AUPP: American University of Phnom Penh

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Amerikai Egyetem Phnom Penh Tanulmányozza helyben. Élő világszerte.

A American University of Phnom Penh (AUPP) nyitotta meg kapuit 2013. május. AUPP kezdte kambodzsai állampolgárokra, akik a szenvedély és elkötelezettség, hogy minőségi felsőoktatás Kambodzsában, és a vágy, hogy segítsen előre Kambodzsa és művelt vezetők.

A American University of Phnom Penh (AUPP) egy független felsőoktatási intézmény kínál egy szigorú, kiváló minőségű amerikai stílusú oktatás, amely felkészíti a diákokat az erős elméleti alapot és gyakorlati készségek tovább tanulmányaikat, és hogy versenyképesek legyenek a globális piacon. AUPP egy oktató környezet, amelyben a tanulók az eddiginél kompetencia a saját területén a tanulmány azt bizonyítják, hogy képesek legyenek a hatékony kritikai gondolkodás és a kommunikációs készségek és hasznosítani hang problémamegoldó stratégiákat. AUPP oktatja a diákokat, hogy hozzájáruljon a globális polgárok, akik erős tudásbázis, elkötelezett az élethosszig tartó tanulás és bizonyítani magas etikai normákat és viselkedését.

A American University of Phnom Penh elismerten vezető szerepet tölt be a felsőoktatás, ismert tudományos szigor, a tanítás kiválóság és az innováció, valamint a magas etikai normákat. A University partnerek az egyetemek és főiskolák az Egyesült Államokban és más felsőoktatási intézmények kínálnak lehetőségeket és hozzáférést amelyek biztosítják, hogy a diplomások közül a legjobb tanult a világon.

AUPP kiváló lehetőséget nyújt a diákok számára, és alternatívát diákok külföldre tanulni az Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, vagy akár a régióban. Mint egy nemzetközi egyetem, AUPP nyújt kiváló oktatást kambodzsai és más nemzetiségű. Ez biztosítja a minőségi oktatás a karrier, hanem egy kiváló oktatás a diákok akarnak külföldre menni mesterképzésre.

AUPP kínál egyetemi programok törvény; Global Affairs; Üzleti; és, informatikai menedzsment. Jelenleg egy kisebb létezik Liberal Studies és Gazdaságtudományi. Ezek a programok már stratégiailag megválasztott, és célja, amely a nemzeti, regionális és nemzetközi trendeket és igényeket. Kiegészítő programok most mérik fel, továbbá a piaci elemzések.

Minden intézkedésnek az egyetem által vezérelt hazai és nemzetközi akkreditációs követelményeknek.

AUPP megérti, és elkötelezett abban partnerségek az üzleti és ipari, valamint más nemzetközi egyetemekkel. Jelenleg AUPP partneri kapcsolatokat University of Massachusetts, Lowell, Ohio Egyetem és a Kaliforniai Állami Egyetem, Long Beach, valamint egyetértési helyi ipar, mint például RMA. Az egyetem arra törekszik, hogy a meghívott előadók a campus, hogy fieldtrips üzleti vállalkozások és egyéb szervezetek, részt a közösségi projektek, így a diákok valódi életről hogy kapcsolódnak az egyetemi tanfolyam, és a kutatásokat javítására Kambodzsában.

Küldetés

Az American University of Phnom Penh (AUPP) az első amerikai stílusú önálló felsőoktatási intézmény kínál minőségi és szigorú oktatás, amely felkészíti a diákokat az erős elméleti alapot és gyakorlati készségek tovább tanulmányaikat, és hogy versenyképesek legyenek a globális piacon. Az American University of Phnom Penh egy oktató környezet, amelyben a tanulók az eddiginél kompetencia a saját területén a tanulmány azt bizonyítják, hogy képesek legyenek a hatékony kritikai gondolkodás és a kommunikációs készségek és hasznosítani hang problémamegoldó stratégiákat. Az American University of Phnom Penh oktatja a diákokat, hogy hozzájáruljon a globális polgárok, akik erős tudásbázis, elkötelezettek az élethosszig tartó tanulás és bizonyítani magas etikai normákat és viselkedését.

Látomás

Az American University of Phnom Penh lesz vezetője a felsőoktatásban, ismert tudományos szigor, a tanítás kiválóság és az innováció, valamint a magas etikai normákat. A University partnerek az egyetemek és főiskolák az Egyesült Államokban és más felsőoktatási intézmények kínálnak lehetőségeket és hozzáférést amelyek biztosítják, hogy egyetem diplomások a legjobban képzettek a világon.

Értékek

Művelt Citizenry

Az American University of Phnom Penh úgy véli, hogy a tudás elengedhetetlen, hogy a haladás a kambodzsai és a globális társadalmak és elkötelezett a tudományos kiválóság.

Egész életen át tartó tanulás

Az American University of Phnom Penh kiáll a meggyőződés, hogy az egyének kellene befektetni egy egész életen át tartó tanulási folyamat, és arra törekszik, hogy csepegtetni, hogy a hit a diplomások.

Társadalmi felelősségvállalás és a globális perspektíva

Az American University of Phnom Penh elkötelezett amellett, hogy a kihívások a mai globális társadalom és komolyan veszi a felelősségét, hogy felkészítse a tanulókat / diplomások hogy jó legyen globális polgárokat.

Integrity

Az American University of Phnom Penh úgy véli, hogy az etikus magatartás kulcsfontosságú a társadalmi jólét; magas etikai normák alapvető, hogy az egyetem és a hallgatói tapasztalatok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science (BS) Informatikai Menedzsment

Campus Nappali 4 év August 2017 Kambodzsa Phnom Penh

A Information Technology Management (ITM) programot célja, hogy fejlessze szakemberek a feltörekvő és konvergáló információs és kommunikációs technológiák. A diploma ITM termel diplomásokat, akik szervezni az üzleti folyamatokat támogató stratégiai vállalati igényeket, igényeit és céljait a menedzsment szintjén. [+]

A Information Technology Management (ITM) programot célja, hogy fejlessze szakemberek a feltörekvő és konvergáló információs és kommunikációs technológiák. A diploma ITM termel diplomásokat, akik szervezni az üzleti folyamatokat támogató stratégiai vállalati igényeket, igényeit és céljait a menedzsment szintjén. A program célja, hogy áthidalja a szakadékot a problémákat az üzleti és a képességek az információs technológia, miközben összehangolja a technológia üzleti stratégiák. A diákok fokozzák a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás, és elemző készségek ismerete irányítási elvek. A program az egyensúlyt a technológia, a menedzsment, a kommunikáció és a bölcsészettudomány. A diákok felkészültek a pozíciók technológia és menedzsment területeken, mint például a helyi és nemzeti kormány, a távközlés, a pénzügyi intézmények, vállalati vagy oktatási informatikai egységek, magánvállalkozások és civil szervezetek. Diplomások rendelkeznek a szükséges tudással, szakértelemmel és tapasztalattal, hogy belépjen a technológiával kapcsolatos pályára az üzleti és menedzsment. Állás lehetőségek többek között, de nem korlátozódik csak ezekre: üzleti, menedzsment és elemző; IT és projekt menedzsment; IT igazgatója; információ menedzsment szakértő; adatbázis vagy webes rendszergazda; hálózati rendszergazda; szoftverek vagy számítógépes alkalmazások szakember; IT biztonsági tisztviselő; és az adatok tudós. A program jelenleg fejlesztés alatt áll. Az előrejelzések szerint a diákok, hogy 45 egység a legfontosabb, 15 egység választani, amely lehetővé teszi a befejezése egy kiválasztott kisebb, koncentráció vagy a szabad megválasztását tanfolyamok. Amellett, hogy az általános oktatási követelmények az egyetem, diákok ITM lesz szükség co feltétele tanfolyamok matematika (algebra, analízis, és / vagy a statisztika), valamint laboratóriumi tanfolyamok tudomány. A program befejezését is szükség lesz tüntetés a műszaki íráskészség, a vezető projekt, és... [-]

Bachelor Of Science: üzleti

Campus Nappali 4 év August 2017 Kambodzsa Phnom Penh

A Üzleti Program készül diplomások számára siker az üzleti világban, hogy Kambodzsában, Délkelet-Ázsia, sőt azon túl is. [+]

A Üzleti Program készül diplomások számára siker az üzleti világban, hogy Kambodzsában, Délkelet-Ázsia, sőt azon túl is. Üzleti oktatás és a sikeres törekvés egy üzleti karrier igényel diplomások megérteni az alapvető gazdasági fogalmak és matematikai összefüggések, miközben egyelőre elemző és képesek kommunikálni ötletek hatékony írott és szóbeli kommunikáció. Beiratkozott hallgatók az üzleti alap kompetenciák fejlesztése az egyes funkcionális területek üzleti - marketing, pénzügy, számvitel és menedzsment - annak érdekében, hogy megértsék a kölcsönös kapcsolatait ezek között funkcionális területeken és hogyan ezek a kapcsolatok is befolyásolja a működését, és értéke a szervezet. Fogalmakat a tanfolyam Közművelődési hozzájárul a hallgatók felkészítése az üzleti karrier megértésének erősítésével a mai világban, és hogy az emberek hogyan gondolkodnak és cselekszenek a globális piacon. A szakmai program in Business összpontosít a közös tudást az üzleti életben. Felkészülés a karrier a mai világban megköveteli, hogy a diplomások egy széles alapú oktatás, és tudja, hogyan kell egyrészt megismerjék értékelte az élethosszig tartó tanulás. Építve megértéséhez alapvető alapjait az üzleti tevékenység, diplomások képesek megragadni az új ötleteket, gondolom analitikusan, hatékonyan kommunikálni, hogy alkalmazkodjanak a változásokhoz, a munka, mint egy csapat tagja, értéke a kulturális különbségek, fejleszteni erős etikai értékek és fejlesztése tiszteletben tartása A környezet hatékony munka érdekében a környezet, amelyben szervezetek működése. Állásajánlatok A munkalehetőségek a diplomát üzleti időkorlátozás. Egy tipikus végzős talál széles spektrumát karrierlehetőségek az állami (kormányzati) vagy a magánszektorban; dolgozik a nagy vagy kis cégek; helyi, nemzeti, vagy multinacionális szervezetek; vállalkozói vállalatok; családi vállalkozások, vagy nagy nyilvánosság előtt tartott vállalkozások. Függetlenül attól, hogy a szektor... [-]

BA

Bachelor Of Arts: A Globális ügyek

Campus Nappali 4 év August 2017 Kambodzsa Phnom Penh

A Global Affairs programot a hallgatók, hogy értik a jelenlegi kihívások az ASEAN régió és a világ minden tájáról. [+]

A misszió a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a globális vezető és a szolgáltatás, és a vonat a következő generációs politikai vezetők azon összetett kérdések megoldásában a globalizált világban. Ez azon személyeknél, akik azt szeretnék, hogy a politikai döntéshozók a nemzeti, regionális és helyi kormányzati szervek, nemzetközi szervezetek, nem kormányzati szervezetek és a multinacionális vállalatok. A Global Affairs programot a hallgatók, hogy értik a jelenlegi kihívások az ASEAN régió és a világ minden tájáról. A program lehetőséget ad arra, hogy tanulmányozza fontos kortárs kérdéseket - a konfliktus között és azokon belül a nemzetek, a demokratizálódás, a gazdasági és politikai globalizáció, a regionális konfliktusok és a feltörekvő fontosságát nem állami szereplők; valamint elemzést a külföldi és a gazdasági döntéshozatal és a biztonsági kérdések a régióban, és globális szinten. Minden nemzet, egyre nagyobb az igény hozzáértő szakemberek, akik képesek azonosítani megoldások a egyedülálló kihívások az egymástól kölcsönösen függő világban. A Global Affairs program egy szilárd alapot a belépő a munkaerő, vagy posztgraduális tanulmányokat. A program felkészíti a tanulókat a karrier lehetőségét a kormányzati szervekkel foglalkozó külügyi, a nemzetközi biztonság, valamint a nemzetközi gazdaság; A multinacionális vállalatok, bankok és tanácsadó cégek; valamint a nemzetközi szervezetekkel. A program azt is előírja felkészülés programok nemzetközi jog és az üzleti és posztgraduális tanulmányok több speciális területeken. Program eredményei: A befejezése a legfontosabb a Global Affairs, végzős képes lesz: Leírja és meghatározza az alapvető tényszerű információkat és analitikus fogalmak érintő globális kérdések. Elemezhetik a problémákat és jelenségeket felhasználva a megfelelő társadalomtudományi fogalmakat, elméleteket és módszereket Használja... [-]

Bachelor Of Arts: Jog

Campus Nappali 4 év August 2017 Kambodzsa Phnom Penh

A Bachelor of Arts in Law (BA, Law) program felkészíti a diplomások a siker pályára a magáncégek, jogi osztályok, civil szervezetek, a kormányközi szervezetek vagy a kormány. Beiratkozott hallgatók a BA, Law program várhatóan az alap kompetenciák fejlesztése a következő területeken: a tudás, elemzés, a kulturális érzékenység, és a szakmaiság. [+]

Törvény egy igényes karrier, amelyben a képességét, hogy elemezzék információkat és megoldásokat kínál ügyfelei elengedhetetlen a sikerhez. A törvény Program AUPP alapját az a kritikus gondolkodás, a szakmai készségek és etika, valamint biztosítja a széles körű természetesen lehetőség. A program tartalmazza a tanfolyamok a polgári és büntetőjog és a program tartalmaz speciális kurzusok a kambodzsai, az ASEAN és a nemzetközi törvényeket. A Bachelor of Arts in Law (BA, Law) program felkészíti a diplomások a siker pályára a magáncégek, jogi osztályok, civil szervezetek, a kormányközi szervezetek vagy a kormány. Beiratkozott hallgatók a BA, Law programot várhatóan az alap kompetenciák fejlesztése a következő területeken: a tudás, elemzés, a kulturális érzékenység, és a szakmaiság. A tanterv kínál egy sor potenciális hallgatók célzó üzleti peres, közhasznú jogi, büntetőjogi vagy a nemzetközi jog. Ez utasítás a tantermek és belül közös tantervi programok. A hallgatók a kapcsolatot a gyakorló jogászok, kormányzati tisztviselők és bírák segítségével a különböző módszerek, beleértve a tanácsadásra vonatkozó szabályokat, hívogató szakemberek, hogy a meghívott előadók, osztályok, a különböző eseményeken nyitva áll minden diák, és igénylő diákok részt vesznek a "tanulmányi kirándulások", amely magában foglalja megfigyelések a tényleges bírósági vagy választottbírósági eljárást. A diákok sajátítsák Kambodzsa vegyes jogrendszer, amely magában foglalja a hagyományos elvek és a szokásjog alapján, polgári jog, polgári jog, a regionális és a nemzetközi jog, valamint a kortárs alternatív vitarendezési mechanizmusok. Egy szakmai és szükség megfigyelés vagy klinikai programok a diákokat lehetőségek megfigyelni, és tükrözik a jogi gyakorlat, hogy felhívja a szakmai értékek és az elkötelezettség azokat az értékeket, köztük... [-]

Videók

AUPP Now Accepting Applications