The Sino-British College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

sbcbanner101

Üdvözöljük a kínai-brit College

A kínai-brit College (SBC) egy nemzetközi főiskola, közösen létrehozott, a University of Shanghai Tudományos és Technológiai (USST) és kilenc vezető brit egyetem: a University of Bradford; A University of Huddersfield; A University of Leeds; Leeds Beckett Egyetem; Liverpool John Moores Egyetem; Manchester Metropolitan University; A University of Salford; A University of Sheffield; Sheffield Hallam Egyetem.

SBC vált egy teljesen engedélyezett egyetemi kollégium a szeptember 1, 2006. Ez az egyetlen Shanghai-alapú felsőoktatási intézmény adható engedély a kínai Oktatási Minisztérium, amely teljes mértékben programok tanítják teljes egészében angol nyelven több tengerentúli egyetem (az úgynevezett "1-től N-konzorcium Model"), vagy tanított teljes egészében a Shanghai campus, vagy egy tanulmányi időszak külföldön. Diplomások kapnak fokos az egyik partner brit intézmények.

SBC alapja egy gyönyörű történelmi campus szívében a város Shanghai. Jelenleg ez mintegy 1600 főállású egyetemi hallgatók, és több mint 70 nemzetközi diákok mintegy 20 ország és régió. Szakok tanítják teljes egészében angol nyelven az egész spektrumát üzleti és mérnöki magasan képzett tudóscsoport, amely közel 80 nemzetközi személyzet 15 különböző országból származó, valamint körülbelül 80 kétnyelvű adminisztratív személyzet, akik közül sokan tanulmányozták a nemzetközi fok.

Nyarán 2015 SBC otthont három Ballagási végzett hallgatók esetében a Liverpool John Moores University (Engineering), University of Huddersfield (Events Management) és a University of Sheffield (Business Management). Mivel az ötödik kohorsz SBC / USST végzett tanulók teljes brit főiskolai fok teljes egészében angol nyelvű Sanghajban, a 2015 diplomások már elismerték, hogy nagy sikert aratott mind a kiemelkedő tudományos teljesítmény, a társadalmi felelősségvállalás révén karitatív munka és a magas foglalkoztathatóság felett 98% már alkalmazott vagy a Graduate programok kiváló egyetem az Egyesült Királyságban, az USA, Kanada és Ausztrália, stb

Az SBC csapat elkötelezett kínál nemzetközi mértékben az oktatás a legmagasabb szinten a folyamatos támogatást partner egyetemek mind Kína, mind az Egyesült Királyságban.

Vision 2025

SBC víziója kell híres, mint egy nemzetközi repülőtér és kiválósági központ, vonzza a diákok és a tanárok, a világ minden tájáról, a híres fejlődő szociálisan felelős és innovatív vezetői működnek a különböző kultúrákban.

PRME

Becoming aláírója a alapelvei Felelős Management Education (PRME) összhangban van a Vision 2025, az, hogy mi fog folytatni a hálózatok, nemzetközi, nemzeti és helyi szinten, oly módon, hogy megerősíti a stratégiai elhelyezkedését és a linkeket az átfogó témák, amelyek kívánunk ismert, azaz felelős vezető, a vállalkozás és az innováció, valamint a kulturális empátia.

Nemzetközi Tanácsadó Csoport (IAG)

Az IAG jön létre, hogy tanácsot adjon a testület ügyvezető végrehajtásáról szóló, és minden későbbi felülvizsgálatát, az Akadémia Vision 2025 stratégiai tervet, és segítse a testület elérni és fenntartani a magas profil kulcsfontosságú hálózatokon.

Tények egy pillantással

A kínai-brit College (SBC) adták az engedélyt 2006-hez brit fok tanított angol nyelven kiemelt campus - képzelte, mint a "Típus Campus tanulás" - állapították meg a Fuxing Campus Egyetem Shanghai Tudományos és Technológiai .

(Ahogy az ősz 2016)

Hallgatói szervezet

A tanulók száma: Körülbelül 1600 diák közül 74 nemzetközi diákok 21 ország és régió.

Kar

SBC jelenleg közel 80 nemzetközi kar tagjai között oszlanak 3 tanulmányi iskolák. Jelenleg a legtöbb év 4. előadás végzik Fly-in kar partner egyetemek tutora SBC. Minden USST modulok által lefedett tanítás kar USST főépületben.

Szakirányok

SBC három iskolák a következők: School of Business and Management

School of Engineering and Computing Nyelviskola, Oktatás és Kultúra

Megjegyzés: Tények at-a-Glance időközönként frissítjük, a rendelkezésre álló legfrissebb adatok.

SBC Campus

sbcbanner102

történelmi Campus

Beépített majdnem egy évszázaddal ezelőtt, az SBC egyedülálló campus klasszikus európai építészet és szívében található a Shanghai. Az épületek közé német, a francia és a brit tervezési jellemzők és a campus kertek tartják kombinációja kínai és az európai funkciókat. Amióta a campus épült, ez volt a hely megkülönböztetett tanulás és a kutatás, de ez is egy hely, amely egy forrás a helyi közösség.

Kiváló hely

SBC hallgatók és a személyzet is élvezheti az egyik legkényelmesebb helyen bármely egyetem Kínában, éttermek, üzletek, mozi és szállítási percen belül a campus. Például, séta távolságra a campus: metró - Shaanxi South Road, vonalak 1, 10 és 12, buszmegállók, bárok és éttermek, színház, kórház, könyvtár és sportlétesítmények.

A Shanghai Könyvtár és a Harmónia Kórház közel vannak egymáshoz, mindössze 2 perc busszal vagy taxival SBC campus, és az újonnan épített sanghaji kulturális tér túloldalán Shaanxi South Road.

Shanghai Hongqiao repülőtér 30 perc taxival és a Shanghai Pudong nemzetközi repülőtér 60 perc taxival. Alternatívaként a golyó a vonat hozza érkezők a Pudong nemzetközi repülőtér és a városközpont kb 30 percig, majd a látogatók át metróval vagy taxival SBC Campus.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Beng (hons) Gyártási Rendszerek Mérnöki

Campus Nappali 4 hetek September 2017 Kína Shanghai

Ez a kurzus a tanulmányi program, amely fejleszti az alapvető ismeretek és a megértést a mérnöki elvek, a matematika és számítás, amelyek alkalmasak a területén a gyártás mérnöki. Ez lehetővé teszi, hogy speciális ismeretek elmélyítése, a szellemi és gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy elemezzék, és kidolgozása robusztus megoldásokat gépgyártástechnológia problémákat. [+]

Beng (Hons) Manufacturing Systems Engineering 2. év utak: Gépészmérnöki kapcsolatos 2 + 2s (1 + 2s) Kérjük, olvassa el a pálya keressen tovább 2 + 2 (1 + 2) lehetőségeket. * International Students, akik kellő tudományos és angol nyelvi követelmények lehetnek mentesek figyelembe az alapítvány éves és teljes mértékben csak 3 éves. Ez a fokozat kurzus a Liverpool John Moores Egyetem és kézbesíteni SBC. Beng (Hons) "a menedzsment" opció Ez a két Beng (Hons) mérnöki programok vannak kialakítva, hogy a kezdeti oktatási követelmények mérnök együtt a megfelelő sor átruházható és menedzsment ismeretek. Mindkét díj tovább kell kiválasztani a "a menedzsment" opciót, amely a megváltozott utolsó évben, beleértve a stratégiai menedzsment modul, valamint egy kezelési témájú Engineering Project, ha szükséges. Mi ez a tanfolyam szó? Ez a kurzus a tanulmányi program, amely fejleszti az alapvető ismeretek és a megértést a mérnöki elvek, a matematika és számítás, amelyek alkalmasak a területén a gyártás mérnöki. Ez lehetővé teszi, hogy speciális ismeretek elmélyítése, a szellemi és gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy elemezzék, és kidolgozása robusztus megoldásokat gépgyártástechnológia problémákat. Lesz fejleszteni vonatkozó tanulmány és a személyes készségek lesz egy független tanuló, míg a fogadó megfelelő tutori és támogatást. Azt is fel kell szerelni egy sor átváltható szaktudás és attribútumokat a számítógép használatát, szoftvercsomagok csapatmunka, kommunikáció, időgazdálkodás és problémamegoldó módszer, amely lehetővé teszi, hogy vállalja felelős szerepet az iparban és a kereskedelemben. Lehet tanulni a teljes mértékben a SBC Sanghajban, hogy megkapja a Liverpool John Moores University végbizonyítványt (4 + 0/3 + 0). Másik, lehet... [-]

Beng (hons) Ipari Elektronika és Irányítástechnika

Campus Nappali 4 év September 2017 Kína Shanghai

Ez a kurzus a tanulmányi program, amely fejleszti az alapvető ismeretek és a megértést a mérnöki elvek, a matematika és számítás alapján indokolt az ipari elektronika és irányítástechnika. Ez lehetővé teszi, hogy speciális ismeretek elmélyítése, a szellemi és gyakorlati készségek, amely segít, hogy elemezze, és kidolgozása robusztus megoldások műszaki problémák. [+]

Beng (Hons) Ipari Elektronikai és Irányítástechnika 2. év utak: Elektromos és elektronikus Engineering kapcsolatos 2 + 2s (1 + 2s) Kérjük, olvassa el a pálya keressen tovább 2 + 2 (1 + 2) lehetőségeket. * International Students, akik kellő tudományos és angol nyelvi követelmények lehetnek mentesek figyelembe az alapítvány éves és teljes mértékben csak 3 éves. Ez a fokozat kurzus a Liverpool John Moores Egyetem és kézbesíteni SBC. Mi ez a tanfolyam szó? Ez a kurzus a tanulmányi program, amely fejleszti az alapvető ismeretek és a megértést a mérnöki elvek, a matematika és számítás alapján indokolt az ipari elektronika és irányítástechnika. Ez lehetővé teszi, hogy speciális ismeretek elmélyítése, a szellemi és gyakorlati készségek, amely segít, hogy elemezze, és kidolgozása robusztus megoldások műszaki problémák. Lesz fejleszteni vonatkozó tanulmány és a személyes készségek lesz egy független tanuló, míg a fogadó megfelelő tutori és támogatást. Azt is fel kell szerelni egy sor átváltható szaktudás és attribútumokat a számítógép használatát, szoftvercsomagok csapatmunka, kommunikáció, időgazdálkodás és problémamegoldó módszer, amely lehetővé teszi, hogy vállalja felelős szerepet az iparban és a kereskedelemben. Lehet tanulni a teljes mértékben a SBC Sanghajban, hogy megkapja a Liverpool John Moores University végbizonyítványt (4 + 0/3 + 0). Másik, lehet tanulni részben Sanghajban, részben az Egyesült Királyságban, és kap egy oklevelet az egyik kilenc SBC partner egyetemek elektromos és elektronikus Engineering kapcsolódó területeken (3 + 1/2 + 1, 2 + 1 + 1 / 1 + 1 + 1, 2 + 2/1 + 2). Melyek a különlegessége ennek során? A tanfolyam célja,... [-]

BA

BA (Hons) Business Management

Campus Nappali 4 év September 2017 Kína Shanghai

A Business Management mértékben által kínált Sheffield Hallam Egyetem SBC ideális diákok számára, hogy előre a tudás, készségek és karrierlehetőségeket az üzleti menedzsment. A hangsúly a fejlődő gyakorlati készségek és üzleti megértés mellett elméleti tudás. Tanítási projektek és esettanulmányok kapcsolódó valós szervezetek és forgatókönyvek javítja a foglalkoztathatóságot. Van a hangsúly a készség nagy szükség van az üzleti szervezetek, mint például a problémamegoldás, döntéshozatal, a tárgyalás, a kutatás és a projekt menedzsment. [+]

BA (Hons) Business Management 2. év utak: Business Management 2 + 2s (1 + 2s) Business Management kapcsolatos 2 + 2s (1 + 2s) Kérjük, olvassa el a pálya keressen tovább 2 + 2 (1 + 2) lehetőségeket. * International Students, akik kellő tudományos és angol nyelvi követelmények lehetnek mentesek figyelembe az alapítvány éves és teljes mértékben csak 3 éves. Az átfogó cél a tervezés a kurzus, hogy ez specializálódás-központú, tudományosan kihívást jelent, és biztosítja a stimuláló hallgató tapasztalata. A kurzus elősegíti a hallgatók: Tanulmány a szervezetek, azok kezelése és a változó külső környezetet, amelyben szervezetek működése; Felkészülés és fejlesztés a karrier az üzleti és menedzsment; Egész életen át tartó tanulási készségek és a személyes fejlődés, hogy hozzájáruljon a társadalom egésze számára. Emellett a program tervezése megköveteli: Minden diák vállalja valamilyen formában kutatás / tanácsadó projekt célja az üzleti kutatási képességek; Minden tanfolyam beágyazni munkáltató és üzleti elkötelezettség segítségével a különböző mechanizmusok, beleértve hallgatói projektek, meghívott előadók és tanácsadás lehetőségeit. A design a Business Management ajánlat épül tanulók alapvető üzleti modulok év 3 és 4 egy csomag választani elhelyezésére kínál testre szabott hallgató tapasztalata. Meg van igazítva, a szakmai szervezetek, mint például a Chartered Management Institute (CMI), a Chartered Institute of Marketing (CIM) és a Chartered Institute of Személyzeti és Fejlesztési Szervezet (CIPD). Ahol indokolt, akkor a modulok optimalizálja a szakmai akkreditációt. A Business Management mértékben által kínált Sheffield Hallam Egyetem SBC ideális diákok számára, hogy előre a tudás, készségek és karrierlehetőségeket az üzleti menedzsment. A hangsúly a fejlődő gyakorlati... [-]

Ba (hons) Események Kezelése

Campus Nappali 4 év September 2017 Kína Shanghai

Ez a kurzus célja, hogy készítsen diplomások a készségeket, tudást és szakértelmet események kezelését, akik részt a szakemberek tervezésére és kivitelezésére egy sor rutin és összetett események. Ez magában foglalhatja a helyszín kiválasztása, a közbiztonság és a tömegoszlatás, a rendelkezés a személyi állomány, a marketing, a design és a stádium, zene promóció és szponzorálás. [+]

BA (Hons) események kezelése 2. év utak: Események kezelése 2 + 2s (1 + 2s) Események kezelése kapcsolatos 2 + 2s (1 + 2s) Kérjük, olvassa el a pálya keressen tovább 2 + 2 (1 + 2) lehetőségeket. * International Students, akik kellő tudományos és angol nyelvi követelmények lehetnek mentesek figyelembe az alapítvány éves és teljes mértékben csak 3 éves. Mi ez a tanfolyam szó? Események kezelése egyre fontosabbá válik, mint egy speciális tanulmányi. Események igen sokfélék, a kis- magánrendezvények nagyüzemi fesztiválok, sport versenyek, könnyűzenei koncertek, karneválok és nemzetközi mega-események, mint az olimpia. Ez a kurzus célja, hogy készítsen diplomások a készségeket, tudást és szakértelmet események kezelését, akik részt a szakemberek tervezésére és kivitelezésére egy sor rutin és összetett események. Ez magában foglalhatja a helyszín kiválasztása, a közbiztonság és a tömegoszlatás, a rendelkezés a személyi állomány, a marketing, a design és a stádium, zene promóció és szponzorálás. Lehet tanulni a teljes mértékben a SBC Sanghajban, hogy megkapja a University of Huddersfield oklevélhez (4 + 0/3 + 0). Másik, lehet tanulni részben Sanghajban, részben az Egyesült Királyságban, és kap egy oklevélhez Huddersfield vagy a kilenc SBC partner egyetemek (3 + 1/2 + 1, 2 + 1 + 1/1 + 1 + 1, 2 + 2/1 + 2). Mit fogok tanulni? Az első évben tartalmazza az 1 éves angol tudományos célokra (EAP) program, amelynek célja, hogy megadja a szükséges készségek mind a 4 nyelvi területen (olvasás, írás, hallás, beszéd). Lesz gyakorolni a kifejezésével ötleteit szóbeli vagy írásos formában, részt vesz a tudományos... [-]