Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Zhejiang Egyetem és az Illinois-i Egyetem közötti partnerség a Urbana-Champaign-nál. Rendkívüli tanulási tapasztalatokat kínálunk határtalan lehetőségekkel. Elkötelezettek vagyunk az innovátorok oktatásában a mérnöki és a jövő vezetői között.

ZJU-UIUC INSTITUTE

A Zhejiang University of Illinois-i Egyetem a Urbana-Champaign Intézetben (a ZJU-UIUC Intézet vagy a ZJUI) egy új, együttműködően működő mérnöki kollégium. A ZJU-UIUC Intézet globálisan elismert mérnöki tanterveket és erőforrásokat vezet be az UIUC-tól, kiegészítve a ZJU partnerbizottságaival és részlegeivel.

  • Zhejiang Egyetem

1897-ben alapított Zhejiang Egyetem Kína egyik legrégebbi és legrangosabb felsőoktatási intézménye. Közvetlenül az Oktatási Minisztériumhoz, a Zhejiang Egyetem egy "211 Project" és a "985 Project" egyetem, amely erős támogatást nyújt központi, tartományi és helyi önkormányzatoktól. Tagja a C9 Liga és a Pacific Rim Egyetemek Szövetségének. A Zhejiang Egyetem műszaki programjai a világ legjobb globális egyetemek rangsorában negyedik helyet kaptak a US News

  • Az Illinois-i Egyetem a Urbana-Champaign-on

1867-ben alapították az Illinois-i University of Urbana-Champaign (UIUC) egy állami kutatás-intenzív egyetem az Egyesült Államokban. A Big Ten konferencia alapító tagja és tagja az Amerikai Egyetemek Szövetségének. Az egyetemet "nyilvános Ivy" intézménynek tekintik. Az UIUC a világméretű egyetemek mérnöki / technológiai és tudományi akadémiai rangsorában negyedik helyen végzett, 2015-ben.

Kutatás

A ZJU-UIUC Intézet lehatárolja a határokat a hagyományos mérnöki tudományok között, és nem tervezi meg a fegyelmi alapú osztályokat vagy intézményeket. Ehelyett interdiszciplináris csapatokat és tevékenységeket hoz létre, és ösztönzi a multidiszciplináris tudás konvergenciáját és az együttműködést. Ennek a multidiszciplináris hangsúlynak megfelelően a kísérleti osztályok közé tartoznak a mérnöki és rendszerszintű tudományok, az információs rendszerek és a digitális tudomány, valamint az energetikai és környezeti mérnöki tudományok. A vállalkozói tevékenységet és a kreatív problémamegoldást hangsúlyozó tanfolyamok a tantervben szerepelnek. A tervező tanfolyamok több okleveles diákból állnak, együttműködve. Ezek a tevékenységek innovatív tehetségeket ápolnak átfogó és multidiszciplináris ismeretekkel.

Kar Kollégium

  • Kiemelkedő tudósok a saját területükön
  • A nemzetközi státus tanárai
  • A nemzeti ezer ifjúsági tehetségterv tagjai

Kar Forrás

  • Az Illinois-i Egyetem a Urbana-Champaign-on
  • Olyan tehetségek, amelyeket a legmagasabb szintű nemzetközi egyetemek közül választanak, köztük MIT, UC Berkeley, UIUC, CalTech, ZJU, Tsinghua, Cambridge stb.
  • Zhejiang Egyetem

Nemzetközi Campus

A ZJU-UIUC Intézet a Zhejiang University International Campuson alapul. A felsőoktatás új modelljeinek felkutatása, amelyek a kelet-nyugati legjobb gyakorlatokat ötvözik, a világ minden tájáról érkező fejlett oktatási tapasztalatokból és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező innovatív tehetséggé teszik, a Zhejiang Egyetem 2013 februárjában kezdeményezte egy nemzetközi kampusz fejlesztését. amelyet az Oktatási Minisztérium 2015 októberében hagyott jóvá, és az első hallgatók 2016 szeptemberében regisztráltak. A Nemzetközi Campus hangsúlyozza a lakóépületek főiskolai modelljét. Minden lakóiskola barátságos és támogató tanulást és életkörülményeket biztosít. Minden hallgató rendelkezik egy privát hálószobával, közös fürdőszobával és közös lakótérrel. Minden kollégium könyvtári lehetőségeket, tanösvényeket, beszélgetéseket és interaktív tereket kínál, mosodai szolgáltatásokat, sportlétesítményeket és fitnesztermet.


Elhelyezkedés

A nemzetközi Campus található Haining északkeleti Zhejiang tartományban. Haining a Jangce-folyó delta gazdasági övezetének központjában helyezkedik el, Hangzhou nyugati részén, Suzhou északon és Sanghajban mindössze 120 kilométerre keletre. Három hazai és nemzetközi repülőtér található 2 órán belül, a Shanghai-Hangzhou nagysebességű vasút keresztezi a várost. A városban és környékén több gyorsforgalmi út csatlakozik Hangzhou, Suzhou, Sanghaj, Ningbo és a többi Kína számára.

ösztöndíjak

1) Nemzetközi kiválósági ösztöndíjak

A legmagasabb képzettségű pályázók nemzetközi Excellence ösztöndíjat kapnak, amely a következőket tartalmazza:

· Teljes tandíj: 20000 CNY évente

· Szállás a Haining campusban: 8000 CNY évente

· Nemzetközi tanulói egészségbiztosítás: 800 CNY évente. (A releváns egészségbiztosítási tételek a www.lxbx.net címen találhatók).

· Életkor: havi 1400 CNY

Minden egyes tudós évente felülvizsgálatra kerül, és négy évig megújul, azzal a feltétellel, hogy a hallgató teljesíti a követelményeknek megfelelő haladást a Zhejiang Egyetem és az Illinoisi Egyetem Urbana-Champaign szabályai szerint.

2) Támogatási ösztöndíjak

2018-ban minden nemzetközi hallgató elismerte, de nem részesült nemzetközi kiválósági ösztöndíjban, és támogatási ösztöndíjat kap, amely a következőket foglalja magában:

· Részleges tanulás lemondása: évente 80 000 CNY

· Nemzetközi tanulói egészségbiztosítás: 800 CNY évente. (A releváns egészségbiztosítási tételek a www.lxbx.net címen találhatók).

Megújítható, legfeljebb 4 akadémiai év, hasonló éves felülvizsgálat tárgyát képezve, mint a Nemzetközi Kiválósági ösztöndíj.

Kérjük, küldje el a https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp címen

Helyszínek

Hangzhou

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket