhatodik században. Az integrációs cselekvési és vallomás továbbra is fontos ma, mint ahogy gyakorlatok közösségi megkülönböztetéssel elfogása, ami igaz. Ezek az ítéletek javaslatot egy merész kiszolgáltatottság és a dinamikus szabadságot, és ezek a formában mélyen és csak a bizalmi kapcsolatok. Azon belül bizalmi kapcsolatok és a közösség tisztánlátást, hogy CMU megérti magát, hogy egy egyházi vonatkozású egyetemi, fórumot biztosítva a folyamatos párbeszéd vonatkozóan, hogyan együtt vagyunk hivatottak beszélni kegyelem és elfogadnia a megbékélés templom, a társadalomban és a világban, mint mi tudd.

A áramlását ezt a küldetést, CMU hozott létre négy kötelezettségvállalások, amelyek jellemzik a munkáját minden a programok és tevékenységek:

Oktatása a béke és a jog

A kötelezettségvállalás nevelése a béke és az igazságosság színek minden kedves programok és az intézményi élet egészére, és kifejezetten amelyet bizonyos aláírás programok és a munka több a mi intézetek (pl Kanadai Iskola Béketeremtést).

Tanulás a gondolkodás és cselekvés

Akadémiai elemzés egészíti ki tapasztalati tanulás olyan módon, hogy formálja mind gondolkodás és az élet, különösen a praktika, Outtatown, co-op, és gyakornoki programokat.

Vendéglátás ... Radikális Párbeszéd

CMU üdvözöl minden, mivel előmozdítja a párbeszédet a vallási, gazdasági, szociális, politikai, etnikai, nemzeti, kulturális szakadékokat, amelyek megosztják az emberiséget, Észak-Amerikán belül és nemzetközi szinten.

Modellezés Invitational közösségi

CMU kedélyek a individualizmus korunk modellezésével és ápolása meghívásos közösségek, amelyek sokszínűek, mégis együtt tanulnak, ahol az emberek támogatják egymást, és amely a könyörületesség elősegítésére és képviseli reményt azoknak bennük, és azon túl.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor Of Arts A Nemzetközi Fejlesztési Tanulmányok (IDS)

Campus Nappali 3 - 4 év September 2017 Kanada Winnipeg

Nemzetközi fejlesztési tanulmányok (IDS) a tanulmány a szegénység, egyenlőtlenség és hogyan lehet létrehozni változás és hogy a világot egy jobb hellyé. A diákok felfedezni az etikai körül mit is jelent valójában, hogy segítséget nyújtson valakinek a szegénységben élő, valamint a legjobb gyakorlatok szegénység csökkentését, és így a hosszú távú különbség az emberek életében. [+]

Nemzetközi fejlesztési tanulmányok (IDS) a tanulmány a szegénység, egyenlőtlenség és hogyan lehet létrehozni változás és hogy a világot egy jobb hellyé. A diákok felfedezni az etikai körül mit is jelent valójában, hogy segítséget nyújtson valakinek a szegénységben élő, valamint a legjobb gyakorlatok szegénység csökkentését, és így a hosszú távú különbség az emberek életében. Élelmiszer igazságosság, katasztrófa-elhárítás, a kanadai támogatási politika, a környezeti fenntarthatóság, a fegyveres konfliktusok, betegségek, és az oktatás példák téma, hogy IDS érinti. Mind a három éves és négyéves Bachelor of Arts a súlyos Nemzetközi Fejlesztési tanulmányok nyújt széles expozíció a bölcsészettudományok, természettudományok és társadalomtudományok, valamint többek között jelentős mélység IDS. Ez a fő célja a diákok érdekli a globális igazságosság, az állampolgárság és a fenntartható fejlődés. Ezek fok felkészítse a diákokat, illetve bármely foglalkoztatás területén vagy hivatás értékes készség, kommunikációs, írásban, elemző, kritikus gondolkodás, és szervezése. A három- vagy négyéves BA IDS is szolgál szilárd alapot indít a szakmai vizsgálatok, mint a közösségfejlesztés, a közrend, a szociális munka, a jog, és így tovább. Tandíj és díjak CAD 13000 / év CAD 15000 / év (nemzetközi diákok) [-]

Bachelor Of Arts Bibliai és Teológiai Tanulmányok

Campus Nappali 3 - 4 év September 2017 Kanada Winnipeg

Bibliai és teológiai tanulmányok (BTS) felkéri a diákokat, hogy fegyelmezett, átgondolt reflexió a Bibliát, a teológiai hagyományok és a történelem a templom, és a tapasztalatok és gyakorlat a keresztény közösségek szerte a világon. Mind a három éves és négyéves Bachelor of Arts a súlyos BTS nyújt széles expozíció a bölcsészettudományok, természettudományok és társadalomtudományok, valamint jelentős mélység bibliai és teológiai tanulmányok. Ezek fok felkészítse a diákokat, illetve bármely foglalkoztatás területén vagy hivatás értékes készségek kommunikáció, írás, elemző, kritikus gondolkodás, és szervezése. A három- vagy négyéves BA BTS is szolgál szilárd alapot indít a szakmai vizsgálatok, mint a szociális munka, a jog, és így tovább. [+]

Bibliai és teológiai tanulmányok (BTS) felkéri a diákokat, hogy fegyelmezett, átgondolt reflexió a Bibliát, a teológiai hagyományok és a történelem a templom, és a tapasztalatok és gyakorlat a keresztény közösségek szerte a világon. Mind a három éves és négyéves Bachelor of Arts a súlyos BTS nyújt széles expozíció a bölcsészettudományok, természettudományok és társadalomtudományok, valamint jelentős mélység bibliai és teológiai tanulmányok. Ezek fok felkészítse a diákokat, illetve bármely foglalkoztatás területén vagy hivatás értékes készségek kommunikáció, írás, elemző, kritikus gondolkodás, és szervezése. A három- vagy négyéves BA BTS is szolgál szilárd alapot indít a szakmai vizsgálatok, mint a szociális munka, a jog, és így tovább. Tandíj és díjak CAD 13000 / év CAD 15000 / év (nemzetközi diákok) [-]

Bachelor Of Arts In Business Administration

Campus Nappali 120 óra September 2017 Kanada Winnipeg

A Redekop School of Business fejleszti a potenciális jövőbeli üzleti vezetők, hogy összehozza a józan üzleti gyakorlattal kötelezettségvállalásoknak a hit, a nagylelkűség és a szolgáltatás. [+]

A Redekop School of Business fejleszti a potenciális jövőbeli üzleti vezetők, hogy összehozza a józan üzleti gyakorlattal kötelezettségvállalásoknak a hit, a nagylelkűség és a szolgáltatás. Erősítés terv Ezen túl a tanteremben, a diákok felfedezhetik a komplexitása, hogy bölcs üzleti és etikai döntéseket. Tanítás és mentorálás a professzorok, üzlettulajdonosok, és non-profit vezetők, valamint egy vállalkozó-in-residence program praktikum kihelyezések, egy on-campus üzleti klub, nemzetközi tanulmányi lehetőségek, és a lehetőséget a co-op tapasztalatok, építeni ingergazdag tanulás alapja. A diákok felkészültek a karrier a globális üzleti környezetben, mert megtanulják belül interdiszciplináris üzleti program. Lehetőségük van arra, hogy vegyenek részt különböző nemzetközi utazás tanfolyamokat, hogy a tartomány a mikrofinanszírozás és a latin-amerikai fejlődés, hogy tevékenységét az Európai Unió. A diákok számára is előnyös a kiterjedt nemzetközi szervezetek CMU partnerek szerte a világon, hogy hozzon létre szakmai vagy karrier. A diákok ebben a szakmai program teljes minimum 120 óra hitel természetesen a munka, legalább 90, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a vállalati és szervezeti adminisztráció. Hallgató tanulmány egy szakirányú üzleti menedzsment, számvitel, non-profit, illetve humán erőforrás, egy további területet program Nemzetközi Üzleti. Ez a program is kínál a diákok a megkülönböztető előny, hogy tartalmaz egy praktikum komponenst, ahol a diákok a lehetőséget, hogy kap-the-föld tapasztalattal rendelkezik a speciális érdeklődési köre. A diákok a Redekop School of Business részesülnek a program célja az optimális élmény mellett a tudósok. Belesodródnánk azt jelenti, hogy egy diák fog férni önkéntes lehetőségek, hálózati élményt, workshopok készségfejlesztés, és az egyik egy mentorokkal / amelyek javítják a programot út. Néhány diák úgy dönt, hogy a... [-]

Bachelor Of Arts In Music

Campus Nappali 8 - 24 hónapok September 2017 Kanada Winnipeg

El tudod képzelni, milyen zenét lehet jövőképet nyújtanak szépség megtört világban, segítsen nekünk hallja a hangokat, azok eltér magunkat, átalakítani minket, és látható, mint Isten ajándéka? Zenetudomány egyensúly szigorú fegyelem mellett kreatív fantázia, és a vágyat, művészi kiválóság és a szenvedély mellett együttérzés és az érzékenység emberi igény. Koncentrációk közé teljesítmény, zenei oktatás, zenetudomány, zenei szolgálatban, és átfogó tanulmányok. [+]

El tudod képzelni, milyen zenét lehet jövőképet nyújtanak szépség megtört világban, segítsen nekünk hallja a hangokat, azok eltér magunkat, átalakítani minket, és látható, mint Isten ajándéka? Zenetudomány egyensúly szigorú fegyelem mellett kreatív fantázia, és a vágyat, művészi kiválóság és a szenvedély mellett együttérzés és az érzékenység emberi igény. Koncentrációk közé teljesítmény, zenei oktatás, zenetudomány, zenei szolgálatban, és átfogó tanulmányok. A Bachelor of Music egy profi programot kínál a következő koncentrációban: a zenei nevelés, zenei szolgálatban, zenetudomány, a teljesítmény, és átfogó. A diákok tudják, hogy teljesen egy vagy több koncentráció a fokozatot. Pályakezdő ezek a koncentrációk gyakran folytassa posztgraduális tanulmányait, mielőtt elindulna egy szakmai karrier a zene. Míg a koncentrációban azonosították karrier pályán, ezek az oklevelek is értékes, mint összművészeti fok. B.Mus. diplomások gyakran elismerten jól fegyelmezett, jól képzett, és fantáziadús emberek, a kompetencia társadalom szolgálatában is a legkülönbözőbb területeken. Zeneoktatás Koncentráció - Ez a koncentráció célja a diákok, akik érdeklődnek a tanári zene az iskolai környezetben. A diákok elsősorban a korai / középső év, nyugdíjas évekre Choral, vagy nyugdíjas évekre Műszeres. A B. Mus. A zenei nevelés koncentrációs igényel további kétéves Minősítési Program előtt diplomás képes megtanítani a közoktatási rendszert (Manitoba egyetem kínál mindössze kétéves után fokos oktatási tanúsítási programokat. Más tartományokban eltérő, néhány kínál 8- és 12 hónapos programok). Zene Minisztérium Koncentráció - Ez a koncentráció célja a diákok, akik szeretnék folytatni zenei szolgálatát gyülekezeti beállításokat, ötvözve a két CMU legerősebb programok: zene és teológiai tanulmányokat. A program lehetővé teszi a diákok fejlesztésére kompetenciát is eszköze legyen, beleértve a... [-]

Bachelor Of Arts Kommunikációs és Média

Campus Nappali 3 - 4 év September 2017 Kanada Winnipeg

Hogyan lehet az emberek szimbólumokat, képeket és hangokat létrehozni jelenti, hogy meg lehet osztani a különböző csoportok és egyének? Mi az a pont nem meggyőző kiadványok vált propaganda? Hogyan születnek az új közösségi média befolyásoló családi dinamika Észak-Amerikában? Miért az emberek megosztják magánéletükben idegenekkel, azzal a feltétellel, hogy az idegen tartja a mikrofont? [+]

Hogyan lehet az emberek szimbólumokat, képeket és hangokat létrehozni jelenti, hogy meg lehet osztani a különböző csoportok és egyének? Mi az a pont nem meggyőző kiadványok vált propaganda? Hogyan születnek az új közösségi média befolyásoló családi dinamika Észak-Amerikában? Miért az emberek megosztják magánéletükben idegenekkel, azzal a feltétellel, hogy az idegen tartja a mikrofont? Kommunikáció és médiatudomány, a diákok kapnak a háttérben a kommunikáció-elmélet, valamint a gyakorlati készségeket, amelyekre szükségük, hogy hatékony legyen a munkahelyen. E folyamat során a diákok fogják ösztönözni, hogy szembenézzen a területen nagy kérdései jelentését, terjesztése információk és eszmék, a hatalom a hang, és a kölcsönhatások a hit és a szakmai gyakorlat. Mind a három éves és négyéves Bachelor of Arts a súlyos Kommunikációs és Média nyújt széles expozíció a bölcsészettudományok, természettudományok és társadalomtudományok, valamint többek között jelentős mélység kommunikáció / média. Ezek fok felkészítse a diákokat, illetve bármely foglalkoztatás területén értékes készségek-verbális kommunikáció, írás, technikai képességek, szervezeti képességek, és az analitikus gondolkodás. A hároméves program célja a diákok, akik szeretnék, hogy egy erős interdiszciplináris alapja a további műszaki képzés. A három- vagy négyéves BA Kommunikáció és média is szolgál szilárd alapot indít a szakmai karriert szervezetek, hogy a munka kreatív kommunikáció, a közösségfejlesztés, a nem kormányzati szervek, a vallási / felekezeti szervezetek, szociális szolgáltató intézmények, valamint hamar. Tandíj és díjak CAD 13000 / év CAD 15000 / év (nemzetközi diákok) [-]

Videók

About CMU

Why I chose CMU

Residence Life at CMU

Community Life at CMU

Business