Sun Yat-Sen University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szun Jat-szen Egyetemen, Eredeti nevén Guangdong Egyetem, 1924-ben alapított Dr. Szun Jat-szen (más néven Sun Zhongshan), egy nagy demokratikus forradalom vezetője a 20. században. Az egyetem épülete Guangdong tartomány, Egy olyan területen, szomszédos Hong Kong és Makaó, amely élen jár a kínai reform és nyitás. Mivel az egyik vezető egyetemek a Népköztársaság Kína, Szun Jat-szen Egyetemen egy átfogó multidiszciplináris egyetem, köztük a bölcsészettudományok, társadalomtudományok, természettudományok, a műszaki tudományok, az orvostudomány, farmakológia és menedzsment tudományok.

Ez mintegy 82.384 diák tanul négy egyetemen és Zhuhai. Részesülő helyszín közelében Hong Kong és Makaó és a regionális előnye a nyitás és a gazdasági fejlődés, az egyetem egyik fontos alapja a képzés magas szintű tehetségek, a tudományos kutatás, a szolgáltatást nyújtó a társadalom és örökölje a kulturális hagyományok.

Az egyetem is sikeresen építette a nemzetközi együttműködés és tapasztalatcsere kapcsolatok sok vezető egyetemek a világ. Szerint a Times Higher Education World University Ranking 2010-2011-re, Szun Jat-szen Egyetemen volt rangsorolva a felső 200 a világon. Jelenleg, Szun Jat-szen Egyetemen kiterjed a teljes terület 5,972 négyzetkilométer, 4 egyetemen: Guangzhou Dél Campus, Guangzhou North Campus, Guangzhou keleti CampusÉs Zhuhai Campus.

Helyszínek

Guangzhou

Address
Guangzhou South Campus,
No. 135, Xingang Xi Road

510275 Guangzhou, Guangdong, Kína

Guangzhou

Address
Guangzhou North Campus,
No. 74, Zhongshan Er Road

510085 Guangzhou, Guangdong, Kína

Zhuhai

Address
Zhuhai Campus,
Tang Jia Wan

519082 Zhuhai, Guangdong, Kína

Guangzhou

Address
Guangzhou East Campus,
Xiaoguwei Island, Panyu District

510006 Guangzhou, Guangdong, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket