Hivatalos Leírás

Az SDUT-ról

A Shandong University of Technology 1956-ban alakult Zibóban, amely Kína egyik leghíresebb városa és az ősi Qi kultúra bölcsője.

Az egyetem tudományáról és mérnökeiről híres Shandong tartomány elsőbbségi támogatásával. Az innovatív tehetségek képzési módjainak egyik nemzeti kísérleti zónájaként az SDUT a kísérleti iskolák első csoportja közé tartozik a nemzeti szintű „A tervek kidolgozása a kiemelkedő mérnökök számára” és az egyik főiskolai egyetem a College English Teaching Reform-ban. Kína. Az Egyetem az Országos Főiskola hallgatói ismereteinek vállalkozói ismereteinek (KAB) vállalkozói programjának és a Nemzeti Információalapú Oktatási Programnak egyike. Most az SDUT-nak "Shandong tartomány" „Az alkalmazott tehetségek képzésének megkülönböztető egyeteme” jogosultja.

Az SDUT 75 alapképzési programot, 98 végzős programot és 13 doktori programot kínál. A kínai nyelv és az irodalom, a mérnöki és az üzleti területek programjait jól tekintik otthon és külföldön. Az SDUT a nemzetközi üzleti és kereskedelmi szakterületen (International Logistics) a nemzetközi hallgatók számára angol nyelven ajánlott. A HSK egyik vizsgaközpontjaként az SDUT nemzetközi diákokat fogad el, akiket a kínai kormány ösztöndíja és a Shandong tartományi kormány ösztöndíja támogat.

Egyetemünk megdöbbentő 32, 200 egyetemi hallgatóval és 2600 posztgraduális hallgatóval rendelkezik, amelyek nemzetközi diákjainkat Kazahsztánból, Koreából, Oroszországból, Szaúd-Arábiából, Új-Zélandból, Kirgizisztánból, Bosznia, Ukrajnából, Pakisztánból, Egyesült Királyságból, Üzbegisztánból, Tadzsikisztánból hozták létre. Egyiptom, Indonézia, Fidzsi-szigetek és Banglades. 2015-ig több mint 3000 nemzetközi diák vett részt az SDUT-ban. Üdvözöljük a nemzetközi diákokat, hogy csatlakozzanak hozzánk és tanuljanak az SDUT-on.118275_pexels-photo-710737.jpeg

Az SDUT rövid ismertetése

  • Körülbelül 33.300 egyetemi hallgató, 2900 egyetemi hallgató és
  • mintegy 700 nemzetközi diák több mint 20 országból évente
  • 2 009 kar, köztük 215 tanár és 646 docens
  • 25 egyetemi iskola kínál 69 alapképzési programot
  • 98 mesterképzési program
  • 18 program a doktori fokozatot
  • a gépészmérnöki posztdoktori kutatóállomás
  • 2 campus, melynek területe 2,4 millió négyzetméter
  • Sportpálya 164 000 négyzetméter

A Nemzetközi Irodáról

Az Int'l Coop irodája

Az SDUT évente több mint 100 látogatót vagy csoportot kap, és nagyszámú adminisztrátort vagy tanárt küld a külföldi egyetemek látogatására, tanulmányozásra, együttműködési kutatásra, valamint nemzetközi tudományos konferenciákon való részvételre. Minden évben mintegy 30 tengerentúli szakértőt hívunk fel SDUT-ban. Ugyanakkor számos közös oktatási programot hajtanak végre az SDUT-ban, mint például két egyetemi program a Limericki Egyetemmel, Írország; két egyetemi program a Koreai Konkuk Egyetemen.

A Nemzetközi Oktatási Iskola megalakulása óta több mint 500 rövid távú vagy hosszú távú nemzetközi diák, Kazahsztán, Korea, Oroszország, Szaúd-Arábia, Új-Zéland, Kirgizisztán, Bosznia, Ukrajna, Pakisztán, Egyesült Királyság és Egyiptom tanult az SDUT-ban minden évben. A Nemzetközi Oktatási Iskola professzionális és tapasztalt tanárok csapatával rendelkezik, mindegyikben a kínai nyelvtanítás idegen nyelvű képesítésként. A szakképzett tanárok, a kiváló tanulói szolgáltatások és az idilli és nyugodt tanulmányi és életkörnyezetnek az SDUT-ban való odaadásának köszönhetően egyre több diák jelentkezik kínai nyelv és kultúra tanulmányozására az egyetemen.

Zibo-ról, Shandongról

A Zibo székhelye Kína központi Shandong tartományában található. Ez határolja a tartományi fővárost Jinan nyugatra, Laiwu és Tai'an délnyugatra, Linyi délre, Weifang keletre, Dongying északkeletre és Binzhou északon.

A Zibo Kína egyik fontos közlekedési csomópontja. A Zibo öt kerületből áll: Zhangdian, Zichuan, Boshan, Zhoucun és Linzi, amelyek mindegyike saját stílusa és belvárosa. A teljes terület 5 965 négyzetkilométer. A város teljes népessége 4,65 millió.

Zibo híres Qi történelmi állapotáról, amely egykor a keleti legnépszerűbb város volt, mintegy 2000 évvel ezelőtt. A Zibo az ősi futball Cuju születési helye, amely a FIFA szerint a sport legkorábbi formája volt. Pu Songling, a világhírű rövid történetíró, a Ching-dinasztia, a város számos híres híressége. A Qi kultúra szülőhelye és a bőséges természeti erőforrások miatt kiváló turisztikai város Kínában. A feldolgozóipar fontos helyet foglal el a város gazdaságában, és természetesen sokat segített nem csak a városnak, hanem az egész országnak is.

A Zibo más néven a híres ipari város, a kerámiagyár alapja és a petrolkémiai ipar fővárosa. Százéves fejlesztés után a Zibo szilárd ipari alapja. A domináns iparágak a petrolkémiai ipar, a gyógyszeripar, a kohászat, az építőanyagok, a gépek és a textilipar stb. A magas és új technológiák iparai, mint például az új anyagok, finom vegyszerek, elektronika és információ, valamint a biológiai gyógyszerek gyorsan fejlődnek.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Shandong University of Technology

A Nemzetközi Oktatási Iskola a kínai oktatás főiskolai diplomáját kínálja, különösen a nemzetközi diákok számára. A program megfelelő kurzusokat szervez, beleértve a kína ... [+]

Áttekintés

A Nemzetközi Oktatási Iskola a kínai oktatás főiskolai diplomáját kínálja, különösen a nemzetközi diákok számára. A program megfelelő kurzusokat szervez, beleértve a kínai nyelvet és az irodalmat, az átfogó kínai, a kínai hallgatást és a beszédet, a kínai írást, a kínai kultúrát, a kínai irodalmat és a kínai tanítási módszert stb.

Hogyan kell alkalmazni

Azok számára, akik egyetemi tanulmányait szeretnék tanulmányozni, kérjük, olvassa el az alábbi kritériumokat, hogy megtudja, hogy jogosult-e Önnek. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Jogosultsági

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek, a pályázóknak:... [-]

Kína Zibo
Szeptember 2019
Kínai
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Shandong University of Technology

A kínai nyelvet nem ismerő nemzetközi hallgatók számára a Business School gyakorlati, alkalmazás-alapú ismereteket kínál a modern menedzsment elvekről, amelyek azonnal al ... [+]

Áttekintés

A kínai nyelvet nem ismerő nemzetközi hallgatók számára a Business School gyakorlati, alkalmazás-alapú ismereteket kínál a modern menedzsment elvekről, amelyek azonnal alkalmazhatók a globális kereskedelem munkahelyére és a nemzetközi gazdasági és kereskedelmi világszínvonalú alapképzési programra ( Nemzetközi logisztika). Ez a dinamikus és gyorsan növekvő Nemzetközi Gazdasági és Kereskedelmi Aréna karrierjét célzó diákokra irányul. Ez a program az Ön számára, ha a Nemzetközi Kereskedelem számos szakmájában szeretne sikeresen lenni. Csatlakozzon a diákokhoz világszerte, amikor megtanulod, hogyan lehet sikeres a világpiacon.

A diákok megismerkednek a nemzetközi üzleti tevékenységekkel, az országok közötti áruk mozgatásával és a napi üzleti és logisztikai feladatok kezelésével. A diákok megtanulják, hogyan lehet hatékony döntéseket és problémamegoldást végezni a nemzetközi üzleti és logisztikai szektoron belül. Ezek a készségek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy a nemzetközi gazdaság és a kereskedelem területén igényeiknek megfelelő mértékben képesek legyenek diplomázni, különösen a nemzetközi piacon a nemzetközi piacon, ami magasan képzett és alkalmas a munkaadók számára.... [-]

Kína Zibo
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Shandong University of Technology

A Nemzetközi Oktatási Iskola a Kínai Üzleti Bachelor fokozatot kínálja, különösen a nemzetközi diákok számára. A program megfelelő kurzusokat szervez, beleértve a kínai n ... [+]

Áttekintés

A Nemzetközi Oktatási Iskola a Kínai Üzleti Bachelor fokozatot kínálja, különösen a nemzetközi diákok számára. A program megfelelő kurzusokat szervez, beleértve a kínai nyelvet és az irodalmat, az általános kínai nyelvet, a kínai hallgatást és a beszélgetést, az alap kínai írást, a kínai kultúrát, a kínai irodalmat, az üzleti kínai nyelvet, az üzleti kínai hallgatást és beszédet, az üzleti kínai írást, a gazdasági elméletet, a vezetési elméletet, a nemzetközi kereskedelmet. Elmélet és gyakorlat stb.

Négy év tanulás révén a diákok képesek lesznek a kínai nyelv használatára a kultúrák közötti üzleti környezetben, kiváló kínai nyelvtudással, beleértve a hallgatást, a beszédet, az olvasást, az írást és a kommunikációs készségeket. Ez a kurzus lehetővé teszi a diákok számára, hogy üzleti tevékenységet folytassanak a nemzetközi piacon, ahol sok interdiszciplináris tehetségre van szükség. A kínai nyelvű kommunikációnak köszönhetően a diákok is jelentős előnyöket biztosítanak a potenciális munkáltatók számára.... [-]

Kína Zibo
Szeptember 2019
Kínai
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Shandong University of Technology

A Nemzetközi Oktatási Iskola az üzleti kínai és üzleti menedzsment alapképzését kínálja, különösen a nemzetközi diákok számára. A program megfelelő kurzusokat szervez, be ... [+]

Áttekintés

A Nemzetközi Oktatási Iskola az üzleti menedzsment főiskolai diplomáját kínálja, különösen a nemzetközi diákok számára. A program megfelelő kurzusokat szervez, beleértve a kínai nyelvet és az irodalmat, az általános kínai nyelvet, a kínai hallgatást és a beszélgetést, az alap kínai írást, a kínai kultúrát, a kínai irodalmat, az üzleti kínai nyelvet, az üzleti kínai hallgatást és beszédet, az üzleti kínai írást, a gazdasági elméletet, a vezetési elméletet, a nemzetközi kereskedelmet. Elmélet és gyakorlat stb.

Hogyan kell alkalmazni

Azok számára, akik egyetemi tanulmányait szeretnék tanulmányozni, kérjük, olvassa el az alábbi kritériumokat, hogy megtudja, hogy jogosult-e Önnek. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.... [-]

Kína Zibo
Szeptember 2019
Kínai
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
266 Xincun West Road, Zhangdian District
Zibo, Shandong, Kína