Vatel Hotel & Tourism Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulmányozza a szállodavezetést a Vatel Iskolában, Suzhou, Kína

Kínában egyedülálló, a Vatel Suzhou elméleti tanfolyamokat és gyakorlatokat kínál a szállodákban, éttermekben, üdülőhelyekben és más partnerintézményekben.

A Vatel Suzhou két fokozatot nyújt (alapképzés három évben és MBA két év alatt) és testreszabott rövid távú programokat kínál a vezetők és vezetők számára. Minden tanfolyamot angol nyelven tanítanak, hogy a hallgatók számára biztosítsák a nemzetközi kitettséget, amelyre az általuk igényelt vendéglátóiparban mindig szükségük van. A Vatel Suzhou a vendéglátás egyik legfejlettebb művészete, a francia „art de Vivre” eljuttatja Kínába. A Vatel Suzhou három ötcsillagos szállodával társul, kevesebb, mint 30 percnyire az egyetemetől, hogy megszervezze a szakmai gyakorlatokat, amelyek során a hallgatók alternatívaként a konyhában dolgoznak, F

A tanári személyzet nagyon fontos szerepet játszik a jövőbeni sikerében. A Vatel-nél a tanárok továbbadják tudásukat és szenvedélyüket. Az interaktív képzési módszereknek köszönhetően, amelyek közel állnak a vendéglátás területén. Eszközöket adnak a jövőbeli vezetők műszaki, fogalmi és elemzési készségeinek fejlesztéséhez. A Vatel oktatószemélyzetének hosszú távú elkötelezettsége, függetlenül attól, hogy egyetemi oktatók vagy vendég előadók, akiket saját területük kiválóságukra választottak ki - hozzájárul a sikerhez.

Válassza a Vatel Suzhou lehetőséget

Szakmai és személyre szabott képzése miatt

Globális és rendkívül versenyképes gazdaságban már nem elég a diploma megszerzése. A közelmúltban végzettek a Vatel diplomások inkább másokkal szemben emberi és szakmai tulajdonságaik miatt.

A felelősség és a szolidaritás értékei miatt

A Vatel Szellem az oktatási csoport és a hallgatók által megosztott értékekben gyökerezik: a Vatel-ben mindenkinek joga van, de felelőssége is van, de mindenki jogosult részt venni a jövőbeli Vatel diplomás szakmai sikerében.

A Marco Polo csereprogram miatt

A jelöltek, miközben folytatják tanulmányaikat a Vatel-ben, más kultúrába merülnek, más nyelvbe kerülnek, nyitottabbá válnak mások felé, jobban felkészülnek arra, hogy nemzetközi karriert folytassanak.

Újításai miatt

Az éves Nemzetközi Konferencia keretében a Vatel-iskolák igazgatói találkozhatnak, hogy megbeszéljék az iskolákban alkalmazott tanítási innovációkat. Ezen innovációk legjobbjait ezután integrálják a Vatel oktatási programjaiba.

Mivel a 35 000 öregdiákja olyan hálózat, amelyre számíthat

A 7000 hallgató mindegyike számíthat a Vatel csoport minden tagjára és a 35 000 öregdiákra, akik a Föld legszebb szállodáiban dolgoznak, bárhol is található a fogadó iskola. Ez a hálózat erősebb, mint bármelyik más, hogy segítsen olyan munkát találni, amely megfelel az álmainak és ambícióinak.

A JHM szállodák támogatása miatt

A JHM Csoport alatt számos szálloda található, amelyek gyakorlati és formális munkahelyeket biztosítanak hallgatóink és diplomáink számára. A JHM segíti a hallgatókat abban, hogy sikeres karrierjévé váljanak a vendéglátóiparban.

126351_JHM.png

A Join.ln Hospitality Management Co., Ltd. (JHM) magas szintű vállalati kultúrát és szigorú vállalatirányítási rendszert kínál a nemzetközi szabványok globális irányítási perspektívájával. Nemzetközi csapat, amely a legjobb vendéglátóipari tehetségekből áll, biztosítja, hogy minden vendégünk, aki ellátogat ingatlanunkba, élvezze a legmagasabb színvonalú élményt.

A JHM márkaneve a felsõ osztályú Tonino Lamborghini Hotels szállodákból áll

A Vatel Hotel gyors növekedésének támogatása és a tehetségek elegendő rendelkezésre állásának biztosítása növekvő ingatlanszáma miatt

Vendéglátóipari iskola, amely korszerű eszközöket kínál

egy 3500 négyzetméteres környezetbarát vadonatúj campus | 14 modern, felszerelt osztályterem video projektorral és wifi | Vatel kávézó a koktélok és a barista készségek gyakorlására egy ál-szállodai szoba, ahol gyakorolhatja tisztítási és beállítási képességeit.

Gyakorlatok és szakmai gyakorlatok állnak a Suzhou és Kína legjobb szállodáiban

Összesen 2376 szoba 7 szállodában áll a hallgatók rendelkezésére szakmai gyakorlatok és gyakorlatok számára:

 • Suzhou Crowne Plaza: 354 szoba
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 szoba
 • Suzhou Kempinski: 458 szoba
 • Suzhou Hyatt: 355 szoba
 • Suzhou Nikko: 469 szoba
 • Kunshan Tonino Lamborghini: 289 szoba
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 szoba

A Vatel kávézó és a Vatel étterem elérhető hallgatóink számára készségeik gyakorlására

 • A campuson található Vatel Cafe a legjobb lehetőséget kínálja hallgatóink számára a kávézó vezetésének gyakorlására.
 • A Suzhou Tonino Lamborghini szállodában található Vatel étterem autentikus francia ételeket kínál a helyi vásárlók számára; Eközben csúcskategóriás képzési lehetőséget kínál hallgatóink számára.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Élvezze a Suzhou életstílusát, a hagyományt, amely modern

Az egész város híres csatornáival és tavaival Suzhou-t „Keleti Velence” -nek hívták. Kína egyik legrégebbi városa, több mint 2500 éves története a Jangce-delta deltaterületén található.

Marco Polo Suzhou-ban járt, és meghökkent különféle kultúrájával és virágzó iparával.

Turisztikai városként Szucsou híres történelméről, turisztikai látványosságairól és gazdasági fejlődéséről.

Paradicsom a mennyben, Suzhou a földön

Chino legjobb élő városának tekintve, Szucsou a természeti erőforrások és a finom kézműves tevékenységek "hal és rizs földje". Híres specialitások közé tartozik a szucsou selyem, a szuzhou hímzés, a fons, a hagyományos kínai hangszerek, a lámpások, a bútorok, a jade faragás, a selyem kárpit, a Biluochun tea, a rákok stb.

Közlekedés központja

A Suzhou Ipari Park Kína legdinamikusabb és legfontosabb ipari parkja, ahol több mint 3000 vállalkozás, több tíz csúcskategóriás szálloda és üdülőhely található, és Ázsia legnagyobb bevásárlóközpontja, a Suzhou Center. A legfontosabb közlekedési csomópontban található Suzhou 30 perc alatt elérhető Sanghaj felé nagysebességű vonattal.

Történelmi és kulturális gyöngyszem

Ebben a városban több mint 60 megőrzött klasszikus kert található, amelyek a világ kulturális örökségének részét képezik, mint például a Humble Administrator Garden, Lingering Garden. Emellett vannak híres Kunqu Opera és Pingtan (balladán énekelnek Suzhou-ban tárcsázva). Az utcák és a sávok a régi városrészben Song-dinasztia stílusúak. Szánjon időt és találkozzon a legkisebb kultúrával itt Szucsouban.

Vater, a vendéglátás-menedzsment iskolák és öregdiákok globális hálózata

A Vatelnek 50 vendéglátóipari iskolája van Európában, az Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Ugyanaz a küldetésük: felkészítik a fiatalabb generációkat arra, hogy szakmai jövőjük felépítését a nemzetközi vendéglátóipari és idegenforgalmi menedzsment iparban végezzék.

A Vatel úgy döntött, hogy:

 • Tanítson menedzsment technikákat a vendéglátóipar két évszázados története alapján, magas színvonalú szolgáltatásokon és az ügyfelek elégedettségén alapulva. Ez magában foglalja az ügyfelek minden kulturális aspektusát, az országtól, ahol a szálloda található, a szállodában dolgozó személyzetig.
 • Mutassa be a vendéglátás francia művészetét, amelyet az egész világon elismernek a minőség, a jó ízlés és a kiválóság jeleként.
 • Tanítson franciát minden olyan nem francia nyelvű országban, ahol csoportunk működik.

Jelenleg 35 000 öregdiákunk van, akik az egész világon dolgoznak és büszkék arra, hogy Vateliensnek hívják magukat, és a föld legszebb szállodáiban dolgoznak.

A Vatel nemzetközivé válik

A 21. század elején, 20 évvel azután, hogy a franciaországi Vatel iskolát megnyitották, az összes nemzetközi fejlődési tényező készen állt a továbblépésre: oktatási koncepciónk, amely az elmélet és a szakmai tapasztalat fokozatos és ellenőrzött keverékén alapul, bebizonyosodott; fenntartható és készen áll arra, hogy külföldön is bevezesse. Azóta új campusok nyíltak Európában, Ázsiában, az Amerikában és Afrikában.

Négy kontinensen található, a Vatel iskolák hálózata alkotja a Vendéglátás és Idegenforgalom Menedzsment 1. Világszerte működő üzleti iskoláját, amelyet a szakemberek a legjobb vendéglátás-menedzsment iskolának választottak.

A Vatel Szellem, élethosszig tartó értékek

A Vatel sikere öt pillérre épül. Tanáraink az egész világon megtanultak:

 • mély kapcsolatok vannak a hallgatóikkal.
 • hozzon létre dinamikus tanulási feltételeket.
 • közvetíteni tudásukat és tudásukat.
 • vezetje be a helyes magatartás fogalmát minden helyzetben.
 • szoros kapcsolatok állnak a szálloda- és turisztikai vezetői pozíciókban dolgozó szakemberekkel

A Vatel Group oktatócsoportjai egyformán egyetemi oktatókból és szakemberekből állnak, akik maguknak a nevükbe álltak a területükön.

Helyszínek

Suzhou

Address
No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park
Suzhou, Jiangsu, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket