Hivatalos Leírás

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University szakképzési programokat kínál mind kínai, mind nemzetközi diákoknak.

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University egy közös intézmény, amelyet a pekingi Jiaotong Egyetem (BJTU) partnerségben alapított Kínában és a Lancaster Egyetem az Egyesült Királyságban.

A campus Weihai, Shandong tartomány közelében található, Kína keleti partján Peking és Sanghaj között.

A tanfolyamokat a Lancaster Egyetem és a BJTU egyetemi tanárai tanítják. A diplomások mindkét egyetemen kapnak képesítést, valamint közös egyetemi átiratot.

111609_pexels-photo-267885.jpegTanítás és tanulás

A pekingi Jiaotong Egyetemen (LUC at BJTU) a Lancaster University College-ban biztosítjuk, hogy a tanulók aktívan részt vegyenek a tanulási folyamatban, ösztönözzük a csapatokban való munkát, és a lehető leghamarabb megvizsgáljuk a különböző kutatási megközelítéseket.

Tanulási és oktatási stílusunk biztosítja, hogy a BJTU diplomások LUC-je a foglalkoztatás igényeire nemzetközi szinten felkészülve segítse a diákokat a foglalkoztatáshoz szükséges készségek fejlesztésében. Bátorítjuk a független és önálló tanulást, és megmutatjuk a tanulóknak, hogy hogyan alkalmazzák a tanulásukat.

A BJTU-n az LUC diákjai várhatóan:

  • Kritikus gondolkodási készségek fejlesztése a feladat alapú tanulási környezetben
  • Vegyen részt olyan feladatokban, amelyek célja a problémamegoldó készségek fejlesztése
  • Kihívja az ötleteket a különböző tudományos szempontok feltárásával
  • Dolgozzon a csoportos projektekre, hogy fejlessze a csapatban való munkához szükséges képességeket
  • A különböző forrásokból származó információk elemzése és értékelése
  • A kutatás többféle megközelítéssel történő folytatása
  • Az általános cél az, hogy a tanulók élethosszig tartó reflektív tanulók legyenek.

A diplomád során mindkét partner egyetem szakértői és kutatói fognak tanítani.

Tanulni fogsz angolul és az Ön akadémiai tanfolyamaival együtt, és előnyösek lesznek a kifejezetten angol nyelvű és tanulmányi készség moduljainkból.

A LUC-BJTU hallgatóknak lehetőségük lesz arra, hogy időt töltsenek Pekingben vagy az Egyesült Királyságban a Lancaster Egyetemen, és a diplomások a Lancaster Egyetemen további posztgraduális tanulmányokhoz jogosultak lesznek.

111464_pexels-photo-1595391.jpegHol van Weihai?

A Shandong tartomány keleti végén fekvő Weihai Peking és Sanghaj között fekszik, a Koreai-félsziget és a japán szigetvilág közötti tenger közelében.

A "Garden City" -et a kínai parti város, Weihai híres a kiváló levegőminőségéről, a mérsékelt éghajlatról, a buja erdőkről és a festői szigetekről. A közeli szigetek, a forró tavasz, a tengerparti üdülőhely és a többi látnivaló azt jelenti, hogy rengeteg hely van a látogatásra.

Weihai város

Weihainak mintegy 2,8 millió lakosa van és hét felsőoktatási intézmény van. Gazdaságilag fejlett város, számos nagy állami tulajdonú és magánvállalkozással. Weihai, Kína és Incheon, Dél-Korea a kínai koreai szabadkereskedelmi övezet helyi gazdasági együttműködésének demonstrációs területe.

  • Híres nemzetközi cégek Weihai-ban: Samsung Electronics (Shandong) digitális nyomtatók Kft., Weihai Daewoo Electronics Co., Ltd., ITOCHU Corporation, Howden termékek
  • Híres kínai vállalatok Weihai-ban: Wego Group, háromszögcsoport, Jinhou csoport, Weihai Guangtai, Haima szőnyeg, Shandong Weida csoport, Dishang csoport, Jiajiayue csoport, Beiyang csoport, Disha Gyógyszercsoport

Hol fogok alapulni?

Campusunk a Shandong-félsziget déli partján található. Minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkezik, célzottan kialakított szálláshelyekkel, sport-, bevásárló- és étkezési lehetőségekkel.

Weihai városközpontjától körülbelül egy óra, a Weihai repülőtér pedig 40 percre van.

Az egyetemen a befektetéshez szükséges forrásokat fektettük be a diploma teljesítéséhez, jól felszerelt könyvtárral és modern tantermekkel és oktatási terekkel.

110884_pexels-photo-203237.jpeg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Üzleti adminisztrációs fokunk megmutatja, hogy a vállalkozások és a vezetők hogyan működnek nemzetközi környezetben. Ez kiváló alapot nyújt a vezetői tanulmányok alaptudo ... [+]

BMgt Business Administration

Üzleti adminisztrációs fokunk megmutatja, hogy a vállalkozások és a vezetők hogyan működnek nemzetközi környezetben. Ez kiváló alapot nyújt a vezetői tanulmányok alaptudományaihoz.

A kortárs menedzsment gyakorlat alapkoncepcióit és elméleteit a programban tanítjuk, rugalmasan lehetővé téve a szakterületek kiválasztását a jövőbeli karrierlehetőségek kiegészítésére.

Ön személyes készségeket fog kifejleszteni, beleértve a kritikus gondolkodást és elemzést, a csoportmunkát, a jelentésírás és a prezentációs készségeket.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?Ez a tanfolyam alapos elméleti és gyakorlati ismereteket ad az üzleti szervezetekrőlFelkészülni fogsz a jövőbeni üzleti karrierre, és hozzájárulni a társadalomhozMegtanulod, hogy kritikusan elemezzék és megvitassák az üzleti kérdéseketFejleszti alkalmazkodóképességét és rugalmasságát, hogy segítsen reagálni a változásokra és a bizonytalanságraFokozza a tanulási készségeket, a kommunikációs készségeket és a személyes fejlődéstPályaépítés... [-]
Kína Weihai
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Az egyetemi kommunikációs mérnöki diplomát úgy tervezték, hogy a modern kommunikációs iparágban dolgozhasson, beleértve a vezeték nélküli, száloptikai, mobil, műholdas és ... [+]

BEng kommunikációs technika

Az egyetemi kommunikációs mérnöki diplomát úgy tervezték, hogy a modern kommunikációs iparágban dolgozhasson, beleértve a vezeték nélküli, száloptikai, mobil, műholdas és közlekedési kommunikációt.

Ez a fokozat felkészíti a hallgatókat a legkorszerűbb elektronikai és kommunikációs készségekkel az analóg elemekkel

A kurzus magában foglalja a modern kommunikációs iparág munkájához megfelelő tartalmat, beleértve a vezeték nélküli, száloptikai, mobil, műholdas és közlekedési kommunikációt.

A tanfolyam magában foglalja az alapvető fizikát, a gépgyártást, az irányítástechnikákat és az elektromos mérnököket is, hogy kibővítse a diákok tudásbázisát, fokozza karrierlehetőségeit és megalapozott mérnököket hozzon létre.... [-]

Kína Weihai
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul